Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy vagy kizárt (19 db)

Minek kérdezni? Persze hogy LEHET. -.-
A terhesseg miatt nem fog szurni:) ) amugy meg keshet ennyit ez nem veszes de ha rastresszelsz akkor tenyleg nem fog megjonni..csak nyugi
az agyam elhagyom, ha szûr miért lennél az nem vagy az N
50-50, good luck
Sétálj el egy drogériába és vegyél egy tesztet, kimutatja ha terhes vagy és nem kell tovább tipródnod.

Lehet hogy ez a csuklás, vagy kizárt hogy még érezzem?

15. hétt?l érzem a babát, most 18+2 hetes vagyok. Pár napja figyeltem fel arra, hogy néha olyan, mintha 2-3 másodperces szünetekkel enyhéket rúgna. De gyanusan szabályosnak t?nik... Szerintetek lehet hogy ilyenkor csuklik? :)

Legjobb válasz: Nem lehet,hanem biztos. 36 hetes kmama

Nem lehet, hanem biztos. 36 hetes kmama
Hm...én a csuklásokat kb a 28. héten kezdtem el érezni, olyankor ütemesen ráng a pocim percekig. (Amúgy az egész pocim beremeg olyankor, és nem csak egy bizonyos helyen.) Nekem korainak tûnik 18 hetesen csuklást érezni, viszont nekem is ekkor kezdett el mozogni aktívabban, én kis rúgásokat éreztem egy ponton, de amúgy nekem is olyan ütemes dolognak tûnt. Szóval nem tudom, lehet hogy neked mégiscsak csuklik, ha meg nem, akkor pontosan tudni fogod, ha valóban elkezd csuklani, nekem az határozottan más érzés volt, mint elõtte bármi. Majd kiderül. :) 34 heteske
Én már a 13. héten éreztem a mozgást...

Fél éve próbálkozunk, hogy teherbeessek:idáig még nem sikerült. Az orvos azt mondta, hogy van peteérésem. Viszont még hormonvizsgálatom nem volt. Ha valakinek nincs rendben a hormonszintje, attól még lehet peteérése vagy ez a kettő kizárja egymást?

Legjobb válasz: Szia! Nagyjából ugyanilyen gondjaim vannak, a hõgörbém simán mutatott peteérést, ennek ellenére a prolaktinszintem majdnem kétszerese a normálisnak, és ez nem a prolaktin maximum-napján. Az orvosnõ szerint gyakorlatilag lehetetlen ezzel a prolaktin-szinttel terhes maradni! Mindenképp, jó, hogy tudjuk, mit kell kezelni nálam. Lehet, nálad is ugyanilyen egyszerû (az orvos mondta) a dolog, és pár hónap múlva mindketten kismamák leszünk!

Szia! Nagyjából ugyanilyen gondjaim vannak, a hõgörbém simán mutatott peteérést, ennek ellenére a prolaktinszintem majdnem kétszerese a normálisnak, és ez nem a prolaktin maximum-napján. Az orvosnõ szerint gyakorlatilag lehetetlen ezzel a prolaktin-szinttel terhes maradni! Mindenképp, jó, hogy tudjuk, mit kell kezelni nálam. Lehet, nálad is ugyanilyen egyszerû (az orvos mondta) a dolog, és pár hónap múlva mindketten kismamák leszünk!

Lehet, hogy baba, vagy kizárt?

Sziasztok!

Legjobb válasz: A 7-8 héten ultrahanggal már nem csak a petezsák hanem a baba szivmûködése is látható. Ha sokkal korábban voltál orvosnál, mondjuk a4-5 héten elképzelhetõ, hogy csak apetezsákot látja. A terhesség szubjektív tüneteit mindenki másképp éli meg, aki babára vár gondolom még intenzívebben figyeli magát. Szerinetm csinálj még egy teszet, az nem hazudik! Ha pozitív akkor biztosan ott a baba, ha nem és a tüneteid nem változnak, menj mégegyszer dokihoz. Õ megnéz uh-al és minden kétségedet eloszlatja. A hányinger, melfeszülés, puffadás csak valószínûsíti a terhességet, de ezer más oka is lehet! van aki a peteérést is hasonlóan éli meg. Nekem hasonló tapasztalatom nem volt én a kisfiam jelenlétét abból tudtam meg hogy késett amensim és pozitív lett a teszt. Ilyen és hasonló tüneteim egyáltalán ill alig voltak, de mindenki másként is éli mg a terhességet. Nem tudom szeretnétek-e a babát, soaidból úgy gondolom várnátok még rá egy kicsit. Mielõbb nézesd meg magad mégegyszer, ha nem akarjátok a picit akkor sürget az idõ is, ha pedig örültök neki annál inkább! Csodás dolog látni azt a foltocskát ahogy ver a szive!

