Találatok a következő kifejezésre: Lehet érezni beágyazódást (41 db)

A 7-8. dpo-n lehet érezni beágyazódást?

Valahogy akkor kezd?dött a megjön érzés és a hasszurkálás. Most vagyok a 11. dpo-n és még most is érzem néha esténként és tegnap rózsaszínes -barnás halvány váladékom volt. Igazából úgy olvastam, hogy csak a 10. dpo után lehet bármit érezni. Így van?

Legjobb válasz: Hát a 7.8. nap, az még korai. Akkor még nem lehet érezni semmit, mert kb. akkor ágyazódik be! Utána pedig ugye vagy valóban érez az ember valamit, vagy beképzeli!:) A rózsaszínes váladék jó is lehet!

Hát a 7.8. nap, az még korai. Akkor még nem lehet érezni semmit, mert kb. akkor ágyazódik be! Utána pedig ugye vagy valóban érez az ember valamit, vagy beképzeli!:) A rózsaszínes váladék jó is lehet!
Ezek mind jó jelek:) Annak idején hasszurkát éreztem ovu után egy héttel:) A barnázás jó jel:)
baba lett belõle?nekem is ezen a 2 napon esett le a hõm és utána megint emelkedett:)

Mit lehet érezni Beágyazódás idején? Te mit éreztél?

Legjobb válasz: semmit, pedig 4 gyereket szültem 4 terhességbõl. Igaz, nem figyelem állandóan a testem jeleit...

semmit, pedig 4 gyereket szültem 4 terhességbõl. Igaz, nem figyelem állandóan a testem jeleit...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is szültem már kettõt...csak mostanában kicsit fokozottabban tornázom.. és most agyaltam azon vajon a hasizomgyakorlatok nem ártanak-e, végülis még nem vagyok terhes... szerintem nem árt ilyenkor semmi...de nagyon szeretném a harmadik babát és a napokban sokat gondoltam erre..kb most lenne beágyazódás..

Hány nap a beágyazódás? Lehet érezni valamit?

Legjobb válasz: A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.

A beágyazódás a megtermékenyülés után 7-12 nap. Én úgy tudom nem lehet semmit érezni.
Én azt éreztem a beágyazódás ideje alatt, hogy meg fog jönni, el is voltam keseredve, aztán mégse jött. 10 hetes kismama
én 10-12 napot tudok, de a tesztekre az van írva, hogy két hét. Én nem éreztem, de a mindjárt megjön érzés szerintem mindenkinél megvan hetekig. most 22 hetesek vagyunk
Az normális, ha a beágyazodás-tól kezdve fájnak a melleim, émelygek, és mindjárt megjön érzésem van?
Beágyazódásnál a 7-12 nap körül pecsétlõ vérzés jelentkezhet, de ez nem mindenkiél van, nálam pl. nem volt!Viszont volt egy tünetem, mégpedig az, hogy beágyazódás környékén krémszerû lett a folyásom, ez is lehet egy beágyazódási jel, de nyiláván ez sem mindenkinél! Aztán mensi elõtt pár nappal "száraz" lettem. Végül nem is jött meg :)
A kérdező hozzászólása: Ezt a krémszerû folyást én is észrevettem magamnál miközben méhszáj vizsgálatot csináltam.De a bugyimra minimális került.Neked?

Lehet érezni a beágyazódást?

Párommal 4-én voltunk együtt, peteérésem is van. Azóta elég furcsán érzem magam, leginkább a hasambanérzem, szúr, állandó remegés van benne, stb.

Legjobb válasz: Én éreztem a beágyazódást, de ha ti 4.-én voltatok együtt, akkor azt még nem érezheted, mert a beágyazódáshoz 7-10 nap kell!

Én éreztem a beágyazódást, de ha ti 4.-én voltatok együtt, akkor azt még nem érezheted, mert a beágyazódáshoz 7-10 nap kell!
Szia!Én egyik terhességemnél se éreztem.Lehet más érzi.
Én a pé utáni 7. napon erõs görcsöket éreztem. Ténleg elég erõsek voltak. Mit kiderült akkor volt a beágyazódás. DE! Én nagyon figyeltem minden tünetre. Van akinél elõfordul beágyazódásos vérzés. A legtöbb embernél viszont semmi sincs. ;)
Szia! Igen én is éreztem a beágyazódást:-) A peteérés után a következõ nem vártig enyhe alhasi fájdalom, szúrkálás. Drukkolok:-)
Én is éreztem ilyesmit anno pár nappal a szeretkezés után, de tudom, hogy az nem lehetett a beágyazódás, mert az fogantatás után 6. naptól kezdõdik. Viszont azt el tudom képzelni, hogy egybõl hormonbeli változások indulnak és azért vagy (és voltam) érzékenyebb. Amúgy akkor babás lettem.
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy azóta teljesen gyengének érzem magam, remeg mindenem, mint a kocsonya, és nem tudom ezt mire vélni.
Ha ilyen rosszul vagy miért nem mész orvoshoz?
nekem most lett pozit a tesztem es mult hétenn kicsi rózaszines folyáson volt meg pici csepp barnás piros pöty!másnap már kezdett is fájni a mellem!

