Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy zavarom van (111 db)

Lehet szexuális zavarom van? Egyik 16 éves ismerősöm bevallotta nekem hogy a férfiak izgatják, és azóta sokkal közvetlenebb. azt vettem észre, néha én is közelednék felé.

Én inkább egy fiús lányt látok benne, mint egy férfit, talán emiatt van ez mert eléggé b.uzis, és lányos. Lehet emiatt érzek így?

Legjobb válasz: Teljesen biztos hogy legalább biszexuális vagy. Aki hetero annak nem jut ilyen eszébe. Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak hetero. Ez amúgy nem szexuális zavar, semmi baj nincs azzal hogy bi vagy meleg vagy. De szerintem te nem így látod mert ha hungarista vagy akkor talán a melegeket is elítéled, én meg elítélem az ilyen hátrányos megkülönböztetést, így most jót nevetek rajtad és a helyzet iróniáján :)

Teljesen biztos hogy legalább biszexuális vagy. Aki hetero annak nem jut ilyen eszébe. Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak hetero. Ez amúgy nem szexuális zavar, semmi baj nincs azzal hogy bi vagy meleg vagy. De szerintem te nem így látod mert ha hungarista vagy akkor talán a melegeket is elítéled, én meg elítélem az ilyen hátrányos megkülönböztetést, így most jót nevetek rajtad és a helyzet iróniáján :)
És nem zavar hogy olyanok közé akarsz tartozni akik téged mélyen elítélnének csak azért mert így érzel amit most leírtál? Nem gondolod hogy akkor ez az egész eszme amit képviselnek a gárdisták valamiféleképpen nem helyén való?
Hát ezen nincs mit kitárgyalni, vonzódsz a sráchoz, ez van, ezen nem tudsz változtatni... míg a világnézeteden igen. Lehetsz hazafias érzelmû anélkül is, hogy homofób lennél.
Ha tetszik, és benne van. Akkor tágítsd meg a lyukát.
Ne haragudj meg utolsó. Én nem vagyok zsidó utáló, se rasszista. Van is egy zsidó haverom is, és nem egy cigány is. Nagyon jó arcok. El vagyunk velük... Viszont tipikus zsidó viselkedés. Meg akarja mondani, hogy mi a jó és mi a nem. Ugyan azt fújod, amit a zsidó kézben lévõ csatornák. -Aki nem b_uzi vagy l_eszbikus, az már nem is normális. -Ha valaki nem tudja elfogadni, hogy egy népcsoport élõsködik saját hazájában. Potyogtatja a kölköket. Akkor az már rögtön rasszista. "Ne érts félre de ne nyomd el magadban ha meleg vagy mert akkor sosem leszel boldog. Vannak akik sosem valhatják be és boldogtalan az életük. " Ezzel részben egyetértek. Mert ha tényleg meleg vagy, akkor ez van. Csak ne legyél olyan mint a pávatollas gyerekek az utcán. Ahogy te is írtad. De viszont. Szerintem meg ne törõdj bele. És én is azt tanácsolom amit a tizenhármas. Ha megfogadod, megfogadod, ha nem, akkor nem. A te érdeked, a te jövõd! Szebb jövõt!
Szerintem ebbõl amit leírtál azt köveztetném hogy meleg vagy. Szerintem ezzel nincs semmi gond, nekem sok meleg barátom van én ugyan nem vagyok az, de ez tényleg nem egyeztethetõ össze egy Magyar Gárdával. Viszont nem gondoltál arra hogy te különb és esetleg érdekesebb, komplikáltabb személyiség vagy mint a többiek. Akik kizárásos alapon megmondják hogy ki magyar és ki oldosem. Megsúgom én például zsidó vagyok, de ugyanúgy Magyarnak és hazafinak tartom magam mint bármelyik gárdista. Ne érts félre de ne nyomd el magadban ha meleg vagy mert akkor sosem leszel boldog. Vannak akik sosem valhatják be és boldogtalan az életük. Remélem segítettem :)
Mert te még abban a korban vagy, amikor formálható a személyiséged. Sokat számít az elsõ "pozitív élmény". Egyébként biszexként én is undorítónak tartom az utcán vonaglós b_uzikat. + egy férfi legyen férfias...
A kérdező hozzászólása: jahz hát még énis szûz vagyok. miért fontos ez a lánnyal való elsõ? az elsõ nagyon meghatározó? vagy miért? Nem vagyok homofób, csak a sok olyan fartúrót utálom akik kimennek a utcára, pávatollal a seggükben. amúgy nem vonzódom hozzá, csak nagyon "aranyos"nak tartom.
Az is lehet, hogy csak szimplán biszex vagy. Az nem olyan nagy cucc én is az vagyok. De ha eddig nem voltál nõvel, azt tanácsolom, mindenképp nõvel legyen az elsõ szexuális élményed. Egyébként igen, lehet hogy ez csak egy zavar. Sok fiatal küzd ezzel, csak nem merik bevallani...
A kérdező hozzászólása: õk sem utálnak minden meleget, vagy bit, csak azokat akik megbotránkoztatják az embereket. de akkor most mi van? ez valami zavar lehet? vagy válthatja ki mély barátság? mert mostanában elég közel kerültünk. lehet õ ezt ú gy veszi hogy most akkor én "ojan" szándékkal közeledem felé? egyszerüen nem tudom eldönteni bánnám e ha így léenne, de egy részem igen egy részem nemtudom.
A kérdező hozzászólása: am õ még szûz szal végülis max kiveri OTTHON xD egyébként akkor szoktam így érezni amikor pl ps ezünk, és mortal combatozunk, és nevet, meg kuncog vagy mi, és akkor mosolyog, sé akkor tartom olyan "aranyosnak".
A kérdező hozzászólása: hát nekem nem nevetséges. igen hungarista vagyok, és szeretnék gárdista is lenni. de így oda fel sem vesznek. elítélem azokat akik vonaglanak a téren, de õt pl nem. mert nincs benne mit elítélni, az õ dolga mit csinál OTTHON. amúgy a szüleim is hungaristán.
Hungarista18 kérdése...
Hinnye elírtam: Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak biszexuális. A biszexuális helyett heterót írtam.
A kérdező hozzászólása: te aztán jó bunkó vagy!
Ne tartsd magad rögtön se biszexnek, sem melegnek. A barátod lehet csak azért mondta el neked a nagy titkát, mert megbízott benned, ezért is közvetlenebb, mert végre valaki tényleg ismeri. Ettõl még nem biztos, hogy bejössz neki. Szerintem elõször azért te próbálkozz csajok terén, azok között is van, aki szereti a szgépes játékokat és aranyosan nevet. Ha többet vagy csajok között hamarabb rájössz h van-e benned tényleg ilyesmi hajlam. Egy Hungarista 26 éves Nõ.