A 7-8 héten ultrahanggal már nem csak a petezsák hanem a baba szivmûködése is látható. Ha sokkal korábban voltál orvosnál, mondjuk a4-5 héten elképzelhetõ, hogy csak apetezsákot látja. A terhesség szubjektív tüneteit mindenki másképp éli meg, aki babára vár gondolom még intenzívebben figyeli magát. Szerinetm csinálj még egy teszet, az nem hazudik! Ha pozitív akkor biztosan ott a baba, ha nem és a tüneteid nem változnak, menj mégegyszer dokihoz. Õ megnéz uh-al és minden kétségedet eloszlatja. A hányinger, melfeszülés, puffadás csak valószínûsíti a terhességet, de ezer más oka is lehet! van aki a peteérést is hasonlóan éli meg. Nekem hasonló tapasztalatom nem volt én a kisfiam jelenlétét abból tudtam meg hogy késett amensim és pozitív lett a teszt. Ilyen és hasonló tüneteim egyáltalán ill alig voltak, de mindenki másként is éli mg a terhességet. Nem tudom szeretnétek-e a babát, soaidból úgy gondolom várnátok még rá egy kicsit. Mielõbb nézesd meg magad mégegyszer, ha nem akarjátok a picit akkor sürget az idõ is, ha pedig örültök neki annál inkább! Csodás dolog látni azt a foltocskát ahogy ver a szive!
Szia, biztos hogy nem vagy terhes mert akkor nem 5mm volna a méhnyálka hártyád.

Hogy lehet, hogy némely OKJ képzés ingyenes? Ha már tanultam 2 évig OKJ-s szakon, még utána is lehetséges, hogy ingyen tanulok 2 évig, vagy az már kizárt?

Legjobb válasz: 23 éves korig támogatja az állam az elsõ végzettséget, tehát ha ezidõn belül végzed el, akkor ingyenes. Feltéve, hogy elsõ papírról van szó.

23 éves korig támogatja az állam az elsõ végzettséget, tehát ha ezidõn belül végzed el, akkor ingyenes. Feltéve, hogy elsõ papírról van szó.
A kérdező hozzászólása: Nos, ez a 2. lenne. :(
A kérdező hozzászólása: Valakitõl olyat is hallottam, hogy az állam 3 évet támogat. Errõl tud valaki valamit?
Rosszul hallottad. Ha már van papír a kezedben akkor nem támogat több képzést, maximum diplomát.
Ha az elõzõ OKJ-dat szakközépben csináltad, akkor felsõfokú szakképzést még végezhetsz ingyenesen egyetemen vagy fõiskolán, de arra ugyanúgy kell jelentkezni, mint alapszakra.
A kérdező hozzászólása: szépen megfogalmaztam , nézzétek el most kelltem fel
nincs semmi komoly vizsgálat, szem van ha jól emlékszem meg vérnyomást mérik aztán kész is, a lényeg hogy ki legyen fizetve aztán alkalmas vagy. gratulálok a legnagyobb számban hamisított, egyik leg károsabb szteroidot szeded. mindenki aki ért a témához és komolyan csinálja az nem danázik mert van kevésbé káros de hatásos szteroid is. na mindegy nem ez a téma csak gondoltam leírom.
A kérdező hozzászólása: érdekelne , hogy milyen formában káros a dana , és hogyan hogyan hat a hamisitott dana a szervezetre , fejlõdés , és károsítás szempontjából. és hogy melyik más szteroid van ami kevésbé káros de hatásos.köszönöm
A kérdező hozzászólása: köszi hogy segítettél.most kicsit jobban utána olvastam , és elraktam a kabát zsebembõl , a fiók mélyébe. 5 napja szedem , szerencsére idõbe olvastam utána , mielõtt nagyon belemélyedtem volna. viszont valamit szeretnék azért szedni , orvosi fehérje, tudsz róla valamit?
orvosi fehérje? nem halottam még róla, ha az is sima protein készítmény akkor nincs értelme, gondolom nem olcsón vesztegetik. ott vannak a táplálékkiegészítõk azzal érdemes az étrendet kiegészíteni. gondolom van étrended, mert másként a dana is csak be vizesíttet volna de izom az nem épült na nem viszed be az izom építésre alkalmas tápanyagokat. egy jó étrend kell jó edzés és lesz fejlõdés, kox nélkül is komoly eredményeket lehet elérni, igaz hogy tovább tart de legalább büszke leszel magadra hogy tisztán érted el. nem tudom menyire vagy otthon a témában miket tudsz meg miket nem a de ha kérdés van akkor kérdezz nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: nem mondanám hogy értek hozzá , akkor írok privátba , köszi

