Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy vagyok Szurkál (40 db)

Inszeminácion voltam egy hete. A hasam felvan puffadva alig tudok lehajolni, fáj a derekam, szurkál a hasam alja. Lehet hogy terhes vagyok? Vagy csak beképzelem. Mikortól lehet érezni a terheségi tüneteket?

Legjobb válasz: Ha beképzeled, akkor pont ilyennek kell képzelni a terhességet. Hogy mikortól lehet érezni az szerintem egyénenként változik. Én nagyon hamar éreztem, csak az elsõ terhességemnél nem tudtam, hogy ez a terhesség jele, de a másodiknál már igen. Most 34. héten járok. Az elõzõ babánk kb 7 hetesen elment és mûteni kellett. Fémes ízt nem érzel mert az is jellemzõ. Nekem a csapvíz keserû volt :-) röhej nem? Remélem babát vársz! Szorítok!

Ha beképzeled, akkor pont ilyennek kell képzelni a terhességet. Hogy mikortól lehet érezni az szerintem egyénenként változik. Én nagyon hamar éreztem, csak az elsõ terhességemnél nem tudtam, hogy ez a terhesség jele, de a másodiknál már igen. Most 34. héten járok. Az elõzõ babánk kb 7 hetesen elment és mûteni kellett. Fémes ízt nem érzel mert az is jellemzõ. Nekem a csapvíz keserû volt :-) röhej nem? Remélem babát vársz! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat! Én 5- e körül nem várnám , hogy megjöjjön, mi is már 2 éve propálkozunk hiába. Ez a második inszememem , rettegek minden hónapban hogy megjön vagy sem , de eddig mindig csalodnom kelett sajnos.
Nekem is egy hete volt az inszemem. A kérdést akár én is írhattam volna ugyanezeket érzem én is, annyi ha nehezebbet emelek le akar szakadni a hasam. Te mikorra nem várod? Remélem mindkettõnknek sikerül.Mi már nagyon régóta várunk a picire.
Valószínûleg nyúlnak a méhszalagjaid, mivel most kapcsol rá a picúr. Ha nem görcsöl, nincs gond. Minden jót!
Szia! Nyugi, semmi baj sincsen! A tested alakul át és a méhszalagok nyúlnak. Nekem például csak jobb oldalon fájt egy ideig és ott is csak a hasam alja (kezdetekkor a terhesség 2/3-áig). Ezt követõ idõszakban a derekam bal oldala egészen fel a vesémig (6-7. hónap). Én is megijedtem, hogy felszálló fertõzés vagy vizeletpangás. Szerencsémre semmi ilyesmirõl nem volt szó. Ne aggódj, semmi gond! Boldog babavárást! 35 hetes kismami

Szombaton kellett volna megjönnie, folyamtosan hányingerem van (tegnap hánytam is), fáj ill. szurkál a hasam, kb. 3-4 napja álmatlanságban szenvedek. Ma reggel csináltam egy tesztet de sajna negatív lett. Azért lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szió!Lehetséges.Ha ma sem jön meg holnap reggel csinálj új tesztet./másfajtát,ma már sokfélét lehet kapni/Sajna nem mindegyik megbízható.De azt is lehet,hogy a neten megkeresed a terhességi naptárt,és ott kiszámolja neked az uccsó mensid óta hány hetes lehetsz.És utána szerintem konzultálj a dokiddal.4 hetes terhességet már kimutat az ultrahang.Drukkolok!

