Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy voltam (1107 db)

Lehet hogy mikor pár napja együtt voltunk a férjemmel teherbe estem és rá 2 napra tüdőszűrésen voltam! Még nem tudok róla biztosat hogy terhes lennék csak elképzelhető! Káros lehet ez a magzatomnak (persze ha van)?

Legjobb válasz: Nekem két napja késett a mensim, mikor mellkasröntgenen voltam, nem gondoltam, hogy terhes vagyok, hiszen épp meddõséggel kezdtek volna kezelni. Utána pozitív lett a teszt, a nõgyógyász azt mondta, hogy ilyenkor a "mindent vagy semmit" törvénye érvényesül, tehát ha károsodik az embrió, akkor el is megy, ha megmarad, akkor azért mert nem érte károsodás. Azt is mondta a doki, hogy egy ilyen röntgen sugárzása kb. annyira káros, mint mondjuk a belvárosi levegõ beszívása. Most 3 éves a kislányom, semmi baja nem lett szerencsére.

Nekem két napja késett a mensim, mikor mellkasröntgenen voltam, nem gondoltam, hogy terhes vagyok, hiszen épp meddõséggel kezdtek volna kezelni. Utána pozitív lett a teszt, a nõgyógyász azt mondta, hogy ilyenkor a "mindent vagy semmit" törvénye érvényesül, tehát ha károsodik az embrió, akkor el is megy, ha megmarad, akkor azért mert nem érte károsodás. Azt is mondta a doki, hogy egy ilyen röntgen sugárzása kb. annyira káros, mint mondjuk a belvárosi levegõ beszívása. Most 3 éves a kislányom, semmi baja nem lett szerencsére.
Nálunk a baba foganása után hetekig beteg voltam, több röntgenen és váltott antibiotikum kúrán estem át. Persze fogalmam sem volt róla, hogy terhes vagyok. Ma már makkegészséges 3 éves... Ne aggódj! :)
Nem hiszem, eü.s vagyok. Ilyenkor még olyan pici és benned van védett helyen, hogy nincs rá hatással. És mellkasröntgen volt ha jól olvastam.

Lehet hogy elveteltem, pedig meg azt sem tudom terhes voltam-e egyaltalan?

Aug 25 en voltunk egyutt ferjemmel (olyan szinten amibol gyerek is lehet). Tegnap megjott es eloszor nem is volt feltuno, de egesz ejjel gorcs gyotort es ma is egesz nap, ami nalam szokatlan szinte soha nincsen gorcsom menstruacio alatt. Hogyan tudhatnam meg h terhes voltam, elveteltem vagy egyiksem?

Legjobb válasz: lehet,hogy az voltál mert én is voltam így egyszer.és nekem is nagyon erõs görcseim voltak,és a mensim is más volt,mert olyan darabosabb volt..

