Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy vagyok A barátommal (277 db)

Miért lehet, hogy amikor a barátommal vagyok úgy érzem, Õ az igazi, mert tökéletes pasi nekem, viszont ha 1-2 hétig nem találkozunk, azt érzem, hogy simán elvagyok nélküle, így nem biztos, hogy együtt kellene maradnunk?

3 éves kapcsolat, van, hogy pár naponta, viszont van, hogy csak pár hetente tudunk találkozni. Három verzió jutott eszembe. 1.: Ez jó, mert azt jelenti, hogy nem függök Tőle, megvan a saját életem, kialakult egzisztenciára utal. 2.: Ez afféle védekező mechanizmus, hiszen ha azt mondogatom magamnak, hogy nem is szeretem annyira, amikor sokáig kell nélkülöznöm, azzal elkerülöm, hogy rettenetesen hiányozzon. 3.: Ez egy intő jel, azt jelenti, hogy amikor Vele vagyok, elvakít a "lila köd", de ez nem igazi szerelem, csak fellángolás. Éreztetek már hasonlóan? Ti melyik verziót tartjátok a legvalószínűbbnek? Vagy esetleg egyéb magyarázatot adnátok a kérdésemre? Nagyon szépen köszönök minden hozzászólást! :)

Legjobb válasz: most meg mi a bajod? akkor is jó ha vele vagy meg akkor is ha nem. ennél jobb nem is lehetne.. pff...

most meg mi a bajod? akkor is jó ha vele vagy meg akkor is ha nem. ennél jobb nem is lehetne.. pff...
sok volt a Cosmo? Nagyon túlkombinálod, hány éves vagy?
Tipikus nõ, ha nincs probléma, hát kreálsz egyet. Mondjuk én is ilyen vagyok, szóval lehet, hogy soviniszta volt ez az általánosítás :)
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok! Nem csinálom a problémát, csak egyszerûen így érzek, nem tehetek róla...
Hát igen, lehet, hogy túlbonyolítjuk, de ez van, én is pont ilyen vagyok. Egyébként én sokszor pont fordítva érzékelem. Néha elõjönnek apróbb viták, veszekedések - vannak idõszakok, mikor sûrûbben-, és ilyenkor nagyon el tudok keseredni. Aztán ha nem találkozunk egy ideig, akkor valahogy rájövök, hogy õ kell nekem, és úgy érzem, hogy tökéletesek vagyunk egymásnak. Szerintem egyébként nem (csak) a rózsaszín ködben élsz, hiszen akkor nélküle is róla ábrándoznál minden percben. Valahol az elsõ és a második között vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy leírtad a gondolataidat. :) Igen, valóban sokban hasonlíthatunk! Bár biztos sok "sorstársunk" van...:)
Ó én is ilyen vagyok :D Mi is lassan 3 éve vagyunk együtt, és ha nem találkozunk hetente vagy éppen nem sikerül beszélni vele 2-3 napja, akkor becsavarodok, azt hiszem nem szeretem vagy õ nem szeret már, aztán eljutok oda, hogy nagyon szeretem és össze akarok végre költözni vele és a többi :) nõbõl vagyunk, nyugi! :) ha nem szeretnéd, lehet, hogy nem is éreznéd vele jól magad:) 21/L
A kérdező hozzászólása: Ezt nagyon köszönöm, megnyugtat a tudat, hogy más is ilyen "hülye", mint én! :) ))

Ez hogy lehet? 19 vagyok a barátom meg 14 mégis neki mindenhol rendesen nől az arcszőrzete.

orotválkozom, de mégsem n?l rendesen sz?r az arcomon, csak pár helyen, pl:bajus, kis szakál (de az sem széles) meg a nyakamon kezd egy kicsi, de nem rendesen, miért?

Legjobb válasz: Azért, hogy örüljél neki.

Azért, hogy örüljél neki.
ahany ember annyi fajta hormon haztartas. ezek a genekgben vannak, ezellen nem tudsz tenni semmit. (max hormonokat szedsz) de minek? vagy szeretnel mindennap borotvalkozni? ja es nem nol hanem no!
nõl :D
A kérdező hozzászólása: miaz hogy örüljek neki, és amugyis hamar nõl ott ahol nõl így sokszor szoktam borotválkozni, de szeretnék rendes arcszõrzetet, de így- meg annyi hogy jobban is állna, mert ha teljesen megborotválkozom akkor nagyon fiatalnak nézek ki a koromhoz képest (szerintem).
A kérdező hozzászólása: meg szerintem valami jobb borotvát kéne használnom.