Nagyon fontos! Mi a véleményetek erről? Lehet hogy folytatódni fog vagy ez kizárt dolog? Folytatás lent!

Van 1 lány (14) és egy fiú (18) összejönnek, 4évig járnak.Komoly kapcsolat volt nagyon szeretik egymást még a szakítás után is! Együtt akarták leélni az életüket már eljegyzés is volt! De mivel mindketten fiatalon jöttek össze meg még azok is, kicsit elkalandoltak más irányba!A kaland nem megcsalást jelent hanem flörtölés, fiúkkal lányokkal való olyan msnezért mint aki szingli(ha igy érthet?)! Most a lány 18éves a fiú 22 lehet esély arra hogy ki békülnek mert még a szakitás után is szeretik egymást, néha beszélnek telefonon!Bár kibékülésr?l csak annyi szó esik hogy "ha a sors úgy akarja úgyis együtt leszünk, ha nem akkor pedig nem"! Vélemények?

Legjobb válasz: Hát nem tudom...Ahhoz hogy újra összejöjjenek,a fiúnak és a lánynak is kellene tenni bizonyos lépéseket. Pláne ha még mindig szeretik egymást!

Hát nem tudom...Ahhoz hogy újra összejöjjenek, a fiúnak és a lánynak is kellene tenni bizonyos lépéseket. Pláne ha még mindig szeretik egymást!
Nem, ez nem azt jelenti, hogy újra össze fognak jönni, hanem azt, hogy mindegyiknek kell egy biztos háttér addig amíg nem talál új párt magának - addig jó azt mondogatni, hogy "dehát még összejövünk, ha a sors úgy akarja" Hidd el, ahogy egyikõtöknek lesz új pasija/csaja többet nem hagyja el ez a mondat a száját!
Ez aztán nagyon sürgõs, és fontos! Nem hiszem...
Elég gyatra
mindketten úgy vannak vele, hogy van egy "vésztartalékuk" a másik személyében.

Szerződéses katona szeretnék lenni, csak az a probléma hogy elég alacsony vagyok 163 cm, ez lehet kizáró ok?

Legjobb válasz: Harckocsiba kiváló ez a magasság:) Na de komolyan: ha egyébként más kizáró ok nincs, akkor emiatt biztos nem fognak elutasítani.

Harckocsiba kiváló ez a magasság:) Na de komolyan: ha egyébként más kizáró ok nincs, akkor emiatt biztos nem fognak elutasítani.
Nyugodtan lehetsz szerzõdéses katona. 1848-ban a huszárokat 160 cm-tõl vették fel!
Tankba ez pont ideális.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem, mert egy ismerõsöm azt mondta, hogy 165 cm a minimális magasság. A válaszokat köszönöm
Tankba? Istenem... 163 centivel simán betölthetsz bármilyen pózt, bajban is lennénk, ha csak az számítana, hogy ki hány centi.
Úgy tudom h, a vadászpilótákat 165-cm-tõl veszik föl. Lehet h, a 163 cm kevés.
Legutóbb mikor néztem egy alkalmasságit, a fiúknál 165, lányoknál 160 volt, de ez változhatott azóta!
ha mesterlövész akarsz lenni az tökéletes hozzá, ugyanis nekik nem szabad 180 meg 200 nak lenni

Ez tényleg így működik mint a pornófilmekben? Fél óráig úgy reszelnek mint a mosógép. Még szűz vagyok, és kizárt, hogy ennyi ideig így tudnám csinálni. Vagy ha nem, mennyi ideig lehet maxon reszelni megállás nélkül, hogy ne menj el?