lehet, hogy az voltál mert én is voltam így egyszer.és nekem is nagyon erõs görcseim voltak, és a mensim is más volt, mert olyan darabosabb volt..
Utolsó azért gondolom ülni kényelmesebb mint mászkálni...
Minél gyorsabban csinálj egy tesztet. Ha baba volt, akkor még pozitívnak kéne lennie, mert a HCG lassabban ürül.
Én görcsöléskor nem bírok feküdni.
görcsöléskor inkább szívesebben fekszik az ember és nem kötekedés miatt írtam de furcsállom ennyi..
hát nekem csak az szúr szemet hogy a tesztet elmenni nem tudsz a görcstõl de itt írogatni igen? na ne viccelj már.
A kérdező hozzászólása: es a gorcs es verzes ellenre megmaradt a babad? ha most a tesztem negativ lesz csinaljak meg egyet kesobb is?
Nekem is volt hasonló, nagyon erõs görcs, egész éjjel nem tudtam aludni miatta, foszlányos-szövetes volt a menzesz és 2 napig tartott. A 28. napon volt, holott napra pontosan 23 naposak voltak a menzeszeim. A teszt nem mutatott semmit. Két hónappal késõbb a 32. napon volt elõször pozitív a tesztem. És meg vagyok gyõzõdve róla, hogy két hónappal elõtte is terhes voltam. Azt is tudom, h orvosi vizsgálat miatt történt, ami történt, mert a 24. napon nagyon-nagyon megnyomta a nõgyógyász az épp aktuális petefészekhez tartozó petevezetéket, majd közölte, hogy szabad szemmel is látja szép nagy petesejt közlekedik rajta. (Azóta nem õ a nõgyógyászom.)
Ja, nekem is egybõl ez suhant át az agyamon, h jobb lenne ha doki is látna. Méhenkivüli is görcsöléssel kezdõdik pl.
Kimutatja holnap is, sõt, még hetekig. Tapasztalatból szerencsére nem tudom, meddig, de úgy tudom, hogyhetekig. .Ha nagyon rosszul vagy, akár orvoshoz is érdemes lenne fordulnod.Ha ne adja Isten, méhen kívüli, vagy ilyesmi, akkor szükség lehet orvosi beavatkozásra, úgy tudom...Ja!Én voltam a felfázós
biztosan kimutatja még holnap is
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszokat, szaladnek tesztet venni de sajnos a gorcs nem engedi:( vajon holnap meg kimutatja?
Ha tényleg meg akarod tudni, akkor szerintem csinálj tesztet, mert az a vetélés után is egy darabig mutatja, hisz a hcg nem ürül ki olyan gyorsan a szervezetedbõl. De lehet az is, hogy felfáztál, vagy összeszedtél valamit és attól görcsölsz. Nekem felfázás után volt olyan mensim, hogy a falat kapartam.
jó reggelt kérdezõ megcsináltad a tesztet?

Ciklus 9. napján szex után pirososan jött ki belőlem a"cucc". Száraz tuti nem voltam.28-29 naposak a ciklusaim. Lehet, hogy a páromból távozott pirososan? Mitől lehet?

Legjobb válasz: nem tudom mi lehet ez,csak azért írok,hogy tudd nekem is volt ilyen a napokban,de elõtte sosem taapsztaltam ilyet! szombaton kellett volna megjönnie,de nem jött! együtt voltunk a férjemmel,aztán mikor elmentem wc-re ugyanígy jártam, mint Te is!de azóta sem volt semmi!a mensim sem jött meg... Azt nem hiszem,hogy a párodból jött ki pirosan a "cucc", szerintem iyen nem lehetséges!!! Lehet picit beljebbre csúszott és hiába,hogy mi nem éreztük,mégis megsérthettek "bent"valamit!

nem tudom mi lehet ez, csak azért írok, hogy tudd nekem is volt ilyen a napokban, de elõtte sosem taapsztaltam ilyet! szombaton kellett volna megjönnie, de nem jött! együtt voltunk a férjemmel, aztán mikor elmentem wc-re ugyanígy jártam, mint Te is!de azóta sem volt semmi!a mensim sem jött meg... Azt nem hiszem, hogy a párodból jött ki pirosan a "cucc", szerintem iyen nem lehetséges!!! Lehet picit beljebbre csúszott és hiába, hogy mi nem éreztük, mégis megsérthettek "bent"valamit!
A szerelem az csak úgy jön, majd egyszer szerelmes leszel lényegtelen hány éves vagy, meg hogy kibe.

Terhes vagyok és kezd barnás folyásom lenni, de nem erősen, mi lehet ez? Ugye nem fogok elvetélni? Tegnap voltam először nőgyógyásznál és nagyon fájt a vizsgálat, lehet hogy attól valami?

Legjobb válasz: Lehetséges mert tegnap vett kenetet améhszájból egy szövetet, és lehet most van egy kis méhszájsebed. èn az elsö 12 hétben sokat barnáztam. 2x voltunk megnézetni, és a méhszáj olyan érzékeny volt hogy pl egy erösebb pukitol elkezdtem barnázni. Azt mondta az orvos míg barna és nem piros nincsen semmi baj. 12-ik hét után elmúlt, majd az utolsó trimeszterben vissza jött. Most a másodikat várom, még csak 7 hetes vagyok, remélem nem fogok barnázni, mert nagyon félelmetes dolog, pedig ugye semmi gond, csak mint egy enyhe orrvérzés.

