Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy vagyok vagy más miatt (24 db)

Lehet, hogy terhes vagyok vagy más miatt késik a menstruáció?

október 4-én kellett volna megjönnie, de nem jött meg. A n?gyógyászom azt mondta, hogy meg van duzzadva a méhem, de ez terhességt?l és menstruációtol is lehet. Várnom kellene még 1 hetet vele, azt mondta. A teszt negatív lett. A hasam és a derekam úgy fáj, mint a következ? pillanatba megjönne, a melleim meg csak néha feszítenek, néha duzzadnak meg. Reggelenként ill. esténként egy picit szédülök, de különös bajom nincsen. Csak ez a bizonytalanság...lehet, hogy a stressz?

Legjobb válasz: Ez akor már 10 napos késés.ha nem rendszeres a mensid,akkor lehet ke´sés.máske´nt terhesség,vagy más egyéb.

Ez akor már 10 napos késés.ha nem rendszeres a mensid, akkor lehet ke´sés.máske´nt terhesség, vagy más egyéb.
Szia! Amiket leírtál, nekem pont így kezdõdött a terhességem, szinte szóról-szóra úgyanezek a tüneteim voltak, én is azt hittem, hogy meg fog jönni, de nem jött. Szerintem csinálj még egy tesztet. Szorítok neked! Üdv. 11. hetes kismama
Ugy az elsõ hogy legelsõ ? vagy ezzel a pasival az elsõ ?
szvsz van. Amúgy milyen volt? Gyengéd volt? Lehet hogy megsértett valamit, meg ügye lehet a szûzhártyád vastag volt
sok koze nincs a hasfajasnak , max a gyomorideg , de nyugi ;)
A kérdező hozzászólása: Igen, legelsõ volt... Amugy tapasztalt a srác szoval nagyon gyengéd volt, és nagyon figyelt mindenre...
az alhasad, a köldök alatt?
A kérdező hozzászólása: Igen ott.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ma már nem... De tegnap egész nap fájt...
Elképzelhetõ hogy az égõ volt rossz. De ha újból elõfordul hívj szakembert.

Most kezdtem megint szedni a fogamzásgátló tablettát 2 hónap kihagyás után. Egy hónapja szedem megjött de nagyon kevés volt az előző hónapban kimaradt teljesen. Lehet hogy a megborúlt hormonok miatt? Vagy más dolog van a háttérben?

Legjobb válasz: Tudott az orvos a kihagyásról? A kihagyás és rövid idõn belüli újrakezdés jobban megterheli a szervezetet, mintha folyamatosan szednéd évekig. Kétszer kell rövid idõn belül átállnia. Menj el a dokidhoz, hogy kizárja a gyulladást, cisztát.

Tudott az orvos a kihagyásról? A kihagyás és rövid idõn belüli újrakezdés jobban megterheli a szervezetet, mintha folyamatosan szednéd évekig. Kétszer kell rövid idõn belül átállnia. Menj el a dokidhoz, hogy kizárja a gyulladást, cisztát.
A kérdező hozzászólása: nem nem tudott rólla. Köszönöm a választ.
Szia! ne aggódj nekem sem jött meg mikor abbahagytam a fogamzásgátló szedését, és én 3 hónapig nem menstruáltam... Megijedtem, hogy terhes vagyok-e! Elmentem az orvoshoz és nekem azt mondta, hogy természetes hogy az abbahagyás után bizonyos ideig nem jön meg ez a hormonok összezavarodása miatt van csak!! De ettõl függetlenül menj el orvoshoz hogy tudjon arról, hogy abbahagytad a gyógyszer szedését!!!!
Nem kezdtál el túl szörösödni?
Fogalmam sincs, hogy lehet ennyi esze vkinek, h nem szól a dokinak a kórelõzményrõl...Számomra teljesen magától értetõdõ, hogy elmondom, mi volt... Eleve önkényesen nem szabad abbahagyni...Nem cukorka ez, hogy össze-vissza kapkodod be. Vagy szeded normálisan, vagy több hónapot (legalább fél év) szüneteltetsz (amire semmi szükség, max. 10 év után). Többet ártott, mint használt, hogy abbahagytad. Ne csodálkozz, hogy össze-vissza vérezgetsz.

Van egy család akivel jóban vagyunk, mármint a család a családdal összejár a baj vagyis nekem nem hogy a nő cigány! A férfi nem a gyerekeik szóval turmixok szerintetek lehet hogy más emberek e miatt lenéznek?

Legjobb válasz: Ha megértitek egymást akkor mér ne járhatnátok össze továbbra is? Másokkal pedig nem kell foglalkozni,elég baj ha ez miatt elítélnek. Egy cigány is lehet normális ember. Szép napot.

