Találatok a következő kifejezésre: Lehet érezni ha (266 db)

Többen írjátok, hogy keményedik a méhetek. Ez mit jelent pontosan? Hogyan lehet érezni? Ha nekem lenne, érezném?

Legjobb válasz: Nekem a korai idõben általában fürdéskor jelentkezett, nem éreztem, csak ahogy mosakodtam éreztem, hogy kemény a hasam. Kb a 22 hét után kezdtem érezni is, hogy bekeményedik. Azóta sajna ha mozgok, mindjárt bekeményedik. Ez egy kellemetlen érzés, nem is igazán fájdalom, csak kellemetlen. Érzem, hogy kemény a hasam, húzódik, nehéz érzés és nehéz mozogni. ÚGyhogy biztos, hogy érezni fogod te is, ha egyeláltalán lesz, mert van akinek igen ritkán és csak a terhesség végén van. Amúgy normális állapot, a méh növekedését szolgálja, de az orvost tájékoztatni kell róla. Erre szoktak magnéziumot szedni orvosi utasításra!

Nekem a korai idõben általában fürdéskor jelentkezett, nem éreztem, csak ahogy mosakodtam éreztem, hogy kemény a hasam. Kb a 22 hét után kezdtem érezni is, hogy bekeményedik. Azóta sajna ha mozgok, mindjárt bekeményedik. Ez egy kellemetlen érzés, nem is igazán fájdalom, csak kellemetlen. Érzem, hogy kemény a hasam, húzódik, nehéz érzés és nehéz mozogni. ÚGyhogy biztos, hogy érezni fogod te is, ha egyeláltalán lesz, mert van akinek igen ritkán és csak a terhesség végén van. Amúgy normális állapot, a méh növekedését szolgálja, de az orvost tájékoztatni kell róla. Erre szoktak magnéziumot szedni orvosi utasításra!
Amikor keményedik a méhed, olyan mint orgazmusnál, persze akkor az ember nem fogdossa magát, de ahogy leírták, feszül a has, és ha lefekszel hanyatt, érzed, ki lehet tapintani hol van, kemény, és jól körbehatárolható.Sztem tudnád ha keményedne.

Lehet érezni ha leválik a méhlepény akár egy kis része is? Mit érezni akkor?

Azért kérdem, mert 2napja fáj, érzékeny a pocakom-méhem középen meg jobb oldalt (hol jobban hol kevésbé de nem akar abbamardni), nem görcsöl hanem olyan érzés mintha izomlázam lenne. Nem elviselhetetlen de aggasztó érzés, mert eddig nem éreztem ilyent az más érzés volt eddig mikor tágul a méhem. Vérezni nem vérzek de ha zárt a méhszáj akkor nem tud kifolyni a vér, nem?

Legjobb válasz: Ne aggódj, biztos nincs nagy baj, azt meg is éreznéd! A terhesség alatt elõfordulnak kisebb-nagyobb fájdalmak, ezek természetesek. A lepény leválása szerintem nagy fájdalommal járhat, egyébként nem tudom, honnan vetted, megemelted magad?? Szerintem ha megnyugtat, hívd fel az ügyeletet és megnéznek, de ha rendesen mocorog a kicsi, biztos nincs gond.

Ne aggódj, biztos nincs nagy baj, azt meg is éreznéd! A terhesség alatt elõfordulnak kisebb-nagyobb fájdalmak, ezek természetesek. A lepény leválása szerintem nagy fájdalommal járhat, egyébként nem tudom, honnan vetted, megemelted magad?? Szerintem ha megnyugtat, hívd fel az ügyeletet és megnéznek, de ha rendesen mocorog a kicsi, biztos nincs gond.
Szia, Nem megy az olyan egyszerûen, mint ahogy azt te képzeled. Nem válik le belõle darabka, ha az orvos azt mondta, hogy jó helyen tapadt meg. Ha leválik belõle bármennyi is az bizony vérzéssel jár, és ki is folyik. Nyugodj meg, semmi baj nincs bent, ha a pici szépen mocorog, de még az sem baj, ha kicsit kevesebbet mozog néha. Ne aggódj feleslegesen, minden szúráson meg nyilalláson, élvezd a babavárást, beszélj hozzá sokat, nyugtasd meg, hogy vigyázol rá nagyon. Kellemes babavárást kívánok.

