Találatok a következő kifejezésre: Lehetőség van állampolgároknak konkrétan német (1 db)

Lehetőség van EU-s állampolgároknak (konkrétan német) a szerb vízumot a határátkelőhelyen kiváltani?

Legjobb válasz: Nincs, csak ha 1évig minimum az országban tartózkodik mint dolgozó, akkor a vízumot kérelmezheti a helyi önkormányzattól.

Nincs, csak ha 1évig minimum az országban tartózkodik mint dolgozó, akkor a vízumot kérelmezheti a helyi önkormányzattól.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csernobilt tényleg ennyire felnagyították?

Azt olvastam teljesen indokulatlanul telepítettek ki annyi embert, 1km2 terület elkerítése is elég lett volna és a halálos áldozatok számát is jóval fölülbecsülték. A környezet jobb állapotban van, mint 1986 előtt hiszen kitelepítették az embereket és ez többet számított, mint az a kis sugárzás.

24

Pécsiek! Mi igaz abból, h romák felgyújtottak egy 17 éves gyereket városotokban?

10

A nácik mit kerestek az Antarktiszon?

valamiért fontosnak találták, okkultizmus szempontjából is, de miért, mi van/volt ott?
nyers anyagot kerestek talán? de akkor nem volt olyan technika amivel ott bányászhattak volna.

15

Van olyan cikk ami arról szól hogy a Szovjetunió akarta megtámadni Németországot és a németek csak megelőző támadást indítottak?

valami link?

3

Mi ez? Egyre több helyen látok ilyet. Az valami a vonalkódhoz hasonló pontkód?

http://www.feketelista.hu/qr/?d=http://www.feketelista.hu/_a..

8

Vannak még Szerbiában magyar többségű települések?

Ha vannak, melyek ezek?

6

Történhet olyan támadás mint szeptember 11. -e volt, vagy már olyan nagy a biztonság, hogy ilyen már nem történhet meg? W

ármelyik országban

4

Miért van az, hogy egyes országok nem tudnak jóban lenni egymással a történelmi, területi vagy a politikai háttér miatt?

Történelem: tegyük fel például az angolok és a franciák háborúztak egymással; az izlandiak nem szeretik a dánokat, mert dán uralom alatt álltak 1944-ig; mi pedig az oroszokkal vívtunk a csatát, nem is beszélve a rendszerváltásról; stb.

Politika: Orbán kiadta az azeri gyilkos, emiatt megharagudtak ránk az örmények. Pedig mi, civilek nem ártottunk nekik. Mi is haragszunk Orbánra, hogy ilyen döntést hozott.

Ami a történelmet illeti: ami elmúlt, az elmúlt. Miért kell emiatt utálni egymást? Az izlandiak (még a tanultabbak is) annyira utálják a dánokat, hogy köpnek egyet, ha róluk beszélnek. A törökök és a görögök még mindig rühellik egymást. Én magyar ember létemre sosem utáltam a szlovákokat vagy a románokat. Engem úgy neveltek fel, hogy nem minden ember egyforma. Lehet az egyik rendes, lehet a másik utálatos. A szakközépben volt egy szlovák iskolatársam. Nagyon rendes fiú volt, sosem utálta a magyarokat. Ezért haragudott Slotára, de nagyon, mert állandóan szidott bennünket. Romániában is jó tapasztalatokat szereztem a helybéliekről. Találkoztam olyanokkal is, akik örültek nekem, mert szeretik a magyarokat. (És mi is megsirattuk Marian Cozmát). Az oroszokat sem volt okom utálni, mert tudom, hogy vannak rendesek köztük. Még az őseim sem utálták őket, meg a volt iskolatársaim se.

Politika: amikor a kormány valamelyik tagja szidja a másik nemzet vezetőjét, akkor miért kell a népeknek is egymás ellen fordulniuk?

Az, hogy valaki azért utálja -mondjuk- az amerikaiakat, mert álszentek, beképzeltek; az érthető, de tudni kell, hogy nem mindegyik ilyen.

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett.

3

A ferihegyi repülőtér miért lett Liszt Ferenc repülőtér?

Most ha én azt mondom, hogy a ferihegyi repülőtér-re szeretnék eljutni, ami már nem az, akkor elvisznek a bolsevikok és megkínoznak?

13

S. Ábelnek milyen tiltott gyógyszert adtak be az elmeorvosai, hogy így bekattant?

Sok mostanában a pszichiátriai kezeltek által elkövetett ámokfutás. Ezért mongolom, hogy ők lehetnek az igazi okai és nem a kezeltek.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!