Lehetséges mert tegnap vett kenetet améhszájból egy szövetet, és lehet most van egy kis méhszájsebed. èn az elsö 12 hétben sokat barnáztam. 2x voltunk megnézetni, és a méhszáj olyan érzékeny volt hogy pl egy erösebb pukitol elkezdtem barnázni. Azt mondta az orvos míg barna és nem piros nincsen semmi baj. 12-ik hét után elmúlt, majd az utolsó trimeszterben vissza jött. Most a másodikat várom, még csak 7 hetes vagyok, remélem nem fogok barnázni, mert nagyon félelmetes dolog, pedig ugye semmi gond, csak mint egy enyhe orrvérzés.
bocs, nem 12 napig, hanem 1-2 napig!
Akár lehet a vizsgálat miatt is, de az max 12 napig tarthat! Ilyen korai terhességnél attól is lehet barnázni, hogy kevés a progeszteron hormon a szervezetben. Erre szoktak adni pótlást. Mert lehet ettõl vetélés is. Én is barnáztam, a doki egybõl felírt utrogestant, attól még aznap meg is szûnt. Szerintem mindenképpen beszélj a dokiddal!
Szerintem ne aggódj mert azzal viszont sokat ártasz ha stresszelsz.
A kérdező hozzászólása: állítólag 5-6 hetes, mert már 1 hete nem jött meg és utoljára okt. 3-án volt, az orvos tegnap nem talált semmit, de elküldött vérvételre. Szokott fájni a hasam vagy a fejem, a mellem érzékeny és néha az is fáj, esténként elfog a fáradtság már annyira hogy lefekszem az ágyba, de gyakori vizelés meg hányingerem nincs.
hány hetes vagy? nekem 26. hét körül volt ilyen, csak megsérült a méhszájon egy hajszálér és az lehetett, mert semmit nem látott a doki uh-n. el is múlt 1 nap alatt. én rohantam amúgy a dokihoz, hogy most mi van... :) , de szerencsére nem lett semmi. nem is fájt és nem volt nagy mennyiség.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, magnézium pezsgõtablettát kell szednem amugy is a lábamra, és szedek vashiányra is gyógyszert
szerintem nem lesz semmi baj. szedjél magnéziumot, és azért pihenyj ha tudsz. de nekem még pihenést sem írtak ki. a vicces az volt, hogy 2x rohantunk az ügyeletre, és semmit nem láttak. onnan gondolták, hogy méhszáj mert a hüvelyi UH véres volt, de belül semmi vérnek nem volt nyoma. ezért is volt csak barnázás. én is rettegtem a vetéléstöl. iszonyat rossz érzés. de most másképp állok hozzá, gondolom mert itt a kislányom. ne idegeskedj, ha gondolod menj el orvoshoz, de szerintem ez csak egy méhszáj érzekenység, lehet minden nap fogsz barnázni.
A kérdező hozzászólása: én nagyon megilyedtem, és nagyon félek a vetéléstõl is, nem akarom, annál szörnyûbb nincs remélem nem lesz semmi baj se, mert a nõgyógyász eléggé durva volt velem...
A kérdező hozzászólása: most elmúlt, csak reggel volt egy nagyon kicsi, remélem nem lesz több már

Mitől lehet hogy miután együtt voltam a barátomal pár óra múlva csípett a vizeletem véres is volt, és kipirosodott a hüvelyem körül? Néha szokott fájni a vesém is!

De a barátomnak semmi baja de ha együtt vagyunk nekem utána mindig el? jön ez. Mit?l lehet? Volt már ilyennel dolgotok?

