Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy vagyok A (10766 db)

Hogy lehet hogy pl. a Medi Labból 3 + lett, más tesztek meg vagy -, vagy időn túli +. Melyiknek lehet hinni?

Legjobb válasz: szia, nézd meg milyen érzékenységûek, nem lehet hogy amelyik negatív kevésbé érzékeny?

szia, nézd meg milyen érzékenységûek, nem lehet hogy amelyik negatív kevésbé érzékeny?
Nekem a Medilab álpozitív volt - utána sajnos megjött. Próbálj ki másfajtát, pl. Clearblue vagy Gabriel - számomra ezek megbízhatóak voltak. (A Clearblue nekem már 2napos késésnél szép pozitív lett!)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem.Kb.azonos érzékenységûek, vagy ugyanolyan.Ezért nem értem...
sajnos más tippem nincs, késik gondolom, reggelibõl csináltad?

Nem tudom hogy ez mi, hogy tényleg csak birtoklási vágy de megesküdött nekem hogy miota szakitottunk nem volt senkivel meg balhézik lehet hogy csak a büszkesége nem engedi hogy bevallja hogy szeret? Vagy nem vallja be magának?

Az az érdekes hogy még együtt voltunk 1 év 9 hónapig nem féltékenykedett igy mint most egy hónap alatt de én nagyon szeretem

Legjobb válasz: Hm..érdekes. Lehet most jött rá mennyire szeret. Vagy azt tudom még elképzelni, hogy még nincs tisztáa vele, hogy mit akar tõled, és szeretné, hogy amíg nem dönt, addig te nehogy más párt találj...

Hm..érdekes. Lehet most jött rá mennyire szeret. Vagy azt tudom még elképzelni, hogy még nincs tisztáa vele, hogy mit akar tõled, és szeretné, hogy amíg nem dönt, addig te nehogy más párt találj...


Lehet, hogy félremérik a szemet? Fél év alatt fél dioptriát romlott a szemem? Lehet ez? Vagy rosszul nézték?

Nem sok? Télen mérték, akkor volt -0,5 dioptoráis, nem kellett szemüveg, most pedig -1es. Nem is az érték riasztó, hanem hogy ilyen rövid id?n belül ennyit romlott. Akkor ez lesz a tendencia?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet... nekem is volt már ilyen. hány éves vagy?

Persze hogy lehet... nekem is volt már ilyen. hány éves vagy?
Félremérhetik, illetve lelki okok is közrejátszhatnak. Nekem 14 évesen felírtak 0.5 és 1 dioptriás lencséket, 2 hónap múlva meg nem kellett. Pedig csak 2x volt rajtam. Milyen érdekes. Egyéni kivizsgálást igényel mindenki (lehetõleg pontosat). Keress fel más dokit is, nem hiszem, hogy ilyen gyorsan romlana a szemed, de nem zárható ki. Okosabb utánajárni.

Lehet, hogy "fehérmájú" a párom? Vagy én vagyok kevés neki?

Heti három együttlét nem elég neki!

Legjobb válasz: nade mibe hogy lány vagy

nade mibe hogy lány vagy
pedig heti 3 teljesen normális. most kivételesen nem is állok ki férfitársam mellett (ha télleg lány vagy). sztem mondd meg neki egyenesen, hogy ez van, ezt kell szeretni. vagy ha ez se hatja meg, akkor fontolóra kell venni, hogy min alapul a kapcsolat, és valamin törzsgyökeresen változtatni kell! megprobálkozhattok a kompromisszummal, de félõ, hogy csak ideiglenes megoldás lenne
hát, szerintem nem sok mi 5 éve vagyunk együtt, általában naponta szoktunk, hétvégén napi többször is akkor van csak gond, ha a kapcsolatban a feleknek más az igénye :( valahogy jussatok közös nevezõre, mert különben a kapcsolat rovására mehet egyik barátnõm pasijának havi 2 volt a normális :S (szétmentek 2 év után emiatt) szóval mindenki más
Ebben nincsennek normák, de fiatal korban ez nem sok, ha szabadnaposak vagytok javítani kell a heti átlagon, akkor napi hárommal már jól korrigál6sz.
Heti 3 nem túl sok. Talán 40 évesen normális... vagy 12 óra munka után.

Eddig a telefonomon ment a mobilnet, nem volt vele gond. Most csináltam egy hard resetet és azóta nem hoz be semmit, az nem lehet hogy elfogyott a net mivel korlátlan. Mit lehet csinálni vagy hogyan lehet megcsinálni?