Úgy érzem, hogy szeret a barátom, de ha valaki megkérdezi tőle hogy van-e barátnője akkor mindig azt mondja, hogy nincs. Ennyire szégyell? Vagy miért lehet ez?

Legjobb válasz: 1-es: Lényegtelen, hogy ki elõtt mondja ezt, ha közben van barátnõje. Ezzel csak úgy csinál, mintha nem lenne, tehát szégyelli vagy nem gondolja vele komolyan.

1-es: Lényegtelen, hogy ki elõtt mondja ezt, ha közben van barátnõje. Ezzel csak úgy csinál, mintha nem lenne, tehát szégyelli vagy nem gondolja vele komolyan.
3-as, arra gondoltam, hogy ha egy lánynak mondja, hogy nincs barátnõje, azt azért teheti, mert esetleg akar valamit attól a lánytól a jövõben. Ha pedig pasinak mondja, akkor vagy játssza az eszét vagy tényleg szégyelli a kérdezõt... :-/
Akkor mondja ezt, ha nõ vagy ha férfi kérdezi tõle, hogy van-e barátnõje? Mert nem mindegy... :)
Lehetséges, hogy egyoldalú az érzésed. De az is elõfordulhat, hogy kevés vagy neki és kifelé kacsingat a veled való kapcsolatból.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!
teljesen mindegy kinek mondja, nem gondolja komolyan tévedsz nem szeret, sajnálom N
Sajnálom, de nem szeret téged. Ha szeretne, akkor nem hazudna errõl. Az egy dolog, hogy nem úgy mutatkozik be, hogy xy vagyok, van barátnõm, na de ha rákérdeznek és letagadja az gáz.

Hogyan lehet leghatékonyabban lekoptatni egy lányt? Nekem vagy a barátomnak kéne rászólni? Vagy esetleg mindkettőnknek? Vagy nézzük levegőnek? Mi a legfájóbb?

Barátom exei szoktak kiabálni utánna az utcán vagy odaszaladnak hozzá és meg akarják puszilni. Mostanában már rávettem, hogy ne engedje hanem fordítsa el a fejét. Mi lenne a leghatásosabb módszer a leállításukra?

Legjobb válasz: A barátodnak kéne tökösebbnek lennie és mondjuk ha már más nem használ, akkor annyit mondani nekik, hogy kövérek vagytok és a jelenlegi barátnõmet szeretem ráadásul jobban is dug, mint ti.

A barátodnak kéne tökösebbnek lennie és mondjuk ha már más nem használ, akkor annyit mondani nekik, hogy kövérek vagytok és a jelenlegi barátnõmet szeretem ráadásul jobban is dug, mint ti.
A barátodban kéne lennie annyinak hogy elküldje õket a jó büdös francba. Nem a te dolgod, hogy mint egy juhászkutya, õrizd meg a báránykát és kergesd el a farkasokat! EGY FÉRFIRÓL BESZÉLÜNK AZ ISTEN SZERELMÉRE!!
takarod a rákba rákosméhû - és kész
Barátodnak kéne lépnie. HA te teszed, a végén az lesz, hogy "jajj, te mindenben csak korlátozod, jobbat érdemel nálad".. Meg õ a pasi, az istenért, ne lógjanak rajta az exei úgy, mintha több lenne köztük még mindig. Ahhoz csak neked van jogod, ez teszi a kapcsolatot kapcsolattá. Most te vagy a "kivételes", nem?:) De.

Teherbe eshetek úgy, hogy ha a barátommal pettingeltünk, és lehet, hogy olyan lett a keze, de nem biztos, de az tuti, hogy letörölte, aztán eltelt fél óra vagy egy óra, és megujjazott, de nem dugta be teljesen az ujját, csak egy kicsit?

