Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy tudok így (250 db)

Hogyan tudnék újból együtt aludni a kislányunkkal? Hogyan tudok így mellette bármit is csinálni? Nekünk is alvás lesz 9kor? V mit lehet tenni?

Nyaralás a téma,és egy szobában alvás a babucival,amit?l elszoktunk már,4 hós kora óta külön alszunk!

Legjobb válasz: Szerintem nyaralás miatt nem muszáj vele egy ágyban aludni, ha már elszokott tõle. Tavaly mi is így mentünk, az akkor 7 hónapos fiammal. Vittünk utazó ágyat. Ha autóval mentek, akkor ez még befér szerintem. Mondjuk vonattal necces... De akár egy (gumi)matracra is ágyazhatsz neki a földön, onnan nem esik le. És akkor ti meg tudtok este még beszélgetni, stb. De nálunk nyaraláskor az volt a trend, hogy fürdés, vacsi után betettem a gyereket a babakocsiba és mentünk még sétálni, borozni (bornapok voltak pont), úgy bealudt a kocsiban mint a pinty :) Aztán a szálláson csak áttettem az ágyába.

Szerintem nyaralás miatt nem muszáj vele egy ágyban aludni, ha már elszokott tõle. Tavaly mi is így mentünk, az akkor 7 hónapos fiammal. Vittünk utazó ágyat. Ha autóval mentek, akkor ez még befér szerintem. Mondjuk vonattal necces... De akár egy (gumi)matracra is ágyazhatsz neki a földön, onnan nem esik le. És akkor ti meg tudtok este még beszélgetni, stb. De nálunk nyaraláskor az volt a trend, hogy fürdés, vacsi után betettem a gyereket a babakocsiba és mentünk még sétálni, borozni (bornapok voltak pont), úgy bealudt a kocsiban mint a pinty :) Aztán a szálláson csak áttettem az ágyába.
Nem tudom mennyi idõs a kislányod, de jobb lesz Neki és Nektek is ha külön szobában vagytok.Ha megoldható akkor olyan szobát vegyetek ki ahol van "gyerekszoba" is.Szerintem.Én biztos nem szoktatnám, hogy velünk egy helyen legyen, fõleg ha eddig nem Veletek aludt egy szobában.Ha meg nem megoldható, akkor sem kell csüggedni, mert legfeljebb visztek hordozható ágyat, ha ott nincs.Hát igen nekünk is kell alkalmazkodni a gyerekhez, nem csak fordítva :)
Ha hotelbe mentek, többnyire van babaágyuk, csak kérni kell, bár nem mindenhol ingyenes, de legalàbb nem kell cipelni. Ha nem ott, akkor tényleg utazóágy kell. Beteszitek a szoba tévétõl tàvoli sarkába, esetleg székeket tennék elè, rá plédet, hogy a tévèfény ne zavarja, igy legalàbb tudtok tévézni, na meg az erkélyen beszélgetni, romantikázni:)

Mit jelent a vhcs? (Lehet, hogy nem így kell írni, de légyszi normálisan válaszoljon aki tudja! )

Legjobb válasz: Ha informatika, akkor jól írtad és Virtual Server Control System. Internetes szolgáltatók használják pl. egy szerverrõl több domaint kiszolgálni. http://www.vhcs.net/

Ha informatika, akkor jól írtad és Virtual Server Control System. Internetes szolgáltatók használják pl. egy szerverrõl több domaint kiszolgálni. http://www.vhcs.net/
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de nem erre gondoltam. Az egyik régebbi ismerõsömre szokták mondani. (egy fiúra)
Vagány Helyi Csávó. Én a HVCS változatot ismerem: Helyi Vagány Csávó De létezik meg HMCS (Helyi Menõ Csávó)

Hogyan tudom így kifesteni a szememet? És milyen szájfénye lehet a nőnek a képen?