PÉ követően, ha "összejött" a baba akkor kb. mikor és mit lehet érezni, ha lehet egyáltalán érezni?

olyanra gondolok, hogy megterméeknyülés, beágyazódás..... mikor mit lehet érezni?

Legjobb válasz: Sajnos semmit.... a mensi megjövetele elõtt 1-2nappal lehet esetleg valamit. pl: hányinger, haspuffadás, enyhe fejfájás. Nekem ezek voltak. De ez mindenkinél más! nincs recept!

Sajnos semmit.... a mensi megjövetele elõtt 1-2nappal lehet esetleg valamit. pl: hányinger, haspuffadás, enyhe fejfájás. Nekem ezek voltak. De ez mindenkinél más! nincs recept!
A beágyazódást enyhe szurkálásokkal lehet érezni. Ezt követõen kezd a HCG hormon termelõdni, és jönnek a tünetek. Szóval elviekben a 7. nap után (mivel a megtermékenyülés utáni 7. napon ágyazódik be a petesejt) érezehetsz tüneteket.
szia.hat én már kb.1het után éreztem enyhe tüneteket.pl. elfogott a hányinger bizonyos ételektöl, fájt a mellem.én ekkor már sejtettem.más tünet ilyenkor még nem nagyon van, esetleg a fáradtsaág, kicsi hasszurás, vagy az, hogy megérzed, babád lesz.remélem "összejött", szoritok.13hetes kismami

Lehet érezni, ha nyitva van a méhszáj?

25 hetes vagyok, a dokim még soha nem vizsgált meg alulról.

Legjobb válasz: nem lehet érezni,ha nyitva a méhszáj,csak hüvelyi vizsgálattal tudná megállapítani a dokid!! biztos,hogy õ a megfelelõ szakember? 3gyerekes anyuka

nem lehet érezni, ha nyitva a méhszáj, csak hüvelyi vizsgálattal tudná megállapítani a dokid!! biztos, hogy õ a megfelelõ szakember? 3gyerekes anyuka
Én 28 hetes vok, de még engem se vizsgált meg ott, ilyen az SZTK! Ha nincs magándokid akkor nem nagyon vizsgálgatnak.
Szia! Érezni nem lehet, csak vizsgalat alapján állapítható meg. Én is külföldön élek, az én nögyógyászom minden alkalommal megvizsgál alulról. Az elején havonta, most pedig már hetente van vizsgálat.
Engem se vizsgált alulról egyszerse, egészen addig, míg a 31. héten mondtam neki hogy mensi szerû görcseim voltak. Akkor megvizsgált, és ki is derült hogy kinyílt a méhszáj egy picit. 37 hetes
A kérdező hozzászólása: A dokim fogadott. A terhesség elött a magánrendelõjébe jártam, de amióta terhes vagyok a klinikára hiv, és csak UH-t meg vérvételt csináltat. Kicsit furi, de azért én meg vagyok vele elégedve.
Azt nem érzed, hogy milyen állapotban van, de azért a méhszáj nyílása általában kisebb nagyobb görcsökkel jár. De azért trimeszterenként egyszer meg kellene nézni minimum. Rákszûrést sem csinált ezek szerint? Én is ott szültem a sotén, ki a dokid?
Szerintem azért nem vizsgál meg minden orvos alulról, mert nekik se biztos, hogy olyan jó dolog lehet (nem csak nekünk), de ha felelõsségteljes doktorról van szó, akkor meg kellene vizsgálnia alulról, még ha nem is minden alkalommal. Csak így lehet érezni normálisan, hogy a méh, méhszáj milyen állapotban van.
En külföldön elek, de engemet is a dokim csak a terhessegem elejen vozsgält "alurol" es azota csak ultrahangon.Szerintem eleg akkor vizsgälniuk lent ha valami panaszod van! Boldog babaväräst! 36 hetes kismama
Az én dokim is a SOTE I.-n van, oda járok, de folyamatosan vizsgált!!! Legalábbis a 34.hétig 3-4 hetente, majd 2, mostpedig 38.hétbe lépek heti 1x járok, mert messze lakom. Néznie kellene. Bár nem tudom az enyém fogadott.
A kérdező hozzászólása: Bp.-n vagyok, a dokim a SOTE I.-en van. Csak tudja mit csinál. Vagy kérjem a vizsgálatot?
Érezni nem lehet. Egyébként az elõttem válaszolóknak: Pl. Angliában nem vizsgálnak hüvelyi úton. Sõt doki sem vizsgál! :/ (Nem tudom a kedves kérdezõ hol kismama.)
Hogyan vizsgál, ha nem hüvelyen keresztül?? Egyetértek az elõzõ kérdéssel. Biztos jó a dokid?
En Kanadaba elek itt sem vizsgalnak alul.Ez nekem is nagyon fura volt.A dokim azt mondta az utolso hetekben mar megvizsgal alul is h kinyilt a mehszajam vagy sem. Ja es nekem uh-t is csak egyszer csinalt tobszor nem is fog mert itt nem szokas.Jo, mi? Jo babavarast.26 hetes

