Találatok a következő kifejezésre: Lehet érezni, a lepény (2 db)

Lehet érezni, hogy a lepény mélyen tapad és nem húzódik fel?

Ugyanis érzek valamit nagyon lent ha sokáig kell állnom. Még több mint 1 hét múlva kell mennem ultrahangra, de aggódom.

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy csak uh-n látni.

Én úgy tudom, hogy csak uh-n látni.

Mikor lehet hamarabb érezni hogy megmozdul a baba, ha hátsó fali a lepény vagy ha mellső fali?

Nem tudom hogy honnan jutott most ez eszembe de mintha valami olyasmi rémlene hogy hátsófalinál hamarabb meglehet érezni hogy megmozdult a baba mint mells?falinál.Szerintetek?Esetleg tapasztalatok?

Legjobb válasz: A mellsõfali tompít az érzeten. Bár én így is elég korán éreztem a kisfiam.

A mellsõfali tompít az érzeten. Bár én így is elég korán éreztem a kisfiam.
Már 3 napja minden nap érzem a babámat, 15 hetes vagyok, és mellsõ fali a lepény.
tavaly a kislányommal hátsófali volt a méhlepény tapadása, már a 16. héttõl kezdve elég intenzíven éreztem a mozgását. Most a kisfiammal mellsõ fali, most vagyunk a 23. hétben, de nem nagyon érzem a mocorgását, csak egy-két bokszolást naponta.
Nekem a 15. het kornyeken volt eloszor olyan erzesem, hogy mocorog a babam es azota naponta erzem, amugy a mellso falon tapad a lepeny.Mar varjuk, hogy apa is erezze. 17 hetes pocis
Szia! Nekem is hátsó fali és nekem is kereken a 16 hétben mozdult meg.:) Ugy mint Neked:) ! Csodálkozik is az egész family fõleg anyu, Õ szerinte elõrébb vagyok mint ahogy számolnak. Kellemes babamozgás várást:) ! Üdv 26 hetes pocis
nekem mellsõ fali volt, elsõ baba, és én csak 21-22 héten kezdtem érezni a mozgást, már mindenki paráztatott is, dehát nem éreztem addig semmit
1. vagyok, nálunk apa is érezte és csodálkozott is, hogy ez már az? Nem jegyeztem fel, de kb. 16-18. hét között éreztem.
A kérdező hozzászólása: Hát kíváncsi leszek mert a fiammal hátsó fali volt és kereken amikor betöltöttük a 16. hetet akkor volt az elsõ mozgása. Most a másodikkal 15 hetes vagyok mellsõ fali a lepény és a 16. hetet 4 nap múlva töltjük és akkorra már várom az elsõ mocorgásokat és bízom benne hogy meg is fog történni.Na de ki tudja.
Elvileg ha mellsõfali a méhlepény akkor apa érzi késõbb a mozgást. Te attól még ugyan úgy érzed belül. Nekem így mondták.
Mellsõ fali volt, 15 hetesen éreztem elõször.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!