http://fashr.com/files/images/Adriana-Lima.jpg

Legjobb válasz: ez csak átlátszó szájfény :)

ez csak átlátszó szájfény :)
naszóval. ez egy sztem vmien nude árnyalatú (bõrszínû) szájfény. avonba szoktam látni ilyeneket. (www.avon.hu) a szem: alapozás és púder után húzd ki felül a szemed tussal, hagyd megszáradni.. a szemzuhodba fekete, mély padlizsán lila szemhéjpúdert használj, középen világosbab lilát, ezután ugyanez az árnyalat egy kis fehérrel keverve, majd újra mélyebb lila. a színek persze 'olvadjanak' egymásba:) alul kontúrozd a sötét lila szemhéjpúderrel. (az applikátort az élére fordítsd és ugy:) ) a szemed 'legkülsö sarkában és az alján is kicsit' feketéset használj. fekete spirállal fejezd be, a végén használhatsz smink fixálót.:) amúgy kiegészítésként a csajon van 1 pici bronzosító az arcán..:)
szerintem ez egy átlátszó vagy egy világos rózsaszín szájfény. sajnos a másikban nem tudok segíteni, bár sztem csak simán fesd ki magad fekete v sötét szürke szemhéj púderrel, meg egy kis spirál és voálá! sok sikert =)
szájfény az tuti átlátszó! vagy max ilyen bézs árnyalatú. de elötte sztem levolt alapozva a szája a csajnak...
szájfény M.A.C. marbleized lipglass de egy sima bõrszínû szájfényt rákensz a szádra u.a. az eredmény sõt..mondok jobbat:D lekened a szádat korrektorral és púderrel és erre rá a sima átlátszó szájfény:)

Azt mondják zárkózott vagyok, mert nem tudok idegenekkel csak úgy elcsevegni. Lehet hogy így van, de csak mert önbizalomhiányban is szenvedek. Ezért akit nálam felsőbbrendűnek tekintek, nem nagyon tudok vele csak úgy elcsevegni. Mit tehetnék?

Nem hiszem hogy csak nálam fordul el?...de pl. mir?l beszélhetnék?...és hogy növelhetném az önbizalmam....? ördögi kör.. 18/l

Legjobb válasz: Basszus :O én is pont igy vagyok vele :S Én már megszoktam ezt a helyzetemet...de nem akarok beletörõdni...próbálok azokkal jóban maradni akiket szeretek és akiket nem tartok felsõbbrendünek azokkal meg általába nem foglalkozok.Nekem is pont az a bajom, hogy nem tudok egy most megismert emberrel eldumálgatni, mert nem tudom milyen témát hozhatnék fel, hogy ne nézzen hülyének.Osztálytársaim felével se tudok beszélgetni...és számomra ez nagyon idegesitõ :S...És ha valami mondanak rám rögtön csöndes leszek és inkább egésznap nem is szólok senkihez...Talán...lehet pszihológushoz kéne mennünk..vagy nagyon érzékenyek vagyunk...én nem tudom csak írtam, hogy én is igyvagyok vele...:(

Basszus :O én is pont igy vagyok vele :S Én már megszoktam ezt a helyzetemet...de nem akarok beletörõdni...próbálok azokkal jóban maradni akiket szeretek és akiket nem tartok felsõbbrendünek azokkal meg általába nem foglalkozok.Nekem is pont az a bajom, hogy nem tudok egy most megismert emberrel eldumálgatni, mert nem tudom milyen témát hozhatnék fel, hogy ne nézzen hülyének.Osztálytársaim felével se tudok beszélgetni...és számomra ez nagyon idegesitõ :S...És ha valami mondanak rám rögtön csöndes leszek és inkább egésznap nem is szólok senkihez...Talán...lehet pszihológushoz kéne mennünk..vagy nagyon érzékenyek vagyunk...én nem tudom csak írtam, hogy én is igyvagyok vele...:(
Énis tök ugyanilyen vagyok... Bár van amikor eltudok ebszélgetni vkivel, de nagy ritkán.. Általában csak ha illumniált állapotban vagyokXD bár nemszoktam gyakran piálni, havonta egyszer max. Sõt volt h hónapokig nem ittam. Na mindegy, lényegtelen, szal énis full ilyen vagyok, és pszicholóûgushoz is járok, de nem tud rajtam segíteni :S Sztem én ilyen vagyok, és ilyen is maradok..ennyi. 17/L
Én velem is ez volt . mióta együtt vagyok egy fiúval , már nem . valahogy mellette nyíltabb lettem.már bárkivel képes ennék beszélgetni :) . pedig vele is az esõ néhány (inkább sok) randi kínszenvedés volt , mert rémunalmas lehettem :S
Az elõzõ vagyok csak megírom, hogy 15/l vagyok :)
Ha nem tudtok beszélgetni, akkor a legegyszerûbb módszer a kérdezés. Mindegy mit, csak kérdezz, a válaszokat meg mondja a másik. És nagyjából ez olyan, mintha beszélgetnétek.Másik módszer: dicsérd meg valamilyét (haját, ruháját), és már ebbõl is lehet beszélgetést kezdeményezni.
elsõ vok ... sztem majd kinövitek .. vagy megismertek vkit aki mellett feltudtok szabadulni :) velem is ez történt :) igazából amugy nekem nemis volt okom erre a zárkozottságra szal nem látom magam csúnyának sõt...nem vagyok egoista de télle nem vagyok egy csúnya.. csak valamiért nem mikor pl egy helyes pasi közelében voltam akkor kb a szókincsem az "aha és a ja" szavakig terjedt ki :S.
Nekem van barátom, szeretjük is egymást de én csak vele tudok felszabadultan elbeszélgetni :D meg néhány barátommal, akiket nagyon régóta ismerek.Szerintem ez egy fajta jellem lehet valami gátlásosjellem, ami hozzátartozik az emberhez.A 19:27 vagyok
Èn is ilyen vagyok. Azt hittem, hogy kinövöm de nem. Már 30/N vagyok. Régi barátok vagy kivételes esetben nagyon közvetlen emberekkel tudok "igazán" kapcsolatba lépni. A helyemet se igazán találom. Már én is elgondolgodtam, hogy normális-e?
Lehet, hogy egy külön fajt képezünk :o Még mindig a 19:27-es xD... Igen aki felém nyitott vagy közvetlen afelé én is megtudok nyílni :D De akinél érzem, hogy nekem kell beszélgetésbe kezdenem, és témákat felhozni, meg össze vissza faggat és lenézõ nah annál már elbizonytalanodok...csöppet...nagyon... :) De azt se szeretem, ha valaki úgy közvetlen, hogy közbe teljesen értelmetlen és fölösleges dolgokról kell vele beszélgetni...

