Találatok a következő kifejezésre: Lehet érezni érik (15 db)

A parfümös dezodor és a sima parfüm között mi a különbség? Tehát az illata ugyanolyan erõs, és ugyanaddig lehet érezni mint a sima parfümnek csak hónaljra kell fújni?

elég laikus vagyok ugyanis még nem nagyon volt parfümöm..elmagyarázná ezt valaki?

Legjobb válasz: A parfümöket álltalában nyak köré, kicsit alá a pulzáló részekhez mint kar hajlat csukló stb. szoktuk fújni. Ha közel hajolnak hozzád az emberek vagy melletted állnak akkor szokták érezni álktalában. Azokat a dezodorokat amiket hónaljra fújunk pedig álltalában izzadságot gátolnak és az ott keletkezõ kellemetlen szagokat szoktág meggátolni vagy elfedni. Én személy szerint mindkettõt szoktam használni van amikor még egyszerre is mindkettõt. Igazából mindkettõnek van illata érezni is lehet mindkettõt csak szerintem a parfüm néha kicsit erõteljesebb és közvetlenebb módon illatozik a spraynek pedig inkább csak arra

A parfümöket álltalában nyak köré, kicsit alá a pulzáló részekhez mint kar hajlat csukló stb. szoktuk fújni. Ha közel hajolnak hozzád az emberek vagy melletted állnak akkor szokták érezni álktalában. Azokat a dezodorokat amiket hónaljra fújunk pedig álltalában izzadságot gátolnak és az ott keletkezõ kellemetlen szagokat szoktág meggátolni vagy elfedni. Én személy szerint mindkettõt szoktam használni van amikor még egyszerre is mindkettõt. Igazából mindkettõnek van illata érezni is lehet mindkettõt csak szerintem a parfüm néha kicsit erõteljesebb és közvetlenebb módon illatozik a spraynek pedig inkább csak arra
A kérdező hozzászólása: oo mar ertem, nagyon koszi!!! es akkor ezt a nyakra nem is fujhatom?
oda fújod ahova akarod, én pl csak simán a pólómra szoktam
A kérdező hozzászólása: köszi!! :)

Ha felvágnám az ereimet, mennyi idő után halnék meg? Mit lehet érezni közben?

Legjobb válasz: Ha jól csinálod 4 perced van! Érezni hideget sokkot remegést és semmit

Ha jól csinálod 4 perced van! Érezni hideget sokkot remegést és semmit
4 percnél azért több. Max ha az aortáját vágja át, akkor ennyi. Egyébként kb 8-10 perc ha jól csinálja. De valóban: fázni fogsz és elzsibbadsz, majd elalszol.
A kérdező hozzászólása: olyan gyorsan? egyszer úgyis az lesz ...
Nekem is az én már éreztem a hideget akkor még nem tettem nagyon csak elegem lett és éreztem ezeket tök fura hogy akkor ezek normális érzések voltak :O mert más is érezte
A kérdező hozzászólása: én csak ezt a módját választanám...de még nem merem
Miért csak ezt?
És ha egy injekciós tût szúrúnk a vénánkba, és szabadon van a másik vége az meddig tart? Szerintem ez kevésbé fájdalmas, mint nyiszálni a csuklót, és közben meggondolhatod magad, nyoma sem marad :)
épp az hogy nem marad nyoma mert az se csúnya ha nyoma van sõt..

A péniszem tövénél van egy pár ér, ami feszes és egy részén van egy "csomó" leginkább merev, de akkor is lehet érezni mikor nem áll. Lehet belőle nagyobb gondom?

Amikor merev akkor eléggé nehezen tudom vissza--> azaz felhúzni a bőrt a makk tetejére mert eléggé feszes az ér és picit fáj is mikor meg próbálom.. egy kis csomó is van a felénél. Fitymafék probléma kivan zárva mert nem ott van a a feszes ér. Valaki segítsen mi lehet ez és hogyan tudnám megoldani h ne fájjon és ne legyen ilyen feszes(és egy pontban csomós) az ér. Válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: A fõ erek ilyenek,sõt mereven nagyon ki is tudnak dagadni . Ha nem áll,az ér is összehúzódik csomóba .

A fõ erek ilyenek, sõt mereven nagyon ki is tudnak dagadni . Ha nem áll, az ér is összehúzódik csomóba .
A kérdező hozzászólása: Amúgy 17 éves vagyok és nagyon feszes az az ér... és a csomó ott van elernyedt állapotban is(igaz nem annyira megduzzadva de érzem).

Lehetséges, hogy gyógyító vagyok? Ha tenyerem valaki tenyere fölé rakom úgy hogy szembe nézzenek de nem érek hozzá akkor nagyon erős forróságot lehet érezni a kettő között!

És az embereknek általában tetszik az érzés. Nemrég fedeztem fel. Anyával próbáltam elöször és a hideg kezén egy körben a tenyere közepén mikor befejeztem nagyon meleg volt.Kérem komoly válaszokat kérek nem poénból írtam ki. és magam sem tudom hova tenni? vagy ez természetes?