12. héten lehet érezni ha csuklik a baba vagy ha mocorog?

Ismer?söm szerint a babája csuklik és mozog...

Legjobb válasz: Nem ,nem lehet még érezni!3 és fél hónapos kislány anyukája

Nem , nem lehet még érezni!3 és fél hónapos kislány anyukája
Azert a 12.het nekem korainak tunik. Ennyi idosen meg nem is csuklanak. En a 15.heten ereztem ugy, mintha a beleimbe a levego mozogna, de ugy gondolom, hogy az mar a baba volt. Csuklast csak nagyjabol a 26-28. het kornyeken ereztem.
változó, én pont 15hetesen éreztem, hogy megmozdult...de hallottam már olyat is, aki 12hetesen már érezte, szóval változó, és lehet érezni!!!!7hónapos anyuka
Szia, hát elvileg ha már második vagy harmadik gyerekét várja, hamarabb megérezheti a mozgását bár a 12. hét elég korai, a csuklást kizártnak tartanám, én elsõ babámat várom 18 hetes vagyok, de még mindig elég bizonytalan hogy õt éreztem e egyszer vagy csak a hasam motyorgott.. sógornõm 13 hetes 2.ik gyerekkel de még õ se érzett semmit.
Én a 14. héttöl éreztem a "buborékolást", de csak nagyon halványan. Most a 18. hétben járok és ma rugott elöször egy jo nagyot. Az elmult 4 hétben kisebb-nagyobb rendszerességgel éreztem kisebb kaparászásokat, buborékolást. (elsö baba) Szerintem hasonloakat érezhet a barátnöd is, ennél többet nem hinném, hiszen még kicsi a babó.
Én korainak gondolom még. A 16. hét körül már oké, hogy csuklást meg mozgást érez vki, de itt is fõként azok, akik már nem az elsõt várják. Összegezve, szerintem nem lehet érezni.
Sya! Én 17 hetesen éreztem elöször de akkor is csak buborékolást! Most vagyok 20 hetes már érzem hogy rugdal:D! Sztem még az nagyon korai! Boldog babavárást!
Viszonyítás kérdése!!! Én a 12.hét betöltésének napján voltam ultrahangon és uh-ozás közepén elkezdett fájni a hasam, szurkált mint állat, és szóltam is errõl, ha már amúgy is orvosnál jártam.... És mit mondott az uh-os doki??? Azt hogy ezt a BABA csinálja..... Tehát ha így nézem, IGEN , lehet érezni a babát. De ha úgy nézem, hogy a rúgdosást lehet-e érezni, akkor NEM.

Meg lehet erezni, ha egy pasi engem nez?

