Találatok a következő kifejezésre: Lehetünk még vagy inkább (9 db)

Pár hetes terhesen /kb.4-5 hetes lehetek/szabad stramdra menni még? Nyaralni készülünk, merjek bemenni a vizbe, vagy inkább már ne?

Legjobb válasz: Szia Én tavaly 8 hetes terhesen voltam nyaralni Egyiptomba azt mondta a doki tenger nyugodtan még tavak is jöhetnek de a stranddal vigyázzak úszómedencébe még bemehetek jó esetbe semmit se kapok el de meleg vízbe inkább ne nagyon menjek ha még is akkor nagyon rövid idõre a forró víz meg teljesen kizárva

Szia Én tavaly 8 hetes terhesen voltam nyaralni Egyiptomba azt mondta a doki tenger nyugodtan még tavak is jöhetnek de a stranddal vigyázzak úszómedencébe még bemehetek jó esetbe semmit se kapok el de meleg vízbe inkább ne nagyon menjek ha még is akkor nagyon rövid idõre a forró víz meg teljesen kizárva
Nyugodtan. A végén is, ha nincs nyitva a méhszájad nyugodtan fürödhetsz. Minden terhességemet végigfürödtem, a végén, hatalmas pocakkal csak a vízben tudtam igazán ellazulni, a szülés elõtti napokban még úsztam.
A tenger kifejezetten jó, a Balaton és egyéb tavak elmennek. Ami tilos az a meleg gyógyvíz!!!
Én biztosan nem tenném. Hasonló szituban vagyok én is, de én tutira nem fogok bemenni a vízbe. Nekem a dokim is azt mondta, hogy lehet bemenni csak nem tudni mi lesz. Nem szeretnék elkapni semmit sem. Se szabadstrandon, se máshol. Szóval vigyázz magatokra! Szerintem! :)
Tavaly nyáron 7 hetes voltam, én nem mentem be a vízbe, nagyon akartuk a babót, nem kockáztattam!
Inkabb ne, nem er annyit, ki tudja milyen fertozest kaphatsz el. A helyedben en inkabb kihagynam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Igazatok van , annyit nem ér a nyaralás , semmit nem szeretnék összeszedni!A baba a legfontosabb, nagyon várom:)
Én amikor szedtem akkor 26-27helyett az elsõ kettõ hónapba 32 napja jött meg.
csatlakoznék az elõttem szólóhoz. 27nap helyett 30 napra jött meg. Szerintem ne éld még magadat bele semmibe se, mert én is nagyot csalódtam. Hányadik napon vagy ovu után? Tesztelj 2 naponta, ha nem jön meg.
Nekem is kitolta a mensimet. Nekem a 4. closi kúrám volt és nem igazán jött meg, csak barnázgatok. Szerintem ez kavart be. Megyek is az orvoshoz.
Szia! Én is clostit szedtem de abszolut nem jött meg tõle meg terhes sem lettem!Elmentem dokihoz megvizsgált nem lett cisztám.Ujból norcolutot kaptam és clostit plussz egy beutalót hormonvizsgálatra...
Én is clostit szedtem. szerintem várj még egy hetet a tesztel, mert én is hamar csináltam és fölöslegesen felzaklattam magam a negatív teszttel, most 26 hetes kismama vagyok, nekem segített ez a gyógyszer már elsõre, de ne aggódj, mert annak idején sokat olvastam errõl és volt akinek a 2. 3. után sikerült:)

Rendező szeretnék lenni, de inkább reál beállítottságú vagyok ettől lehetek még rendező?

Az, hogy reál beállítottságú avgyok természetesen nem azt jelenti, hogy magyarból hülye vagyok csak a reál jobban megy...

Legjobb válasz: Persze,hogy lehetsz! Az,hogy reál beállítottságú vagy, nem befolyásolja szerintem azt,hogy rendezõ legyél. :) Kitartást és sok sikert kívánok hozzá!

Persze, hogy lehetsz! Az, hogy reál beállítottságú vagy, nem befolyásolja szerintem azt, hogy rendezõ legyél. :) Kitartást és sok sikert kívánok hozzá!
Én két rendezõi sulit ismerek, az egyik a Színmûvészeti a másik a BKF. Ahhoz hogy az elõbbibe bejuss jó nagy adag protekció kell, mert 400-ból felvesznek az egész suliba 30-at. A BKF-re is elég nehéz bejutni rendezõi szakra, de ha valóban értesz hozzá menni fog. De ebbõl a suliból nem tudom hogy mész tovább mert negyed annyira nem elismert mint a Színmû..

