Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy sikerült a baba (33 db)

Lehet, hogy sikerült a baba? Lehetnek terhesség jelei?

Három napja késik a mensim.Állandóan éhes vagyok.Egyik reggel munkába menet éreztem a buszon,hogy valakinél párizsi van,majd megvesztem érte.Volt,hogy undorodtam ételtől.Sokszor van hányingerem,hánytam is egyik este.Állandóan aludnék,pedig napi 7-8 órát alszom,de mégis egész nap álmos vagyok.Sokszor kell pisilni mennem.(Hozzáteszem IR és PCO-m van amiket kezelek)Örülnénk a babának nagyon.

Legjobb válasz: Még akár jót is jelenthet,de nem törvényszerû, csinálj egy tesztet.

Még akár jót is jelenthet, de nem törvényszerû, csinálj egy tesztet.
szia! Igaza van az elsõnek lehet baba is és sajnos a nõi szervezet bármire képes. Azt mondják a terhesség korai szakaszában nincs tünet csak a kimaradt menzesz, de nem vagyunk egyformák nekem pl.semmi nem volt csak nem jött meg és 5nap késésnél pozitív lett a teszt. Barátnõm viszont hasonló dolgokról számolt be mint amit te leírtál. Jó esélye van a babának szerintem tesztelhetsz nyugodtan akár már napközben is ha van baby ki fogja mutatni egy teszt esetleg vegyél érzékenyebbet egy 10-est. Drukkolok! Írd meg majd az eredményt. Ha 3napja késik és ilyen tüneteket tapasztalsz pozitív lesz az eredmény.
Lemaradt: pozitív lesz az eredmény ha baba van a pocidban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Tavaly októberben is úgy nézett ki, hogy bab van, aztán majd két hétre rá megjött. Nem merek tesztelni, félek hogy megint csalódok. :( Állítólag a gyógyszer, amit az inzulin végett adnak kitolhatja a mensit.Hát nem tudom.....

Szerintetek ezek alapján lehet, hogy sikerült a baba?

30.-ára nem várom. Fájnak a melleim, főleg oldalt és a mellbimbók és görcsöl a hasam már 2 napja, mintha meg akarna jönni. De általában miután elkezdek görcsölni, pár órára rá meg is jön, de eddig még nem jött meg. Pont az ovumkor voltunk együtt, nagyon reménykedünk hogy sikerül a baba! Szerintetek ezek alapján meg fog jönni, vagy van esély a babára? Pénteken tesztelnék majd...

Legjobb válasz: Ez még nagyon kétesélyes.

Ez még nagyon kétesélyes.
Jó kérdés, ezt mi így pontosan nem tudhatjuk. Terhességi tünet lehet minden, amit eddig nem tapasztaltál menstruáció elõtt. De az is lehet, hogy minden olyan lesz, mintha meg akarna jönni, aztán mégsem fog. Nálam például így volt. Semmi eget rengetõ tünet vagy fájdalom, szimplán nem jött meg. Ha ovu környékén voltatok együtt, nyilván van esély a babára. De szerény véleményem szerint, simán ráérsz jövõ hét elején tesztelni. Akkor már tán késik is, ami szintén jó jel lehet. Ha baba van, ott lesz késõbb is, csak a teszt lesz sokkal egyértelmûbb.

Lehet, hogy sikerült a baba?

Lehet, hogy sikerült a baba? Ha nemjött meg a menstruációm de amikor megkellett volna jönnie akkor olyat éreztem mintha megjönne a hasam aljában és mostanában néha volt/van fehérfolyásom, lehetséges a baba?

Legjobb válasz: Vagy igen, vagy nem.

Vagy igen, vagy nem.
Teszt?

24-re nem várom, lehet hogy sikerült a baba? Tünetek lent

3 napja fáj a mellem és érzékeny,2 napja iszonyat hányingerrel kelek-fekszek és napközben is többször el?jön,fáj a derekam,és néha picit görcsölgetek is!

Legjobb válasz: MÉG NE TESZTELJ KORAI LEHET MAJD AZON A NAPON MIKORRA NEM VÁROD

MÉG NE TESZTELJ KORAI LEHET MAJD AZON A NAPON MIKORRA NEM VÁROD
Szerintem se tesztelj még. Nem mutatna semmit. A tüneteid még koraikak lennének terhességi tünetenek, ezek csak a mensi kimaradása után szokat elõjönni. Azért drukkolok.
A tesztet még én is korainak gondolom, de a terhességi tünetek bizony megjelenhetnek a nem várt menstruáció elõtt is. Nekem már 3 hetes terhesen csupa pattanás volt az arcom. Késõbb derült ki számomra, hogy nem a csoki miatt volt. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A tüneteket egyértelmûen érzem. A lányomnál is éreztem, tudtam hogy terhes vagyok.. Most is ugyanazt érzem....

