Találatok a következő kifejezésre: Lehetőség van állampolgároknak (6 db)

Milyen vízum lehetőségei vannak jelenleg egy Magyar állampolgárnak Kanadában?

Legjobb válasz: Rengeteg. Pontrendszer alapon történik a bevándorlás, amennyiben megfelelsz a feltételeknek, akkor megkapod a PR kártyát. Minden infót megtalálsz a kanadai bevándorlási hivatal honlapján.

Rengeteg. Pontrendszer alapon történik a bevándorlás, amennyiben megfelelsz a feltételeknek, akkor megkapod a PR kártyát. Minden infót megtalálsz a kanadai bevándorlási hivatal honlapján.
Semmilyen. http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/apply-who-ins.. As of July 1, 2012, CIC has temporarily stopped accepting applications for the Federal Skilled Worker Program (FSWP). This temporary pause does not apply to those with a qualifying job offer or applying under the PhD stream. We will likely start accepting applications again in early 2013 when proposed changes to FSWP selection criteria take effect. Sok szerencsét jövõre.

Lehetőség van EU-s állampolgároknak (konkrétan német) a szerb vízumot a határátkelőhelyen kiváltani?

Legjobb válasz: Nincs, csak ha 1évig minimum az országban tartózkodik mint dolgozó, akkor a vízumot kérelmezheti a helyi önkormányzattól.

Nincs, csak ha 1évig minimum az országban tartózkodik mint dolgozó, akkor a vízumot kérelmezheti a helyi önkormányzattól.
Ilyen cizellált fogalmazási készséggel szerintem a legjobb leszel rendõrnek, de nem ám nyomozónak... lószarcsõsznek.
Lószar már nincs is :)


A férjem ukrán állampolgár, válni szeretnék mert nem szeret. De elvitte magával az anyakönyvi kivonatot és nem hajlandó a válásra, azt mondta mert szüksége van a vízumra. Van lehetőségem az anyakönyvi kivonat és ő nélküle elválnom?

Legjobb válasz: Anyakönyvi kivonatot abban az anyakönyvi hivatalban kérhetsz, ahol házasodtatok. Ott bármikor állítanak ki újat. Ezt meg kell kérned, mert a bíróság kérheti. Amúgy igen, elválhatsz úgy, hogy a férjed nem akar, és nincs jelen a perben.

Anyakönyvi kivonatot abban az anyakönyvi hivatalban kérhetsz, ahol házasodtatok. Ott bármikor állítanak ki újat. Ezt meg kell kérned, mert a bíróság kérheti. Amúgy igen, elválhatsz úgy, hogy a férjed nem akar, és nincs jelen a perben.
Persze, menjel be az anyakonyvvezetohoz, ahol hazassagot kotottetek es kerjel ujat, utana irany egy ugyved, aki segit elinditani a valast! Ugyes legyel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Milyen támogatások járnak nekünk, ha 8hónapja vagyunk házasok, van 1 (3hónapos) babánk, férjem még nem magyar állampolgár, itt él van munkahelye, és házat szeretnénk venni? ! Mik a lehetőségeink és hol igényelhetjük? Még semmit sem vettünk igénybe.

Legjobb válasz: családi potlék mindenképpen. neked ha gyesen, gyeden vagy akkor az. a szocpol jár szerintem nektek is a szocpol feltételeivel. (egy gyerek és kérdés új vagy használt lakás) más nem hinném.

családi potlék mindenképpen. neked ha gyesen, gyeden vagy akkor az. a szocpol jár szerintem nektek is a szocpol feltételeivel. (egy gyerek és kérdés új vagy használt lakás) más nem hinném.
Szerintem itt ilyen nincs. Az érettségit amúgy hogyan tennéd le? Skype-on át?!
Sajnos távoktatás nincsen középiskolákban, max magántanulóként tudnál így érettségizni, de az érettségihez akkor is haza kéne jönnöd.
Mikes Kelemen gimnázium TZatabánya, érdemes felhívd.
Bocsi Tatabánya


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!