Találatok a következő kifejezésre: Lehet érezni, a terhesség (39 db)

Mikor lehet érezni a terhességet?

ha valaki terhes lesz tudom kb 4-6 hét mire el?ször jelentkeznek a tünetek.de a hasi szurkálás az aktus után egy héttel lehet a beágyazódás jele? köszönöm

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Ha korábban nem tapasztaltad ezt az érzést, érdemes rá figyelni, akár terhesség, akár valami probléma miatt.Egy teszt az elsõ lehetõséget kizárja, egy orvosi vizsgálat pedig mindenre fényt derít.

Nem feltétlenül. Ha korábban nem tapasztaltad ezt az érzést, érdemes rá figyelni, akár terhesség, akár valami probléma miatt.Egy teszt az elsõ lehetõséget kizárja, egy orvosi vizsgálat pedig mindenre fényt derít.
A nemvárt napja után is mellfeszülés, és iszonyatosan fáradt voltam.Nagyon-nagyon!Pedig a nemvárt elõtti napon barnás maszat is volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

A HCG mikor kezd el termelõdni a szervezetben? Mikortól lehet érezni a terhességi tüneteket?

Legjobb válasz: Beágyazódás után kezd termelõdni, a tünetek változóak, nekem pl egész terhesség alatt semmi tünetem nem volt.

Beágyazódás után kezd termelõdni, a tünetek változóak, nekem pl egész terhesség alatt semmi tünetem nem volt.
A HCG a beágyazódást követõen, ahogy az elsõ válaszoló is írja, de akkor még annyira kevés, hogy a teszt (gyógyszertári) nem tudja kimutatni. Azért szokták azt mondani, hogy a kimaradt menstruációt követõen érdemes tesztelni, mert elvileg 14 nappal az esedékes havi vérzés elõtt van a peteérés, ekkor eshetsz teherbe, ezt követõen 6-8 nap a beágyazódás és a maradék kb. 1 hét alatt már termelõdik annyi HCG, hogy kimutassák a tesztek. Nyilván késõi peteérésnél ez a dolog borul. Nekem 1-2 nappal a nemvárt elõtt lett pozitív a Kék Csík teszttel, úgy, hogy elvileg 5 nappal késõbb fogant a baba, mint a középidõ:) Ekkor már (a premensnek is felróható tüneteken kívül) köldöktáji szurkálást és enyhe hányingert éreztem, ezért is teszteltem.
[link]

Egy hét után lehet érezni a terhesség tuneteit?

Legjobb válasz: Nemtudom nem voltam még terhes. 16/F

Nemtudom nem voltam még terhes. 16/F
Nem lehet. Egy hét után még épphogy csak a beágyazódás kezdõdik meg. Ez járhat egy kis barnázással, hasi görcsökkel, de a nõk nagytöbbsége meg se érzi. A klasszikus terhességi tünetek ilyen korán még nem jelentkeznek.
A kérdező hozzászólása: Koszi, csak szerintme bebeszélem magamnak :) pénteken egyutvoltunk, és most pedig ossze vissza eszek:D de szerintem csak a stressz miatt :)
Abszolút egyénfüggõ. Anyukám engem azonnal megérzett. Egyszer, amikor beszélgettünk ilyesmirõl, azt mondta, hogy õ egyszerûen TUDTA, hogy na, ez volt az a szeretkezés, amibõl baba lesz. Másnapra rettenetesen érzékenyek lettek a mellei.

Az együttlét után mennyi idõvel lehet érezni a terhesség jeleit?

Legjobb válasz: Kb. 6-8.hettol. Van aki mar a nem várt korul érez émelygést, derekfajast, stb, de ez a nem várt jele is lehet.

Kb. 6-8.hettol. Van aki mar a nem várt korul érez émelygést, derekfajast, stb, de ez a nem várt jele is lehet.
elsõ, ne viccel, 6-8 hét??? azért ennyire ne túlozzunk! :) kérdezõ, az együttlét után 2 héttel, a "nemvárt" környékén azért lesz pozitív a teszt (mint ha terhes), mert addigra termelõdik annyit HCG hormon, ami a tüneteket okozza, tehát ekkor már, vagy ezután pár nappal lehet érezni az elsõ tüneteket (pl. mellfeszülés, reggeli émelygés)
az együttlét után 2héttel azaz a Várt/nem várt mensi idõpontja körül lehet a legkorábban érezni. én már ekkor émelyegtem.
nekem az együttlét után kb. 7-8 nappal hasmenésem, hányingerem és alhasi fájdalmaim voltak. Pecsételõ vérzés is kísérte, egy napig tartott. Ez volt a beágyazódás. Ezt követõen 2 hétig semmi bajom nem volt. Ennél elõbb szerintem nem lehet érezni.

Meg lehet érezni a terhességet 1-2 nappal a mensis elött? Ha igen akkor hogyan?

