Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy vagyok ha minden (275 db)

Nem, még nem gondolkodtam ezen. :) De szem-ként szívesebben élnék, mint májként meg sípcsontként :)
22.18 as sem különb :D
Úristen, most már tényleg bekavartál, nem tudom követni..... Pihent agy vagy ! :D
22:18 A "gondolkodtatok ti már ezen?"-t? :) ))
Jot mosolyogtam ezen a kerdesen:) ) Szerintem, ha pl.majkent elnem a eletem, akkor az masabb lenne, allando rettegesben elnek, tartanek attol, hogy a gazdim epp mikor ont nyakon egy pohar szesszel.Attol aztan zsugorodnek:) ) Vagy sipcsontkent, hogy mikor rugnak jol fejbe.Szerintem allando rettegesben elenek. Te hogy gondolod, kedves kerdezo?
A sejtjein is élnek. Mi meg a Földnek vagyunk kis részei.Nem tud rólunk, nem tudunk róla. De ha jól tesszük a dolgunkat, a Föld is egészséges lesz.Õ is csak sejtje a tejútnak. De ha jól forog, s mind, akkor egészséges a Tejút! De a máj egy kicsit durva!
miiii?hu de pihent agyú lehetsz te.soha nem jutott ilyen még eszembe, de hogy öszinte legyek, az utolsó kérdést nem is értem, pedig 3 szor olvastam el.
A kérdező hozzászólása: és az agyhalál? akkor az agy leáll de a többi szerv müködik :-)na és akkor ha neked van igazad, mi lenne ha te lennél az agy?:D:D
01:30 Nekem is ez jutott eszembe. Nem lehetnek érzései, nem gondolkodhat, mivel nincs agya, nincsenek idegei, úgy, ahogy nekünk. Tiszta hülyeség. Biztos vicces lehet belegondolni, de én ehhez túl realista vagyok, bocs. :D
A kérdező hozzászólása: honnan tudod hogy nincsen érzése meg ilyenek? a diktaturába még az embereknek se lehet nagyon amit mondanak neki azt kell csinálnia :-)
Onnan, hogy szimpla anyagból áll. Sejtekbõl, molekulákból, DNS-láncokból, stb. Ezek mind elképzelhetetlenül picik, nyilvánvaló, hogy nincs bennük értelem. Ha sok összekapcsolódik, és lesz belõle agy, bõr, sípcsont, vagy bármi, akkor SEM lesz értelmes. Ahogy nem értelmes egy ruhadarab, egy ceruza, vagy egy cipõsdoboz sem. A diktatúrát ne hasonlítsd már össze ezzel basszus... :D:D
A kérdező hozzászólása: és arról mit gondoltok hogy lehet egyik kömünk végén van egy civilizáció?:P ezt arra alapozom hogy vannak ugye hangyák is az ember szemébe nagyon kicsik és például egy elefántnak az ember is nagyon pici :D szóval a hangyák az elefántnak mondjuk ugy hogy nem is tudja hogy léteznek vagy nemis érzi stb értitek..:D
Az elefánt azért nem tud a hangyáról, mert nem egy intelligens lény, nem kutat. Az emberek viszont igen, épp ezért pontosan tisztában vannak azzal, hogy ez nem lehetséges.
A kérdező hozzászólása: és mégis honnan tudod hogy az elefánt nem gondolkodik? ez a nagyképüség az emberre van csak õ az értelmes õ a világ közepe ... mikor az ember tudja csak ennyire tönkre baszni a Földet semelyik más lény.. és persze az emberek egymást se kimélik :-) ebbõl kiindulva hogy csak az ember értelmes hát nemtudom .. :-)