Lehet érezni, hogy megtörtént a beágyazódás?

Legjobb válasz: Azt hogy most pontosan mikor ágyazódott be a petesejt, azt szerintem nem lehet érezni. Még a nõgyógyász sem tudja pontosan megmondani, hogy melyik nap estél teherbe, csak megközelítõleg. Kivétel persze a lombik program. Ott nagy valószínûséggel ezt nyomon kísérik. Ha beágyazódott, utána lehet érezni a terhesség jeleit (hányinger, aluszékonyság, szédülés, kívánósság, mellérzékenység, stb) De ezeket is csak kis idõ eltelte után.

Azt hogy most pontosan mikor ágyazódott be a petesejt, azt szerintem nem lehet érezni. Még a nõgyógyász sem tudja pontosan megmondani, hogy melyik nap estél teherbe, csak megközelítõleg. Kivétel persze a lombik program. Ott nagy valószínûséggel ezt nyomon kísérik. Ha beágyazódott, utána lehet érezni a terhesség jeleit (hányinger, aluszékonyság, szédülés, kívánósság, mellérzékenység, stb) De ezeket is csak kis idõ eltelte után.

Aug. 03-04-én volt a peteérésem (hasszurka, folyás), mikor történik meg a beágyazódás? Azt meg lehet érezni? Milyen jeleket figyeljek? Általában 35-37 napos a ciklusom.

Legjobb válasz: A luteális szakasz közepén (kb egy héttel a fogantatás után) újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.

A luteális szakasz közepén (kb egy héttel a fogantatás után) újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.
http://babatervezok.otthona.net/megtermekenyites.shtml Lehet látni a beágyazódást a hömérsékleti görbén? A legtöbb esetben nem lehet látni, de két esetben lehet sejteni: 1) A beágyazódás során pecsételö vérzés lép fel, kb. 7-13 nappal az ovuláció után. 2) Az hömérsékleti görbe trifázisos, azaz három hömérsékleti szint figyelhetö meg. A hömérséklet ebben az esetben nemcsak a tüszörepedés után növekszik meg, hanem még egyszer, a beágyazódás után is feljebb emelkedik.
Egyetértek az elõzõ válaszolóval, annyival egészíteném ki, hogy nem kötelezõ sem a pecsételõ vérzés, sem a hõ. Tehát, ha semmi jelet sem tapasztalsz, akkor is lehet beágyazódás. (Nekem pl. volt pár csepp vér, a barátnõmnek semmi, sõt elsõ hónapban meg is jött neki. Viszont nekem a nemvárt elõtt 3-4 nappal -a beágyazódás ideje körül- már elkezdõdött a hányingerem, mellfeszülésem. Szóval, semmi sem törvényszerû, nagyon egyéni.) :)

Beágyazódást lehet érezni?

Aki érezte, vagy legalábbis sejtette, hogy érzi a beágyazódásnak mik a tünetei?

Legjobb válasz: Szúrt a jobb oldalam, a hasam vagy a jobb petefészkem. De ezt csak utólag mondom, akkor csak azt hittem meg fog jönni. :) Késõbb utánaolvastam a dolognak, és valóban úgy van, hogy a beágyazódás járhat enyhe menstruációhoz hasonló görccsel, pecsételõ vérzéssel, és furcsa has szurkálással.

Szúrt a jobb oldalam, a hasam vagy a jobb petefészkem. De ezt csak utólag mondom, akkor csak azt hittem meg fog jönni. :) Késõbb utánaolvastam a dolognak, és valóban úgy van, hogy a beágyazódás járhat enyhe menstruációhoz hasonló görccsel, pecsételõ vérzéssel, és furcsa has szurkálással.
Én is éreztem hasszurkálást és feszülõ érzést a petefészek környékén, majd volt néhány napig pecsételés is.Haspuffadás, és reggelente 36.8-37 C körül volt a hõm.Illetve a nemvárt elõtt egy nappal szintén pecsételõ.

Hogy ha 15-16. volt az ovum együtt is voltunk akkor mikor tesztelhetek? És lehet érezni a beágyazódást?

Azért kérdezem mert tegnap meg ma is elkezdetett szurkálni a petefészkem.