Legjobb válasz: Pornósoknak vannak trükkjeik. Pl a forgatást félbe lehet szakítani. Amikor pózt váltanak, akkor nem nagyon látszik, hogy közben volt fél óra szünet. A pornós férfiak egyébként használnak különbözõ szereket, meg egyéb trükköket, hogy ne süljenek el olyan gyorsan, és hogy sokáig fenntartható legyen a merevedés.

Pornósoknak vannak trükkjeik. Pl a forgatást félbe lehet szakítani. Amikor pózt váltanak, akkor nem nagyon látszik, hogy közben volt fél óra szünet. A pornós férfiak egyébként használnak különbözõ szereket, meg egyéb trükköket, hogy ne süljenek el olyan gyorsan, és hogy sokáig fenntartható legyen a merevedés.
Sztem az elsõ válasz nagyon vicces, szétröhögtem magam rajta :D A második meg leírt mindent...
Ha ez egy igazi szeretkezés, akkor ne is gondolj a pornófilmekre, az s4m baj, ha hamar elmész. Elõtte kényeztetsd, utána beszégessetek sokat. Ha csak reszelni akarsz és sokáig, akkor elõtte igyál meg kb 4 sört. Attól 2-3 órát is tudsz reszelni, anélkül, hogy elmenj.
3 percet:D:D
A pornofilm nagyon tavol all a valosagtol, annyi a kozos hogy a penisz megy a vaginaba. Csak bassznak, mint az allatok, egy igazi szeretkezesben van simogatas, csokok, egymas kezzel, szajjal ingerlese (szinten nem hasonlatosan a pornohoz, ahol gyomortukrozes van, mert addig lenyomjak a nonek), aztan az aktus hossza, mar attol is fugg mennyire vagytok beindulva, de nem fel ora "reszeles", meg lehet allni pihenni, ha elmesz hamarabb, az sem baj, szerintem vannak itt olyanok, akik tudnanak meselni rajtam kivul 5 perc alatt elert orgazmusrol. Szoval csak ne stresszelj, es ne is probalj meg a pornobol tanulni legyszives! 25/L
A pornósok úgy bírják annyi ideig, hogy edzik a PC izmukat (igen, azzal a tévhittel ellentétben, hogy vágásal mûködik a dolog, ez egy kritérium válogatásokon), így akkor tudnak elmenni, amikor a rendezõ mondja.
Körmöt?
A kérdező hozzászólása: Ja, és igen az ilyen faviccektõl kíméljetek.

Meg vagyok fázva (folyik az orrom és kicsit a torkom is fáj) ill. nem kizárt hogy vírusos a dolog ha így betegen szoptatok árt a babának? Milyen gyógyszert lehet bevenni szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Nem, nem árt a babának, a bacik nem az anyatejjel mennek át, inkább ha pl. rátüsszentesz vagy köhögsz. De az anyatej megvédi, ha még sokat szopizilk! Az én kislányom 6hós koráig nem kapott el tõlem semmit, pegig voltam megfázva és úgy szoptattam, sõt antibiotikumot is szedtem szoptatás alatt (persze olyat amit lehet).

Nem, nem árt a babának, a bacik nem az anyatejjel mennek át, inkább ha pl. rátüsszentesz vagy köhögsz. De az anyatej megvédi, ha még sokat szopizilk! Az én kislányom 6hós koráig nem kapott el tõlem semmit, pegig voltam megfázva és úgy szoptattam, sõt antibiotikumot is szedtem szoptatás alatt (persze olyat amit lehet).
Az anyatejjel az általad termelt ellenanyagokat is megkapja, így azzal véded meg leginkább, ha szoptatod. Én csak Panadolt vettem be, ha fájt valamim, az immunrendszerednek jó a C-vitamin és a cink, igyál sok kamillateát, egyél sok citromot (facsard ki a levét), gyümölcsöt.
A kérdező hozzászólása: a citrom nem bántja a baba pocakját nem allergizál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!