Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy zavarom van Egy (35 db)

Lehet szexuális zavarom van? Egyik 16 éves ismerősöm bevallotta nekem hogy a férfiak izgatják, és azóta sokkal közvetlenebb. azt vettem észre, néha én is közelednék felé.

Én inkább egy fiús lányt látok benne, mint egy férfit, talán emiatt van ez mert eléggé b.uzis, és lányos. Lehet emiatt érzek így?

Legjobb válasz: Teljesen biztos hogy legalább biszexuális vagy. Aki hetero annak nem jut ilyen eszébe. Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak hetero. Ez amúgy nem szexuális zavar, semmi baj nincs azzal hogy bi vagy meleg vagy. De szerintem te nem így látod mert ha hungarista vagy akkor talán a melegeket is elítéled, én meg elítélem az ilyen hátrányos megkülönböztetést, így most jót nevetek rajtad és a helyzet iróniáján :)

Teljesen biztos hogy legalább biszexuális vagy. Aki hetero annak nem jut ilyen eszébe. Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak hetero. Ez amúgy nem szexuális zavar, semmi baj nincs azzal hogy bi vagy meleg vagy. De szerintem te nem így látod mert ha hungarista vagy akkor talán a melegeket is elítéled, én meg elítélem az ilyen hátrányos megkülönböztetést, így most jót nevetek rajtad és a helyzet iróniáján :)
És nem zavar hogy olyanok közé akarsz tartozni akik téged mélyen elítélnének csak azért mert így érzel amit most leírtál? Nem gondolod hogy akkor ez az egész eszme amit képviselnek a gárdisták valamiféleképpen nem helyén való?
Hát ezen nincs mit kitárgyalni, vonzódsz a sráchoz, ez van, ezen nem tudsz változtatni... míg a világnézeteden igen. Lehetsz hazafias érzelmû anélkül is, hogy homofób lennél.
Ha tetszik, és benne van. Akkor tágítsd meg a lyukát.
Ne haragudj meg utolsó. Én nem vagyok zsidó utáló, se rasszista. Van is egy zsidó haverom is, és nem egy cigány is. Nagyon jó arcok. El vagyunk velük... Viszont tipikus zsidó viselkedés. Meg akarja mondani, hogy mi a jó és mi a nem. Ugyan azt fújod, amit a zsidó kézben lévõ csatornák. -Aki nem b_uzi vagy l_eszbikus, az már nem is normális. -Ha valaki nem tudja elfogadni, hogy egy népcsoport élõsködik saját hazájában. Potyogtatja a kölköket. Akkor az már rögtön rasszista. "Ne érts félre de ne nyomd el magadban ha meleg vagy mert akkor sosem leszel boldog. Vannak akik sosem valhatják be és boldogtalan az életük. " Ezzel részben egyetértek. Mert ha tényleg meleg vagy, akkor ez van. Csak ne legyél olyan mint a pávatollas gyerekek az utcán. Ahogy te is írtad. De viszont. Szerintem meg ne törõdj bele. És én is azt tanácsolom amit a tizenhármas. Ha megfogadod, megfogadod, ha nem, akkor nem. A te érdeked, a te jövõd! Szebb jövõt!
Szerintem ebbõl amit leírtál azt köveztetném hogy meleg vagy. Szerintem ezzel nincs semmi gond, nekem sok meleg barátom van én ugyan nem vagyok az, de ez tényleg nem egyeztethetõ össze egy Magyar Gárdával. Viszont nem gondoltál arra hogy te különb és esetleg érdekesebb, komplikáltabb személyiség vagy mint a többiek. Akik kizárásos alapon megmondják hogy ki magyar és ki oldosem. Megsúgom én például zsidó vagyok, de ugyanúgy Magyarnak és hazafinak tartom magam mint bármelyik gárdista. Ne érts félre de ne nyomd el magadban ha meleg vagy mert akkor sosem leszel boldog. Vannak akik sosem valhatják be és boldogtalan az életük. Remélem segítettem :)
Mert te még abban a korban vagy, amikor formálható a személyiséged. Sokat számít az elsõ "pozitív élmény". Egyébként biszexként én is undorítónak tartom az utcán vonaglós b_uzikat. + egy férfi legyen férfias...