Az elefánt az egyik legértelmesebb állat, és erõs érzelmekkel is rendelkezik, például tud sírni, és gyászolni. De inkább az a kérdés szerintem, hogy valaki hisz -e a lélek létezésében, és abban, hogy mindennek van lelke, ami él. Kisebb vagy nagyobb, egyszerûbb vagy bonyolultabb, de lélek. Ha valaki ebben hisz, akkor egyértelmû számára, hogy minden élõlény valamilyen szinten érez. És ez akár igaz lehet egy sejtre is, de nem úgy, ahogy mi az agyunkkal gondolkozunk. Szerintem ez számunkra eléggé megfoghatatlan. Viszont a gondolatmenetet folytatva, én inkább a nálunk nagyobb irányba szoktam belegondolni. Hogy mi vagyunk része egy nagyobb egésznek. És talán ezt a nagyobb egészet hívjuk Istennek.
A kérdező hozzászólása: utolsónál a pont :P
Bevallom, ekkora ökörség még soha nem jutott az eszembe... Viszont az 1 mp-en belül eszembe jutott : ugyanmár hogyan lennének érzései, gondolatai egy májnak, vagy egy sípcsontnak, amikor annak nincs AGYA!!!... A máj, a szív, a tüdõ, a gyomor csak egy szerv, végzi a feladatát, az agy által kiadott parancsok szerint. Ha az agy megsérül vagy leáll, akkor a test minden szerve is leáll! Amúgy végigolvastam a beírásokat és megdöbbentem, hogy ez senki másnak nem jutott az eszébe?!... 8-o
A máj sejtekbõl áll, és amikor kialakul egy új sejt, akkor az lehet az anyukája, amibõl kialakult (igaz, osztódással szaporodnak, szóval egyben az apukája is :) ). És a máj sokmillió ilyen sejtnek a városa. :) Egyébként elvonatkoztatva a májtól meg a sípcsonntól, ennek a fajta világnézetnek van alapja, a legújabb tudományos eredmények is alátámasztják, hogy a világegyetem holografikus. Vagyis minden pontja része a nagy egésznek, és minden pontjában ott van minden információ az egészrõl. Pont mint a testünkben a sejtekben.
A kérdező hozzászólása: na szóval van a te vagy a Jani sipcsontja Jani anyukájának a sipcsontja pedig a te anyukád lenne akkor ?
A kérdező hozzászólása: igazából ez a gondolat menet a sötét zsaruk 2 filmbõl való: amikor az egyik zsaru kinyit egy szekrényt és egy egész világ van benne ... szoval ki tudja hogy hány ilyen kis ajtó van a világba? és ki tudja hány világ van ezekbe a kis ajtókba ? :-)
biztos rossz lenne egy alkoholista májának lenni :D
Mit szívtál? :)
vagy egy erõs dohányos tüdejének :D
nem de az igen hogy pl milyen lenne ha fa-ként vagy valamilyen virágként vagy állatként élném az életem:D
A kérdező hozzászólása: nadekééérem:D amugy azis érdekel engem bár én ha fa lennék akkor unatkoznék szerintem.. bár kitudja lehet hogy a Fa a Család és minden ág egy egy családtag a legidõsebb a papa a kis csira pedig az újszülöt kisbaba :-)
:DDDDDD
Ha én Józsi sipcsontja lennék, akkor józsi anyukájának (vagyis az én tulajom (józsi) anyukájának mert én vagyok józsisipcsontja) a sipcsontja az én sipcsontanyukám lenne... ez tök nyilvánvaló nem?:D de vajon egy sipcsont férfi vagy nõ nemü? na ezen gondolkoztál már kérdezö?
Minél apróbb egy létezésforma és minél mélyebbre megyünk annál több az intelligencia . Egy sejt pl sosem téved az ember viszont igen. De egy egyszerü következtetésbõl is kiderül az h a lény az nem a teste. Mert pl ha elvágod a kezed Te magad gyogyitod v a "buta " sejtjeid.Vagy hányszor dobbantod naponta a szíved h élj.Sehányszor mert azt nem Te teszed. Te "csak " élsz a testedben mint ahogy a lakásodban. Aki már kicsit elgondolkozott ezen vagy utanaolvasott az tudja...