Legjobb válasz: Hólyaghurut, amikor az exemel együtt voltam, nekem is állanódan ez volt. alhasi görcs, borzasztó fájdalmas, véres pisilés. urológushoz kell vele menni, és egy alapos vizeletvizsgálatot végeztetni. nõgyógyászhoz sem ártana tenni egy látogatást. sajnos szextõl is lehet bakteriális hólyaggyulladást kapni, iszonyú pocsék dolog. majd az orvos elmondja, hogyan lehet elkerülni a további fertõzéseket.

Hólyaghurut, amikor az exemel együtt voltam, nekem is állanódan ez volt. alhasi görcs, borzasztó fájdalmas, véres pisilés. urológushoz kell vele menni, és egy alapos vizeletvizsgálatot végeztetni. nõgyógyászhoz sem ártana tenni egy látogatást. sajnos szextõl is lehet bakteriális hólyaggyulladást kapni, iszonyú pocsék dolog. majd az orvos elmondja, hogyan lehet elkerülni a további fertõzéseket.
http://blog.mfor.hu/egeszsegmustra/516.html "A nõknél a húgycsõ jóval rövidebb, mint a férfiaknál. Ez kedvez a kórokozók bejutásának a húgyhólyagba. A húgycsõnyíláshoz meglehetõsen közel van két másik nyílás is: a végbél és a hüvely. Mindkettõbõl könnyen bejuthatnak a kórokozók a húgycsõbe, onnan pedig a húgyhólyagba. • Ajánlott a bõséges folyadékfogyasztás ("vese-, hólyagmosás"). • Fontos a rendszeres hólyagürítés, nem ajánlott tartogatni a vizeletet, mert a hólyagban pangó vizelet kedvez a kórokozók szaporodásának. • Figyeljen a rendszeres székletürítésre és a helyes toilette használatra. • Zuhanyozáskor használjon intim szappant, tusfürdõt. • Kerülje a túl feszes, mûszálas alsónemû viselését."

A clostival mennyi az esélye annak, hogy babát vártam, mert megjött az első clostis hónap után, de nagy görcseim voltak és darabos is? Lehet, hogy babás voltam, d e valamiért a szervezetem kilökte?

Ez soha nem fordult még el? velem!

Legjobb válasz: Voltál ultrahangon?Mármint félidõben?Milyenek voltak a petesejtek?Mert ez alapján jobban tudnád a választ.Persze elõfordulhat a korai vetélés.De tudni kéne hogy volt e peteérésed a clostitól.

Voltál ultrahangon?Mármint félidõben?Milyenek voltak a petesejtek?Mert ez alapján jobban tudnád a választ.Persze elõfordulhat a korai vetélés.De tudni kéne hogy volt e peteérésed a clostitól.
Úgy emlékszem, hogy ez tipikusan a closti mellékhatása, olvasd el a tájékoztatót.
Ja, mármint az erõsebb vérzésre és a görcsre értettem, mint mellékhatás. (2.)
A kérdező hozzászólása: Nem voltam ultrahangon, nem is hívott be a doki semmilyen vizsgálatra, csak egy vérvételre.Ott kiderült, hogy kevés a sárgatest hormon a szervezetemben és ezért írta fel nekem a két havi Closty-t.Most vagyok a második hónapban, de ha nem jön össsze, akkor lehet, h dokit cserélek.

Ti mikor voltatok elõször szerelmesek? Én 18/l vagyok és még soha nem voltam. Lehet, hogy nem is leszek?

Legjobb válasz: 15 évesen voltam elõször szerelmes,de nem lett köztünk semmi.3 évig voltam belé szerelmes reménytelenül. Aztán évekig azt mondtam hogy "nem hiszek a szerelemben". Majd 24 évesen megtaláltam az igaz szerelmet. Hidd el majd szerelmes leszel,ha eljön az ideje.

