Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy zavarom (338 db)

Miért takargatja a szemét a babóm elalvás előtt? Lehet, hogy zavarja a fény, vagy ez valami fejfájás jele lehet? Más babája is csinál ilyesmit?

Legjobb válasz: Ha a kezét a szeme elé rakja,akkor tudom,hogy álmos. Nem a fény zavarja,csak odateszi.Fényben is elalszik.

Ha a kezét a szeme elé rakja, akkor tudom, hogy álmos. Nem a fény zavarja, csak odateszi.Fényben is elalszik.
Ugyanez nálunk is! ha keze a szemén van, akkor álmos!
Ne kombinálj(fény, fejfájás)!Nekem mindkét gyerekem ezt csinálta.Egész egyszerûen álmosak voltak.
Ahogy elõttem írták:) . Az enyém amit elér a szemére fejére húz(törülközõ, kis sapka, baldachin függöny). Eleinte féltem, hogy baj lesz, mostanában a fejvédõt húzza magára, és ugye az ki van kötve.:)
Nekem a 21 hónapos gyermekem a mai napig úgy alszik el, hogy a fejére húzza a paplant.
Az én fiam a kispárnát teszi a fejére, és úgy alszik el.
nálunk is így van + ha eszik cumisüvegbõl akkor is eltakarja a szemét.:)

Tegnap a párom megkérdezte, hogy nem akarok-e terhestornára járni, és az interneten is kereste. Lehet, hogy zavarja, hogy úgy nézek ki mostanra, mint egy hordó, vagy egyszerűen csak törődik velünk?

Amikor kérdeztem, miért kérdi, és hogy biztos azért, mert kövér lettem, azt felelte, hogy dehogyis, csak azért, mert úgy tudja, attól könnyebb lkesz a szülés. 32 hetes vagyok.

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy azért küldene terhestornára, mert "kövér"vagy.azt neki is tudnia kell, hogy nem mmost van a fogyókúra ideje.szerintem igenis törõdik veletek.de mielött elmennél ilyen tornára kérd ki az orvosod véleményét. boldog babavárást 8hetes kisfiú anyukája

nem hiszem, hogy azért küldene terhestornára, mert "kövér"vagy.azt neki is tudnia kell, hogy nem mmost van a fogyókúra ideje.szerintem igenis törõdik veletek.de mielött elmennél ilyen tornára kérd ki az orvosod véleményét. boldog babavárást 8hetes kisfiú anyukája
Nem gondolom, hogy hordónak tartana, mivel ha el is kezdenél tornázni, a hasad attól még egyre nagyobb lenne, és ezt õ is tudja. Szerintem csak vigyáz rátok!! Viszont óvatosan kezdd el 32 hetesen a tornát, ha eddig nem csináltál semmit! Kérdezd meg a dokit, hogy lehet-e neked egyáltalán. Vigyázz magadra! Minden jót, 29 hetes kismami
Szia! Szerintem is csak a törõdés beszél belõle! :-) Ha a súlfelesleg zavarta volna, már elõbb rátért volna. De szerintem elenyészõ a férfiak száma, akiket az lyesmi zavar, a legtöbb kispapa csodálattal néz ilyenkor a párja gömbölyödõ vonalaira. DE: Ha eddig nem tornáztál, most, 32 hetesen szeretnéd elkezdeni? Én ekkor hagytam abba, már kénylemetlen is volt nagy hassal és féltem, hogy esetleg kinyílok (rendes kismamtornára jártam addig). Lehet, hogy ez hülyeség, de sok kismama / anyuka ismerõsöm is így tett, hogy a 30. hét körül leállt a tornával. Tudod, én most mit mozgok? Nagyokat sétálok csiga tempómban a friss levegõn - bár nekem könnyû, zöldövezetben lakom. Ha megteheted, menjetek sétálni nagyokat, teljesen átmozgat, az egész keringésnk jót tesz, de nem terhel le. 35 hetes kismama
Az is lehet, hogy finoman tényleg arra próbált célozni, hogy híztál, és ha terhestornára járnál, akkor 1. lassabban híznál 2. neked is jót tenne 3. segítene a szülésnél és a felépülésnél is. Igazából neked kell tudni, hogy sokat híztál-e, lehet-e ez az alapja, vagy pedig csak azért említette meg, hogy a szülésnél hátha ez segít majd neked.
A kérdező hozzászólása: Eddig 8 kg jött fel.