Ha szexelünk a barátommal csak akkor tudok elmenni, ha én vagyok felül, a többi pózt is nagyon élvezem, de orgazmusom csak így van. Ez hüvely orgazmus vagy nem? Lehet hogy nem mert így izgatja a csiklómat a legjobban és ezért megyek el csak így?

Legjobb válasz: Nekem volt már más pózban is orgazmusom,de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem,úgy nem jön össze akkor váltunk,hogy fentre kerüljek.

Nekem volt már más pózban is orgazmusom, de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem, úgy nem jön össze akkor váltunk, hogy fentre kerüljek.
En ugyan igy vagyok vele...
Végülis nem mindegy, hogy csiklói vagy hüvelyi??? A lényeg hogy jó volt.
nekem is csak felül van bár egyszer mintha lett volna (ebben nem vagyok biztos mert lehet h csak majdnem elélveztem :) ) az akkor volt mikor felálltunk mind a ketten, és én az ölében voltam, magyarul rácsimpaszkodtam köré kulcsoltam a lábam. Ezte amúgy csak viccbõl kezdtük el de kb 3 mp alatt volt vmi orgazmusszerûm :) 1 évig csak simán felül volt és kicsit dúrva volt így... amúgy végülis ez is lovaglás volt csak álló lovaglás XD

A páromat már egy hónapja nem láttam, dolgozik. Én már nem tudok hinni neki, főleg ugy, hogy már a telefonaimra se reagál. Lehet, hogy egy pasi így lezár egy kapcsolatot, hogy nem mondd semmit?

Az els? pár hétben hitegetet, hogy majd találkozunk, de konkrétat sose tud mondani. Most már azt se tudom, hogy merre van, a telefont nem veszi fel, nem tudom vele megbeszélni a dolgokat. Nekem könyebb lenne ha megmondaná, csak nem tudom, hogy tudnám ezt elérni.?

Legjobb válasz: Nem tudom hány évesek vagytok, de ha a pasi így akar lezárni egy kapcsolatot, akkor meg van róla a véleményem, és neked is legyen meg, egész nyugodtan! Nem értem, mire jó ez az egész, miért kell hitegetni a másikat. Az õszinte beszéd sokkal célravezetõbb. Lehet, -bár nagyon kétlem- hogy tényleg annyira elfáradt, elfoglalt, kimerült, hogy még a telefonokra se tud reagálni, nem hogy találkozni... Bár ez hülyeség, bármerrõl is nézzük. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Szerintem hanyagold egy ideig teljesen, ne hívd, ne írj neki, és meglátjuk, hogy mi újság. Ha õ sem keres, akkor elkönyvelheted annak, ami. De lehet, hogy rájön, hogy mekkora marha. Kitartás!!