Van egy srac, aki evek ota tetszik, es regebben en is tetszettem neki. Mai napig sokszor, ha arrafele nezek, amerre o van, azt erzem, hogy engem nez, es zavarban vagyok. 21L

Legjobb válasz: igen meg lehet érezni

igen meg lehet érezni
Sõt, látni is lehet.
De csak ha látótávolságban van.
Ilyen kėrdėseket... látom nagyon unatkozol.
Ennek a kérdésnek lényegében semmi értelme nem volt.
De van ennek a kérdésnek értelme, csak nem biztos, hogy ebben a kategóriában. Igen, meg lehet érezni, ha valaki néz. De az is lehet, hogy te konkrétan csak a puszta jelenlététõl is zavarba jössz, annyira tetszik neked.
Egy nõ szõrös lába sehogy sem cuki, be is fejezheted a hülyeséged... Ha pedig érezni, az még rosszabb.
Attól, hogy nem látszik attól még ott van és érezhetõ a sok szõrcsimbók. Szed le minél hamrabb.
Szerintem lábszárig azért nem ártana. Fényben prímán látszik, hidd el. Meg ha érezni lehet, ha hozzáér valaki... jó esetben azért a pasid majd megsimogatja a lábadat is. Gyantázd le, ritkán kell és gyengül is még jobban, pár év múlva már lehet tényleg nem kell szõrtelenítened, mert nem lesz mit.
szerintem térd alatt mindenképpen! Azt már egy rövidnadrághoz is illik. És ha bejön az epilátor (az elején fájni fog, de meg lehet szokni), akkor az tartósabb, és gyengíti a szõrt, ellentétben a borotvával. Másrészt ezt a barátodnak kéne tudnia. Addig, ha esetleg nincs, elég, ha a látszó részeket leszeded. Hozzáteszem, engem nem riasztana el, de rábeszélnélek, hogy tedd meg a kedvemért.
találkozzunk és megmondom! :)
Engem nem zavarna.
Combodnál ne! Lábszárra meg esetleg krémmel inkább, mert a borotvától kemény drót lesz és sötét. Vagy gyanta. Epilátortól nekem mindig benõ a szõr, ha sokáig borotválom aztán egyszer csak kitépetem. Igaz, az tartósabb de nagyon viszket utána. Az enyém smirgli amikor nõ, igaz mondja, hogy simán jobb, de mondjuk szeretkezés közben nem látom rajta hogy érdekelné ha csubakka is vagyok, úgyhogy...
Ha azt akarod , pl el hányja magát valaki aki hozzád ér hagyd :D
szõrteleníts... sokkal szexibb...
lehet érezni a szõrt vagy sem? ha lehet akkor szedd lefele, mert ha valaki hozzáér az gáz
Ha szõke és nem túl dús, szerintem felesleges. Azért megnézném egy nagy felbontású képen, azon lehetne látni, h mennyire szõrös. :)
Ha eddig nem szõrtelenítettél és nem erõsödött meg akkor szerintem fölösleges. Ha nem látszik, fõleg ne foglalkozz vele, de ha látszik is lehet az még cuki is.
A kérdező hozzászólása: Azért nem raktam fel képet mert nem látszik rajta. Szõke vagyok a szõröm is. Ezt csak személyesen lehet látni, érezni.
Ha érezhetõ, akkor nem ártana :/
Kép nélkül szerinted mégis honnan a jó francból adjunk erre választ?
A kérdező hozzászólása: Nem szúr. Akkor maradhat?
A kérdező hozzászólása: A combomon puha, a labszaramon nem annyira de nem olyan mint a drot es nem is hosszu.
az a lényeg ne szúrjon.....
hát ha nem látszik annyira.... Ki tudja. engem szerintem nem zavarna, viszont ha olyan mint a drót. akkor XD. Inkább simogatom a saját lábamat. :)
Sok majom. :D Ha szõrös, már nem is lehet nõ? Rajtuk ugyanúgy nõ szõrzet, mint a férfiakon, csak hát olyan marha trendi leszedni. Tudjátok kin nem nõ szõr? A gyerekeken. Nõkre ne akarjátok már ráerõltetni a pedofil hajlamaitokat és azzal védekezni, hogy "de nõies", "de divatos", "ha szõrös vagy, gusztustalan vagy".:D Pláne, hogyha krvára de nem látszik. Pláne, hogy a férfiak sem szõrtelenitenek.

Lehet érezni, ha befordul a baba? Másképp mozog?