Nemvárt elott 3 nappal, semmi mindjárt megjon érzés (pedig szokott lenni), csak fura has szurka, szédulés és émelygés. és bármin el tudom magam sírni. Lehet, hogy sikerult a baba?

Legjobb válasz: nekem a teszt 4! nappal délután a nemvárt elõtt egyértelmû pozitív lett:):)De nekem volt vagyis keveredett a hasszurka a mensi szerû görccsel.Hol ez volt hol az és nem émelyegtem csak rettenetesen szédültem és baromi sokat jártam pisilni.Sok sikert:)

nekem a teszt 4! nappal délután a nemvárt elõtt egyértelmû pozitív lett:) :) De nekem volt vagyis keveredett a hasszurka a mensi szerû görccsel.Hol ez volt hol az és nem émelyegtem csak rettenetesen szédültem és baromi sokat jártam pisilni.Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: koszi ;)
Vegyél egy tesztet csak úgy lehetsz bizonyos felõlle :)

Tojcsis folyás kötelező ovu előtt? Nekem nincs, csak fehéres krémes, több, mint máskor. Attól még lehet, hogy sikerült a baba?

Legjobb válasz: Hogy a pasik nem kapnak hányingert és megy el a gusztusuk a nõktõl,ha a jó kis tojcsis,fehér,krémes folyásról olvasnak...ha tudnák mibe dugják a szerszámukat,szerintem megrémülnének.Róluk még egy topikban sem olvastam,hogy milyen szagú,színû,állagú a spermájuk.Hát csajok....no comment.

Hogy a pasik nem kapnak hányingert és megy el a gusztusuk a nõktõl, ha a jó kis tojcsis, fehér, krémes folyásról olvasnak...ha tudnák mibe dugják a szerszámukat, szerintem megrémülnének.Róluk még egy topikban sem olvastam, hogy milyen szagú, színû, állagú a spermájuk.Hát csajok....no comment.
2 gyerkõcös anyuka vagyok, nem pasi, de ti Fórumtársak, belegondoltatok már, mit gondolhatnak a pasik ha ide beleolvasnak?
Szia! Nekem sem volt nagyon tojcsis méhnyákom, ritka a tökéletes folyás! De a krémes ugyanolyan remek! És ha elfogatsz egy tanácsot! Én sem voltam kevésbé rákattanva a babatémára, mint ahogy te most lehetsz, görbét vezettem, ittam gyógynövényes teákat(ezek tényleg jók, csak lehet hogy épp másra hat elõbb, mint amire iszod), néztem a folyást, méhszájat, és nagyon elkenõdtem minden hónapban, amikor mégis megjött! Csak aztán belefáradtam ebbe, és azt mondtam magamnak, hogy na itt elég aztán, nem nézek én semmit, nem iszok semmit, csak mindent bele! Elég jó kis nyár volt az, folyton úton voltunk férjemmel, volt velem hõmérõ, de nem használtam!És csodák csodája jött rögtön a baba! Szóval próbálj kilazítani, és amiket leírnak nem olyan szigorúan venni! Élvezd az életeteket a pároddal, ez legyen az elsõ és mellette csináld ezeket grafikonos dolgokat. Ha nem mûködsz mintaszerûen ezek a módszerek nem is olyan jók! Én a ciklusom elején babásodtam be! Bocs a hosszú hozzászólásért!
Miért kell szerencsétlent oltogatni?Nem kötelezõ szerintem !Vezetem a hõmet és így visszanézve nekem sem "tojcsis"volt hanem krémes!Te meg kedves válaszoló férfi létedre miért olvasgatod azt az oldalt ami részben babára vágyó vagy nem akaró nõknek szól?Hmmmm?
Kérdezõnek: nekem semmilyen hüvelyváladék nem jelzett soha ovulációt, abban a hónapban sem, amikor sikerült a baba, úgyhogy emiatt ne kenõdj el :) A kedves válaszolóknak: jót röhögöt, amikor majd a prosztatabetegségedrõl fogsz itt faggatózni, de az arcodat is megnézném, amikor kiderül, hogy nulla a hímivarsejt a spermádban. Igen férfiak is olvassák, az "egészség/férfiak egészsége" kategóriát meg nõk is olvassák, mégsem...
elsõ két válaszolók hát basszus ti aztán jó nagy tuskók vagytok!bunkó parasztok a javából!ha nem tetszik vmi akkor nem kéne itt olvasgatni meg válaszolgatni!remélem világos voltam!
TOJCSIS?? Ha már így gügyögsz, akkor szerintem igen.
A kérdező hozzászólása: utolsónak! Köszönöm szépen a válaszodat, akkor kezdek megnyugodni.