Ha megértitek egymást akkor mér ne járhatnátok össze továbbra is? Másokkal pedig nem kell foglalkozni, elég baj ha ez miatt elítélnek. Egy cigány is lehet normális ember. Szép napot.
Miért érdekel téged más emberek véleménye? Ha rendesek és ti jól érzitek egymással magatokat, megértitek egymást, akkor semmi baj nincs ezzel.Aki pedig lenéz, azzal nem kell törõdni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm én is igy gondoltam!
ez vicces turmixok :D amugy ne foglalkozz más emberrel..

Más is van úgy, hogy letört, rosszkedvű, rossz közérzetű, de csak időnként? Vagy ez front lehet? Frontérzékeny lehettem a terhesség miatt?

Nem a terhesség vagy a babák miatt, hanem csak úgy rátör az emberre. Mert van, hogy 2-3 nap jól vagyok, utána 2-3 nap vacakul, meg a hasam is nagyon keményedik olyankor, meg lázasnak érzem magam, de nem vagyok az.

Legjobb válasz: Rám is néha rámtör a rossz kedv, pedig semmi okom rá, szerintem a terhesség miatt, meg a szeszélyes idõjárás miatt van! Mondjuk nekem nem tart napokig, van hogy csak pár órát vagyok "depi"... 33 hetes km

Rám is néha rámtör a rossz kedv, pedig semmi okom rá, szerintem a terhesség miatt, meg a szeszélyes idõjárás miatt van! Mondjuk nekem nem tart napokig, van hogy csak pár órát vagyok "depi"... 33 hetes km
A kérdező hozzászólása: Hülyét tudok kapni azoktól a napoktól.:S

Vérvételnél kiderült, hogy a Neutrofilszámom 6%-al magasabb mint a normális, ami 70%. Minden más teljesen jó, csak ez az egy magas. Lehet, hogy csak valami kisebb megfázás miatt van vagy aggódnom kéne?

Legjobb válasz: Magasabb lehet a neutrofil száma terhes nõk és dohányosok szervezetében, fertõzésben, tehát megfázásnál is, Ha minden más jó, akkor szerintem ezzel sem lesz gond, de majd aki elküldött vérvételre megmondja.

Magasabb lehet a neutrofil száma terhes nõk és dohányosok szervezetében, fertõzésben, tehát megfázásnál is, Ha minden más jó, akkor szerintem ezzel sem lesz gond, de majd aki elküldött vérvételre megmondja.

Ha egy férfi csak szeretkezés közben mondja, hogy imádlak vagy hogy szeretlek, az csupán a vágy miatt van vagy lehet ugyanolyan komoly, mintha más szituban mondaná?

Legjobb válasz: Azért mondja mert közel van az eldurrantáshoz :D Amúgy elne hidd már hogy szeret,ébredj már fel,ti nõk tényleg ennyire hiszékenyek vagytok?Durva

Azért mondja mert közel van az eldurrantáshoz :D Amúgy elne hidd már hogy szeret, ébredj már fel, ti nõk tényleg ennyire hiszékenyek vagytok?Durva
ha szeret igen.ha nem akkor csak dugna.ennyi
#7 Bla bla bla ha valaki szeret téged akkor nem csak olyankor mondja hogy szeret amikor beléd durrant, gondolkozzál már
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az, én sem szoktam mondani soha neki, semmilyen szituációban, mert nem vagyok az a típus. Ezért kérdezem, mert õ legalább már mondta, egyébként pedig ez nem az a helyzet, hogy csak akkor normális és ilyen velem ha szexelünk, egyébként is.
Egyébként én sokszor érzem szeretkezés közben, hogy annyira szeretem hogy teljesen elönt az érzés. :D De én nem szoktam mondani akkor sem ráadásul én nõ vagyok, ez így más helyzet :) És mi egyébként sem nagyon mondogatjuk.. Szóval szerintem tényleg kérdezz rá nála, az a biztos, csak õ tudhatja..
Bocsi, de miért nem kérdezed meg tõle?
A kérdező hozzászólása: Te pedig akkor egy tipikusan ilyen férfi vagy, aki ilyeneket mondogat tartalom nélkül.
"És ha egyébként nem egy érzelgõs fajta?" Jól van keressél magyarázatokat tipikus nõ :D :D :D
a testedet imádhatja, de ettõl még téged, mint embert nem szeret, nem szerelmes.
A kérdező hozzászólása: És ha egyébként nem egy érzelgõs fajta?
Komolyan is gondolhatja meg nem is. Viszont ha mindig csak szex közben mondja, akkor az nekem komolytalan.
Ha háromszor elélvez, és egybõl utána a füledbe súgja, hogy szeret, akkor 100 százalék hogy így is van.Full kielégülten már nem az ösztöne hajtja, hanem az érzelmei.
Migrénes tünet lehet.
Egyébként ezt olvastam az orvosmeterológia honlapon: "Szerdán hidegfronti hatás érvényesül, de az északkeleti megyékben a nap nagy részében még a mediterrán eredetû ciklonrendszer is okozhat panaszokat. Az érzékenyeknél fejfájás, vérnyomás ingadozás jelentkezhet, fokozódhatnak az ízületi panaszok és a görcshajlam."

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!