Ha két lány csókolózik az utcán az nem zavar de ha 2 férfi tenné ezt akkor belevágnám őket az aszfaltba. Fiú vagyok, lehet hogy ezért van ez? És a lányok is így vannak csak fordítva?

Legjobb válasz: Mindig azt mondják h sokkal izgatóbb és jobb látvány ha két lány csókolózik mint két fiú.. én személy szerint egyikért sem rajongok de nem ítélem el õket...

Mindig azt mondják h sokkal izgatóbb és jobb látvány ha két lány csókolózik mint két fiú.. én személy szerint egyikért sem rajongok de nem ítélem el õket...
Hát öregem te szerintem egy igazi õslezbi vagy hallod...hogy lehetsz ilyen bunkó?...nem kell ám mindenkit elítélni aki kicsit is más mint te! 16 éves vagy hallod az legyen a legkissebb bajod hogy pasikat látsz smárolni...a kérdezõnek pedig:valószínû azért van mert pasi vagy és a pasik általában buknak a lezbi pornóra...egyébként 2csaj smárolása ugyan olyan mint 2 pasié... homoszexuálisak mind... ennyit tudok mondani...25/L
Én sem rajongok egyikért sem...de inkább néznék két csajt hogy csókolózik mint két pasit!!! De én már láttam egyszer hogy két pasi smárol...hát egy világ dõlt össze bennem, undorító, gusztustalan volt!Majdnem hánytem!Fuuuuj 16/L
én szeretem nézni ha két lány de két fiú az gááz 19/L
énis beleverném õket a betonba, de a 2 csajt is :D hamár ilyenek, akkor hagyják ezt a 4 fal között... (nah pontozzatok leeeeee)
Újabb remek homofóbiát gerjesztõ kérdés. Két férfi, ebben az intoleráns társadalomban nem fog az utcán csókolózni, mert féltik az életüket. És mi a kérdés lényege?
Igen, azért van ez, mert fiú vagy és homofóbiás. Azt nem tudom, a lányok hogy vannak ezzel, mert én is fiú vagyok, csak kevésbé homofóbiás. (Engem nem zavar, amíg VELEM nem akarják csinálni.) ;)
Kicsit homofób vagy! Engem felizgat az ilyesmi, de csak akkor, ha vonzónak találom amúgyis õket... szó mi szó, csúnya leszbik vagy nagydarab szõrös pasik csókjelenete nem hat rám sehogy! Heteroszexuális lány vagyok, a férfiakat szeretem, de a fantáziámat néha hagyom kalandozni! :) Azt mondják, azok hangoztatják legjobban, hogy utálják a homokosokat, akik félnek attól, mi van ha bennük is van hajlam az azonos nemûvel való szexre...! SZerintem lépj túl ezen! A melegkérdés nem normális dolog, de ha van aki azt az életet választja, lelke rajta!

