Találatok a következő kifejezésre: Lehetőség van állampolgároknak konkrétan német (1 db)

Lehetőség van EU-s állampolgároknak (konkrétan német) a szerb vízumot a határátkelőhelyen kiváltani?

Legjobb válasz: Nincs, csak ha 1évig minimum az országban tartózkodik mint dolgozó, akkor a vízumot kérelmezheti a helyi önkormányzattól.

Nincs, csak ha 1évig minimum az országban tartózkodik mint dolgozó, akkor a vízumot kérelmezheti a helyi önkormányzattól.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha az emberi természet miatt nem valósulhat meg a tökéletes társadalom, akkor miért nem javítjuk meg az emberi természetet?

Ha tökéletesítenénk az emberiséget, akkor közelebb kerülnénk a tökéletes világhoz is. Kiölnénk az emberekből a gyengítő érzelmeket és mindenkiben az értelem dominálna.

7

A globális (pénz? ) hatalom vajon elpusztítja önmagát?

Az ember aki/k/ ezt alkotják , tudja-e , hol a határ? Eddig és ne tovább ... avagy tényleg elmebeteg...?

8

Hogy lehet olyan személyeket dicsőíteni, akik megölettettek rengeteg embert, köztük gyermekeket, és nőket is?

Feltűnt, hogy sokan szinte istenítenek bizonyos történelmi személyeket, akikre illik a fenti "leírás".

25

A Zsidó Világkongresszus miért tiltaná be a Jobbikot?

17

Az FKgP jelenlegi székházát milyen összegen vásárolta?

Az FKgP Budapest Kinizsi u. 22. sz székházát mennyi összegen vásárolta? Vagy ha bérli mennyi bérleti díjat fizet? Elterjedt az a hír hogy a 2014. évi Országgyűlési választáson induló Párt lesz az FKgP. Gratulálás jár ezért.
A hírek alapján az FKgP jelenlegi országos elnökét nem a tagság választotta meg, hanem a Fővárosi Törvényszék hozott ebben határozatot. A vidéki FKgP- s szervezetek Országos aláírás gyűjtést folytatnak az Országos elnök választás ügyében, egy új elnök személyében.Kinek mi a véleménye a fentiekre, várom az őszinte elfogulatlan hozzászólásokat.

3

Mi kell egy párt alapíttásához? Sehol sem találtam semmi értelmeset.

0

Hogyan jár a szabadság törvényesen? Mit tudok tenni?

Folyamatos munkarendbe dolgozunk (4nap meló 1 nap pihenő (éjszakás után 2nap pihi) , a főnököm viszont azt mondta hogy mostantól kizárólag hétköznap du/de vehetünk ki szabadságot és +pihenőnapokat. Jelzem csőgyárban dolgozunk szóval nem olyan fontos meló. Azzal az indokkal jelentette ki hogy csak hétköznap tudnának helyettesíteni minket ,hétvégén pedig nem akar túlórát fizetni... nos ez mennyire törvényes? Ez ellen lázadtunk fel a 4ből 3-an, nehogy már ő mondja meg mikor vehetek ki szabit....ez egy több száz embert foglalkoztató nagycég, nagyon nem szoktak sumákolni de ez már gáz. Tehetünk ez ellen valamit? Ha igen és tudtok valami linket küldeni amit akár ki is nyomtathatnék neki hogy ezt így nem lehet annak még jobban örülnék!! köszi!!
Petya

3

Miért ilyenek az antiösszeesküvők?

Nem tűnik fel nekik, h az állandó károgással, hogy mindenre ráfogják, h összeesküvés semmivel nem különbek, mint a riogatók?
Sőt!
Példa:
Xy felhasználó feltesz egy kérdést az 51. körzettel kapcsolatban, h szerintetek elképzelhető, hogy UFO-kat tárolnak?
A poén, hogy a kérdező nem is állítja, csak kérdezi.
Erre mik a válaszok?
Kivétel nélkül állítások, hogy biztos, hogy ez marhaság, mert ez hülyeség és kész, mert ez így van és másképp nem lehet, mert ez baromság meg hülyeség, meg hogy lehet ilyet kitalálni.
A magát nagy értelmiséginek tartó bohóc, mást nem csinál csak hülyéz meg károg, közben meg bele se gondol, h életében a falun kívül nem járt, ennek ellenére ő megállapítja, hogy semmi ilyen nincs, de úgy okoskodik, mint aki napi szinten bejár abba az objektumba.
Vagy legalább a NASA meg az US ARMY napi hírlevelet küldene neki a fejleményekről, mert hát ugye ez tök egyértelmű, hogy a legújabb katonai fejlesztéseket a tv-ben fogják mutogatni, sőt, kérésre meg is mutatják a technika mibenlétét, hát persze.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy persze tök hülyeségnek tartja, de annak ellenére az összes ilyen kérdéshez beírja, hogy mekkora hülyeség.
Én egy kis iskolás durcás kisfiút látok bennük, akik csalódottak és zavarja őket, h nem tudhatnak mindenről teljes bizonyossággal.
Mit éreznek az ilyen emberek?

8

Ez az oldal a jobboldaliak helye. De miért gondolják, hogy csak azért, mert van egy oldal, ahol ők vannak többségben, akkor az az egész országban is így van?

Szidnak itt mindenkit, aki egészségesen gondolkodik, de közben gyakorlatilag rengeteg embernek elege van a mai jobboldali felfogásból. (És hagyjuk ezt a "liberálisnak lenni egészséges szerinted?) dolgot, mert azt sem tudják, hogy miről beszélnek.

16

Ez az oldal a liberálisok helye. De miért gondolják, hogy csak azért, mert van egy oldal, ahol ők vannak többségben, akkor az az egész országban is így van?

Szidnak itt mindenkit, aki egészségesen gondolkodik, de közben gyakorlatilag rengeteg embernek elege van a mai liberális felfogásból. (És hagyjuk ezt a "rasszistának lenni egészséges szerinted?) dolgot, mert azt sem tudják, hogy miről beszélnek.

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!