Találatok a következő kifejezésre: Lehetőség van állampolgároknak konkrétan (1 db)

Lehetőség van EU-s állampolgároknak (konkrétan német) a szerb vízumot a határátkelőhelyen kiváltani?

Legjobb válasz: Nincs, csak ha 1évig minimum az országban tartózkodik mint dolgozó, akkor a vízumot kérelmezheti a helyi önkormányzattól.

Nincs, csak ha 1évig minimum az országban tartózkodik mint dolgozó, akkor a vízumot kérelmezheti a helyi önkormányzattól.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok a véleményemről? Tudom, hogy sokakkal nem egyezik a "látásmódom". (? )

Mostanában nagyon gyakran látom/hallom, hogy sokan szinte istenítik a 20. századot.
Nekem ez a véleményem (leírom őszintén a gondolataimat, és megjegyzem, mindig is jó voltam töriből, + utánanéztem külön sok dolognak az évek során):
A 20. század a szenny, és hülyeség ideje volt, nem nevezhető történelemnek az a korszak, ahogyan eddig a 21. század sem. Egyszerűen nem tudom tisztelni, és "szeretni" ezeket az időket, és nem is érdekelnek.
Történelemnek az időszámítás előtti, több ezer éves időszaktól kezdve az 1800-as évek végéig tartó időszakaszt tekintem. Ez alatt főként az európai (benne többek között: a magyar) történelmet értem.
Nagyon tisztelem az ősi, európai népeket, illetve, történelmüket, (pl.: keltákat, germánokat, szlávokat) ahogy az ősmagyarokat is. (Igaz, ők nagy valószínűséggel Ázsiából érkeztek.) Dicsőségesnek, és "hatalmasnak" tartom a nagy, magyar királyokat, és népüket, vagyis az őseinket (legalábbis, sokunk ősét). Hasonlóan érzek a 19. századi, magyar költők iránt is, néha könnyezve gondolok rájuk.
Példának okáért: sokkal többre tartom Szent László királyt (vagy bármely, régi királyt, esetleg kelta hadvezért, mert ugye még jóval régebben, voltak oppidumok a későbbi hazánk területén is, meg egyébként is...) Hitlernél, vagy Sztálinnál, vagy akár Szálasinál, Kádárnál, vagy akármelyik, 20. századi "vezéralaknál".
Tudom, erre az lesz sok ember véleménye, hogy: "a régi királyok sem voltak olyan jók, mert nagyon megszorongatták a népet, stb.", de ezzel, természetesen, nem értek egyet.
Annyi előnye van csupán a modern kornak, hogy sok betegségre van gyógymód, nőtt az átlagéletkor, és kényelmesebb lett az élet. Viszont az a tény, hogy tönkre lett téve a természet (a 20. század eleji iparosodással kezdődően), elsöpör minden pozitív dolgot. Ráadásul, egyre több a cigány, akik rengeteg problémát okoznak Európa-szerte. Igaz, már az 1300-as évek végén megjelentek hazánkban, és akkor is gondot okoztak, de soha nem volt még ilyen nagy mértékű az elszaporodásuk, mint mostanság.
Svédországban (de máshol is) pedig, egyre több az arab, és néger bevándorló, akik rettegésben tartják az északi, viking származású őslakosokat.
Ebből az egész, "modern hülyeségből” elegem van.

Éljenek a dicső, ősi korok!

18

Szerintetek miért nem jelenik meg Frei Tamás 3. kötete és szerintetek ki fenyegethette meg őt a politikai körökből?

1

A nemzet szocializmus az tulajdonképpen kommunizmus volt csak jobboldali és nacionalista eszmékkel?

10

Az anarchizmusnak mi a politikai jelentősége? Mi igazából ez az ideológia?

Mik is ők?

3

Sok liberális ember miért támogatja a kulturális marxizmust?

Hiszen az nagyon rossz ,aki kitalálta az nem volt normális.

-Színesek, zsidók, cigányok bevándorlása fehér országokba
-Tolerancia (a nemzet bomlasztóival és idegenekkel szemben)
-Kultúrarombolás
-Nyelvrontás
-Család és hagyományellenesség
-Szexualizálás, személyiségrombolás
-Nemi egyenlősdi, homoszexualitás támogatása
-Környezetpusztítás
-Nemzetellenesség, nemzetmocskolás, nemzetgyűlölet

17

Mennyire igaz ez a feltételezés a csökkenő lakosságú európai államokra?

Pl Magyarország, Lettország, Románia, stb.

Ez a feltételezés:

"Mihelyt a lakosság olyan szintre csökken, hogy a munkahelyek száma már nem lesz annyira szűkös a lakosság

számához képest, mint most, akkor az aktivitási ráta növekedni kezd, a jövő kevésbé fog kilátástalannak tűnni és a gyermekvállalási kedv növekszik. Ezáltal ismét elkezd növekedni a lakosságszám. A népesség alakulásának görbéje szinte mindenhol olyan, mint a Sinus-görbe. Egyszer fent, aztán csökken, majd ismét növekszik."

6

Meddig fognak minket reklámokkal bombázni a neten?

A cél, hogy véletlenül rákattintsunk! Ráadásul sokszor gusztustalanok, és célját tévesztettek. Félrevezetőek is.
Ez miért nem TÖRVÉNYTELEN!?

9

Hol van a világ pénz ügyi centruma/ melyik város a pénzügyi fő város?

London, New York?

3

Megért vajon egy 50 millió halottat követelő világháborút Lengyelország sorsa 1939-ben?

Mi van, ha Nagy-Britannia és Franciaország nem ad garanciát Lengyelországnak 1939 tavaszán, majd nem üzen hadat miatta Németországnak 1939. szeptember 3-án?

20

Hova tűnt az ellenfél tisztelete?

Ezt akár politikai akár hadi szempontból értem.

A középkorban előfordult, hogy az elfogott tisztekkel együtt ettek a győztesek, az elhunyt ellenséges hősöket nagy pompával temették. A politikában is volt egyfajta barátkozás az ellenfelek között.

Viszont manapság a világban ez nem dívik, hanem csak az "aki nem velünk van, az irtandó féreg" a mottó politikai, katonai és futballszurkolói területen.

Reméljük a cégek, alapítványok, nyugdíjasklubok, stb nem veszik át ezt a gyűlőlködő nézőpontot.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!