Találatok a következő kifejezésre: Lehet érezni, a (724 db)

Lehet érezni a szagot?

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy: nekem kb 10-15perc mire beérek suliba és hogyha közbe elszívok 1 szál cigit azt a suliban lehet érezni? és hogyha 6óra mulva megint hazasétálok 10,15perc alatt azt otthon lehet érezni?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet érezni, elég büdös lesz tõle az ember keze. Még rágóval sem nagyon lehet kompenzálni, mivel utána is lehet érezni.

Persze hogy lehet érezni, elég büdös lesz tõle az ember keze. Még rágóval sem nagyon lehet kompenzálni, mivel utána is lehet érezni.
ruhádnak is olyan szaga lesz
Simán. Egy nemdohányos akár még órákkal késõbb is kiszagolja.
nemdohányzó kiszagolja úgy is, hogyha szabad levegõn szívtál csak egy szálat. de ha csak suliba menet szívsz egyet, ott nem számít, hazafele meg nem szívsz, akkor nem hiszem h megéreznék otthon azt az egy, reggeli szálat.
Haverom még a száját is kimosta szappannal (mi röhögtünk) és még mindig lehetet érezni.
Nem menõ ma már a cigizés. Aki cigizik, az olyan mintha ujjat szopna. Dedó! Ne nagymenõzz, hogy utána anyucitól tartsál. Legyél tökös másban!
Tényleg emberfüggõ. Az én környezetemben soha senki nem dohányzott, én pl. egyszerre megérzem. Hiába a kéz-és a fogmosás, sajnos eléggé beissza nemcsak a ruha, hanem a bõr, a haj és a nyálkahártya is. Nyilván, tompítani lehet, de ha pl. barátnõd antidohányos, szóvá fogja tenni, hogy még kétszer moss fogat, mielõtt puszit adsz :)
Kár ilyen kérdéseket föltenni. Egy nemdohányzó akármikor kiszúrja a bagószagot. Pláne, mivel mindened cigiszagú lesz és az ugyebár büdi. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó a suliba nem baj ha olyan a szagom, hazafele meg már nem dohányzok. Ja és köszi hogy mindenki normálisan válaszolt! :)
3 óra elteltével lenne egy kis esélyed de 15 perc....
A kérdező hozzászólása: Suliban még közbe eszek 2 szendvicset és ebédelek is ott meg iszok fél liter üditõt tehát szerintem igymár nem olyan gáz, és a szabad levegõn utközben beveszi az egész ruhám?mer ha csak a kabát az nem baj.
ha beértél illetve, haza értél és egyböl elmész arcot, kezet és fogat mosni akkor annyira nem para, nekem volt egy barátom aki nem dohányzott én meg sajnos igen, ez mindig be vállt, mondjuk vicces volt minden cigi után mégegyszer annyir idöt a mosdóban tölteni, de nem para ha meg egyéb helyzetek adódnak, mindig tarst magadnál alkoholos kézfertötlenitöt meg rágót azok is tompitják
A kérdező hozzászólása: Amugy régen irtam ide de nem lehetett már 4 órával utánna érezni csak az ujjamon. De nem is szoktam rá. Szerintem inkább abbahagyom rájöttem hogy fölösleges 600forintot rákölteni. Egyébként már 1 hete mégcsak eszembese jutott.

Hányadik héttől lehet érezni a baba mozgását első terheségnél? 18 hetes vagyok, de még mindig nem érzek semmit. Ez baj?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Van aki csak 20 hetesen kezdi érezni, pár hét és biztosan te is érezni fogod! Én a 17. héten kezdtem érezni apró, buborékszerû érzések voltak. 27 hetes kismami

Ne aggódj! Van aki csak 20 hetesen kezdi érezni, pár hét és biztosan te is érezni fogod! Én a 17. héten kezdtem érezni apró, buborékszerû érzések voltak. 27 hetes kismami
Valószínüleg érzed, csak enm tudod beazonosítani.Nekem széles csípõm van így elég hátul helyezkedik el a baba, nekem csak fekve rug, és hogyha a kezemmel simizem egy helyen akkor tuti oda fog rugni.Nekem már félig hason fekve 12 hetesen bugyborékolt a babóca:oD 23 hetes kismami
Nem baj, és bármikor megérezheted. VAn aki csak a 22 héten érzi, ne izgulj:-)
A kérdező hozzászólása: köszi, csak már olyan kiváncsi vagyok:-)
En is 18 hetes vagyok, es meg en sem erzem! De uh-on lattam, mit muvel, szoval ido kerdese, h megerezzuk mi is :)

Szerintetek lehet érezni a spontán peterését orgazmus után közben? Elnézés ha buta kérdést vagy nem értelmesen tettem fel a kérdést.