30 héten még keresztben fekudt.éreztem is ,hogy úgy van a rugásokbol,mindig a jobb oldalamon mocorgott .Most a 32. hétben vagyok,csak két hét múlva megyek dokihoz és most már mindenhol érzem.Nagyon remélem,hogy már befordult,mert néha érzem,hogy a koldokom felett is a gyomrom tájékán rúg.Vagy csak azért ézzem így ,mert már nagy és mindenhol van?

Legjobb válasz: Nekem a 38 héten fordult be, de nem éreztem, hogy mikor. A rúgásokat mindenhol lehet érezni, mert már nagy és mindenhova elér. Ne aggódj van még ideje befordulni.

Nekem a 38 héten fordult be, de nem éreztem, hogy mikor. A rúgásokat mindenhol lehet érezni, mert már nagy és mindenhova elér. Ne aggódj van még ideje befordulni.
Szia! Én nagyon figyeltem a babamozgásokat és az én kicsi fiam nem egyszerre fordult meg. Elõször haránt írányba próbálkozott és vagy rá egy hétre éreztem, hogy mintha fent rugdosna a lábacskáival , valószínûleg Te is azért érzed ott, mert lefelé fordult.
Nekem már a 28 hetes UH-on fejvégû volt.Lehet hogy, azt éreztem mert másnap olyan fura volt.És tudjátok már hogy milyen a neme?Mert nekünk kislány és nekem is a jobb oldalon mocorog.Jó babavárást 36 hetes

Lehet érezni, ha kinyílik a méhszáj? 32 hetes kismama vagyok, és rengeteget keményedek.

Legjobb válasz: érezni nem lehet, én is kicsit nyitva vagyok, a doki állapította meg múlt héten. magnéziumot és pihenést javasolt, hogy ne nyíljon tovább. 33 hetes

érezni nem lehet, én is kicsit nyitva vagyok, a doki állapította meg múlt héten. magnéziumot és pihenést javasolt, hogy ne nyíljon tovább. 33 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mindenkinek Boldog Békés Új Évet Kívánok! Sok örömöt a picikhez mindenkinek! :-)
Nekem a védõnõ mondta, hogy a görcsölés lehet jele a kinyílásnak, de mástól ezt még nem hallottam...
Szia!Én is sokat keményedtem a 32.héten, és a dokim Magnesii Citrit szedését javasolta, és jelentõsen lecsökkent. A 36. hét óta amióta nem szedem ismét nagyon gyakori viszont jelenleg a 39. héten vagyok és a méhszáj állapota 3000. Nem mindenkinél nyílik a méhszáj a keményedéstõl, és nem is lehet érezni. Ha tudsz akkor menj el a dokidhoz, mert nekem nagyon bevált ez a fajta magnézium. Boldog Új Évet Mindenkinek!

Ovszerben is lehet érezni ha egy lány még szüz?

Legjobb válasz: óvszerben SEM lehet érezni. csak azt, hogy szûk, de attól még nem biztos hogy szûz.

óvszerben SEM lehet érezni. csak azt, hogy szûk, de attól még nem biztos hogy szûz.
Jézus..ne mondj már ilyeneket hogy érzed mikor átszakad a szûzhártya.....mert a szûzhártya nem egy zárt dolog az lukas hisza menstruáció is kijön rajta..és a legtöbb lánynak csak egy kis hártya a hüvely szélén...nincs is olyan barátnõm aki vérzett az elsõnél..tehát szerintem csak onnan tudod hogy õ megmondja vagy h mennyire ideges...feszült
Igen lehet érezni óvszerben is hogyha egy lány szûz, mert annak megvan még a szûzhártyája és azon vhogy át kell jutni és át kell lyukasztani. De van olyan is akinek szûz létére nincs meg a szûzhártyája, mert sportolás, tampon használat stb közben elszakadhat. De akkor is lehet érezni mert sokkal szûkebb egy olyan lyuk amiben még nem volt pénisz mint amiben már járt hímvesszõ és mégis szûkebb fajta. Meg a reakcióiból is lelehet venni h szûz..
természetesen lehet érezni, mikor átszakítod a szûzhártyát...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!