Lehet, hogy terhes vagyok ha minden honapban megjön, de en megis ugy erzem, h nagy a hasam (be tudom huzni)?

Legjobb válasz: Na,most ezt ugye nem kerdezed komolyan??? Alapbol ha megjon a menszeszed, akkor hogy a francba lennel terhes?? Tornazz, igy kicsi lesz a hasad....

Na, most ezt ugye nem kerdezed komolyan??? Alapbol ha megjon a menszeszed, akkor hogy a francba lennel terhes?? Tornazz, igy kicsi lesz a hasad....
hát ha mindig megjön akkor sajna nem, esetleg még az elsõ hónapban, de a terhességnek más jelei is lennének, fel lehet ismerni ha terhes az ember.szerintem egyszerüen csak átalakul a szervzeted.nem tudom hány éves vagy, de lehet hogy a hormonváltozások is okozzák, vagy simán csak meghíztál.

1 hét múlva jön meg a mensesem (már ha megjön, mert babát szeretnénk) és annyit eszek, mint még soha. Mensesem elött mindig éhesebb vagyok, mint ált. -ban, de ez most már túlzás! Lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Számoljál elõszõr!!! 1 hét múlva várod a mensidet. Ha jó idõben jókor szexeltél és a ciklusod közepén volt peteérésed, és ha meg is termékenyült a petesejted, igénybe vett 48 órát, a beágyazódás a megtermékenyüléstõl számított 5-7 napra következik be, akkor azaz durván a soron következõ mensi elõtt 1 héttel történhet. Tehát a túlzás az hogy máris a farkaséhséget a terhességnek tulajdonítod, pedig lehet hogy a megtermékenyített petesejted mégcsak most helyezkedik a puha méhnyálkahártyádba, talán abban a pillanatban mikor fogat mosol, vagy szaladsz a buszhoz, vagy éppen édesen alszol az ágyadban. Nyugi, lazíts, várd meg a mensidet, ha nem jön meg akkor várj türelmesen legkevesebb 4 napot, és teszteljél. A tüneteket meg hagyd késõbbre, azok késõbb jönnek, fõleg a farkaséhség.

Számoljál elõszõr!!! 1 hét múlva várod a mensidet. Ha jó idõben jókor szexeltél és a ciklusod közepén volt peteérésed, és ha meg is termékenyült a petesejted, igénybe vett 48 órát, a beágyazódás a megtermékenyüléstõl számított 5-7 napra következik be, akkor azaz durván a soron következõ mensi elõtt 1 héttel történhet. Tehát a túlzás az hogy máris a farkaséhséget a terhességnek tulajdonítod, pedig lehet hogy a megtermékenyített petesejted mégcsak most helyezkedik a puha méhnyálkahártyádba, talán abban a pillanatban mikor fogat mosol, vagy szaladsz a buszhoz, vagy éppen édesen alszol az ágyadban. Nyugi, lazíts, várd meg a mensidet, ha nem jön meg akkor várj türelmesen legkevesebb 4 napot, és teszteljél. A tüneteket meg hagyd késõbbre, azok késõbb jönnek, fõleg a farkaséhség.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de emellett 3 napja folyamatosan szédülök+hányingerem van és ezt már tényleg nem tudom, hogy miért van!!majd 1 hét múlva elválik!

Nekem 8-án volt meg a menzeszem. Elég sűrűn együtt vagyunk a párommal.3-4napja olyan érzésem van mint ha meg akarna jönni, gyakran pisilnem is kell és néha rosszul vagyok az autóban. Lehet, hogy terhes lettem?

Legjobb válasz: NEM!!! Ismételjétek már át a biológia tanulmányaitokat mielõtt gyereket akartok! Te már a sokadik vagy az utóbbi idõben, aki nincs tisztában az alap dolgokkal, és már ovuláció elõtt terhességi tüneteket produkálnak. Ha 8-án jött meg, akkor még csak most a napokban van peteérésed általános esetben. De ha valami folytán korábban volt, és már megtermékenyültél, akkor is idõ kell ahhoz, hogy beágyazódjon(kb.7-12 nap), és csak a beágyazódás után kezd el termelõdni a hcg hormon, és utána kezdõdhetnek a tünetek. Nem egybõl ahogy megtermékenyültél.Úgyhogy jelenleg 2 héttel a mensid után biztos, hogy nem a terhességtõl vannak a tüneteid. Vagy beképzeled, vagy felnagyítod, vagy túl nagy figyelmet szentelsz minden apró érzésedre. Úgyhogy várd meg szépen a kövi mensi napját, és ha nem jön meg, akkor lehet gondolkozni a babán. Elõtte nem érdemes belelovallani magad.