Szió!Lehetséges.Ha ma sem jön meg holnap reggel csinálj új tesztet./másfajtát, ma már sokfélét lehet kapni/Sajna nem mindegyik megbízható.De azt is lehet, hogy a neten megkeresed a terhességi naptárt, és ott kiszámolja neked az uccsó mensid óta hány hetes lehetsz.És utána szerintem konzultálj a dokiddal.4 hetes terhességet már kimutat az ultrahang.Drukkolok!
Szia. Igen lehetsz babás.csinálj holnap kora reggel elsö vizeletböl me´g egy tesztet.A terhességre inkább az álmossa´g, aluszékonyság jellemzö. Ha nem jön meg, és a teszted negatív, várj egy hetet, csinálj még egy tesztet.Addigra ki kellene, hogy mutassa.Vagy konzulta´lj az orvosoddal. 39hetes kismama.
Nekem is szombaton kellett volna megjönnie.de már pénteken dután csináltam tesztet, és + lett.Szombat reggel is és az két csikos lett.De nekem semmi hányinger, csak mell feszülés.Lehet nálad késõbb mutatja a teszt.Szoritok!
Szia!Nekem 5 napot késett, de mégsem vagyok babás, pedig eddig mindig napra pontos volt.Attól függetlenül még lehetsz az nagyon is, mondjuk én még várnék a teszttel egy hetet, mert lehet hogy kevés a HCG a szervezetedben.De persze az is lehet, hogy egyszerûen elkaptad a hányásos-hasmenéses influenzát.attól függetlenül szorítok:Egy öreg róka

7+4hetes vagyok de egyáltalán nemvagyok rosszul néha émelygek meg szurkál a pocim és semmi több ja és nagyon sok krémes és vizes folyásom van, lehet hogy akésöbieken még rosszul leszek?

Legjobb válasz: Szia!Nyugodj meg nekem sem volt semmi bajom mi a szerencsések táborába tartozunk.Én most vagyok 13 hetes és azóta sincs semmi bajom!Örülj neki tudom fura hogy nincs tünet de legalább nem szenvedünk!;)

Szia!Nyugodj meg nekem sem volt semmi bajom mi a szerencsések táborába tartozunk.Én most vagyok 13 hetes és azóta sincs semmi bajom!Örülj neki tudom fura hogy nincs tünet de legalább nem szenvedünk!;)
Örülj neki! Nekem az elsõvel sem volt semmi bajom a 41 hét alatt, most 12 hetes vagyok, és megint semmi. Egyáltalán nem bánom, hogy nem hányom végig az éjszakákat...!
sziasztok csatlakozom kedden leszek 15etes és hála isenek soha egy hányinger vagy 1 szédülés neaggodj addig jo amig nincs tünet!!!!kellemes babavárást neked és a többieknek is!!

Lehet hogy sikerült? Ma vagyok a 23. napomon 11 napon volt pé-m! Fáj a fejem ami sosem szokott szédülök néha, szurkál a hasam, hőhullámok törnek rám! Mikor teszteljek? Járok a kezemmel fizikoterápiára nem lesz baja a babának ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nekem általában 28 napra jött meg mindíg a menszim,és én is ilyeneket éreztem mint te!!! Elõtte 4nappal teszteltem,és két csíkos lett!!! Másoknál még a kimaradt vérzés után is 4-5nappal mutatja csak ki!!! Nekem kimutatta elõtte 4nappal!!! Próba szerencse!!! Ne törj le ha nem lesz pozi a teszt,akkor próbálj 1hét múlva újat!!! Drukkolok!!!!

Nekem általában 28 napra jött meg mindíg a menszim, és én is ilyeneket éreztem mint te!!! Elõtte 4nappal teszteltem, és két csíkos lett!!! Másoknál még a kimaradt vérzés után is 4-5nappal mutatja csak ki!!! Nekem kimutatta elõtte 4nappal!!! Próba szerencse!!! Ne törj le ha nem lesz pozi a teszt, akkor próbálj 1hét múlva újat!!! Drukkolok!!!!
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz, vegyél korai tesztet.Attól függ hány naposak a ciklusaid.Bár ha a 11. napon volt pé. akkor van esély hogy kimutatja.Együtt érzek veled, én is ilyen türelmetlen voltam mint te, aztán végül csak négy napos késéssel teszteltem pozitívat.Sok sikert neked, majd írj hogy mi lett az eredmény.24 hetes
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek!De annyira félek!
A kérdező hozzászólása: Negatív lett!:(Most teljesen kész vagyok!Vagyis van rajt szellem csík, de nincs színe!Bár az igaz hogy a gabriel teszten semmilyen csík nem szokott lenni még szellem csík se!Nagyon elkeseredtem!