Nem tudom hány évesek vagytok, de ha a pasi így akar lezárni egy kapcsolatot, akkor meg van róla a véleményem, és neked is legyen meg, egész nyugodtan! Nem értem, mire jó ez az egész, miért kell hitegetni a másikat. Az õszinte beszéd sokkal célravezetõbb. Lehet, -bár nagyon kétlem- hogy tényleg annyira elfáradt, elfoglalt, kimerült, hogy még a telefonokra se tud reagálni, nem hogy találkozni... Bár ez hülyeség, bármerrõl is nézzük. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Szerintem hanyagold egy ideig teljesen, ne hívd, ne írj neki, és meglátjuk, hogy mi újság. Ha õ sem keres, akkor elkönyvelheted annak, ami. De lehet, hogy rájön, hogy mekkora marha. Kitartás!!
lehet hogy nem tudja mit mondjon, ezért nem mond semmit... de szerintem hagyjad, ne molesztáld, ezzel úgyse lesz jobb, a pasik nem is szeretik, ha folyton hívogatjék, sõt kiábrándító. ha fontos vagy neki, úgyis keresni fog majd õ.
Szerintem egyértelmû a dolog. Nem akar veled sem találkozni sem beszélni. Elég szépen nézne ki ha hívnám a pasimat és nem veszi fel ami még nem ok hogy kiakadjak, mert elõfordul, de létezik visszahívás is. Ha nemtudom elérni minimum hogy visszahív, ahogy én is õt ha láttam hogy keresett. Szerintem te zárd le ezt a kapcsoltatot. Szerény véleményem szerint az amit mûvel gusztustalan és nem érdemli meg azt hogy foglalkozz vele. A munkára sokmindent rá lehet fogni de azt nem hogy ne hívjon vissza.
Szerintem vedd úgy, hogy megmondta.Zárd le ezt a kapcsolatnak már nem mondható dolgot, és keress magadnak valakit, aki boldoggá tesz.Erre a fickóra pedig egy percel se pazarolj többet!!!

Két napja dolgozom az új munkahelyemen holnap kapom meg a szerzodest a rozsaszin kiskonyvet be sem kertek! Igy be lehet jelenteni valakit? Ha igen hogy tudom kideriteni valoban be vagyok e mar jelentve?

Legjobb válasz: Ha van szerzõdés akkor biztosan bevagy. Amúgy a rózsaszín kis könyvet nem feltétlen kell beadni, õk abból maximum leírnak valamit és ennyi. Az arra jó hogy ha megszûnik egy állásod vagy elmész magadtól vagy kicsapnak akkor betudják írni hogy mettõl meddig dolgoztál ott és ennyi. Nekem 2 nap után vissza adta a fõnököm mondván hogy inkább legyen nálam mert õk úgy is elkavarják, a régi munkahelyemnél is ez volt a gond elkavarták vagy 1 hónapig csúszott minden mert így semmi papírt nem adtak oda amivel tudnék munkát vállalni vagy egyáltalán bejelentkezni a munkaügyibe így a fõnököm is mondta hogy akkor legjobb ha nálam marad. Szerencsére a régi munkahelyem csinált másikat de így jobb szeretem ha tényleg nálam van, én azért egy helyen tartok mindent, egy külön kis szekrényem van az iratoknak, direkt erre a célra csináltam.