Legjobb válasz: Ha egyébként is szoktad érezni,akkor igen.Ha nem,akkor most sem fogod érezni.

Ha egyébként is szoktad érezni, akkor igen.Ha nem, akkor most sem fogod érezni.

Melyik az az alkohol, aminek nem lehet érezni a szagát? Van olyan egyáltalán?

Legjobb válasz: Itt szét kell választani az alkohol ami italoknál etilalkohol, szagát és az egyes italokban levõ aromaanyagok szagát.Sokszor az aromaanyag szagát lehet érezni elsõsorban pláne ha alacsony alkoholtartalmú az ital pld a sör.

Itt szét kell választani az alkohol ami italoknál etilalkohol, szagát és az egyes italokban levõ aromaanyagok szagát.Sokszor az aromaanyag szagát lehet érezni elsõsorban pláne ha alacsony alkoholtartalmú az ital pld a sör.
Vodka.
A vodka elméletileg iztelen, szagtalan.
"A tiszta szösznek nincs szaga" Csak etilalkohol szaga van ha esetleg nem tudnád.
Nincs.
hát pici van nekije, de nem olyan mint a sörnek mint amikor kifelé gyün
A tiszta szösznek nincs szaga.
Az etil-alkoholnak tényleg van szaga, még ha tiszta is.
Ha az ivás utánira gondolsz, egy gyûjteményben találtam az ötletet, hogy a "munkahelyi pia" az a vodka. Ha közvetlenül rálehelsz valakire akkor buksz, de szaga szerintem sincs. Én ittam már munkahelyen...vodka-tejet:D Sose buksz le vele, bár egy kis gyomor kell hozzá (azért léteznek borzasztóbb italok).
A Vodka. Ha már inni akarsz igyál jó magyar bort. meg jó magyar pálinkát. Kitünõ magyar gyümölcsbõl készül, nem kukoricából mint a Vhisky. A vodka krumpliból. Tehát magyar földön magyar bort, magyar pálinkát.
Kíváncsi lennék, miért kérdezed.Én régebben hétvégente sokat ittam, és mindig beteg voltam tõle.Kb 2 éve nem iszom semmilyen alkoholt, sportolok 3 naponta 9 km -t futok.Meg egy kis Thai boksz.Sokkal jobban érzem magam!!!Sokkal.Inkább sportolj mint igyál azt gondolom jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! nem azt kérdeztem, hogy 'szerintetek igyak-e, és ha nem mennyit sportoljak?', vagy, hogy te mennyit sportolsz és mennyit ittál?.. :) különben nem vagyok alkoholista, csak azt terveztük, hogy ápr. elsején iszunk, és úgy megyünk suliba, mert úgy volt, hogy nem lesz tanítás, csak egy lightos nap, de lesz tanítás, ezért nem csináljuk meg.:)
Kedves Kérdezõ! Semmi rosszat nem akartam neked írni azzal, hogy lebeszéllek arról, hogy igyál.Gondoltam, hogy vmi ilyen lehet a dologban, vagy hogy esetleg a szüleid ne érezzék meg rajtad.Gondolom, van egy 20 év korkülönbség köztünk és én már megjártam azt az utat amit te majd fogsz.Nem akartam neked prédikálni, de hidd el az ivászat nem vezet sehová.Én sem voltam alkoholista és sokszor jó is volt bulizi piásan.De így 35 éves fejjel másképpen látom a világot.Sok haverom csak néha ivott néha drogozott egy keveset aztán van olyan aki koki alkoholista drogos és azt mondogatja nincs neki semmi baja.Persze nem mindenkibõl lesz az de nagyon könnyû rászokni.Hidd el!Szép kellemes napot neked!

Császármetszésnél ha kapok epidurális érzéstelenítőt lehet érezni a fájdalmat?

Pl. amikor vágnak.

Legjobb válasz: Bocs most látom,hogy császár metszésrõl van szó.Ismerõsöm úgy mesélte,hogy nem fáj,de azért érezni.