Legjobb válasz: Más élõét ne gyûjtögesd. Az minden, csak nem pozitív. Az univerzum csordultig van energiával, nem kell elvenni semmi olyantól, aminek szüksége van rá. A környezõ, nem élõlényektõl származó energiát gyûjtsd össze.

Más élõét ne gyûjtögesd. Az minden, csak nem pozitív. Az univerzum csordultig van energiával, nem kell elvenni semmi olyantól, aminek szüksége van rá. A környezõ, nem élõlényektõl származó energiát gyûjtsd össze.
Ez energia áramoltatás. Lehet vele gyógyítani is, de nem árt képezni magad, ha valamit kezdeni akarsz vele. A reiki kissé más, ahogy a módszer is, de a lényege nagyon hasonló. Valóban ügyelj arra, hogy ne a saját energiádat add át, hanem tanuld meg felvenni az univerzumét, és azt pozitív, gyógyító rezgésekként leadni. Elsõsorban tehát a felvételt gyakorold, hogy azt, akkor és úgy tudd felvenni, ahogy a helyzet megkívánja.
Lehetséges, de azt szerintem hagyd abba :P
Szia! Ezt reikinek hívják minden ember képes rá még az is aki nem hisz benne. Arról van szó hogy energiát adsz át a másiknak csak arra kell figyelni hogy ne a sajátodat ad át, Ezt egyszerûen ki tudod küszöbölni, összeteszed a kezed és magadban megkéred az univerzumot hogy küldjön megfelelõ energiát mindkettõtök számára odateszed és melegszik is.
Tényleg ne más élõlényektõl vedd el az enerdzsit. Használd inkább a Kozmikus Fényt, abból végtelen sok van és nem ártasz vele senkinek :) Képzeld el, hogy egy fényoszlop lép be a testedbe...na azzal gyógyíts, ne vedd el a növényektõl és állatoktól az életerõt!
A másik kérdésre válaszolva, ez azért nem annyira különleges :) Minden emberben benne van a képesség hogy használja, érezze ezeket az energiákat, csak a legtöbben elnyomják magukban, mert sajnos ilyen világban élünk. De ettõl ne érezd magad hatalmasabbnak, vagy tûzidomárnak, ha lehet :D Az energetika minden egyes ember része. Érezni is mindenki érzi. Tudatosítani a létezését annyit tesz, hogy léptél egyet a teljesség felé, elkezdted megkönnyíteni a saját utadat. Ha más még nem tette ezt meg, az azért van, mert még nincs szüksége rá. Mindenesetre gratulálok az érzékeléshez, csak ne komolytalankodd el :) Ja, és tényleg ne gyûjtsd mások energiáját. Neked is rosszat tesz.
A kérdező hozzászólása: Jó persze nem érzem magam félistennek de kiskorom óta rájöttem és érdekelnek a spirituális dolgok : )
Te vagy a kiválasztott! :)
Reiki? Én a raikiri-t tudom használni. http://www.youtube.com/watch?v=4pFkoyyyWdc
Egyébként aurával tényleg lehet gyógytani még akár akaratlanul is. Egyszer a metrón felszállt egy középidõs nõ, nekem épp igencsak rossz kedvem volt akkor, leült a közelemben, és valami leírhatatlanul jól éreztem hirtelen magam, éreztem hogy ez a pozitív energia belõle árad felém. Soha életemben nem éreztem még ehhez foghatót!
A kérdező hozzászólása: Van itthon poroltó : )
Csak aztán vigyázzál, hogy meg ne gyulladjon!
Csókolom Raszputyin bácsi!
A kérdező hozzászólása: Igen vártam már a laikusok és vicces kedvû olvasok felbukkanását :D persze én vagyok az avatar..
szerintem te egy tûzidomár vagy
A kérdező hozzászólása: Hát figyelj én semmit rosszat nem akarok senkinek..annyi hogy szerintem fogékonyabb vagyok ilyensmikre mint más de nem szoktam róla beszélni nah meg nem is értek hozzá ..szóval..de azért köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: De akkor lehetséges hogy tényleg el kezd áramolni belölük felém?
A kérdező hozzászólása: Hát most bármilyen hülyén hangzik de úgy szoktam hogy széttárom kezeim 45 fokban és lefelé fordítom a kezem és elképzelem ahogy felszívom a közelben lévõ összes élõlény erejét és érzem ahogy elkezd a tenyerem bizseregni de lehet hogy csak odaképzelem...tehát akkor enyémet szoktam szétosztogatni? :D
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam erre hogy csak sima hõ de a testem és más testének sem egyik pontján se érzik/érzem a hõt ha odateszem csak ha a sajátom vagy más tenyerével összeérintem akkor azonnal lehet érezni a melegséget..próbáltam arcomra tenni és úgy érzékelni mert ugye az arc a legérzékenyebb de semmi...
Arra esetleg nem gondoltál, hogy a melegséget a hõátadás okozza? A levegõ is közvetíti a hõt, nem kell összeérni a két kéznek.
"Arra esetleg nem gondoltál, hogy a melegséget a hõátadás okozza? A levegõ is közvetíti a hõt, nem kell összeérni a két kéznek." Tökéletesen igazat adok. Minden test aminek hõmérséklete van elektromágneses hullámokat bocsájt ki magából. Magyarul HÕT mint pl a kályha. Teljesen természetes dolog. A reiki meg sztem placebo, bár szívesen kipróbálnám.