NEM!!! Ismételjétek már át a biológia tanulmányaitokat mielõtt gyereket akartok! Te már a sokadik vagy az utóbbi idõben, aki nincs tisztában az alap dolgokkal, és már ovuláció elõtt terhességi tüneteket produkálnak. Ha 8-án jött meg, akkor még csak most a napokban van peteérésed általános esetben. De ha valami folytán korábban volt, és már megtermékenyültél, akkor is idõ kell ahhoz, hogy beágyazódjon(kb.7-12 nap), és csak a beágyazódás után kezd el termelõdni a hcg hormon, és utána kezdõdhetnek a tünetek. Nem egybõl ahogy megtermékenyültél.Úgyhogy jelenleg 2 héttel a mensid után biztos, hogy nem a terhességtõl vannak a tüneteid. Vagy beképzeled, vagy felnagyítod, vagy túl nagy figyelmet szentelsz minden apró érzésedre. Úgyhogy várd meg szépen a kövi mensi napját, és ha nem jön meg, akkor lehet gondolkozni a babán. Elõtte nem érdemes belelovallani magad.
Szerintem ez a tünet korai lenne. Persze ha nem védekeztek lehetsz terhes, de ha 8-án volt meg én nem gondolnék tünetekre.

Mitől lehet, hogy a lány macskám bőre "rángatózik"? Mindig a hátán a szőrt húzogatja mint ha rázná a hideg vagy ha viszketne a bőre. ! Azóta van ez mióta ivartalanításon volt, lehet, hogy ezzel van kapcsolatban?

Legjobb válasz: A mi macskánk mindig is csinálta ezt, ivartalanítás elõtt, és után is. Leginkább akkor amikor ideges, vagy nagyon vadászik valamire. Nem hiszem, hogy a mûtét miatt lenne. Ha egyébként nincs más baja, nem kell vele foglalkozni.

A mi macskánk mindig is csinálta ezt, ivartalanítás elõtt, és után is. Leginkább akkor amikor ideges, vagy nagyon vadászik valamire. Nem hiszem, hogy a mûtét miatt lenne. Ha egyébként nincs más baja, nem kell vele foglalkozni.
az enyéim is szokták pl : ha ráesik egy vízcsepp vagy ha egy cérnaszál ez természetes de valamikor semmi sincs ott akkor is csinálják
A mieink is csinálják...nem tudom szerintem csak azt akarják hogy simogassuk õket...emrt utána bbahagyják...
Az enyémnek ilyenkor meg kell vakarni a hátát, a farka tövében és azt naggggyon élvezi.:D
Az én nagyobbik macsekom is gyakran szokott ilyet csinálni, viszont õ kimondottan nem szereti, ha a hátát vakargatom.
Az én cicám is szokta csinálni, és semmi baja nincs.

Ha Szlovákia elvileg jobb gazdasági politikát folytatott az elmúlt 20 évben, mint mi, akkor hogy lehet, hogy ott minden szürke és lerobbant, mintha Romániában vagy Ukrajnában járnál, Magyarország meg majdnem olyan jól néz ki, mint Ausztria?

Legjobb válasz: Én elég sokat jártam arra felé, és sok olyan elhagyatott épület van ami szinte már vagy félrom vagy teljesen nincs már meg. De akárhányszor észrevettem ott nagyon jó a mezõgazdaságuk, nincsenek ott kihasználatlan gazos földek, és a szántó föld közötti utak is inkább betonból vagy aszfaltból állnak, ide haza meg hepehupás, földes sáros út. Ott is rengeteg régi raktár épület van kisebb szállók, meg feldolgozó üzemek amik elhagyatottak, de mellettük meg ezerrel mûködnek a szántóföldek. Nekik annyival jobb a gazdaságuk hogy ott viszonylag normális a mezõgazdaság. Rengeteg ottani ismerõsöm van és mind mondják hogy rosszabb mint Magyarország épület lepusztulási szempontból, de ott legalább annyi van hogy nem hagyják kárba a jó termõföldeket.