Legjobb válasz: Kapcsold ki es be. Viccen kivul, nekem helyrehozta. Vagy beallitasok/vezetek nelkuli beallitasok/mobilnet es nezd meg, hogy tuti be van-e kapxsolva

Kapcsold ki es be. Viccen kivul, nekem helyrehozta. Vagy beallitasok/vezetek nelkuli beallitasok/mobilnet es nezd meg, hogy tuti be van-e kapxsolva
A kérdező hozzászólása: igen be van kapcsolva, de mégse hoz be semmit hanem kiirja hogy nincs internet..
Apád egy szar alak, te meg egyszerûen balfals vagy.
A kérdező hozzászólása: "ha meg csak szexelni akarsz neten is lehej találni, de ahhoz találkozni kell" Ne a magad nevében beszélj kislány, míg ti egy társkeresõn kaptok 80+ levelet addig én írok 20 at és 1 valaszol. Azért azt ne magyarázzuk meg hogy a hóember örül a napsütésnek.
Sose voltam társkeresõn és sose jártam discozni se... mégis van pasim. Aki keres az talál... :P És érdekes de több pasi ismerõsöm aki meg komoly kapcsolatot keres, pont azért sír, hogy az amúgy norma rendes vicces csajról kiderül csak izélni akar... De ehhez azért olyannak is kell lennie a pasinak, hogy akarjanak is vele, ezek a normának kinézõ csajok azért nem állnak össze akárkivel, aki azzal kezdi, hogy hé dugunk? :D Ne aggódj találsz valakit majd, aki keres az talál. Ha valahol nem megy akkor máshol kell próbálkozni, és máshogy. Ha valami nem megy akkor biztos megvan annak az oka, orvosolni kell. :) De azt csak Te tudhatod mi az, mi az amit tényleg megteszel és mit nem, mi ezt nem tudjuk így neten keresztül megitélni.
Ne hallgass erre a 82%-os libára... Azt se tudja mit beszél. Beszélgess el az apáddal. Érezd magad szerencsésnek, hogy ilyen példa van elõtted.
Szerintem a kérdezõ elég nagy már ahhoz, hogy eldöntse mit gondol, anélkül is hogy leszólnátok a másik válaszát és negatív kampányt indítanátok. :D Pont azért kérdez, mert kíváncsi mások véleményére. Csak mert valaki válasza nem tetszik nem értem mért kell leszólni. :D Mindenki másként látja a dolgokat, mások a tapasztalatai, pont azért kérdez meg másokat. És írta is, hogy az apukáját már kérdezte, kért tõle tanácsot. :P
A kérdező hozzászólása: Kértem, de a titkos összetevõt nem árulja el senki
Na mert te lányként aztán k.jó tanácsokat tudsz adni... Csajozással kapcsolatban nem szabad a lányokra hallgatni. Hülyeséget beszélnek. Kérdezõ: nem létezik titkos összetevõ. Ott van elõtted a példa, figyeld meg az apádat. Hogyan viselkedik, miket mond, milyen a testbeszéde stb. stb. Sokat tudsz belõle tanulni.
A kérdező hozzászólása: Egyszerûen magabiztos, bármikor tud olyant mondani hogy egy társaságban mindenki nevessen. Mindenhez hozzá tud szólni, mindenhez ért...semmi vagyok hozzá képest.
Szedd már össze magad, te saját magát neten sajnáltató idióta, és húzzál kifelé a gép elõl, mert az a bizonyos "tökéletes lány" nem a szobádban fog várni rád, miközben te COD-ozol.
Ez de aranyos, hogy ilyeneket mond, és ahhoz képest amit õ csinál nem arra biztat, hogy tekintsd tárgyaknak a nõket és dugd meg akit csak tudsz. :) Igaza is van, majd jön valaki, de ahhoz azért tenned is kellene valamit. Õ se otthon ül gondolom és sorra csengetnek be hozzá a csajok csak mert levegõt vesz. :) Szóval egy úgy lehet hogy míg õ csinál valamit, Te valszeg nem. Ez nem is kérdés akkor. Pattanj fel és irány csajozni. :) (ha meg csak szexelni akarsz, arra neten is találsz valakit, de akkor is kell majd találkozni :D)
A kérdező hozzászólása: Mikor megkérdezem mindíg jön azzal hogy "ne aggódj majd jön egy lány aki pont hozzád illik kisfiam, csak még nem találtátok meg egymást, de én biztos vagyok benne hogy van"
ugy, hogy o nem sajat magat sajnaltatja, hanem elebe megy a dolgoknak
A kérdező hozzászólása: Nem sajnáltatom csak hát azért apám vére vagyok...nekem is olyannak kéne lennem.
Ezt esetleg tõle kérdezd meg.
Tévedsz, mert felerészben anyád vére vagy, aki viszont nyilván szõke, és hagyta magát ilyen helyzetbe hozni. Amúgy meg tényleg azon múlik, hogy mit teszel.
jól néz ki apád? és te? visszahúzódó vagy? neki jó a dumája? apukádnak sok pénze van? te egész nap otthon ülsz a gép elõtt? ha ezekre megválaszoltál, akkor szerintem rájössz, de ha mégsem, akkor kérj tõle tanácsot, vagy szervezzen be neked is egy nõt
Ez tipiksuan az a helyzet, amikor ott van az orrod elõtt a megoldás. Szerencsés helyzetben vagy, egyszerûen ülj le apukáddal és kérdezd meg, hogy csinálja, és hogy esetleg segítsen neked ezt megtanítani. A csajozás tanulható dolog, nem egy nagy ördöngösség.
A kérdező hozzászólása: Úgy nézek ki mint apám csak magasabb vagyok és fiatalabb kiadásban. Igen visszahúzódóbb és nincs dumám és 1/6 annyit keresek mint õ.
akkor az okok megvannak :)
SUPREME GENTLMAN! Vigyazz, mert te is ugy vegzed mint Elliot Rodger. BMW-d mar van? Vlogod?