Lehet érezni ha érik a méhszáj?

Legjobb válasz: Nem. :)

Nem. :)
Ez meg mit jelent?
Nem a méhlepényre gondoltál?
Az mi, hogy érik a méh száj? :D
Nekem is azt mondta a dokim ma , hogy érik a méhszáj, utána néztem, ez azt jeletni, hogy kezd kinyílni, ahogy a baba buksija nyomja! Amúgy nekem baromira fáj a derekam 2 napja, lehet köze van hozzá... 36hkm.... ui: most látom csak, hogy elég régen írtad ki a kérdést...gondolom azóta már megszültél:D

Ha a lombikhoz stimulálnak lehet valamit érezni hogy ha érik a tüsző és ha érezni is valamit hol és hányadik naptól?

Legjobb válasz: Lehet érezni, szurkál a petefészked. Van, aki fel is fújódik a simuláló injekciótól. Hogy hányadik naptól, azt nem lehet megmondani, mert nem mindenkit egyforma ideig, és egyforma adagokkal stimulálnak.

Lehet érezni, szurkál a petefészked. Van, aki fel is fújódik a simuláló injekciótól. Hogy hányadik naptól, azt nem lehet megmondani, mert nem mindenkit egyforma ideig, és egyforma adagokkal stimulálnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Még csak a 3. napomon vagyok, szerintem még korai hogy érezzek valamit.
Hova jársz? Gonal-F-el simulálnak?
Mivel hormonkészítményt kapsz kihathat sokmindenre lehetsz levertebb, ingerlékenyebb, fáradékonyabb de a tüszõérést ilyenkor még nem érzed!Azt kb.mint a normál hónapokban akkor fogod érezni mikor már érnek a peték amik feszítik a tüszõt kb.a ciklus feléhez közeledve!Szúró érzés a petefészek környékén de tudni fogod ha ott leszel!
A kérdező hozzászólása: A Jánosba járok és pergoverist kapok 3x1 ampullát naponta.

Ma elkezdtem érezni, hogy a jobb petevezetékem, vagy petefészkem erõsen szurkál és félek, hogy esetleg, ha terhes is vagyok akkor nem-e méhen kívüli terhességem van. Egyáltalán ezt lehet-e érezni?

Férjemmel 3 hónapja próbálkozunk, hogy teherbe essek, nagyon szeretnénk kisbabát. Október 10-én jött meg utoljára a menstruációm és 28 naponta szokott megjönni. Okt. 20-27-ig minden nap szeretkeztünk, még gyertyaállásba is voltam ezek után... csak, hogy minden esélyt megadjak a dolognak. Tegnap az az nov. 7-én kellet volna megjönnie és mindig pontos volt eddig. Már másfél éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését, nem vagyok beteg és nem is fogyókúrázok, hogy ez miatt késsen a menstruációm. Már több mint egy hete feszülnek a melleim, érzékeny a hasam alja és ez a mostani menzesz közeledtével egyre fájdalmasabb lett. Már nm tudok oldalt feküdni, mivel annyira fájnak a melleim és a hasam miatt már lassan nadrágot kell váltanom mivel a munkahelyemen már kigombolkozva ülök a székben annyira szorosnak érzem azt. Két napja a hátam is fáj, illetve émelygek és szédülök is. Csináltam ma két terhességi tesztet is én mind a kettõ negatív lett sajnos... de még nem csüggedek... csinálok majd még tesztet jövõhéten is, ha kell utána héten is... :) Elõre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: N. Timi

Legjobb válasz: Szerintem ezek terhességi tünetek. Nem hinném, hogy lehet érezni ha méhen kívüli. Ne is gondolj ilyenekre!!! Pár nap múlva csinálj másik tesztet.

Szerintem ezek terhességi tünetek. Nem hinném, hogy lehet érezni ha méhen kívüli. Ne is gondolj ilyenekre!!! Pár nap múlva csinálj másik tesztet.
Méhen kívüli terhesség 6-8 hetesen kezd gondot okozni, általában a doki elõbb észre veszik, hogy méhen kívüli mint, hogy te érezni kezdjed a problémát.
A kérdező hozzászólása: Közi a gyors válaszokat! :) Most egy kicsit azért megnyugodtam! :)

Hogy lehet annyira száraz a szám belülrõl (a nyelvem és/vagy a szájpadlásom mint a smirgli), hogy a vízivás sem segít sõt, amikor víz van a számban csak még erõsebben érezni?

Legjobb válasz: Miért nem az orvosodat kérdezed meg? Háziorvos, fogorvos? Tutira megvan a napi minimum 2 liter folyadékbevitel? Ha kevés a nyáltermelésed akár sjögren szindróma is lehet.

Miért nem az orvosodat kérdezed meg? Háziorvos, fogorvos? Tutira megvan a napi minimum 2 liter folyadékbevitel? Ha kevés a nyáltermelésed akár sjögren szindróma is lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!