Találatok a következő kifejezésre: Lehet érezni ha elhal (2 db)

Lehet érezni valamit, ha elhal a baba? Vagy ez csak az ultrahangon derül ki?

Legjobb válasz: Ha nem kezdõdik vetélés, erõs görccsel,vérzéssel, akkor nemsokmindent.Renélem nincs ilyen gond nálad, és csak érdeklõdsz,de ne is gondolj ilyenekre! Nem tesz jót a babónak a folytonos aggódás.Amúgy én a hasamat szoktam figyelgetni,mikor 4 hét múlva megyek vissza dokihoz az ugye sokára van, szval nézem a pocim hogy növöget, a mellem feszülget, nem vagyok rosszul, és tudom, hiszem hogy minden rendben van.Nem tehetek mást még nem mozog a baba addig sajnos várni kell.Szval nem tudom milyen indokból kérdezed, de ne idegeskedj, nem lesz semmi baj!

Ha nem kezdõdik vetélés, erõs görccsel, vérzéssel, akkor nemsokmindent.Renélem nincs ilyen gond nálad, és csak érdeklõdsz, de ne is gondolj ilyenekre! Nem tesz jót a babónak a folytonos aggódás.Amúgy én a hasamat szoktam figyelgetni, mikor 4 hét múlva megyek vissza dokihoz az ugye sokára van, szval nézem a pocim hogy növöget, a mellem feszülget, nem vagyok rosszul, és tudom, hiszem hogy minden rendben van.Nem tehetek mást még nem mozog a baba addig sajnos várni kell.Szval nem tudom milyen indokból kérdezed, de ne idegeskedj, nem lesz semmi baj!

Ha a 30. hét után valami oknál fogva elhal a baba annak vannak valamilyen jelei? Az egyértelmű hogy olyankor már nem lehet érezni, de ezenkívül valami más jel?

Utoljára tegnap délután éreztem hogy csuklik. Azóta semmi és már nagyon félek. Bíztam az estében mert 8-10 között mindig olyan kabarét rendez hogy rendesen hullámzik a hasam. De ez sem volt és azóta se semmi. Úgy gondoltam ha délig nem jelentkezik akkor elmegyek a véd?n?hoz szivhangot hallgatni. Légyszi írjatok ha valaki már járt így hogy milyen tünetek lehetnek!

Legjobb válasz: van egy rossz hirem! az ilyen eset általában tünetmentes de bitos nincs baj csa lustább a lelem. Ne aggodj! menj el azért a védõnõhöz ne ilyenre ne is gondolj!! NYugi!

van egy rossz hirem! az ilyen eset általában tünetmentes de bitos nincs baj csa lustább a lelem. Ne aggodj! menj el azért a védõnõhöz ne ilyenre ne is gondolj!! NYugi!
Szia.Reméljük nincs semmi baja a babának, lehet csak lustálkodik a drága !!!:) Majd ird meg, mi történt.Szerintem semmi baj sincs.31 hetes.
Egyél csokit, szõlõcukrot vagy valami édeset.
Akár bunkónak tartotok, akár lepontoztok, szerintem nagyon nem jó ez így! És nem akarlak ijesztgetni, de ha ennyi ideig nem mozdult meg, akkor minél elõbb védõnõ vagy doki! Ezzel nem jó játszani! Még, hogy lusta....., már ne haragudjatok, de én is 34 hetes vagyok és ha nem is érzem a kis manókát, csak megsimizem a hasam és ha csak egy leheletnyit, de megmoccan! És egyátalán nem fekszik el fél napoka! Azt írta tegnap délután óta, és ezt reggel fél 10 körül írta! Inkább menjen el feleslegesen, mintsem késõ legyen!!!!!! 34 hetes kismama
Ne aggódj, eléggé a végefele jársz, biztos pihen a babád, kicsi a helye is. A csoki tényleg segit. Irj mi volt!
Szia! Én tavaly jártam így. Nem éreztem pár órája mozogni, mire beértünk nem volt szívhangja. Azt nem tudjuk 100%-ra mi történt, mert a vizsgálatok szerint egészséges volt. Valószínû a köldökzsinórt rántotta meg. Mindenképp menj orvoshoz, mert lehet, hogy csak valami miatt nem kap elég oxigént, de akkor is nagyon fontos, hogy lásson orvos!
Utolsó válaszoló vagyok, 36hetes voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!