Lehet szexuális zavarom van? Egyik 16 éves ismerősöm bevallotta nekem hogy a férfiak izgatják, és azóta sokkal közvetlenebb. azt vettem észre, néha én is közelednék felé.

Én inkább egy fiús lányt látok benne, mint egy férfit, talán emiatt van ez mert eléggé b.uzis, és lányos. Lehet emiatt érzek így?

Legjobb válasz: Teljesen biztos hogy legalább biszexuális vagy. Aki hetero annak nem jut ilyen eszébe. Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak hetero. Ez amúgy nem szexuális zavar, semmi baj nincs azzal hogy bi vagy meleg vagy. De szerintem te nem így látod mert ha hungarista vagy akkor talán a melegeket is elítéled, én meg elítélem az ilyen hátrányos megkülönböztetést, így most jót nevetek rajtad és a helyzet iróniáján :)

Teljesen biztos hogy legalább biszexuális vagy. Aki hetero annak nem jut ilyen eszébe. Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak hetero. Ez amúgy nem szexuális zavar, semmi baj nincs azzal hogy bi vagy meleg vagy. De szerintem te nem így látod mert ha hungarista vagy akkor talán a melegeket is elítéled, én meg elítélem az ilyen hátrányos megkülönböztetést, így most jót nevetek rajtad és a helyzet iróniáján :)
És nem zavar hogy olyanok közé akarsz tartozni akik téged mélyen elítélnének csak azért mert így érzel amit most leírtál? Nem gondolod hogy akkor ez az egész eszme amit képviselnek a gárdisták valamiféleképpen nem helyén való?
Hát ezen nincs mit kitárgyalni, vonzódsz a sráchoz, ez van, ezen nem tudsz változtatni... míg a világnézeteden igen. Lehetsz hazafias érzelmû anélkül is, hogy homofób lennél.
Ha tetszik, és benne van. Akkor tágítsd meg a lyukát.
Ne haragudj meg utolsó. Én nem vagyok zsidó utáló, se rasszista. Van is egy zsidó haverom is, és nem egy cigány is. Nagyon jó arcok. El vagyunk velük... Viszont tipikus zsidó viselkedés. Meg akarja mondani, hogy mi a jó és mi a nem. Ugyan azt fújod, amit a zsidó kézben lévõ csatornák. -Aki nem b_uzi vagy l_eszbikus, az már nem is normális. -Ha valaki nem tudja elfogadni, hogy egy népcsoport élõsködik saját hazájában. Potyogtatja a kölköket. Akkor az már rögtön rasszista. "Ne érts félre de ne nyomd el magadban ha meleg vagy mert akkor sosem leszel boldog. Vannak akik sosem valhatják be és boldogtalan az életük. " Ezzel részben egyetértek. Mert ha tényleg meleg vagy, akkor ez van. Csak ne legyél olyan mint a pávatollas gyerekek az utcán. Ahogy te is írtad. De viszont. Szerintem meg ne törõdj bele. És én is azt tanácsolom amit a tizenhármas. Ha megfogadod, megfogadod, ha nem, akkor nem. A te érdeked, a te jövõd! Szebb jövõt!
Szerintem ebbõl amit leírtál azt köveztetném hogy meleg vagy. Szerintem ezzel nincs semmi gond, nekem sok meleg barátom van én ugyan nem vagyok az, de ez tényleg nem egyeztethetõ össze egy Magyar Gárdával. Viszont nem gondoltál arra hogy te különb és esetleg érdekesebb, komplikáltabb személyiség vagy mint a többiek. Akik kizárásos alapon megmondják hogy ki magyar és ki oldosem. Megsúgom én például zsidó vagyok, de ugyanúgy Magyarnak és hazafinak tartom magam mint bármelyik gárdista. Ne érts félre de ne nyomd el magadban ha meleg vagy mert akkor sosem leszel boldog. Vannak akik sosem valhatják be és boldogtalan az életük. Remélem segítettem :)
