Találatok a következő kifejezésre: Lehetőség van állampolgároknak konkrétan német (1 db)

Lehetőség van EU-s állampolgároknak (konkrétan német) a szerb vízumot a határátkelőhelyen kiváltani?

Legjobb válasz: Nincs, csak ha 1évig minimum az országban tartózkodik mint dolgozó, akkor a vízumot kérelmezheti a helyi önkormányzattól.

Nincs, csak ha 1évig minimum az országban tartózkodik mint dolgozó, akkor a vízumot kérelmezheti a helyi önkormányzattól.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek Van benne igazság?

http://bartosizmus.com/forum/showthread.php?tid=6

1

Mi ez az új "hóbort" a munkáltatóknál hogy így hirdetnek? ! Támogatás igénylése miatt csak első munkahely garancia feltételinek megfelelő jelentkezzen?

Volt már hogy akartam jelentkezni a lakhelyemtől 40km nyire lévő munkahelyre két éve.amikor egy jelentkezési lapot töltöttem ki, akkor ép pár végzős diák ment be csoportba egy xy gyárba.tudom a pályakezdők felvételét támogatja az állam.ezért lehet hogy egy év múlva kirúgják őket ,és megint vesznek fel újabb pályakezdőket.ez olyan mint a tesco (tuskó) mert ha jobban megfigyelitek ,ott mindig van felvétel.mert felveszik az alkalmazotta ,majd 3 hónap után kidobják.és állambácsi tejel nekik hogy mennyi embert foglakoztat.Persze év végén kijön az 1000 ember.de csak az adott boltba 100-an melóznak.tudom mert voltam ilyen helyen.és sokan alátámasztják ezt a nézetem!

2

Az Origo miért ilyen képmutatóan tilt le hozzászólásokat bizonyos cikkeknél?

Elég szánalmasak , egyértelművé teszik ,hogy milyen az értékrendjük.

PL:
Ennél a cikknél meg minden hasonlónál ami norvégokról szól azon letiltják a kommenteket.

Talán félnek az igazságtól,a kritikáktól?

Bizony , a hazugság ,a cenzúra szabaddá tesz.

19

Nagy baj az, hogy mindent és mindenkit lehallgattak, megfigyeltek Amerikában?

Most hallottam a hírekben, meg az elmúlt hetekben több helyen olvasható volt, hogy az USA titkosszolgálat lényegében az összes emailhez, facebookhoz, youtubehoz, skyphoz stb. hozzáfért, és lehallgatta, megfigyelte. Még az EU vezetőit is. (Nem tudom, hogy gyk-hoz eljutottak-e.)

Mentségül arra hivatkoznak, hogy ezzel rengeteg merényletet tudtak megakadályozni. Úgy tűnik, ez igaz is, mert 2001. szept. 11. óta nem volt ott újabb terrorista merénylet. Persze magánemberként ez ellen mindenki berzenkedik, de én úgy vagyok vele, hogy engem nem nagyon zavar. Nem dob fel, hogy turkálnak mások a leveleimben, netán lehallgatják a skypomat, biztos sok röhejes dolgot találhatnak, meg olyat, amire nyilvánosan nem lennék büszke, de azért alapvetően annyira mégse érdekel. És ha ezzel tényleg merényleteket lehet megakadályozni, akkor talán elfogadható ez a kellemetlenség.

15

A középkori vazallus állam egyenlő a mostani autonóm állammal?

ja és azzal hogy városoknak önkormányzatuk van az autonómiája van?

1

Kell a zsidó csaladoknak attól félni hogy újra ki akarják irtani őket? Mit lehetne tenni ez ellen hogyan kéne védekezni? Vajon népszámlálásnál is ezért kérdezik meg a vallási hovatartozást?

24

A baloldaliság, liberalizmus miért vált manapság ennyire pusztító, romboló eszmévé?

Bevallom pár éve hozzám is nagyon közel állt ez a liberális ideológia.
Azt hittem , hogy ez számít modernnek és jónak.
A konzervatívabb embereket mindig leszóltam.

Majd , volt egy személyes , családi ügy ami totál megváltoztatott és átformálta a gondolkodásomat.

Azóta rájöttem ,hogy a liberalizmus alatt rengeteg szenvedést okoznak az embereknek és elpusztítanak mindent ,de tényleg mindent.

Az a dolog ami megváltoztatott ,amiatt már kerültem verekedésbe.
Egy régi ismerősöm aki szintén liberális volt ,felhánytorgatta ezt az ügyet és olyanokat mondott ,ami miatt a leghiggadtabb ember is elveszti a fejét.

Szemlélem a világot és azt látom ,hogy ahol ez az eszme domináns ott a társadalom csak bomlik és pusztul.Az egész jövő nélküli.

19

Miért nem bukott bele a hitelbe Japán?

Magyarország a 80%-os államadósságával haldoklik amikor Japánnak már több mint 200%-os.
Hogy lehet ez?

6

Van még rajtam kívül olyan, aki ezentúl inkább készpénzben kéri a fizetését?

Nehogy már a bankok is lenyúljanak egyre többet belőle!

10

Szerintetek Áder János és Orbán Viktor vagy valamelyik magyar exköztársasági elnök, vagy exminiszterelnök ott lesz Horn Gyula temetésén?

Mert az szerintem ciki lenne, ha mindenféle külföldi vezető ott lenne, csak a magyaroktól nem!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!