Bocs most látom, hogy császár metszésrõl van szó.Ismerõsöm úgy mesélte, hogy nem fáj, de azért érezni.
Én EDA-t kaptam császárnál, nem éreztem semmit, csak azt, h "húzkodnak". :)
Spinálisat kaptam, szerintem császárnál ezt adnak. Nem fájt, amikor beadták, csak azon izgultam, ne akkor jöjjön megint egy fájás. A mûtét alatt csak a hasam környékén éreztem valami enyhe nyomás, matatás félét, de nem láttam semmit, mert minden el volt takarva elõlem. Amikor kivették a babámat, akkor vissza kellett tartsam a lélegzetem, és akkor azt hiszem a bordáim körül eléggé nyomtak, gondolom, hogy rendben ki tudják venni. Az összevarrásból sem éreztem semmit, mindenki nagyon kedves volt végig, teljesen más dolgokról beszélgettek, még engem is bevontak a dokik.
20:37-es vagyok. Általában igen, spinálist adnak, de én 13 óra után kaptam EDA-t, mert már teljesen kimerültem. 18 óra vajúdás után megcsászároztak, mert rossz volt a kicsi szívhangja, meg én is rosszul voltam már. Így aztán az EDA-s vacakságba kaptam még anyagot, h mûteni tudjanak. Nem éreztem semmit. Sem a vágást, sem a varrást, csak érdekes húzkodást. Nyugi, ezerszer is leellenõrzik, h hol és mit érzel (v nem érzel). Engem tûvel böködtek. :)
Szia! Semmi sem faj, de mindent lehet erezni, foleg azt, hogy huzzak a babat ki beloled.
A lényeg szempontjából mindegy, de császárnál nem EDA-t, hanem spinális érzéstelenítést alkalmaznak. Ha jól szúrják, akkor fájdalmat egyáltalán nem, max. valami matatásszerût lehet érezni. (ezt sem feltétlen)
szia!Spinalisát kaptam, mire elõkerült a dokim és elkezdték a mûtétet kiment az érzéstelenítõ hatása, így elaltattak, mert éreztem mindent.De nem feltétlenül van ez, más nem is érzi. 2hós baba anyuklája
Nekem akartak adni epit amikor szültem.DE közölték velem, hogy a kitolási fájdalmaknál, már meg kell szüntetni a hatását, mert nem tudok nyomni.Nos akkor meg semmi értelmét nem láttam, mert nekem szinte csak a kitolási szakasz fájt.
Én spinálist kaptam, és mint a mûtét közben kiderült, keveset, mert alighogy elkezdték, nagyon fájt...így gyorsan kaptam még fájdalomcsillapítót:(

Mikortól lehet érezni a baba tényleges mozgását?

19 hetes kismam vagyok az els? babámat várom, így nem igazán tudom, mit is kellene éreznem. GYakran érzek lüktetésfélét a pocakomban, azt mondják, már a baba mocorog, de hanyadik hétt?l érezhet? ez egyértelm?en?

Legjobb válasz: Én is pont 19 hetes vagyok és pont ugyanúgy érzek, mint te. Én 15 hetesen éreztem elõször "valamit", de azt inkább csak érezni akartam:-) De azóta van olyan érzésem, hogy valami hullámzik a hasamban, de lehet azért van, mert tudatosan tudom, hogy mozog bent:-) Rugásfélét talán párszor éreztem, de az is lehet akár bélmozgás is, elõtte is éreztem hasonlókat. 100%ra még én sem merem állítani, hogy a babám rúgott:( 22 hétig teljesen megszokott, ha még nem érzed, ne igzulj:-) Elméletileg voltáh uhon mostanság (18 hetes) ott láthattad, hogy jól van:)Én csütörtökön megyek és várom nagyon:-) Drukkoljunk egymásnak:-)

Én is pont 19 hetes vagyok és pont ugyanúgy érzek, mint te. Én 15 hetesen éreztem elõször "valamit", de azt inkább csak érezni akartam:-) De azóta van olyan érzésem, hogy valami hullámzik a hasamban, de lehet azért van, mert tudatosan tudom, hogy mozog bent:-) Rugásfélét talán párszor éreztem, de az is lehet akár bélmozgás is, elõtte is éreztem hasonlókat. 100%ra még én sem merem állítani, hogy a babám rúgott:( 22 hétig teljesen megszokott, ha még nem érzed, ne igzulj:-) Elméletileg voltáh uhon mostanság (18 hetes) ott láthattad, hogy jól van:) Én csütörtökön megyek és várom nagyon:-) Drukkoljunk egymásnak:-)
Én a 17.héten éreztem, elsõ babánkat várjuk. Olyan mintha belülrõl nyomkodná valaki a hasfalamat. Biztos megérzed, mert az anyai ösztön is megsúgja, hogy Õ az!
Olyan kis kaparászásokat lehet elõször érezni, olyan mint amikor a kézfejedet megkapirgálja valaki... Én valami ilyesmit éreztem a 17-19. héten. Majd a narancslére beindult, igyál meg 2-3 dl frissen facsart narancslevet, két percen belül mocorgás van, tuti :) A 20. hét után pedig már szemmel is látható, de még akkor csak te látod, mert érzed is! Kellemes babavárós napokat Neked is! (27hetes kismama)

Simogatásnál lehet érezni a kutyában a chipet. Ez normális?