Ma kellene NEM megjönnie és sajnos van is valami, de nagyon gyenge és színre is más, inkább halvány barna. Kétségbe vagyok esve! Lehetek még terhes most?

Rossz a közérzetem, hányingerem is van, lelkileg pedig most teljesen magam alatt vagyok, mert beleéltem magam, hogy baba lesz.

Legjobb válasz: nyugi, még simán lehet baba. nálam mindkét terhesség enyhe vérzéssel kezdõdött.

nyugi, még simán lehet baba. nálam mindkét terhesség enyhe vérzéssel kezdõdött.
A kérdező hozzászólása: Negatív... :(
Szia! Amig nem jön meg rendesen, ne keseredj el. Engem is jól átvágott a szervezetem , amikor a második manócskámmal terhes lettem. Megjött egy napra, vagyis inkább ilyen kis barna maszatolás volt, még másnap egy minimális, én is elkeseredtem, gondoltam, ha megjött, akkor nem is tesztelek. Ez volt július 3-án, utána 21-én már poz. tesztet csináltam, mert én is éreztem, hogy valami van, vagyis valaki!!! :) )) Aztán a doki július 3-tól számolta a teherbeesés napját, viszont 3 héttel elõbb megmozdult és 3 héttel elõbb 4 kilósan meg is született. Nálad is lehet ilyen, ne izgulj, csinálj tesztet, de ha esetleg neg, még akkor se keseredj el, mert amig nem jön meg, van remény!!! Szorítok neked!
Szia! Próbálj megnyugodni és csinálj egy tesztet, ha van rá lehetõséged. Én az elsõ fiammal 4 hónapig mensiztem. Lehet, hogy ott van a kis babó csak téged szeretne direkt megtréfálni.:-) írd meg majd az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Rendben tesztelek, de nem sok reményt fûzök hozzá! Rengeteget csalódtam már. Most elõször éreztem, hogy tuti baba van, erre tessék!
Szia! ELõsször is fõ a nyugalom!!! Ma pedig már nyugodtan tesztelj, ha netán halvány, akkor tesztelj holnap is a reggeli vizeletbõl! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást. Reggel fél 7 óta bõgök. Az utóbbi idõben nagyon könnyen felhúzom magam és könnyen törik a mécses. Voltak eddig sosem érzett tüneteim, ezért is bíztam a babában, de a ma reggel nagyon elkeserített.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól esik a bíztatás, köszönöm! Mindjárt ideér a tesztem! Megírom majd, hogy mi lett...
Ne keseredj el!! Nálam is hasonlóan alakult ez a hónap és most kínkeserves görcsök között mégis megjött. De nem adom fel, te se tedd!!! Mióta próbáljátok össszehozni a babát? Nálunk 10 hónapja nem akar összejönni és bizony én is nagyon sokat bõgök, persze ez semmin sem segít! Azért majd még figyelllek, hátha mégis baba van a dologban!!
A kérdező hozzászólása: Megjött rendesen :( Ezek szerint nincs baba:( 6 hónapja próbálkozunk.

Lehetek még babás vagy inkább felejtsem el?

Múlt hónapban 26.napon jött meg a mensim,ebben a hónapban ma vagyok a 29.napon.Tesztem negatív:(

Legjobb válasz: ja és clostibegyt szedtem ebben a hónapban.

A kérdező hozzászólása: ja és clostibegyt szedtem ebben a hónapban.
Hányadik napon volt peteérésed? Hány napos lehetsz, ha onnan számolsz?
Elõfordulhat, mivel azért szeded a clostit. A peteéréstõl számolj 14 napot akkor tesztelj. De az is lehet, hogy a closti kitolja a mensit, nekem úgy volt.
Nekem is kitolta a menszit..
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudom mikor van peteérésem, soha nem néztem.
Clostynál pedig tudni kellene, uh-os peteérés követés kell hozzá, úgy van értelme, nem értem Neked miért nem csináltak:( Sok orvos úgy írja fel ezt a bogyót, minta cukorka lenne:(

Lehetünk még barátok vagy inkább hagyjam?

A pasi, akibe szerelmes voltam és jártunk egy kis ideig,most újra összejött az exével,aki engem féltékenység miatt utál.Szerintetek van arra esély hogy jó barátok legyünk a pasival? Mert azt elfogadtam,hogy nem engem választott, de szükségem van a társaságára.És nem bírnám elviselni,hogy ne beszélgessünk.(nem annyira s?r?n azért) És úgy veszem észre,? sem lenne ellene ennek a barátságnak,de a barátn?je nem lesz akadály? Mert ? igazán utál engem...