Én elég sokat jártam arra felé, és sok olyan elhagyatott épület van ami szinte már vagy félrom vagy teljesen nincs már meg. De akárhányszor észrevettem ott nagyon jó a mezõgazdaságuk, nincsenek ott kihasználatlan gazos földek, és a szántó föld közötti utak is inkább betonból vagy aszfaltból állnak, ide haza meg hepehupás, földes sáros út. Ott is rengeteg régi raktár épület van kisebb szállók, meg feldolgozó üzemek amik elhagyatottak, de mellettük meg ezerrel mûködnek a szántóföldek. Nekik annyival jobb a gazdaságuk hogy ott viszonylag normális a mezõgazdaság. Rengeteg ottani ismerõsöm van és mind mondják hogy rosszabb mint Magyarország épület lepusztulási szempontból, de ott legalább annyi van hogy nem hagyják kárba a jó termõföldeket.
A kérdező hozzászólása: Ja meg azt is hallottam, hogy míg Magyarországon a keleti országrész pl. Borsod, Hajdú-Bihar, Szabolcs megye viszonylag tûrhetõ helyek, addig jobb ha Kelet-Szlovákiába idegen nem teszi be a lábát, ez igaz? Én már akkor is egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam, amikor Révkomáromban véletlenül besétáltam egy eléggé öhm érdekes kinézetû lakótelepre.
Vállalkozást is érdemesebb Szlovákiában csinálni mert sokkal kedvezõbbek az adófeltételek.Vagy érdemes lenni egy lakcímednek Szlovákiában és szlovák kocsit venni.Kevesebbet kell rá adózni. Ha az állam hülyének nézi az embert akkor az ember miért ne ügyeskedhetne és lehetne okos? Szóval érdemes ügyeskedni , minden lehetõséget megragadni törvényes kereteken belül.
Ha átmegyek MO-ra, midig elszomorodom. Mert azt látom, hogy az út hirtelen 2 méterrel keskenyebb, a falukban amiken áttmegyek, gyerekkorom óta (és az a szociban volt még) nem látok egy új házat, kivéve a faluvégi szocpol egyenházakat, ami gondolom cigánysor. Ez így van 100 km ig a határtól. Szomorú. A határ északi oldalán pedig minden faluban több új építkezés folyik (anyás melósok építenek), a temetõkben a magyarországi sírkövesek szorgoskodnak a márványlapokkal. Igaz ezt a vasútról nem látni, az a kertek alatt megy.
Magyarország egy rom Ausztriához képest.Amikor átmész a határon olyan mintha egy másik bolygóra érkeznél.Az utak hibátlanok sehol egy kitüremkedés vagy gödör.Az épületek szépen fel vannak újítva és sehol egy omladozó vakolat. Ausztria fényévekkel jobb és fejlettebb.
A jobb gazdaságpolitika, azt jelenti, hogy jobban nyalt az EU-nak...
En az 5-os valaszolonak adok igzat mert Magyarorszag nyomaba sincs Ausztrianak!
"Ha az állam hülyének nézi az embert akkor az ember miért ne ügyeskedhetne és lehetne okos? " Azért, mert a többi polgártársadon hajtják be újabb adó formájában az ügyeskedésedet.
, , nagyon jó a mezõgazdaságuk, nincsenek ott kihasználatlan gazos földek" Persze, mivel nekik nagyon kevés van, ezért jobban ki kell használniuk õket. Ennyi erõvel Magyarországra is lehetne mondani, hogy minden erdõ szépen van gondozva, míg a szlovákok egy rakás erdõhöz hozzá sem nyúlnak...
A kérdező hozzászólása: "Magyarország egy rom Ausztriához képest.Amikor átmész a határon olyan mintha egy másik bolygóra érkeznél" Az lehet, de ugyanilyen érzés volt visszajönni Szlovákiából Magyarországra is.
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Mindig is kíváncsi voltam Kassára, elég híres város. Mikor osztálykiránduláson átmentünk Aggtelekrõl Kelet-Szlovákiába, elszörnyülködtem. A táj valóban szép, a mezõgazdaság ott valóban fejlettebb lehet, de Kassa egyszerûen undorító. Nekem nem is Románia jutott eszembe róla, hanem az egykori Szovjetunió. De ettõl még Szlovákia fejlettebb, mint Magyarország. Egyrészt egy kisebb országnak könnyebb fejlõdnie, másrészt Szlovákiában még jelentõsebb a fõváros-központúság, mint itt, Magyarországon. A Pozsonyi Régió egy szupergazdag terület, uniós szinten az 5. legfejlettebb, ami nem kis szó, megelõzi pl. az Île-de-France régiót (Párizs), valamint a Stockholmi Régiót is, és valóban, Pozsony már nem is olyan szürke és lepukkant hely, mint Kelet-Szlovákia.

A barátom hetero, és tudja hogy meleg vagyok. De mégis sokszor megsimogatja az arcomat, vesz nekem mindig ajándékot, és sokszor mondja hogy aranyos vagyok, és mindig megölel ha találkozunk. Lehet mégsem hetero?