Legjobb válasz: mindenki más és más. Van, akinek már vannak tûnetei a NKM elõtt is, de van akinek semmi. Mit érzel?

mindenki más és más. Van, akinek már vannak tûnetei a NKM elõtt is, de van akinek semmi. Mit érzel?
A kérdező hozzászólása: hát az egy kicsit furcsa is volna.majd irjál
írtam!
A kérdező hozzászólása: vagy ha gondolod irj privit
A kérdező hozzászólása: közvetlen a menzi elött lent van könnyen el érhetö, terhesség esetén nehezen elérhetö és esetleg valamelyik oldalra félre van huzódva.ird meg légyszi mi a helyzet
én nem, mert én hõmérõzök. én a méhszájat nem is tudom pontosan, hogy mikor milyennek kell lennie!
A kérdező hozzászólása: jó nektek bár késik nekem az életbe még soha nem késett, próbáltátok a méhszájat ki tapintani?
ugyanúgy vagyok, mint az utolsó házzászóló, se mensi, se + teszt és vasárnap óta késik:) )) És remélen egy ideig, mondjuk 9 hónapig meg sem jön.
Mindenképpen reggeli vizeletet tesztelj!Én is biztos voltam a terhességemben a múlt héten a tünetek alapján.Most pedig se mensi se pozitív teszt.Drukkolok!
szerintem, ha nem jön meg tesztelj! drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: has szurka és semmi menzire utalo jelem nincs ami ilyenkor már nálam iszonyu görcsöléssel jár.
Én holnapra nem várom és most is érzek kisebb fájdalmat mind a mellemben, mind a hasamban.

Mikortól lehet érezni a terhesség tüneteit? Pl mellfájás

Legjobb válasz: Szia! Én az 5.héttõl éreztem rosszul léteket, a szagoktól pedig már elõtte rosszul voltam. Aztán valamikor a 10.héttõl hánytam mint a kefekötõ :) Volt hogy annyira fájt a cicim, hogy minden lépésnél belenyilalt. 4 hónapos baba anyukája :)

Szia! Én az 5.héttõl éreztem rosszul léteket, a szagoktól pedig már elõtte rosszul voltam. Aztán valamikor a 10.héttõl hánytam mint a kefekötõ :) Volt hogy annyira fájt a cicim, hogy minden lépésnél belenyilalt. 4 hónapos baba anyukája :)
ez az hogy kinek igy meg kinek ugy. én voltam már terhes és még 12 hetesen se volt bajom csak néha émelyegtem, de se mellem nem fájt semmi, söt meg is jött minden honapban pár napra. most 3 napja késik, volt mellbimbo érzékenységem de elmulott, semmi bajom csak ghörcsölget a hasam, lehet me fogjönni:(
terhességrõl az elsõ elmaradt mensi környékén beszélhetünk, addig bármi történhet még egy megtermékenyült petesejttel is... persze van, akinél vannak hamarabb is tünetek, de ez változó és sajnos csak utólag derül ki, hogy a babától vannak-e.
Szia nekem a menstruáció elmaradása után egy pár nappal már jelentkezett.De nekem a mellbimbóm fájt nagyon, meg olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni, de akkor még nem gondoltam hogy baba van.Meg a lábamon jöttek ki rögtön halvány viszerek.Jó babavárást remélem sikerült, egy 5-hós baba anyukája.
A mensi elõtt 1 héttel már annyira fájt, hogy nem lehetett hozzáérni. Elõtte sosem.
Így van. Nekem pl. már a nemvárt elõtt 3-4 nappal hányingerem, mellfájásom volt.
szia ezt erzem en is, s meg 14 nap a mensiig..mi lett veled? baba volt a dologban? irj legyszi!!!
Sziasztok! Nekem a méhem is fáj és mind a 2 mellem nagyon fáj éjszaka aa keltem fel h fáj...! szerintetek ez mitõl van?és 2szer is volt múlt hónapban hogy megszédültem de nagyon..!köszönöm syasztok

Terhesség esetén lehet érezni a ciklus félidejét?

Együtt voltunk a párommal, védekeztünk is, de kicsit illuminált állapotunkban nem emlékszünk mindenre, szóval ilyen el?váladék satöbbi, ezért ha netalán az lennék érezném-e a peteérést? Mindig szoktam, most is érzem.

Legjobb válasz: ha terhes az ember akkor nincsen peteérése,és ciklusa sem.

ha terhes az ember akkor nincsen peteérése, és ciklusa sem.

Honnan lehet tudni a terhesség legelején, ha sorvad, vagy nem fejlődik rendben a "magzat"? Van valami jele? Lehet érezni valamit?

Legjobb válasz: Sajnos nem mindig.Nekem semmi tünetem nem volt,vérzés vagy görcs.Viszont ugy ébredtem,hogy méreztem.Nem volt hányingerem és olyan más volt.