Legjobb válasz: Hát nem tudom mi történt,alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk,másfél éve után még nem fekküdtünk le,és már 20-ak vagyunk,so még szûz vagyok,az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék,ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj,mert lehet több is volt mint 1óra,addig már mindent csinált a kezével,kint is volt a friss levegõn,cigizett,simizett,so nem sok rá az esély,hogy teherbe estem,de azért én elég parázós vok,kössz a válaszokat

A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi történt, alapjában véve én is meg a barátom is borzasztó óvatos emberek vagyunk, másfél éve után még nem fekküdtünk le, és már 20-ak vagyunk, so még szûz vagyok, az cs*ne be ha szüzen teherbe esnék, ennyire nem lehetek szerencsétlen.Remélem nme lesz baj, mert lehet több is volt mint 1óra, addig már mindent csinált a kezével, kint is volt a friss levegõn, cigizett, simizett, so nem sok rá az esély, hogy teherbe estem, de azért én elég parázós vok, kössz a válaszokat
Szerinted?
Lehetnétek felelõsségteljesebbek is! Azért mert most vagy fiatal, még használhatnád az eszed... Szerintem nem vagy terhes, de tesztet vegyél. Ha terhes vagy mit akarsz csinálni egyébként?
Igen, teherbe eshetsz! Bár hozzá tartozik, hogy kicsi az esélyetek. Ha letörölte, az már jó, bár fõleg azért, mert szabad levegõn egészen hamar elpusztulnak a spermiumok...és ugye, ha nem volt a hüvelyedben a keze, az is jó. Meg a ciklusodra is visszaemlékezhetnél, hogy épp hol jártál... A lényeg: az ember nem esik ám olyan könnyen teherbe;) Ne parázz! Viszont a magad megnyugtatására vegyél egy tesztet, de tudjad, hogy az az esemény utáni 12-14. naptól mutat, a beágyazódástól ennyi idõnek kell eltelni a megemelkedett progeszteronszintig. 2 teszt 4 nap különbséggel már kb 100% ;) Uh csak nyugi...
Stressz is okozhatja, vagy a barátod ment el túl hamar, néha elõfordul bárkivel.
Velem eljössz?:D
A kérdező hozzászólása: ahaa persze:D csak is:D:D
Lazíts! Kapcsold ki az agyad és érezz. Szerintem túl sokat gondolkodsz.
OFF:hova mentek? megyek én is!!!! :D ON:am ha eddig nem voltak ilyen problémák, akkor tényleg a stressz...próbálj lazítani, fürödj teli meleg kád fürdõsós vízben, vízipipázz, teázz, kapcsolódj ki!
A kérdező hozzászólása: oks köszii

Mikor együtt vagyok a barátommal, néha fura hangokat ad ki a hüvelyem. Miért lehet ez? Sose fordult még eddig ilyen elő, előző barátommal sem. Pharmatexet használunk, lehet emiatt? Hogy lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Nekem is szokott lenni ilyen mert a hüvely közé beszorul a levegõ és onnan valahogy ki kell jöjjön és olyan hangja van mintha "szellentenél" de ezt egy természetes dolog h "onnan középrõl" is olyan hangok jönnek ki! :)