Azt mondta erre, hogy apai ösztönei vannak felém,mert id?sebb nálam, 23 éves, de én nekem meg nagyon tetszik, nagyon jó pasi, és egyre jobban kezdek beleszeretni. ?szintén, lehet valami esély hogy viszont fog valaha szeretni? vagy érdemesebb lenne valéahogy megájt parancsolni az érzéseknek? mert nem tudom mit tegyek. amit csinál az nagyon jól esik, és szeretnék vele lenni.

Legjobb válasz: Próbál megértõ lenni veled és úgy kezel, mint egy barát barátnõt. Sztem ne gondolj többet bele, mint ami van. Minden esetre beszéld meg vele az érzéseidet. Talán visszább fogja majd magát. Sajnos sokszor fordul elõ, hogy meleg beleszeret hetero-ba. Valszeg esélytelen vagy nála, de mindenképp értékelendõ a hozzáállása. Ritka az ilyen barát. Ugyanakkor sajnálatos, hogy így kicseszett veled az élet. Üdv.

Próbál megértõ lenni veled és úgy kezel, mint egy barát barátnõt. Sztem ne gondolj többet bele, mint ami van. Minden esetre beszéld meg vele az érzéseidet. Talán visszább fogja majd magát. Sajnos sokszor fordul elõ, hogy meleg beleszeret hetero-ba. Valszeg esélytelen vagy nála, de mindenképp értékelendõ a hozzáállása. Ritka az ilyen barát. Ugyanakkor sajnálatos, hogy így kicseszett veled az élet. Üdv.
A kérdező hozzászólása: sziasztok. nah ma vele voltam, és hazaértem. elmondtam neki végül....Azt mondta, ezt az egészet alaposan át kell gondolnia... de nem vette valami komolyan, olyan izé volt, meghallgatta, mondta, aztán egy szót sem szólt róla. most ez akkor mit jelent? azt hogy nem, vagy azt hogy talán van még remény? am lehet azért volt mert a strandon voltunk....
Nem akarlak elkeseríteni de melegeknek az örökbe fogadás sem olyan egyszerû. Éveket kell várni valószínûleg. És csak egyedül állóként fogadhatsz örökbe. És még akkor sem biztos h megtarthatod .Ez attól függ , hogy milyen gyámügymist kapsz. Hogyan tolerálja azt , hogy együtt élsz egy férfival. Mert meleg pár ma Magyarországon nem fogadhat örökbe.Ja és amúgy van olyan akinek nem kell örökbe fogadott gyerek csak sajátot szeretne.Ezeket azért írom , hogy egy kicsit lássál reálisan. Nem jó senkinek ha a rózsaszín köd elvakít.
A kérdező hozzászólása: de örökbe fogadhatunk, sõt az még szebb dolog, mint a saját...
Bocsi hogy elkeserítelek de mindet nem tudsz megadni neki gyerekei anya nem lehetsz soha.Meleg F/26
Jajj annyira édes vagy:) )Komolyan nagyon meghat, hogy ilyen rossz helyzetben vagy. Én mondom át ne merd magad operáltatni!Megértem, hogy kezdesz szerelmes lenni de nem éri meg.Férfinak érzed magad akkor ne operáltasd át magad.Gondolj bele, még ha össze is jönnétek, késõbb szakíthattok és akkor mit kezdesz magaddal nõként? Meg szerintem fiúként több esélyed van:) ) Van rá esély, hogy legalább bi legyen...csak lehet õ ezt elnyomja magában... Igazából az lenne a legjobb ha úgy szednéd ki belõle, hogy szereti-e a fiúkat ha nem vallanál szerelmet. Bár ez nem tudom, hogy lehetséges. Szóval szerintem el kell neki mondanod, hogy neked tetszik, azt nem muszály, hogy már szerelmes is vagy belé. Elõször biztos meg fog lepõdni, és ha viszont is szeret nem fog egybõl igent mondani.Türelmesnek kell vele lenned. Még arra kívánics lennék, hogy valamennyire feminim vagy-e és hogy milyen a testalkatod?ÉS hány éves vagy? Lehet, hogy neki a lányosabb fiúk jönnek bár kitudja.. Nagyon remélem, hogy összejöttök és nagyon bolodogok lesztek:) ) Hidd el sok ehez hasonló történetet olvastam itt gyakori kérdésen és happy enddel végzõdtek:) )
Hát [email protected] meg. Operáltasd át magad. De akkor a Geronazzo Mária száj se maradjon ki. LOOOOOOL
A kérdező hozzászólása: pfffff, ha állna azt tuti észrevenném xD amúgy õ nagyon érett gondolkodású, és akar majd gyerekeket, és azt mindig mondja nem a szex a legfontosabb, hanem hogy szeresse a lányt akivel van. szal nem éppen egy divat majom. de nagyon jóképû, és én meg teljesen belé kezdek esni.... egy barom vagyok:( én pedig mindent meg tudnék neki adni amit egy lány, de tényleg, mindent, sõt ha kell lánnyá operáltatom magam miatta.
szerintem próbálkozz be nála.23 éves srácoknak nem nagyon vannak apai ösztönei még. valószínû neki is áll a rúdja ha meglát hajrá!!
A kérdező hozzászólása: értem. de nem merem neki megmondani:( igazából nem akarom hogy abbahagyja, de nem is jó ha ez így megy, nem tudom mit lehetne tenni:( tehát szerinted semmi esélyem. és szted a korkülönbség ha nem lenne, akkor lehet lenne?
te hány éves vagy? egyébként játszhat két kapura is...
Biztos csak meglepõdött, ami ebben a helyzetben teljesen természetes, szóval nyugodj meg. Várj amíg jelentkezik nálad. A strandnak szerintem semmi köze hozzá. Ha elakart volna utasítani akkor azt megtette volna ott is. Noha, lehet nem a büfé elõtt de utána biztos mondta volna, hogy nála nem lehet esélyed.(Persze csak ha jóérzésû ember, de te ismered milyen.)