Mert te még abban a korban vagy, amikor formálható a személyiséged. Sokat számít az elsõ "pozitív élmény". Egyébként biszexként én is undorítónak tartom az utcán vonaglós b_uzikat. + egy férfi legyen férfias...
A kérdező hozzászólása: jahz hát még énis szûz vagyok. miért fontos ez a lánnyal való elsõ? az elsõ nagyon meghatározó? vagy miért? Nem vagyok homofób, csak a sok olyan fartúrót utálom akik kimennek a utcára, pávatollal a seggükben. amúgy nem vonzódom hozzá, csak nagyon "aranyos"nak tartom.
Az is lehet, hogy csak szimplán biszex vagy. Az nem olyan nagy cucc én is az vagyok. De ha eddig nem voltál nõvel, azt tanácsolom, mindenképp nõvel legyen az elsõ szexuális élményed. Egyébként igen, lehet hogy ez csak egy zavar. Sok fiatal küzd ezzel, csak nem merik bevallani...
A kérdező hozzászólása: õk sem utálnak minden meleget, vagy bit, csak azokat akik megbotránkoztatják az embereket. de akkor most mi van? ez valami zavar lehet? vagy válthatja ki mély barátság? mert mostanában elég közel kerültünk. lehet õ ezt ú gy veszi hogy most akkor én "ojan" szándékkal közeledem felé? egyszerüen nem tudom eldönteni bánnám e ha így léenne, de egy részem igen egy részem nemtudom.
A kérdező hozzászólása: am õ még szûz szal végülis max kiveri OTTHON xD egyébként akkor szoktam így érezni amikor pl ps ezünk, és mortal combatozunk, és nevet, meg kuncog vagy mi, és akkor mosolyog, sé akkor tartom olyan "aranyosnak".
A kérdező hozzászólása: hát nekem nem nevetséges. igen hungarista vagyok, és szeretnék gárdista is lenni. de így oda fel sem vesznek. elítélem azokat akik vonaglanak a téren, de õt pl nem. mert nincs benne mit elítélni, az õ dolga mit csinál OTTHON. amúgy a szüleim is hungaristán.
Hungarista18 kérdése...
Hinnye elírtam: Vagy lehet hogy meleg vagy de lehet hogy csak biszexuális. A biszexuális helyett heterót írtam.
A kérdező hozzászólása: te aztán jó bunkó vagy!
Ne tartsd magad rögtön se biszexnek, sem melegnek. A barátod lehet csak azért mondta el neked a nagy titkát, mert megbízott benned, ezért is közvetlenebb, mert végre valaki tényleg ismeri. Ettõl még nem biztos, hogy bejössz neki. Szerintem elõször azért te próbálkozz csajok terén, azok között is van, aki szereti a szgépes játékokat és aranyosan nevet. Ha többet vagy csajok között hamarabb rájössz h van-e benned tényleg ilyesmi hajlam. Egy Hungarista 26 éves Nõ.

Péniszemen van egy elég vastag ér és nagyon látszik. Nem fáj meg semmi. Csak zavar. Lehet hogy valami bajom van?

Legjobb válasz: Aztaaa. Azt olvastam csak, hogy: "Péniszemen van, elég vastag és nagyon látszik. Nem fáj meg semmi. Csak zavar. Lehet hogy valami bajom van?" Mondom wtf?