Állatorvos szerint is a chip az, amit érzünk.

Legjobb válasz: Az semmi! Nekem az állatorvos meg is mutatta mikor berakta, hogy hol lehet érezni, aztán pár hónap múlva, mikor kullancsot keresve végigtapogattam, vagy fél órán keresztül izgultam, hogy mi lehet az a gumó a nyakán, mire rájöttem, hogy a chip az!:D Egy újabb szõke:P

Az semmi! Nekem az állatorvos meg is mutatta mikor berakta, hogy hol lehet érezni, aztán pár hónap múlva, mikor kullancsot keresve végigtapogattam, vagy fél órán keresztül izgultam, hogy mi lehet az a gumó a nyakán, mire rájöttem, hogy a chip az!:D Egy újabb szõke:P
Mivel a bõr alatt van, ezért igen, normális.
Igen, normális.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. De mit gondolkodtam hogy mi lehet az... :D Aztán rájöttem. (igen, szõke vagyok) :D

A nyelvünkkel lehet érezni a fogon lévő lyukat vagy nem lehet nyelvvel kitapintani?

Legjobb válasz: amennyiben elég nagy a lyuk, és a fog nyelvvel elérhetõ felszínén van, akkor lehet érezni ,de az már rég rossz, ha érzed, az azt jelenti, hogy jóval elõbb kellett volna fogorvoshoz menned.

amennyiben elég nagy a lyuk, és a fog nyelvvel elérhetõ felszínén van, akkor lehet érezni , de az már rég rossz, ha érzed, az azt jelenti, hogy jóval elõbb kellett volna fogorvoshoz menned.
Lehet. Én is úgy vettem észre, hogy kiesett egy tömésem. Hiányzott.

18 hetesen kivülről lehet érezni a baba mozgását?

tegnap sokszor éreztem / én belülr?l / és este a párom rátette a kezét a hasamra, és mikor újra éreztem azt mondta ? is érzi :)

Legjobb válasz: Igen, általában vékony alkatú nõknél hamarabb lehet a baba mozgását kívûlrõl érezni, ha a baba fekvése is olyan. Boldog terhességet, szép szülést! :o)

Igen, általában vékony alkatú nõknél hamarabb lehet a baba mozgását kívûlrõl érezni, ha a baba fekvése is olyan. Boldog terhességet, szép szülést! :o)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, igen elég vékony alkatú vagyok a40 kg-mal :D
Nekem ebben az idõben néha érezte párom, de inkább a 22-23, hét után vált õ is biztossá benne, hogy érzi. Addgi én is lestem és valóban, belül éreztem, de kívül nem. Ahogy nõl a baba, egyre erõsebb lesz, egyre nagyobbakat rug, akkor már látni is lehet.-)Én 25 hetes vagyok, és egy ideje már hullámzik a hasam.-))

Hány hetesen lehet érezni a baba mozgását egészen oldalt oldalfekvésnél?

Legjobb válasz: Én 14 hetes voltam, de nem voltam benne biztos, hogy a baba volt. 18 hetesen kezdtem rendes rúgásokat érezni.

Én 14 hetes voltam, de nem voltam benne biztos, hogy a baba volt. 18 hetesen kezdtem rendes rúgásokat érezni.
ÉN a 14.héten már éreztem :)
elsõ terhességem, és tudom, hogy ilyenkor nem szokás még érezni, de 3 napja határozottan éreztem, ahogy valami, kétszer is nekilökõdik a hasfalamnak, én szerintem a baba volt, mert úgy meglepõdtem. Sima bélmozgásra senki nem kapja fel a fejét.. hát, nem tudom, azóta nem éreztem semmit, gondolom mert véletlen volt, majd a következõ hetekben kiderül, mi is volt, amit éreztem. szerintetek?
ja és 14+1 hkm vagyok :) szóval pont úgy járok gondolom mint az elsõ válaszoló

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!