Windows Phone használók! Biztosan sokatoknak van mou (játék) a telefonján, ami ugye közel sem olyan jó mint a pou. A mou tényleg csak ennyit tud, vagy lehet frissíteni? Ha lehet, hogyan kell? A Subway Surfers-nél is, hogy lehet frissíteni?

mou, subway surfers, játékok, frissítések, windows phone, windows

Legjobb válasz: Frissíteni ugyan úgy lehet, mint a többit (a piactéren megkeresed az alkalmazást és a letöltés helyén a frissítés jelenik meg).Amúgy a mou ugyan olyan [email protected] marad mint eddig...

Frissíteni ugyan úgy lehet, mint a többit (a piactéren megkeresed az alkalmazást és a letöltés helyén a frissítés jelenik meg).Amúgy a mou ugyan olyan [email protected] marad mint eddig...

Németországban élek . Olyan problémám van hogy a ha hivatásos lányokhoz megyek nem mindig "állok" készen . De ha párommal vagyok minden fantasztikus ez hogy lehet?

Legjobb válasz: kérdezd meg az "asszonyt",hogy drágám, miért nem mindig tudok szexelni azokkal, akikkel megcsallak, vagy meg akarlak csalni??

Ha minden olyan fantasztikus, akkor minek mész hivatásoshoz? Egyébként meg gondolom izgulsz, hogy megfelelsz-e nekik.
te csak idióta önkontroll nélküli ember vagy. 20 éves kor nem kifogás
kérdezd meg az "asszonyt", hogy drágám, miért nem mindig tudok szexelni azokkal, akikkel megcsallak, vagy meg akarlak csalni??
Remélem levágja a farkadat az asszony, mert hányinger hogy még sajnálnunk is kéne hogy nem áll fel a fa.szod amikor kur.vákkal próbálod épp megcsalni. Okádék vagy.
A kérdező hozzászólása: Nincs :D Echte Magyar vagyok de ellég baj az :D
Ha ilyen vagy, akkor nem kellene barátnõt tartani. De remélhetõleg õ is jól á[email protected] téged. :D
Nézd, akkor túl korán jött ez a kapcsolat. Úgy lenne tiszta ha õ is szépen csalna a hátad mögött. Remélem megtudja és meg is teszi ;)
ez nem probléma
Gratulálok, csodás ember lehetsz..az hogy 20 éves vagy nem kifogás..Ha már van barátnõd akkor tarts ki mellette, ha nem akkor hagyd el .-.- Minek vagy vele ? Szánalmas férfiak vannak, remélem nemi beteg leszel ! :D
A kérdező hozzászólása: ááá nemi beteg nem leszek pedig már legalább 30 lányal voltam Amsterdamban is :D és jo volt
és ide jársz menõzni....
Nem birok a véremmel 20 éves vagyok kell a szabadság Egy kis fekete vér is van benned?
A kérdező hozzászólása: Pedig szerettem a párom :( nem tom mért vagyok ilyen már tob ezer eurot elkurtam ilyenekre
a görények tényleg nem állnak ellen
A kérdező hozzászólása: Németországban élek és ellég gyakran járok Amszterdamban is szoval mikkor kiraktban ott vannak lányok nincs az férfi aki nemet mondane egy olyan csoda csibének legalább is én nem söt :D
A kérdező hozzászólása: Nem birok a véremmel 20 éves vagyok kell a szabadság
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok . szerinted ez hogy lehet hogy veluk nem megy asszonyal meg igen ?
a 120 év a gond!
A kérdező hozzászólása: legalább 30 hivatásos lányal voltam szobán már de ha felével ossze jott a szex . de párommal zökkenö mentes F/120
A kérdező hozzászólása: Hátha már otthon nem mesélhettem el :)

