Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy stressztöl késik (2 db)

Lehet, hogy a stressztöl késik? ma kellet volna jönnie. a hasam fáj két napja barnátam most meg semmi.

tegnap váratlanul meghalt aposom.lehet hogy azért nem jött meg?

Legjobb válasz: Ha lelkileg padlón vagy,vagy nagyon izgulsz valami miatt,akkor lehet,hogy késik vagy ki is marad(persze az se kizárt,hogy várandós vagy)

Ha lelkileg padlón vagy, vagy nagyon izgulsz valami miatt, akkor lehet, hogy késik vagy ki is marad(persze az se kizárt, hogy várandós vagy)

Terhes lennék? Késik, de lehet az antibiotikumtól vagy a stressztől vagy esetleg amiatt, hogy föl voltam fázva?

Mostanában van pár gond a családba ami miatt sokat stresszélek de nem tudom,( + 2 hétig antibiotikumokat szedtem elég erőseket, fölfázásra) hogy e miatt e de késik a menstruációm. Elég rendszertelen. Ebben a hónapban nőgyógyásznál is voltam ő semmit se mondott, h várandós lennék, vagy bármi probléma lenne.Párommal óvszerrel védekeztünk, mindig ügyeltünk h nem e szakadt ki. Nem tudom mi oka lehet a mensim késésének, gyereket még nem terveztünk, de semmiféleképpen nem vetetném el! Szerintetek??

Legjobb válasz: Ha még a következõ menstruációnál sem tartasz, akkor az orvos nem tudja megállapítani, hogy terhes vagy-e, sõt, még a teszt sem igazán. Most, hogy már késik, tesztelj egyet, és megtudod, hogy terhes vagy-e. Egyébként én elég kicsi esélyt látok rá, de elképzelhetõ. Bár inkább a felfázás miatt talán...

Ha még a következõ menstruációnál sem tartasz, akkor az orvos nem tudja megállapítani, hogy terhes vagy-e, sõt, még a teszt sem igazán. Most, hogy már késik, tesztelj egyet, és megtudod, hogy terhes vagy-e. Egyébként én elég kicsi esélyt látok rá, de elképzelhetõ. Bár inkább a felfázás miatt talán...
A kérdező hozzászólása: Teszteltem reggel, negatív lett, de még hírese-hamva a mensimnek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!