Találatok a következő kifejezésre: Lehet érezni 3 hetes (6 db)

15 hetes és 3 napos vagyok. Lehet érezni a babát ilyenkor már a hasamban?

Szerintem a babát érzem mert alul mindig meg fogom és ott érzek valamit néha olyan mint ha buborékozna a hasam.

Legjobb válasz: Sosem tudni, de szerintem egyáltalán nem kizárt, hogy õ volt. Szerintem az ember megérzi ezt. Én határozottan merem állítani az elsõ rúgást 13 hetesen követte el a picur. Persze nem éreztem majd csak a 16-17 hét között, valamikor, de van aki korábban érzi! A lényeg, hjogy ne ijjedj meg ha esetleg most napokig nem fogod érezni, ha meg igen akkor szerencsés vagy, vagy vékony :)) ;) Kellemes felfedezést! 20 hetes kismama

Sosem tudni, de szerintem egyáltalán nem kizárt, hogy õ volt. Szerintem az ember megérzi ezt. Én határozottan merem állítani az elsõ rúgást 13 hetesen követte el a picur. Persze nem éreztem majd csak a 16-17 hét között, valamikor, de van aki korábban érzi! A lényeg, hjogy ne ijjedj meg ha esetleg most napokig nem fogod érezni, ha meg igen akkor szerencsés vagy, vagy vékony :) ) ;) Kellemes felfedezést! 20 hetes kismama
Szia!Nekem pont 15 hetesen mozdult meg.Eleinte nem akartam elhinni, mondván, hogy korai.Azota mindennap érzem, de már határozottan és erõsebben.:) Érezheted te is.:)

Lehet érezni a 3 hetes magzatot?

vagy mástól lüktet néha a hasam mert nem biztos h terhes vagyok?

Legjobb válasz: A 3 hetes magzatot még biztos, hogy nem érzed, annyira kicsi. Hogy mitõl lüktethet a hasad, arra nem tudok válaszolni. De ha nem vagy biztos a terhességedben, csinálj tesztet és menj orvoshoz!

A 3 hetes magzatot még biztos, hogy nem érzed, annyira kicsi. Hogy mitõl lüktethet a hasad, arra nem tudok válaszolni. De ha nem vagy biztos a terhességedben, csinálj tesztet és menj orvoshoz!
Igy van, a 3 hetes embriót nem érezheted! A hasad ill.a hasadon a bõr apró rángásai idegmozgások!Velem is elõfordult már és tényleg hasonlit a baba mozgására.(3.babáját váró anyuka)
szia, a 3 hetes magzat még egyáltalán nem mozog, úgyhogy tuti nem azt érzed.
az elso gyermeket varok alt a 12.het korul "bugyborekolashoz"hasonlot erezhetnek, ezt sem mindenki erzi.az elso magzatmozgasokat kb 18.het korul varhatod, masodik ill tobbedik babanal kicsit elobb, kb a 15.hetnel, persze ez is szemelyenkent valtozhat.

Lehet-e 2-3 hetes intenzív és mély kapcsolat után úgy érezni, hogy nem csak szerelmesek lettünk de szeretjük a másikat, méginkább ki lehet-e ezt mondani? Vagy jobb ezzel várni még?

Legjobb válasz: Azt, hogy szeretünk valakit, kimondani csak olyankor szabad, ha komolyan is gondoljuk. Tehát nem csak érezzük, hanem reálisan végiggondolva is õszintén rámondhatjuk, hogy önmaga miatt vagyunk vele, nem pedig azért, hogy legyen valakink.

Azt, hogy szeretünk valakit, kimondani csak olyankor szabad, ha komolyan is gondoljuk. Tehát nem csak érezzük, hanem reálisan végiggondolva is õszintén rámondhatjuk, hogy önmaga miatt vagyunk vele, nem pedig azért, hogy legyen valakink.
A szerelem kialakulása nem idõfüggõ. Szóval simán. De a fellángolást tényleg nem szabad összekeverni vele.
Mi 2 hét ismertség után mondtuk elõször egymásnak a barátommal, hogy "Szeretlek". Komolyan gondoltuk. Az 1. pillanattól kezdve éreztük, hogy ez több lesz egy új ismertségnél, majd együtt töltöttünk 5 órát, csak beszélgettünk, és teljesen beleestünk a másikba. Találkoztunk még párszor, és Õ mondta ki elõször a "varázsszót". Rá egy héttel összejöttünk, és azóta is együtt vagyunk, és csak még jobban szeretjük egymást. Ennek már 3 éve :) 19/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm


25 hetes terhes vagyok, és már 2-3 hete aktívan mocorog a pici. Mikor fogjuk látni is? Érezni már lehet, a párom is érezte, de jó lenne már látni is, hogy kidudorodik itt-ott.

Legjobb válasz: Szerintem hamarosan látható is lesz,mert én 24 hetes vagyok és úgy hullámzik a hasam,mint a Balaton.Igaz,nekem nagyon vékony a hasfalam,talán ezért látszik ennyire minden mozdulata.

Szerintem hamarosan látható is lesz, mert én 24 hetes vagyok és úgy hullámzik a hasam, mint a Balaton.Igaz, nekem nagyon vékony a hasfalam, talán ezért látszik ennyire minden mozdulata.
Szia! Nekem kb 21. héttõl látszik mekkorákat rúg, meg ahogy kinyomja magát. Érdekes, pedig mellsõ fali a lepény:) Szeritem hamarosan fogod látni is, ne aggódj:) Boldog Baba várást!
Szia igen a babó csinálja, késõbbiekben még mást is fog.Nekem a bordámos zongorázik.Boldog babavárást.36 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Szia, igen az a babód lehet
Szia, igen az a babód lehet, én is szoktam érezni néha mikor ülök és kezd mocorogni.Boldog babavárást:) 34 hetes kismama

3-4 hetes terhesen lehet valamit érezni a hasam alján ha kicsit megnyomom?

talán terhes vagyok..ha picit(de nem er?vel) megnyomom a hasam akkor érezhetem,hogy a méhemben már baba van??

Legjobb válasz: Nem, szerintem nem.

Nem, szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ..van már gyerekem de õ már 9 éves és azóta mióta õ meg van nem estem teherbe..ráadásul nem is az apukájával élek együtt..tehát már nagyon várnánk 1 tesót..még várok a tesztel mert ma holnap kellenne megjönni a menszimnek de vannak terhességre utaló jelek..pl a hõm 37%-os volt..
Szerintem nem lehet érezni.Én 5 hetesen sem éreztem.De azért ne nyomkodd!:) ) A doki már érezte.
Biztos, hogy nem lehet érezni. Kb. akkortájt ágyazódik be8 márha történt megtermékenyülés), az ultrahangon is csak kb. az 5. héttõl látni a petezsákot, és a nõgyógyász is a kicsit megnagyobbodott méhet érzi, de laikus ember nem valószínû, hogy ki tudja tapogatni.
A kérdező hozzászólása: nem nyomkodom csak eszembe jutott, hogy a lányommal éreztem ilyet de nem tudom mennyi idõs terhes voltam..viszont a méhemen nem érzem hogy nagyobb lenne de amúgy köszi a válaszokat..
Holnap reggel tesztelhetnél egyet:) Megy a drukk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!