Nekem is szokott lenni ilyen mert a hüvely közé beszorul a levegõ és onnan valahogy ki kell jöjjön és olyan hangja van mintha "szellentenél" de ezt egy természetes dolog h "onnan középrõl" is olyan hangok jönnek ki! :)
A hüvelyed is tud pukizni, hiszen a pasi pumpálja beléd a levegõt és annak kikell jönnie valahogy :) Mi olyankor jó nagyokat szoktunk röhögni :D
Itt nem arról a pukizásról van szó kedves utolsó válaszoló. Ha meg elfingja magát tök természetes. Te is elfognhatod magad szex közben, véletlenül is
Most errõl az jutott eszembe, hogy milyen lenne az ha a lány igaziból pukizna egyet szex közben...olyan jó zamatosat..fúúújjj hányinger..pár hónapra biztos elmenne tõle a kedvem.Erre nagyon vigyázzatok lányok!!!
ne szégyeld ezt, a torna( lehet otthon is..) használhat. ès ne izgulj, ez teljesen belefér a normálisba. Laci
Hát nem akarlak megijeszteni, de a gésagolyótól meggyengülhet. Legalábbis a Kriston nagyon nem ajánlja, és õ érti a dolgát.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem pukizásról van szó, és intimtornát is végzek gésagolyókkal. akkor eddig erõsek voltak és most gyengültek el?????
Csak hogy ez nem "normális" abban az értelemben, hogy a hüvelyizmok gyengeségérõl van szó. Ezen intimtornán lehet változtatni, és akkor nem adsz ki ilyen hangokat. Egyébként én egyszer rohadtul beégtem ezzel tesi órán még gimiben, mert talajtornáztunk, és amikor gyertyát kellett csinálni, a tanár azt a feladatot adta, hogy "ollózzunk" a levegõben a lábunkkal elõre-hátra, aztán vízszintes irányba is. Éreztem, ahogyan levegõ megy belém, de mivel korábban nem voltak ilyen jellegû tapasztalataim, nem tudtam, hogy az hangosan is távozhat az emberbõl... Szerencsére amikor véget ért a gyakorlat, 30 pár láb egyszerre csattant a talajon, úgyhogy valószínûleg rajtam kívül csak a mellettem lévõk hallották ezt meg, de hát így is nagyon égett a fejem :(, és mikor még egyszer elõfordult ez, késõbb felmentéseket írattam, ha talajtorna volt, vagy vmi hülye indokkal átkéredzkedtem az orvosiba, stb. A tanárnõ azt hitte, lusta vagyok, ... pedig csak nagyon féltem, hogy ez a dolog újból megismétlõdik... Szóval, ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha tornázni iratkozol be, vigyázz, mert ilyesmi nem csak intim együttlétkor történhet. Legjobb lenne talán, ha megerõsítenéd a hüvelyizmaidat intimtornval, és akkor "védve" lennél a kínos helyzetektõl!
Utolsó elõttinek: nekem meg az jutott eszembe, ha egy fiú pukizná el magát szex közben. Pfúj!! Szerinted az nem gáz? De a kérdés totál nem erre irányult. Kedves válaszoló, nálam is szokott ilyen lenni, olyankor jót mosolygunk a párommal!! Ne izgulj, csak a levegõ jön ki!
Elõször én sem értettem.. nem is kerestem hogy mért van csak mosolyogtunk rajta a párommal:) mostmár legalább értem én iss :)
szerintem igen!
A kérdező hozzászólása: oké. valaki tudja esetleg biztosan?
Rég kiléptem a a Facebookról, ennek ellenére a barátok barátainak a barátai még mindig küldözgetnek meghívásokat és egyebeket. Mi ebbõl a tanulság? Nem kell regisztrálni ezekre az oldalakra.
A kérdező hozzászólása: értelmesebb válasz? ^^
A kérdező hozzászólása: am tök mind1 hogy kiléptél, mert ha még nem is regisztráltál volna akkor is tudtak volna küldözgetni.
Ha egy hónapja jártok akkor még ne:D
ne erõltessétek, majd jön az magától
1 hónap után még ne! Majd késõbb! Kezdjétek pettinggel! Utána egy idõ után jöhet a szeretkezés! Ismerjétek meg egymást!
Szerintem se feküdjetek le egymással még, hanem élvezzétek ki a szex elõtti idõt.ne siessetek, ennyi idõs voltam én is, mikor elkezdtünk pettingelni a barátommal és életem legjobb egy éve volt. Egy évig mindent csináltunk, csak épp be nem dugta a hajómba a kapitányát (hogy így fogalmazzak):) Szerintem az a legizgisebb, hogy most mindent megtudtok mutogatni egymásnak, fel tudjátok fedezni a legérzékenyebb pontokat. Ne siessétek el! Na meg persze ezt vele is meg kell beszélned, mert általában a fiúk félénkebbek és pici bátorítás kell még a levetkõzéshez is....ha csak játszadoztok egymással, akkor a fõatrakció elõtt egy kis önbizalmat is kap :)
2-3hónap.
szerintem nem attol függ hogy mennyi ideje vagytok együtt. Atool függ mennyire mennyire hangolodtok egymásra ezidõ alatt. És az is lehet h egy jo szex megerõsíti a kapcsolatot de lehet h tönkreteszi. Ezt csak ti érezzétek!
1 év alatt se elhet kiismerni 1 embert, nemhogy 1 hónap alatt. gondolom elõtte se ismerted régóta, és en mnaponta tlaálkoztatok.
A kérdező hozzászólása: De igen, utolsó válaszoló, egész jó barátok voltunk, csak nem akart az akkori barátom és közém állni.
ez csak tovább bonyolítja a dolgot. mindegy, tedd ahogy jónak látod, úgyse tart örökké.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!