15 évesen voltam elõször szerelmes, de nem lett köztünk semmi.3 évig voltam belé szerelmes reménytelenül. Aztán évekig azt mondtam hogy "nem hiszek a szerelemben". Majd 24 évesen megtaláltam az igaz szerelmet. Hidd el majd szerelmes leszel, ha eljön az ideje.
sokszor hittem, hogy szerelmes vagyok, de igazán 12 évesen. de ne hidd, hogy ez normàlis. biztos hogy leszel szerelmes, csak még nem vagy ráfelkészülve .
A kérdező hozzászólása: köszi:)
16 évesen. Leszel te, ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
23 évesen, kevés ember érint meg érzelmileg. A tiniszerelem teljesen kimaradt az életembõl, kicsit bánom sokat tanul olyankor magáról és a kapcsolatok mibenlétérõl ez ember de gondolom okkal alakult így az életem. Amúgy nem lett jó vége az elsõ szerelemnek azóta se találkoztam senkivel aki csak picit is megmozdítana bennem valamit pozitív irányba.
20 évesen voltam elõször... A szerelmet nem szabad keresni vagy várni rá... az csak úgy jön...:)
16 évesen azt hittem, szerelmes voltam. 19 évesen jöttem rá, hogy az semmi volt ahhoz az érzéshez képest amit most érzek. így, hogy megtaláltam az igazit, már tudom mi a szerelem:) 21L
elsõ vagyok. Lány vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszi:) amúgy fiúk vagy lányok vagytok?
14 voltam, szerintem te is leszel
lehet hogy nem, de lehet hogy igen... Az ilyen kérdéseket itt nem fogják neked megválaszolni. sõt, senki sem fogja. Ez kb az a kategória, hogy fog-e 2 hónap múlva esni az esõ.... Lehet, hogy igen, lehet hogy nem. Valószínûbb hogy esõ mint hó, ha már igen

Szex bnőmmel, és amikor kezdtünk bele melegedni hallottam egy reccs hangot. De csak pár mozdulattal később éreztem meg hogy a gumi volt az. Az elején voltunk még messze voltam hogy elélvezzek. Ettől még lehet hogy para van? Mit ajánlatos most tenni?

Az eset tegnap este fele történt. Szóval több mint fél napja. Neki kb 1 hete ilyenkor volt menstruációja. Amikor kérdeztem, akkor meg azt mondta hogy kb 1 hét múlva lesz érése (naptár szerint). Menjek el vele patikába kúpért, vagy a n?gyógyászhoz 72 órásért? Vagy csak maradjak nyugton mert nem lesz bel?le semmi?

Legjobb válasz: dehogy menne . Mit gondolsz berakod és már terhes ? Még ha folyton úgy csinálod hogy nem benne mész el is sokáig nagy valószínûséggel semmi nem lesz . A gumik meg nem tudom ami elég vékony hogy élvezhetõ legyen a szex szét szakad ,de néha a vastag is szét szakad a pics ába mindenki mondja hogy a legbiztonságosabb módszer hát banyek ja ha nem vesszük figyelembe ,hogy tele van baki lehetõségekkel és sokkal szarabb a szex vele .