A kérdező hozzászólása: jahz hát még énis szûz vagyok. miért fontos ez a lánnyal való elsõ? az elsõ nagyon meghatározó? vagy miért? Nem vagyok homofób, csak a sok olyan fartúrót utálom akik kimennek a utcára, pávatollal a seggükben. amúgy nem vonzódom hozzá, csak nagyon "aranyos"nak tartom.
Az is lehet, hogy csak szimplán biszex vagy. Az nem olyan nagy cucc én is az vagyok. De ha eddig nem voltál nõvel, azt tanácsolom, mindenképp nõvel legyen az elsõ szexuális élményed. Egyébként igen, lehet hogy ez csak egy zavar. Sok fiatal küzd ezzel, csak nem merik bevallani...
A kérdező hozzászólása: õk sem utálnak minden meleget, vagy bit, csak azokat akik megbotránkoztatják az embereket. de akkor most mi van? ez valami zavar lehet? vagy válthatja ki mély barátság? mert mostanában elég közel kerültünk. lehet õ ezt ú gy veszi hogy most akkor én "ojan" szándékkal közeledem felé? egyszerüen nem tudom eldönteni bánnám e ha így léenne, de egy részem igen egy részem nemtudom.
A kérdező hozzászólása: am õ még szûz szal végülis max kiveri OTTHON xD egyébként akkor szoktam így érezni amikor pl ps ezünk, és mortal combatozunk, és nevet, meg kuncog vagy mi, és akkor mosolyog, sé akkor tartom olyan "aranyosnak".
A kérdező hozzászólása: hát nekem nem nevetséges. igen hungarista vagyok, és szeretnék gárdista is lenni. de így oda fel sem vesznek. elítélem azokat akik vonaglanak a téren, de õt pl nem. mert nincs benne mit elítélni, az õ dolga mit csinál OTTHON. amúgy a szüleim is hungaristán.
Hungarista18 kérdése...
Hinnye elírtam: Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak biszexuális. A biszexuális helyett heterót írtam.
A kérdező hozzászólása: te aztán jó bunkó vagy!
Ne tartsd magad rögtön se biszexnek, sem melegnek. A barátod lehet csak azért mondta el neked a nagy titkát, mert megbízott benned, ezért is közvetlenebb, mert végre valaki tényleg ismeri. Ettõl még nem biztos, hogy bejössz neki. Szerintem elõször azért te próbálkozz csajok terén, azok között is van, aki szereti a szgépes játékokat és aranyosan nevet. Ha többet vagy csajok között hamarabb rájössz h van-e benned tényleg ilyesmi hajlam. Egy Hungarista 26 éves Nõ.
Vagy a hormonok játéka, vagy egy baba útban van!
Szia! Szerintem vegyél tesztet, ha terhes vagy azt már kimutatja.
stressz, fogyókúra, ciszta és egyéb betegségek is okozhatják. Vegyél tesztet és aztán menj el dokihoz
Szia! Mitõl késett végülis? Puszi!
A kérdező hozzászólása: szia kösz, hogy érdeklõdsz, végülis Melindácska volt az oka. Most 3 hónapos múlt, kis súllyal született, mert sikerült túlhordanom, de már majdnem 5 kg Lindi. csak nem te is hasonló cipõben jársz?
Szia! De, hasonlóban! :) A gyogyit 2 hónapja hagytam abba, az elsõ megjött rendesen, most meg 1 hete késik, de negatívak a tesztjeim.:( és most nem tom, mi van. Jelek vannak (haspuffadás, szédülés, cicim nagyobb lett stb.) ez után a kérdés után teszteltél? Akkor 1 hete késett. Pozi lett rögtön? Nagyon gratulálok a babácskához, sok egészséget nektek, és sok boldogságot! :) Remélem én is érezhetem ezt hamarosan:)

Péniszemen van egy elég vastag ér és nagyon látszik. Nem fáj meg semmi. Csak zavar. Lehet hogy valami bajom van?

Legjobb válasz: Aztaaa. Azt olvastam csak, hogy: "Péniszemen van, elég vastag és nagyon látszik. Nem fáj meg semmi. Csak zavar. Lehet hogy valami bajom van?" Mondom wtf?