Mára várom a menszit, remélem nem jön. A cicim 2 hete fáj. Szurkál a hasam alúl, és a folyásom nagyon kevés, tejes álagú, de nem mindig van, inkább száraz vagyok. Lehet hogy útban van a második babám?

Legjobb válasz: Ha száraz vagy az inkább a közelgõ mensire utal, mint babára. De vannak akiknél nem így van, már itt is írták páran. De szerintem holnap reggel tesztelj egyet. Annak már ki kell mutatnia, ha baba van a dologban.

Ha száraz vagy az inkább a közelgõ mensire utal, mint babára. De vannak akiknél nem így van, már itt is írták páran. De szerintem holnap reggel tesztelj egyet. Annak már ki kell mutatnia, ha baba van a dologban.
Szia! Én 21-re (nem)várom a mensit, és nekem is szúrkál a hasam, sõt eddig tudtam hason aludni, most 2-3 napja ez sem megy, fájni kezd a méhem körül, és testápolószerû folyásom van, változómennyiségben, de van! Mondjuk nekem a cicim nem feszül, bár soha nem is feszült mensi elõtt sem! Szerintem holnap reggel tesztelj, szorítok!:)
2.vàlaszolo!Irdd meg lègyszi , hogy mi volt!De tènyleg! Egyèbkènt amikor èn terhes voltam pont az volt a furav, hogy nem fàjt a cicim.Mivel nem tartotta vissza a folyadèkot a szervezetem. Most màr tul vagyok a ciklus felèn ès nem fàj a cicim!Bizom benne , hogy megint azèrt mert utban van a màsodik! Szoval irj, hogy mi lett!
Szurkolok, hogy igy legyen, de a cici fàjàs kozèp idotol normàlis akkor is ha nincs baba.Mert az a peteèrèstol van ami tart egèsszen a mens.kezdetèig. de ha màr annyira turelmetlen vagy szerintem màr ma csinàlhatsz egy tesztet! sok sikert:)

A hétvégére nem várom (vasárnap-hétfő). A pé óta szurkált a hasam és most már feszít és megjön érzés félét érzek. A cicijeim egy picit mintha nagyobbak lennének, és néha fájnak a bimbóim. Folyásom nincs sok, de fehéres. Lehet hogy terhes vagyok?

Szeretnénk babát de kb 1 hónapja teljesen elegem lett a kudarcokból és ledobtam a láncot. Így talán nagy meglepetésünkre lehet hogy mégis sikerült a mostani hónapban? Egyik pillanatban ideges vagyok a másikban meg körbeölelném a világot. 2 napja éjszaka is fel kell kelnem pisilni, és óránként is többször járok... Szerintetek?