Aztaaa. Azt olvastam csak, hogy: "Péniszemen van, elég vastag és nagyon látszik. Nem fáj meg semmi. Csak zavar. Lehet hogy valami bajom van?" Mondom wtf?
Bocs, szóval csak annyit, hogy péniszem van. :D Mondom az miért baj :D
Ez így normális.
Nincs semmi bajod! Sok embernek ilyen!
Ja, ez úgy hívják, hogy "idült agyfasz-kór".
Nagyapámnak a lábán volt egy nagy ér, le is vágták neki...
Jó eres f_szt szeretik a lányok, örülj neki hogy olyan.
Ez a fõ ér . .Mindenkinek van .Vékony éren nem tud hirtelen betódulni a vér, mikor arra szükség van .
Ezek felszínes erek. A fõerek ennél mélyebben vannak, és egyénileg változó, hogy most kidüllednek-e vagy sem. Nálad ezek szerint kidülled, neked ez a normális. Fogadd el így magad!

Tisztelt Doktor úr! Lehet hormonális zavarom? Lassan két hónapja vettem észre, hogy melleim sokkal kisebbek lettek, mint amilyen általában szokott lenni és megereszkedtek. Hiába hízok, ugyanolyan marad, pedig előtte feszesebbek lettek egy-két kiló hízásná

Tisztelt Doktor úr! Lehet hormonális zavarom? Lassan két hónapja vettem észre, hogy melleim sokkal kisebbek lettek, mint amilyen általában szokott lenni és megereszkedtek. Hiába hízok, ugyanolyan marad, pedig előtte feszesebbek lettek egy-két kiló hízásnál is. Bár most fogytam is és nehezen tudom visszaszedni. Pihés szőrösödést vettem észre az arcomon és kezemen. A hüvelybemenetnél pedig égető érzést érzek, szárazabb is. Hormonhiány lenne? Melyik hormon hiányozhat? Ezt hogy lehet kideríteni? Vérvételből? A háziorvoshoz fordulhatok ezzel a problémával? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezeket a panaszokat nem hormonális zavar okozza. Ön fogyást is említ, amely sok esetben felelősség tehető a mellek szövetében bekövetkező változásokért. A szőrösödés, illetve hüvelyi panaszok hátteréről pedig csak vizsgálattal lehet érdemben nyilatkozni. Amennyiben azonban a hüvelyszárazság a fő tünet, akkor mindenképpen javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását, amely az említett probléma esetén …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Ezeket a panaszokat nem hormonális zavar okozza. Ön fogyást is említ, amely sok esetben felelősség tehető a mellek szövetében bekövetkező változásokért. A szőrösödés, illetve hüvelyi panaszok hátteréről pedig csak vizsgálattal lehet érdemben nyilatkozni. Amennyiben azonban a hüvelyszárazság a fő tünet, akkor mindenképpen javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását, amely az említett probléma esetén … Olvass tovább »

Na ezt nem értem. Valahogy nem tudom mit gondolhat és ez zavar. Lehet, hogy félreértem?

Egy majdnem 30 éves 2 gyermekes anya vagyok párkapcsolatban.Van egy "ismerősünk" 21éves férfi akivel nem tudom, hogyan is állunk .Többször segített a családnak ezt azt a ház körül az elmúlt 3 évben és őszintén szólva nekem bejön a srác. :D Többször mintha közeledni próbált volna felém de mégsem tette.Vajon miért?Vagy lehet , hogy képzelődöm.Nem lenne ellenemre, ha akarna valamit csak nem akarok ajtóstól rontani a házba.Szeretném, ha ő kezdeményezne.De meddig várjak?