Sajnos nem mindig.Nekem semmi tünetem nem volt, vérzés vagy görcs.Viszont ugy ébredtem, hogy méreztem.Nem volt hányingerem és olyan más volt.
Sajnos én sem éreztem semmit.Az egyik Uh-n még ott volt, a másikon már semmi.:-(( És én csak 1 hét múlva kezdetem vérezni, szerencsére nem kellett mûteni, teljesen kitisztultam. Miért kérdezed??Van valami probléma?? Ha bármi szokatlant érzel, irány a doki, ügyelet!! Maszatka
Te érezni nem érzel semmit, viszont az UH-kon a doki azért végzi el a számolásokat, hogy ezt ki tudja küszöbölni.
Nekem januárba volt egy elhalt terhességem.Most 30 hetes vagyok és hála istenek minden rendben van!Akkor azt hittem hogy minden oké, de mostmár tudom, hogy igenis van jele!Nekem reggelente mindig olyan érzésem volt, hogy megfog jönni, nagyon érzékeny volt a hasam ha valami hozzáért, a mellem annyira fájt mindig minden apró rázkódásnál úgy éreztem hogy nem birom ki és emelett folyamatosan fájdogált a hasam!Én sem véreztem és mivel nem volt akkor még összehasonlítási alapom azt hittem ezek velejárnak, de mostmár tudom hogy ezek nem voltak normális érzések!
A kérdező hozzászólása: Maszatka válaszára.2 napja barnás folyásom van, olyan 6-7 hetes lehetek. Vérzés, görcs nincs. Tegnap voltam az ügyeleten, de ultrahanggal nem vizsgáltak, csak "kézzel". A doki ekkor semmilyen rendelleneset nem látott, de szerintem ha elhalt azt nem tudja kitapintani. Hétfõ ultrahang-nagyon félek
mi volt az ultrahangon?
Szemétség, hogy az ügyeleten nem ultrahangoztak meg, ezért fizetjük a tb-t!!! Remélem nincs semmi baj!!!Mindenképpen Írj, ha megtudsz valamit. Én sajnos mult hónapban így vesztettem el a babámat a 7. héten.Én is barnáztam, de nem volt görcs.Mire megvolt a barnázás már az uh se mutatott semmit. Kívánom tiszta szívbõl, hogy minden rendben legyen Veled!!! Maszatka
A kérdező hozzászólása: Az uh. szerint minden ok. Két héttel ezelõtt még csak "petezsák" volt, most már 5 mm-es embrió, van szívhangja is, 7 hetes vagyok a vizsgálat szerint. A doki megnyugtatott, h minden ok. Pedig a barnázás mostmár inkább piros. Nem értem mért van ez. Ja és már van egy fiam, vele tök sima volt minden.Kicsit megnyugodtam, de akkor sem értem mitõl van, ha minden ok és az uh. sem lát semmit.
Nagyon örülök a jó hírnek!!!Szorítottam nagyon, hogy minden rendben legyen!!! Vigyázz nagyon magatokra!!! Maszatka

Mikor lehet legelösször érezni a terhesség jeleit?

nem szeretnék babát a legkisebb még nincs 9hós d ma iszonyat rosszul keltem,nagyon érzem a szagokat,illatokat.Folyton liftezik a gyomrom,azaliát szedek amitől szinte hetente vérzek ugye nem lehet,h.baba van a dologban???!!!!

Legjobb válasz: én ikrekkel a 6. héttõl voltam rosszul.

én ikrekkel a 6. héttõl voltam rosszul.
A kérdező hozzászólása: az is megfordult a fejemben, h.a vérzeés talán beágyazódás lehet és múlt pénteken lett vége.Bár megvizsgált az orvos akkor mert pont a vérzés miatt mntem de nem tudom....olyan furán vagyok.Talán veszek tesztet.
Én 3 hetes terhes lehettem, amikor rosszul lettem a kávé illatától. Rá 2 v. 3 napra kellett volna megjönnie: Mivel nekem mindég pontos volt, így 2 napot vártam. Elmentem dokihoz, számolás alapján 4 hetes lehettem. Rá 1 hétre mentem UH-ra, már szívpulzálás is volt.
A kérdező hozzászólása: csináltam most lily-t de olyan lett, h.amikor kúszott fel a tesztcsík, hirtelen ahol a másik csíknak kellett volna lenni(pozitív tesztnél)az fehér maradt de ment tovább és ugyanugy rózsaszín lett meg minden, szóval negatívat mutat de pár pillanatig, ahol a másik csíknak kellett volna lennie, egy fehér csík volt.Nem tudom érthetõ-e?
érthetõ, és az negatív

Mikor mutatja ki a teszt a terhességet? és mikortól lehet érezni a jeleit?

Legjobb válasz: A kimaradt mensi után 3 nappal már általába mindenkinek kimutatja a teszt, de valakinek több is lehet. Mindenkinek más a szervezete ezért a tünetek se egyformán jelentkeznek, lehet 5.-6. héten.. Mióta késik?

A kimaradt mensi után 3 nappal már általába mindenkinek kimutatja a teszt, de valakinek több is lehet. Mindenkinek más a szervezete ezért a tünetek se egyformán jelentkeznek, lehet 5.-6. héten.. Mióta késik?
nekem 3nappal utána lett pozitív.Tüneteim a 6-7.héttõl lettek.Elõtte semmi nem volt.
A kérdező hozzászólása: nem késik....nem vettem be a gátlót:-):-(pénteken történt a dolog, de nagyon hamar teherbe esek...
A kérdező hozzászólása: mert már szédülök és hányingerem van....de ez biztosan csak agyilag beszélem be....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!