Legjobb válasz: ovu-tól számított 7-12 nap a beágyazódás,annál elõbb ne tesztelj!Mikor volt ovud?

ovu-tól számított 7-12 nap a beágyazódás, annál elõbb ne tesztelj!Mikor volt ovud?
A kérdező hozzászólása: Nem nem mérem! Nem a beágyazodást érzem hanem az ovut!
A beágyazódást nem érezheted ennyi idõ után.. Kiárt dolog.. Mennyi a hõd azt méred? Lehet megsem repedt a tüszõd.. Azért próbálkozik a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: De meg érzetem, hogy mikor volt az ovum! És most is hasonló képen érzek!
Lehet késõbb volt az ovud és azt érezted.. Baba miatt nem érezhetted még, az 7-12 nap mire esetleg érezhetsz valamit...
A kérdező hozzászólása: Akkor ezzel azt szeretnéd nekem mondani, hogy akkor lehet nem lesz baba?
1 vagyok!Hát lehet elindult valami vagy nagy volt a tüszõd, ami megrepedt...1000 válasz lehet!
A kérdező hozzászólása: Akkor mi lehet ez?
1 vagyok!Van még idõd bõven a tesztelésig!Szerintem még nem érezheted a babát!
A kérdező hozzászólása: 15-16...28 naposak a ciklusaim. márc.1 volt meg és 3 napig volt meg
Csak nem ez volt a kérdésed. :) Na mindegy az ovut érzed. Terhes még nem lehetsz az 100%! Szép napot.

A beágyazódáskor lehetséges szúró érzést pontosan hol lehet érezni?

Legjobb válasz: Elfelejtettem oda írni, hogy arra gondoltam, hogy az alhas melyik tájékán lehet ezt érezni.

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem oda írni, hogy arra gondoltam, hogy az alhas melyik tájékán lehet ezt érezni.
Szia! Szerintem ez változó.Nekem hol itt, hol ott szurkált.De nem volt nagyon észrevehetõ.Viszont nagyon sokszor volt olyan, hogy nem tudtam felkelni mert olyan szinten szédültem.

Sokaktól hallottam, hogy a beágyazódást esetleg lehet érezni szúró fájdalommal a hüvely és a szeméremajak környékén. Ez mi lehetett? Esetleg beágyazódás?

Egyik napon én is ilyesmit éreztem, és ahogy számolom épp a beágyazódás napján. Ezt követ? napon viszont megjött a nemvárt, de másképp mint szokott. Nem volt barnázás, az els? nap rózsaszín folyás, aztán csak véres pecsételés, és aztán 5 napig vérzés, nem túl er?s, de máskor 5 napig tart, most meg keddt?l úgy hogy még vasárnap is volt pecsételés. Szóval vasárnapig tartott, pedig vasárnap volt az a nap amire nem vártam. Mostmár biztos, hogy ez mesi volt, mert ma teszteltem és negativ. Szóval mire véljem ezt, hogy hamarabb jött meg és más tünetekkel? Ráadásul az a szurkáló érzés, ami beágyazódásra vall (de azt csak délel?tt éreztem egy kevésszer)?!

Legjobb válasz: Azt még gyorsan hozzáteszem, amit most láttam, hogy még ma is véres a folyásom, azaz olyan pirosasrózsaszín ami már tényleg szokatlan. A ciklusaim átlag 29 naposak egyébként.

A kérdező hozzászólása: Azt még gyorsan hozzáteszem, amit most láttam, hogy még ma is véres a folyásom, azaz olyan pirosasrózsaszín ami már tényleg szokatlan. A ciklusaim átlag 29 naposak egyébként.
Szia! Hasonló dolog történt velem is, mióta próbálkozunk elõbb jön meg , mint kellene és a vérzés is más, sõt a menzesz görcsök is enyhültek.Nem tudtam én se ezeket mire vélni, de az az igazság, hogy meg van bolygatva a szervezetünk, próbálkozik.Ezért érezzük a szurkákat, meg a feszülást is szerintem. Bár remélem babóka lesz mind a kettõnknél.Már arra is gondoltam, hogy nálam akkor lesz babóka, ha nem lesz semmilyen "jelem".Hallotam már ilyesmirõl. Sok sikert neked a jövõben!
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem sem volt most semmi mesigörcs, pedig legtöbbször van, de most egyáltalán nem éreztem, hogy meg fog jönni. De kedden kezdõdött és még ma is van nyoma. De mitõl lehet ez? Ez esetleg azt jelentheti, hogy nem sikerült a beágyazódás csak majdnem??
A kérdező hozzászólása: Egyébként aranyos vagy! Köszönöm! Neked is sok sikert kívánok a jövõben. Bárcsak mielõbb összejönne mindannyiunknak akik szeretnénk. Nekük ez az elsõ hónapunk volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!