Joslofajasaim vannak kb 20-30 percenként. Mar vagy 8 órája tart.37-38 hetes vagyok. Lehet hogy megindul a szülés?

Fajnak az osszehuzodasok, de nem vészes.

Legjobb válasz: lehet...mindenképp figyeld az idõt! én picit soknak tartom, hogy 20-30 percenként jön. nekem 12 percesekkel kezdõdött alapból. írd meg mindenképp, hogy mi lett a vége! :) könnyû szülést ha eljön az ideje!

lehet...mindenképp figyeld az idõt! én picit soknak tartom, hogy 20-30 percenként jön. nekem 12 percesekkel kezdõdött alapból. írd meg mindenképp, hogy mi lett a vége! :) könnyû szülést ha eljön az ideje!
A josló fájások melegfürdõre, meg ha pocit viz éri elmúlnak az igaziak erõsõdnek. Szerintem igen be indult szülésed, szülési fájás, az nem áll le
Na mi a helyzet kérdezõ? :) szülni fogsz? Mindenképp irj hogyan alakultak a dolgok:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom!
2 es válaszoló voltam nekem is így kezdödött hogy már délelött görcseim voltak , aztán este 22 kor elkezdödött a 20- 30 p fájások és abból lett 15 p és utána egy másfél óra múlva a 3 p fájásaim :) . Könnyû Szülést :)
A kérdező hozzászólása: Amint hazaerek megyek zuhanyozni! Koszonom szepen! Egyebkent most mar folyamatos a menzi szeru fajdalom, de az osszehuzodasok nem surubbek.
Zuhanyoztasd a pocid. Ha jósló, akkor elmúlik. Ha nem, akkor erõsödik. Könnyû szülést !
A kérdező hozzászólása: Ok, megpróbálom mérni hogy pontosan milyen idõközönként jön.. De nem igazán faj.. Ezért gondolom hogy joslo. Viszont mar tényleg több mint 8 órája. Eddig 1-1 volt naponta.
Nekem is 20-30 percenként jöttek a fájásaim , aztán átmentek 15 percesbe és jöttek a 3 p fájás . Most hogy állsz ?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Tegnap zuhany utan kevesbe fajt a pocim es a fajasok is elmultak ra 1 orara. Aztan olyan faradt voltam hogy ataludtam az egesz napot. Picurka meg varat magara egy kicsit. :)
Nem árt elmenni, mert lehet, hogy herpesz vírus okozza.
Terhesség okoz ilyeneket. A baba idõnként elnyomja az idegeket, ami szeméremajkakba lesugárzó fájdalmat okozhat. Emellett a nemi szervek is megduzzadnak. Ha mész a következõ kontrollra említsd a dokinak, de nekem is ez volt a terhességemnél.
Túlságosan nagy lelkû vagy és nem tudsz NEM-et mondani!! Szerintem változtass, légy magabiztos!!
A kérdező hozzászólása: Hmm.. Lehet, hogy igazad van...de 2011-ben ha nem vagy nagylelkû, önzetlen akkor le van szarva a fejed. :/ Tulajdonképpen lehet jobb egyedül lenni, mint sok hazug barátnak nevezett ember közt..
a társasággal van a baj...kihasználnak...ne hagyd magad :) keresd meg azokat az embereket akik azért szeretnek amilyen vagy és meletted állnak :) ilyenek mindenhol vannak :D ezek az emberek akiket barátoknak lehet nevezni :)
A kérdező hozzászólása: Hát így lesz. ;) köszönöm.. :) :$


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!