Ha van szerzõdés akkor biztosan bevagy. Amúgy a rózsaszín kis könyvet nem feltétlen kell beadni, õk abból maximum leírnak valamit és ennyi. Az arra jó hogy ha megszûnik egy állásod vagy elmész magadtól vagy kicsapnak akkor betudják írni hogy mettõl meddig dolgoztál ott és ennyi. Nekem 2 nap után vissza adta a fõnököm mondván hogy inkább legyen nálam mert õk úgy is elkavarják, a régi munkahelyemnél is ez volt a gond elkavarták vagy 1 hónapig csúszott minden mert így semmi papírt nem adtak oda amivel tudnék munkát vállalni vagy egyáltalán bejelentkezni a munkaügyibe így a fõnököm is mondta hogy akkor legjobb ha nálam marad. Szerencsére a régi munkahelyem csinált másikat de így jobb szeretem ha tényleg nálam van, én azért egy helyen tartok mindent, egy külön kis szekrényem van az iratoknak, direkt erre a célra csináltam.
Menjél. Miért ne tudnál cserélni? Úgy is lesznek örökké pisilni járó lányok bõven...
Ne viccelj, nehogy kihagyd emiatt életed egyik legjobb buliját! Biztosra mondom, hogy megbánnád. Hatalmas élmény, összekovácsolódik a csapat, én azt mondom, tedd félre az aggodalmadat és menj el.
Édes Istenem..hány évesnek tetszik lenni:) ! Ki nem sz..ja le, minek foglalkozol ilyen hülyeséggel? Akkor cseréled, amikor kell és akkor mész pisilni is, amikor kell. Viszel egy csomag intim törlõt és bulizol egy jót. Kapcsold picit ki ezt az egészet a fejedbõl. Tessék elfogadni, hogy ez van, lesz még ezer buli és más egyéb program, amikor megjön ugyanúgy, mint a többi lánynak is. Tessék természetesnek kezelni, mert az.
nyugi..tuti lesz ott sok lány akiknek meglesz:) ne evvel foglalkozz, bulizz!
Szia! Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz: menj nyugodtan, ne hagyd ki emiatt a gólyatábort!! :) Mikor nekem volt gólyatáborom, nekem is megvolt (és persze a legerõsebb volt a vérzésem), hát néha igencsak paráztam az átázás miatt... de nem kellett volna. Szóval menj, és érezd jól magad!!! :D
Ne aggódj, én is "piroskázva" nézek elébe, s emiatt egy minutum erejére sem fordult meg a fejemben, hogy kihagynám az élményt. Menj, hacsak nem onnan jössz.:D
Miért mondanád le? Más lány is lesz ott, aki lehet, hogy éppen akkor menstruál! Ezt nem kell szégyellni, hiszen a világ legtermészetesebb dolga! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :) és amúgy nics valami modszer amivel kicsit csökkenteni lehetne?(mert most nagyon erõs és csak egyre eõsebb lesz pont a gólyatábor alatti idõszakban)
A kérdező hozzászólása: tényleg nagyon köszi a válaszokat! ha valaki szeretne még nagyon szívesen fogadom a további válaszokat is! :D

Régota vagyunk együtt a barátommal. De az utobbi idöben . Nekem nem sikerült a csucsra jutnom:/ Sokat probálkozzunk, de igy sem megy. Nem gondolom, hogy vele lehet baj. Lehet, hogy lelki. csak nem tudom mi. Lenne ötletetek, hogy hogyan probálkozzunk?

Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Nem tudom mit tegyetek de már eleve hogy rástresszelsz még úgyse fog menni.Jól írtad ennek lelki okai vannak mint nekem mi 5 éve vagyunk együtt és kb 3-szor értem el a csúcsra azon kívül hogy a szex amúgy fantasztikus.. és nem is kis ideig tart. Mint itt nálad is az lehet a bibi hogy valami nem enged feloldódni, az én esetemben tudom mi a tiedben pedig csak te tudhatod.

Nem tudom mit tegyetek de már eleve hogy rástresszelsz még úgyse fog menni.Jól írtad ennek lelki okai vannak mint nekem mi 5 éve vagyunk együtt és kb 3-szor értem el a csúcsra azon kívül hogy a szex amúgy fantasztikus.. és nem is kis ideig tart. Mint itt nálad is az lehet a bibi hogy valami nem enged feloldódni, az én esetemben tudom mi a tiedben pedig csak te tudhatod.
A kérdező hozzászólása: Értem, Én talán attol félek, hogy nem vagyok elég jó neki...viszont az elsö idöszakban nem volt semmi probléma...akor ment az egész dolog:/
Akkor érdemes megvizsgálnod magadban hogy hol jött fel benned ez az érzés, ne aggódj ezen nem hiszem hogy nem lennél jó neki hisz veled van :) Hidd el, fogadd el önmagad mert úgy vagy jó ahogy vagy és akkor minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Sok minden történt azota remélem orvosloni tudjuk a problémánkat..köszönöm a válaszokat!
nincs mit!
Szerintem, nem próbálkozni kelleni, hanem élvezni.
A kérdező hozzászólása: Mért te miközben sexelsz nem élvezed?Akor? miröl beszélünk?
Sokat segítene ha tudnám, hogy hány éves vagy. Illetve milyen régóta vagytok együtt a barátoddal. Így nehéz azért segíteni. Valószínûleg nem technikai segítség kell neked ha korábban ment minden rendben. Hanem csak fel kellene dobni a helyzeteket valamivel.
A kérdező hozzászólása: Nem unalmas a sexuális életünk...
Lehetséges, hogy a veszekedés miatt érzed ezt.
A kérdező hozzászólása: Azt is mondta, hogy fura érzése van. Kérdeztem, hogy mirõl és azt mondta nem tudja. Most valahogy nem értem az egészet:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!