Legjobb válasz: De igen a baratnõje akadály lesz. Sõt valószínû ha ennyire utál téged és megtudja, hogy te tartod a kapcsolatot a sráccal az õ életet is pokollá fogja tenni. Ha szereted a fiút és elengedted, engedd el egészen. Szerintem éppen eleggé megalazó az a szitu, hogy nem téged válsztott...ne menj lejjebb.

De igen a baratnõje akadály lesz. Sõt valószínû ha ennyire utál téged és megtudja, hogy te tartod a kapcsolatot a sráccal az õ életet is pokollá fogja tenni. Ha szereted a fiút és elengedted, engedd el egészen. Szerintem éppen eleggé megalazó az a szitu, hogy nem téged válsztott...ne menj lejjebb.
Hagyd. Soha nincs jó vége a legyünk jó barátok kapcsolatoknak.
Szerintem ne eröltesd a barátságot, sok értelme nem lenne.A barátnõje megtenne mindent, hogy ne barátkozhassatok sokáig. Õt választotta, ne foly ebbe bele, még barátság szintjén sem.Majd eldönti az idõ jól választott e...
Ahogy a mondás tartja: szerelembõl nem lesz barátság. Ha mégis, akkor az nem szerelem volt. Pláne, ha van egy ex-új-barátnõ.... :(
amíg nem széles a hátad, és nem vagy kigyúrva, addig nincs baj szerintem.
Egyetértek az elsõ válaszolóval.
én szeretem ha van mit fogni... de amúgy ismerek egy sportoló csajt akin van mit fogni, õ a legszebb csaj akit valaha láttam:O
Egy csomó tornászlány gyönyörû, teniszezõk is, sport lovaglók.... nem értem hol a gond. Mondjuk ha súlyemelõ vagy, akkor lehet mégis :)
A kérdező hozzászólása: hát én aerobic-ozom :) az igazából csak formásít és a hasam is kockás lesz tõle
Én szeretem az izmos nõket. Mivel 193 centim és 90 kilóm mellett egy nõ annyira úgy sem tudja magát kigyúrni, hogy ne tûnjek mellette még így is férfinek, ezért jó, ha egy nõ izmos, feszes. És nagyon szexi is, nincs annál jobb az ágyban, mikor megfeszül egy izmos nõi test! 23f
Nekem tetszik ha egy lánynak kicsit kockás a hasa, és az jól néz ki ha feszes a segge meg a comjai.
A kérdező hozzászólása: Ja, és nagyon fáj a hasam, szurkál már napok óta.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá, de még nem korai lenne a teszt, nem? Az érdekelne hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben, hogy azt hitte hogy mensi, aztán mégis terhes volt...
hát lehet hogy terhes vagy , bár mondjuk lehet csak ez a mensi.... tesztelj!!!! sok sikert.
Elvileg akkor kb 7 nap telt el a pé óta. Akkor most ágyazódik be. Ilyenkor is elõfordulhat pár csepp vér. Ha nem jön meg akkor tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Hát olyan vér, hogy naponta kb. 2-3 alkalommal egy két csepp vér, amit utána barnás folyássá alakul. De nem sok, egy tisztasági betét elég. Lehet beágyazódási vérzés?? Fel van puffadva a hasam, és nagyon szur mindenhol.
Lehet beágy. is, de én sajnos ellenkezõ példával tudok szolgálni. Múlt hónapban nekem is PÉ után egy héttel véres nyákos folyásom volt, mindig csak pisilésnél vettem észre. A bugyin már barnaként mutatkozott. Szurkált is a hasam, minden megvolt, aztán szépen pontosan meg is jött. :(( Ez persze nem zárja ki, hogy te sikerrel jársz! Drukk!
A kérdező hozzászólása: Amikor még nem terveztük a babát, rendszeresen normálisan 28 napos ciklusaim voltak. Az utóbbi két hónapban 1 hét pecsételõ vérzés, ahogy te is irtad, ami inkább pisilés után jelentkezik, majd 1 hét menstruáció. Tehát kb. 2 hétig tart, de nem jelentõs a mennyisége. Ez nem baj? Ettõl még lehetek terhes majd valamikor?
Épp tegnapelõtt voltam a dokimnál, mondtam neki, hogy nálam is ez van, és most is a gyenge vérzés meg már újabban 7 napig tart, vagy 8-ig... Azt mondta, hogy ez ugyanúgy nem jó, mint a rövid vérzés. Hormonális oka van minden ilyen vérzésnek, vérezgetésnek, és engem el is küldött vérvételre. Szerintem, te is fordulj dokihoz! Sosem árt megnézni, hogy hányadán állnak a hormonok! 3. válaszoló

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!