Legjobb válasz: Nos bocsi de tudhatjuk hogy férjnél vagy-e? :D Mert ha igen lehet ez tartja vissza és elszánja magát aztán gondol egyet hogy õõõhm nem kéne :D tényleg bocsi de a mai világban nem egyértelmû hogy akkor most férj vagy élettárs van-e? :D Ha nincs akkor lehet azért nem tudod eldönteni mert Õ sem :) Ha észre vennéd hogy ez közeledés próbáld a tudtára adni hogy elfogadod viszonozod :) És legyen több teendõ akkor a ház körül :D

Nos bocsi de tudhatjuk hogy férjnél vagy-e? :D Mert ha igen lehet ez tartja vissza és elszánja magát aztán gondol egyet hogy õõõhm nem kéne :D tényleg bocsi de a mai világban nem egyértelmû hogy akkor most férj vagy élettárs van-e? :D Ha nincs akkor lehet azért nem tudod eldönteni mert Õ sem :) Ha észre vennéd hogy ez közeledés próbáld a tudtára adni hogy elfogadod viszonozod :) És legyen több teendõ akkor a ház körül :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok férjnél élettársam van.Hülyeség lenne tõlem ha a szülinapján meghívnám valahová? Hátha akkor tisztázhatnánk mi is a helyzet.
"2 gyermekes anya vagyok párkapcsolatban" "mintha közeledni próbált volna felém de mégsem tette." Kell-e valamit hozzáfûznöm??

GTA SA-ban miért van az, hogy ha célzok egy fegyverrel, akkor a jobbra-balra irány jó, de lentebb célozni úgy lehet, hogy az egeret feljebb viszem, lentebb célozni pedig úgy, hogy feljebb. Elég zavaró. Ezt hogyan lehet átállítani normálra?

Kocsivezetésnél is ez van. Fordítva kell az egeret mozgatni, mint amerre a kameranézet fordul...

Legjobb válasz: Beállításokban ez is ott van: egér invertálása be van kapcsolva

Beállításokban ez is ott van: egér invertálása be van kapcsolva
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Én még nem tapasztaltam ilyet.
Nekem néha fáj a bal válla. Erõsebb surlódás okozza. Nincs baj.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi!:)
Talán megszakítod a dolgot és nem engeded kiömleni azt, ami kiömlene? Mert igen, az úgy tudom fájhat, bár én nõ vagyok, csak meséltek errõl... Szóval engedd ki, és nem fog fájni!
A kérdező hozzászólása: Igen, próbálom mindig kicsit késleltetni, akkor majd megpróbálom máshogy:) Köszi!
Migrénes tünet lehet.
Egyébként ezt olvastam az orvosmeterológia honlapon: "Szerdán hidegfronti hatás érvényesül, de az északkeleti megyékben a nap nagy részében még a mediterrán eredetû ciklonrendszer is okozhat panaszokat. Az érzékenyeknél fejfájás, vérnyomás ingadozás jelentkezhet, fokozódhatnak az ízületi panaszok és a görcshajlam."

Egy hónapja járok a pasimmal én visszafogottabb vagyok mint ő és néha zavaró hogy én kevesebbet beszélek lehet hogy ő nem élvezi a társaságomat?

Legjobb válasz: Velem ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy mi már 8 hónapja vagyunk együtt. Nyilván nem véletlenül választott téged a barátod, ha nem élvezné a társaságod, nem lenne veled, ha csak nem kényszerítik, de azt nem hiszem :) Ne görcsölj ezen, sok fiú a csendesebb lányokat szereti. Én is csendes vagyok, és a vicces, nagydumás pasikat szeretem. Ha én is az lennék, állandóan egymás szavába vágnánk. Egyébként meg egy hónap még nem olyan hosszú idõ, bár nem tudom, mióta ismeritek egymást. Lehet, hogy idõvel jobban megnyílsz majd, és beszédesebb leszel.

Velem ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy mi már 8 hónapja vagyunk együtt. Nyilván nem véletlenül választott téged a barátod, ha nem élvezné a társaságod, nem lenne veled, ha csak nem kényszerítik, de azt nem hiszem :) Ne görcsölj ezen, sok fiú a csendesebb lányokat szereti. Én is csendes vagyok, és a vicces, nagydumás pasikat szeretem. Ha én is az lennék, állandóan egymás szavába vágnánk. Egyébként meg egy hónap még nem olyan hosszú idõ, bár nem tudom, mióta ismeritek egymást. Lehet, hogy idõvel jobban megnyílsz majd, és beszédesebb leszel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!