Aztaaa. Azt olvastam csak, hogy: "Péniszemen van, elég vastag és nagyon látszik. Nem fáj meg semmi. Csak zavar. Lehet hogy valami bajom van?" Mondom wtf?
Bocs, szóval csak annyit, hogy péniszem van. :D Mondom az miért baj :D
Ez így normális.
Nincs semmi bajod! Sok embernek ilyen!
Ja, ez úgy hívják, hogy "idült agyfasz-kór".
Nagyapámnak a lábán volt egy nagy ér, le is vágták neki...
Jó eres f_szt szeretik a lányok, örülj neki hogy olyan.
Ez a fõ ér . .Mindenkinek van .Vékony éren nem tud hirtelen betódulni a vér, mikor arra szükség van .
Ezek felszínes erek. A fõerek ennél mélyebben vannak, és egyénileg változó, hogy most kidüllednek-e vagy sem. Nálad ezek szerint kidülled, neked ez a normális. Fogadd el így magad!

Van egy lány akit nagyon kedvelek, csak egy kis gond van hogy Õ 14-éves Én meg 20-éves vagyok komoly kapcsolat lehet köztünk, nem ciki vagy zavaró a kórkülömbség?

Legjobb válasz: "korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)

Az a ciki, hogy eleve nem tudsz helyesen írni 20 éves létedre!
"korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)
miért ne? majd járhattok együtt nyelvtanórára:D
20 éves létedre leirtad hogy kórkülömbség... juj... szellemi szinten biztos nem vagy érettebb nála. ha az nem zavar hogy mások mit gondolnak akk hajrá
Én is 20 éves vagyok és sosem kezdenék egy 14 éves lánnyal. Inkább a 16-18 éves lányoknál kellene keresgélni én legalábbis így gondolom, de kinek hogy.
Ismerek 17-23-at.* Az idõ lemorzsolta a korkülönbságet. Csak 3 év, és már szabad a vásár. :) *Mármint az összeismerkedés idején voltak ennyi idõsek. De már hosszú évek óta boldog házasok.
Nem ciki, nem is zavaró szerintem :) Én 15vagyok, és 21éves barátom van.5hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást :) Lehetnek pici úgymond "problémák", szex téren :) Gondolom a 14éves lány még szûz, ezt is meg kell vele beszélned, mennyi idõ után akarja, ne "kényszerítsd" rá :) Mi is így voltunk, megbeszéltük, aztán amikor felkészültem megtörtént.:) Szorítok nektek:)
Én, mint egy 14 éves lány írom a választ. Ha õ is kedvel téged, akkor úgy gondolom, hogy nem annyira durva ez a korkülönbség, fõleg ha elég érett hozzád a lány, akkor akár mûködhet is a dolog. Bár azt hozzáteszem, lehet, hogy lesz 1-2 ember, aki le pedofil-oz téged, majd emiatt, mert te már felnõtt vagy, a lány pedig még gyerek. És én simán "összejönnék" egy 20 évessel. 14/L
Amíg nem próbáljátok meg, nehéz találgatni. Szerintem ne a kora befolyásoljon, hanem az életfelfogása.
00:08 vagyok a viccet félretéve, én a 20/f válaszoló-hoz hasonlóan gondolom...
Nem ciki, de sok.
Nem igaz! Hagyjátok már! Megkérdez valamit amit szeretne megtudni ti meg egyböl a helyesírását kritizáljátok ahelyett hogy valami értelmes és hasznos válaszon törnétek az agyatokat! Pff...Ez egy kérdés-válasz oldal, itt nem az irás a lényeg! De ha nem tetszik akk se szoljatok be!! :) )

Van egy olyan gondom hogy a fitymát nehezen és kicsit fájdalmasan tudom a makk alá húzni ha jól tudom ez a fitymaszűkület hogyan lehet ezt helyrehozni, mert zavar (csak az zavar h nem könnyen húzom hátra) :/?

Még egy dolog mégpedig hogy az normális hogy a makk alól a b?rt nehezen húzom vissza normál helyzetbe, hogyan tudom visszahúzni egyszer?bben?