Péniszemen van egy elég vastag ér és nagyon látszik. Nem fáj meg semmi. Csak zavar. Lehet hogy valami bajom van?

Legjobb válasz: Aztaaa. Azt olvastam csak, hogy: "Péniszemen van, elég vastag és nagyon látszik. Nem fáj meg semmi. Csak zavar. Lehet hogy valami bajom van?" Mondom wtf?

Aztaaa. Azt olvastam csak, hogy: "Péniszemen van, elég vastag és nagyon látszik. Nem fáj meg semmi. Csak zavar. Lehet hogy valami bajom van?" Mondom wtf?
Bocs, szóval csak annyit, hogy péniszem van. :D Mondom az miért baj :D
Ez így normális.
Nincs semmi bajod! Sok embernek ilyen!
Ja, ez úgy hívják, hogy "idült agyfasz-kór".
Nagyapámnak a lábán volt egy nagy ér, le is vágták neki...
Jó eres f_szt szeretik a lányok, örülj neki hogy olyan.
Ez a fõ ér . .Mindenkinek van .Vékony éren nem tud hirtelen betódulni a vér, mikor arra szükség van .
Ezek felszínes erek. A fõerek ennél mélyebben vannak, és egyénileg változó, hogy most kidüllednek-e vagy sem. Nálad ezek szerint kidülled, neked ez a normális. Fogadd el így magad!

Vannak olyan fiúk/férfiak, akik azért nem mernek kezdeményezni a lányoknál, mert zavarban vannak előttük? Lehet ez oka annak, hogy nem tudnak kommunikálni a lánnyal, ha kettesben vannak?

Legjobb válasz: Vannak olyanok akik ezért nem mernek kezdeményezni és ebbõl következõen azon is aggódnak hogy mi lesz ha kettesbe maradnak velük mirõl fognak beszélni. Ez nem bunkóság, hogy nem beszélnek csak egyszerûen nem túl bõbeszédûek vagy zavarba vannak de elõbb utóbb nekik is megered a nyelvük fõleg ha kölcsönös az érdeklõdés. Lányok nyugodtan kezdeményezzetek ti is!

Vannak olyanok akik ezért nem mernek kezdeményezni és ebbõl következõen azon is aggódnak hogy mi lesz ha kettesbe maradnak velük mirõl fognak beszélni. Ez nem bunkóság, hogy nem beszélnek csak egyszerûen nem túl bõbeszédûek vagy zavarba vannak de elõbb utóbb nekik is megered a nyelvük fõleg ha kölcsönös az érdeklõdés. Lányok nyugodtan kezdeményezzetek ti is!
Naná, hogy vannak, én is pont ilyen vagyok! Talán ezért sem volt még soha barátnõm. 31/f
Csatlakozom a 2-, eshez, csak én 17 vagyok
Én is zavarban szoktam lenni. Általában ha valaki tetszik akko sokat szoktam nézni. Próbálj vele beszélni, te kezdeményezd a beszélgetést, és közben rájössz, hogytetszel e neki. Ha már beszéltetek párszor felbátorodik.
Én is eléggé félénk típus vagyok, én pont, hogy nem nézek rá, nem keresem a szemkontaktust. Viszont, ha egy picit is kezdeményez a másik, úgy én is közeledek, ha szimpatikus, felbátorodom. Mondjuk nem tudom, mennyi idõsek vagytok, mert, attól is függ.
A kérdező hozzászólása: De azért valahogy csak kimutatjátok az érzéseiteket a lánynak, ha bejön nem? Ha szavakban esetleg nem is, akkor másban, máshogy? Honnan lehet tudni egy ilyen fiúról/férfiról, hogy tetszem neki?

GTA SA-ban miért van az, hogy ha célzok egy fegyverrel, akkor a jobbra-balra irány jó, de lentebb célozni úgy lehet, hogy az egeret feljebb viszem, lentebb célozni pedig úgy, hogy feljebb. Elég zavaró. Ezt hogyan lehet átállítani normálra?

Kocsivezetésnél is ez van. Fordítva kell az egeret mozgatni, mint amerre a kameranézet fordul...

Legjobb válasz: Beállításokban ez is ott van: egér invertálása be van kapcsolva

Beállításokban ez is ott van: egér invertálása be van kapcsolva
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Mért van az hogy néha olyan érzésem van mint ha elakarnák ájulni és nehéz lenne a levegő vétel? Ez lehet hogy szív ritmus zavar? Hogy lehet ezt orvosolni? (16 éves vagyok és félek h valami szív betegségem van:S)

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, ha ettõl tartasz. De azért elõre semmiképp se pánikolj be, tinédzsereknél elõfordulnak ilyen fájdalmak, általában nem jelent semmit.