Legjobb válasz: Köszönöm! Nem is figyeltem a testemet de erre a pár dologra felfigyeltem. Pont most nem számítottunk rá hogy talán összejönne mert már feladtuk... igen megterhelõ volt számomra hajnalban kikecmeregni a wc-re pedig általában jól szoktam aludni, fõleg hogy pár napja fél óránként megyek ki napközben. Ezekre lettem figyelmes és a folyásomra, mert ilyenkor már szokott lenni rendesen.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem is figyeltem a testemet de erre a pár dologra felfigyeltem. Pont most nem számítottunk rá hogy talán összejönne mert már feladtuk... igen megterhelõ volt számomra hajnalban kikecmeregni a wc-re pedig általában jól szoktam aludni, fõleg hogy pár napja fél óránként megyek ki napközben. Ezekre lettem figyelmes és a folyásomra, mert ilyenkor már szokott lenni rendesen.
ismerõs tünetek!A hozzám jövõ terhes nõktõl szoktam hallani.....VAGY azoktól akik nagyon szeretnének babát és már a megszállotjai!Várj.....és úgy a 6.hét tájékán csinálj egy tesztet!Sok sikert!
Szia! Én pont így vagyok, hogy vasárnap/hétfõn nem kellene megjönni. Peteérés óta majdnem napi rendszerességgel vannak alhasi fájdalmaim és én is többször megyek pisilni. Viszont a mellemnél nem érzek/látok semmi változást. Több helyen olvasgattam, kérdeztem ezzel kapcsolatban. És igen lehetséges, hogy kismamák vagyunk, de tudom nem könnyû (én is ezzel küzdök), hogy nem szabad magunkat beleélni, mert nagyobbat fogunk csalódni, ha még is mestruálunk. De nagyon bizakodó vagyok. Meg szerintem azt figyeld meg, hogy ezek az "elõ jelzések" mennyiben térnek el azoktól, amiket eddig szoktál tapasztalni menstruáció elõtt. Persze tudom sok mindentõl lehet más (megfázás, felfázás, hangulat stb), de én abban bízom, hogy ha mások a jelek most, mint eddig akkor nagy boldogság ér minket jövõhét elején. Szorítok nagyon:-) Írjál majd a fejleményekrõl!
A kérdező hozzászólása: Mindenképp írok! Vannak más dolgok mint a megszokott: a folyás, a cicim, a pisi... Szorítok Neked is és írj Te is mindenképp!!!
Ne gondolj semmi ilyesmire, a baba jol van:) allandoan valtozni fog minden, ez egy ilyen allapot:)

17. napja fennt van a hőm. Fáj a cicim, meg szúrkál a hasam a bal oldalon (elég intenzíven). Tesztet nem mertem csinálni, várok vele hétfőig. Mit gondoltok? Normális ez? Esetleg lehet, hogy hárman vagyunk?

Még egy kérdés, nagyon fáj a torkom.. GYógyszert nem merek bevenni, mivel gyógyítsam?

Legjobb válasz: nem értem, hogy miért nem tesztelsz, akkor a torkod is jobban tudnád kezelni, egyébként meleg citromos hársfatea a legjobb ilyenkor.

nem értem, hogy miért nem tesztelsz, akkor a torkod is jobban tudnád kezelni, egyébként meleg citromos hársfatea a legjobb ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: Köszi a Választ. Igazándiból azért nem teszteltem, mert már nagyon sokat csalódtam. Igazándiból most se merem elhinni, hogy ennyi ideje fenn van a hõm. 2 és vél éve vájuk, hogy gyermekünk szülessen.Sok vizsgálat, néhány kezelés... decemberben elvetéltem, azóta nem kapok kezelést várjuk a CSODÁT... Lehet, hogy most megérkezett... még bele se merek gondolni...
ha 17 napja fenn van a höd akkor már 17 nappal vagy tul a tüszörepedésen, tehát kb most kell megjönnie vagy késik 2 napja nem? a teszt már mutatja ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: +lett:) Torokfájás múlik... Éljen a c vitamin!

15. -én voltunk együtt, megszakításos módszerrel védekeztünk. Keddre vártam de semmi. Csütörtökön beágyazódás jeleit észleltem. Azóta csak néha szurkál.24. -én teszteltem negatívat. Túl korai volt, és lehet hogy terhes vagyok? Mikor teszteljek újra?

Legjobb válasz: Bárcsak én is igy járnék!Szerintem túl korán teszteltél és még nem termelõdött elég HCG.Próbáld meg pár nap múlva!Szoritok neked!Remélem + teszted lesz!

Bárcsak én is igy járnék!Szerintem túl korán teszteltél és még nem termelõdött elég HCG.Próbáld meg pár nap múlva!Szoritok neked!Remélem + teszted lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!! Szurkolok neked, és mindenkinek! Csak kitartás és nyugatom!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki és megcsináltam most a tesztet :) De sajnos negatív lett :( Vajon ez még korai volt? és csak azért lett negatív?vagy tényleg nem vagyok terhes?
Szia! Végülis mi lett az eredmény? Remélem +! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!