Legjobb válasz: a fitymaszûkületet, csak orvos tudja kezelni!! keress fel egyet minél hamarabb és pillanatok alatt elhárítja minden problémádat. félned sem kell tõlünk, még sosem ettem embert!! : ) 27N

a fitymaszûkületet, csak orvos tudja kezelni!! keress fel egyet minél hamarabb és pillanatok alatt elhárítja minden problémádat. félned sem kell tõlünk, még sosem ettem embert!! : ) 27N
A kérdező hozzászólása: Mereven megy nehezebben nyugalmi állapotban megy:)
Fityma tágítással helyre hozhatod akár otthon is, merev állapotban a brédet ezentúl esténként a kádban meleg vízben kezd hátrahúzkodni párszor, ez legyen napi rutin és tágulni fog a bõrõd és már nem fog fájni idõvel

Van egy anyajegy a felső ajkamon. Elég zavaró tud lenni és előfordul, hogy belevágok picit, amikor borotválkozom. Ezzel mit lehet csinálni?

Mennyiért szedik le pl?

Legjobb válasz: Nekem is van pont a felsõ ajkamon több is engem nem zavar, lézeres kezeléssel lehetne eltüntetni,ha bõrgyógyász utal be szerintem ingyenes.Fordulj hozzá.

Nekem is van pont a felsõ ajkamon több is engem nem zavar, lézeres kezeléssel lehetne eltüntetni, ha bõrgyógyász utal be szerintem ingyenes.Fordulj hozzá.

GTA SA-ban miért van az, hogy ha célzok egy fegyverrel, akkor a jobbra-balra irány jó, de lentebb célozni úgy lehet, hogy az egeret feljebb viszem, lentebb célozni pedig úgy, hogy feljebb. Elég zavaró. Ezt hogyan lehet átállítani normálra?

Kocsivezetésnél is ez van. Fordítva kell az egeret mozgatni, mint amerre a kameranézet fordul...

Legjobb válasz: Beállításokban ez is ott van: egér invertálása be van kapcsolva

Beállításokban ez is ott van: egér invertálása be van kapcsolva
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

A péniszemen hosszában egy piros csík van, ami nem viszket, nem fáj, de zavar, hogy miért van ott. A zsacsiig nem ér le, de olyan, hogy érezni érintésre a csíkot. Ez mitõl lehet? Mit tudok vele kezdeni, hogy elmúljon? Egy ideje már ott van.

Legjobb válasz: Szerintem sürgõsen keress meg egy urológust, õ több ilyen problémával találkozott már. Ne hagyd, hogy az életedbõl kimaradjon az egyentlen dolog, amiért érdemes élni. Gondolom sört már ittál.....:D

Szerintem sürgõsen keress meg egy urológust, õ több ilyen problémával találkozott már. Ne hagyd, hogy az életedbõl kimaradjon az egyentlen dolog, amiért érdemes élni. Gondolom sört már ittál.....:D
Ez mindenkinek van.Elég korán észrevetted .Itt lettünk befejezve, ez a hegesztés ott.Akkor ez életed végéig zavarni fog .Csak azt nem tudom , ebben mi a zavaró .
Az also reszen van? Nem latom magam elott a dolgot, de szerintem is normalis.
A kérdező hozzászólása: 1.alkoholmentes sört ittam már. :D 2. értem 3.Hogy értve az alsó részén?

Van egy MSI CR650 laptopom. Korábban egyik napról a másikra jelentkezett egy eléggé zavaró probléma. Egyszer csak magától újraindult, és ezután az jelezte, hogy az audioszolgáltatás nem fut. Mi lehet a probléma?

Egyszer csak magától újraindult,és ezután az jelezte,hogy az audioszolgáltatás nem fut vagy pedig azt hogy nincs csatlakoztatott hangszóró... Máskor pedig nem újraindult,hanem "becsikozódott" a képernyő és gyakorlatilag lefagyott. Aztán egy idő után eltűnt ez a jelenség. Most újratelepítettem a gépem, és természetesen újra visszatért a probléma. Elég idegesítő,hogy 10-15 vagy 20 perc után fogja magát és újraindul. Mi lehet a megoldás,illetve a probléma?

Legjobb válasz: én azt gondolom,hogy valamilyen driver probléma lesz,de mindenbõl a lehetõ legfrissebb van fent.

A kérdező hozzászólása: én azt gondolom, hogy valamilyen driver probléma lesz, de mindenbõl a lehetõ legfrissebb van fent.
A kérdező hozzászólása: valakinek valami tippje?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!