Menj el orvoshoz, ha ettõl tartasz. De azért elõre semmiképp se pánikolj be, tinédzsereknél elõfordulnak ilyen fájdalmak, általában nem jelent semmit.
Ezt csak orvos tudná megmondani.Menj a házi orvosodhoz.Egyszerû, fájdalommentes vizsgálatokkal meg tudják állapítani, mi lehet a bajod.
Hozzátenném, ilyen fiatalon kevesebb az esély szívbajra, lehet viszont idegi eredetû, szóval, szorongásos, ideges alapon, ez szerintem valószínûbb.
Hirtelen felálláskor jelentkezik? Akkor lehet alacsony vérnyomástól is, ami idõvel el fog múlni.

24hét és 6napos vagyok. Ma van a 3. napja, hogy a babám nem olyan erőteljesen mocorog a hasamban. Ugye nincs baja a babámnak? Lehet, hogy ez a hülye idő zavarja be?

Ma reggel is csak apró rebegéseket éreztem: (.

Legjobb válasz: Lehet, hogy valóban csak az idõjárás van rá ilyen hatással, de ha úgy érzed, megnyugtatna, inkább kérj egy uh-t, abból tutira kitûnik, van-e gond. De biztos nincs, ne aggódj feleslegesen. Hívd fel a dokidat vagy a védõnõt, mit javasol. Minden jót!

Lehet, hogy valóban csak az idõjárás van rá ilyen hatással, de ha úgy érzed, megnyugtatna, inkább kérj egy uh-t, abból tutira kitûnik, van-e gond. De biztos nincs, ne aggódj feleslegesen. Hívd fel a dokidat vagy a védõnõt, mit javasol. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat. Hívom is a védõnõmet, mert a dokim a mûtõben van, így nem tudom elérni. Boldog babavárást kívánok neked!
szia! Én 34 hetes vagyok, és nekem sem akar néhány napja mocorogni olyan intenzíven. De már megfigyeltem, hogy az esõs, hidegfrontos idõ van rá ilyen hatással. Néha - jelzésszerûen - belémrúg, innen tudom, hogy minden oké, csak most "lustálkodik", hja, amilyen idõk voltak mostanában, nekem sincs kedvem semmihez. Persze azért nézesd meg, ha aggódsz, feleslegesen ne izgulj! Boldog babavárást!

A péniszemen hosszában egy piros csík van, ami nem viszket, nem fáj, de zavar, hogy miért van ott. A zsacsiig nem ér le, de olyan, hogy érezni érintésre a csíkot. Ez mitõl lehet? Mit tudok vele kezdeni, hogy elmúljon? Egy ideje már ott van.

Legjobb válasz: Szerintem sürgõsen keress meg egy urológust, õ több ilyen problémával találkozott már. Ne hagyd, hogy az életedbõl kimaradjon az egyentlen dolog, amiért érdemes élni. Gondolom sört már ittál.....:D

Szerintem sürgõsen keress meg egy urológust, õ több ilyen problémával találkozott már. Ne hagyd, hogy az életedbõl kimaradjon az egyentlen dolog, amiért érdemes élni. Gondolom sört már ittál.....:D
Ez mindenkinek van.Elég korán észrevetted .Itt lettünk befejezve, ez a hegesztés ott.Akkor ez életed végéig zavarni fog .Csak azt nem tudom , ebben mi a zavaró .
Az also reszen van? Nem latom magam elott a dolgot, de szerintem is normalis.
A kérdező hozzászólása: 1.alkoholmentes sört ittam már. :D 2. értem 3.Hogy értve az alsó részén?
Én még nem tapasztaltam ilyet.
Nekem néha fáj a bal válla. Erõsebb surlódás okozza. Nincs baj.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi!:)
Talán megszakítod a dolgot és nem engeded kiömleni azt, ami kiömlene? Mert igen, az úgy tudom fájhat, bár én nõ vagyok, csak meséltek errõl... Szóval engedd ki, és nem fog fájni!
A kérdező hozzászólása: Igen, próbálom mindig kicsit késleltetni, akkor majd megpróbálom máshogy:) Köszi!
Migrénes tünet lehet.
Egyébként ezt olvastam az orvosmeterológia honlapon: "Szerdán hidegfronti hatás érvényesül, de az északkeleti megyékben a nap nagy részében még a mediterrán eredetû ciklonrendszer is okozhat panaszokat. Az érzékenyeknél fejfájás, vérnyomás ingadozás jelentkezhet, fokozódhatnak az ízületi panaszok és a görcshajlam."

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!