dehogy menne . Mit gondolsz berakod és már terhes ? Még ha folyton úgy csinálod hogy nem benne mész el is sokáig nagy valószínûséggel semmi nem lesz . A gumik meg nem tudom ami elég vékony hogy élvezhetõ legyen a szex szét szakad , de néha a vastag is szét szakad a pics ába mindenki mondja hogy a legbiztonságosabb módszer hát banyek ja ha nem vesszük figyelembe , hogy tele van baki lehetõségekkel és sokkal szarabb a szex vele .
Apuka leszel. Ha nem akarsz még, akkor irány a patika!
Ha ilyen spermicides kúpot akartok venni, akkor azt érdemes lenne aktus ELÕTT legközelebb, mert egy nappal késõbb már semit nem használ... Idióták. Amúgy nem, ettõl nem lesz terhes, amit itt leírtál.
konkrétan milyen kúpot szeretnél a patikában?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ üzeneted kissé megnyugtatott, a második meg kissé megmosolyogtatott. Szóval köszönöm :)
Jobb megelõzni a bajt irány a gyógyszertár.
de ha mégis féltek állítólag van egy módszer amitõl a spontán vetélés indul be: egyenesen kell állni lábakat összezárni, magaslábujjra emelkedni, és lecsapni a sarkad a földre... az okosok azt mondják, ez hatásos módszer... :D
Én a helyetekben nem mennék...iszonyatosan drága és ha tényleg így van, ahogy leírtad az esélye nagyon csekély... szerintem...
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy csináltuk: CSAK és kizárólag gumival. És ha éreztem hogy jön, akkor kihúztam mindenestül és kész. De hallottam, hogy van amikor már az elején is jön egy kicsi, csak emiatt parázok most. Mert ha mondjuk nem védekezek, és utána még telibe bele is élvezek, akkor megérdemeljük hogy terhes legyen. Na de így? Persze terhesség ellen szól hogy aktus elején voltunk, naptár szerint (már amennyire ez hihetõ) most "biztonságos napok" vannak nála...
A kérdező hozzászólása: De akkor te a helyemben elmennél a pároddal a patikába kúpért, igaz?
Ez csak az én véleményem volt, ne hallgass rám... Különben is kicsi az esélye a terhességnek.
A kérdező hozzászólása: Akkor tehát kúp. Vasárnap hol találok nyitva patikát?
gumival dugod a nõd és ha érzed ha jön, kiveszed és úgy mész el? akkor minek húzod a farkadra azt a szart, öcsém? a gumi "megfogja" ami kijön belõled, minek veszed ki, mikor élvezel? ezt hol olvastad, hogy így kell? ááá, mindegy, csináld úgy! Úgy kell!!!

November 3-án voltam abortuszon, de azota még nem jőtt meg 1-szer voltunk ugy együtt a férjemmel, hogy véletlen be csuszot. Lehet hogy terhes vagyok? Vagy mikor kell megjőnni abortusz után?

Legjobb válasz: Persze az õ élete. De mi van azzal a kisbabával, aki miatta nem születhetett meg? Neki nem volt élete? És mi van, ha megint terhes? Akkor megint a kérdezõ lesz a szegény, ártatlan, nem a kisbaba? Fel kellene már fogni, hogy az abortusz nem fogamzásgátló eszköz! Ez nem lehet alternatíva! Ez csak legalizált gyilkosság.

Persze az õ élete. De mi van azzal a kisbabával, aki miatta nem születhetett meg? Neki nem volt élete? És mi van, ha megint terhes? Akkor megint a kérdezõ lesz a szegény, ártatlan, nem a kisbaba? Fel kellene már fogni, hogy az abortusz nem fogamzásgátló eszköz! Ez nem lehet alternatíva! Ez csak legalizált gyilkosság.
ált 4-6 hét után megjön, reméljük nem lesz ujabb abortuszod
Azt érdemelnéd, hogy soha többé ne eshess teherbe. Ilyen felelõtlenséget.... Szerencsétlen kis élet.
erre valaszt varsz?????
Még annyit, hogy csinálj tesztet az majd választ ad és ne keseritsen el hogy ilyeneket irnak neked, hisz a te életed és azt teszel, amit jónak látsz...(elözõ v.ok)
Miért támadtok? Lehet, hogy kellett neki abortuszra menni.... Ez a soha többet ne legyen gyereked azért durva NEHOGY VISSZAVÁGJON, ha ilyeneket irsz Egyébként a kérdésre válasz, igen, lehet hogy terhes lettél erre azért jobban kéne vigyázni.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen kõszõnõm a jo szavakat.
Hát azért a gyilkosság eros szó!Nem tudhatod mi van a háttérbe.Na persze nem kívánatos terhesség esetén annyi mindent lehet már tenni, hogy ne kovetkezzen be!!!Nem bántlak én, csak ilyenkor mindíg azt kérdezem, hogy a jó isten miért nem oda ad babucit, ahová már nagyon régtol várják! :o)
Miért erõs az, h gyilkosság? Nem az????? Egyébként meg: naná, h lehetsz terhes.4-6 héttelkell _elvileg_ megjönnie utána.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!