Miért hiszik azt néhányan, hogy elég Jézust istennek mondani és akkor minden rendben van? (pl. bármit meg lehet tenni, mert bűnösök vagyunk, ha egyáltalán azok vagyunk + minden meg lesz bocsátva)

Illene akkor már komolyan venni azt, amit tanított... Undorodom, amikor valaki a szájára veszi a nevét, de olyanokat gondol, amitől forogna a sírjában az Úr.

Legjobb válasz: Hagyjuk már hogy ki tanú meg ki nem! A lényeg hogy a hit halott cselekedetek nélkül. Tehát bárki mondja Istennek Jézust semmit nem ér el vele. Ha viszont az életvitele azokon az alapelveken nyugszik amit Jézus hagyott, és az elsõ századi keresztények akkor van a lehetõ legjobb úton. Nem attól hogy kinek tartsa Jézust és kinek nem. De mindenekelõtt a szeretet, ezt jó nem elfelejteni!!!

Hagyjuk már hogy ki tanú meg ki nem! A lényeg hogy a hit halott cselekedetek nélkül. Tehát bárki mondja Istennek Jézust semmit nem ér el vele. Ha viszont az életvitele azokon az alapelveken nyugszik amit Jézus hagyott, és az elsõ századi keresztények akkor van a lehetõ legjobb úton. Nem attól hogy kinek tartsa Jézust és kinek nem. De mindenekelõtt a szeretet, ezt jó nem elfelejteni!!!
Veled ellentétben Katy nekem nem okoz komoly erõfeszítést a keresztény élet. Szomorú ha te így gondolod, hogy aki megtér és ezen az úton akar járni annak kész szenvedés lesz az élete. Csoda, hogy senki nem akar egy ilyen istenhez csatlakozni mint jehova akik hívei ezt híresztelik? Sok mással egyetemben ez is csak ellenetek szól, miért ne csatlakozzunk jehovához a kitalált istenséghez.
"forogna a sírjában az Úr" ... No comment.
3-as: olvass több Bibliát. Ennek pont az ellenkezõje van benne.
A kérdező hozzászólása: Hát, azért nem hiszem, hogy komolyan veszi Jézust, aki lenézi pl. a reformátusokat olyan indokkal, hogy nem fogadják el szûz Máriát, akit természetesen az annunakik termékenyítettek meg és hozták létre az embereket is millió évekkel ezelõtt. Valamint a sárgákat a Sátán teremtette, Jahve egy undorító zsidó kitaláció, reinkarnáció létezik, a varázslás helyes és tök jó lenne ha elpusztulna xy ember meg csoport. Brutális gyilkosok szentek meg felsõbbrendûek. Szerintem az ilyen b...hatja ha azt mondja, hogy Jézus Isten fia...Az ilyen csak mondja és nem hiszi.
A kérdező hozzászólása: Egyébként Frank N. Stein, neked több is lehetne a százalékod:)
Minek az ellenkezõje van a bibliában?
Ez nem így mûködik. A megbocsátás nem Istentõl jön, hanem belõled. Ha magadnak meg tudsz bocsátani, amiért ezt és ezt tetted, ki Isten, hogy megmondja, mi bûn és mi nem az?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!