Lehet, hogy sikerült a baba?

A ciklus.hu szereint okt 18.-án volt peteérésem. Akkor együtt voltunk a párommal.Lehet hogy összejött? November 3.-án nem kell hogy megjöjjön. Folyamatosan válladékozom hol sárgás, hol barnább váladékom van. Fájnak a melleimis. Lehet baba?Az elmult 2 hónapban a menzim 6 nap helyett az egyik hónapban 1,5 napig a másik hónapban 3 napig tartott. A kkor is voltak fura jelek "tünetek", de a tesztem negatív lett. Talán most sikerült!

Legjobb válasz: Sajnos ez még nem utal terhességre. November 2-án vagy 3-án csinálj csak tesztet, okt 18+14 nap a következõ menszeszig.Várj türelemmel. Tudom nehéz mert nagyon szeretnéd ha összejönne, sajnos így vagyok vele én is, nekem 6 napot késett, folyásom volt sárgás, krémes minden, hasam szurkált rendesen, melleim nagyon fájtak, és a hõm is elég magas volt, és mégis megjött. 3.-a elõtt semmiképp ne tesztelj, ha nem jön meg 4.-én akkor már tesztelhetsz:) Majd írd meg az eredményt

Sajnos ez még nem utal terhességre. November 2-án vagy 3-án csinálj csak tesztet, okt 18+14 nap a következõ menszeszig.Várj türelemmel. Tudom nehéz mert nagyon szeretnéd ha összejönne, sajnos így vagyok vele én is, nekem 6 napot késett, folyásom volt sárgás, krémes minden, hasam szurkált rendesen, melleim nagyon fájtak, és a hõm is elég magas volt, és mégis megjött. 3.-a elõtt semmiképp ne tesztelj, ha nem jön meg 4.-én akkor már tesztelhetsz:) Majd írd meg az eredményt
Lehet baba.De nálam a terhesség elején nem volt semmilyen folyás.Megvártam a menzim napját, nem jött, vártam mág 3 napot és teszteltem.!+lett azonnal.5 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Pár napja megjön érzésem van.Éreztem pár napig szúrkálódást a méhemnél, a petefészkemnél, és a köldököm alatt- az mi lehet?
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok! Köszi a válaszokat! Bízom benne, hogy most talán sikereûl. Megírom majd a választ!

Lehet ez annak a jele hogy sikerült a baba?

ovum napján voltunk együtt a párommal ( azóta is 3 naponta), ez 26 napja volt. 28.án kellett volna megjönnie, és már 8 napja el is kellett volna múlnia, de meg sem jött... tegnap fájt a mellem, de nem a bimbóm hanem alul és oldalt. ma már nem fáj, de picit még érzékeny,hányingerem nincs, ámde olyan szagokat érzek amiket a körülöttem lévõk nem. fehér, világossárga folyásom van. mit gondoltok lehet arra gondolni hogy összejött? reggel veszek tesztet, de annyira izgatott vagyok, kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre is.

Legjobb válasz: szerintem lehet, de a teszt a tuti. drukk!!!

szerintem lehet, de a teszt a tuti. drukk!!!
Kérdezõ, én a hármas vagyok, na mizu?
az utolsó az most tõlem kérdezi amit kérdez? én írtam, hogy még várok egy két napot! ha tévedtem akkor bocsi!
Csodálom, hogy eddig bírtad!:) Csináltál tesztet?
Sziasztok! Kérdezném a kérdezõt, hogy mi lett a teszt eredménye? Én még várok egy két napot!
Engem is érdekel :) Szurkolok! :)
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm :) nem élem már bele magam, túl sokszor éltem bele magam, mostmár úgy vagyok vele, hogy érdekel persze, de majd csak a teszt után örülök :) reggel megírom az eredményt. :) ))
Felelõtlenség lenne azt írnom erre hogy igen, mert mikor valaki nagyon vágyik babára és figyeli magát akkor kepzelhet is hasonlo erzeseket, de de ha valoban igy van akkor akar lehet is. En is ekkora terhessegnel ereztem ezeket. Plussz sokat pisiltem az alhasi verboseg miatt ;) Drukkolok! Ird meg holnap mi lett a teszt!
szia, én ma teszteltem iszonyat halvány pozit.Ugyanezeket érzem.Drukkolok, reggel írd meg.Digitális clearbluet javaslom, drága de biztos!
A kérdező hozzászólása: sziasztok. tegnap este csináltam tesztet, negatív lett... viszont ma reggel nagyon kevés mennyiségû és halványpiros... rózsaszín jött meg, azóta is van de nagyon kevés. ez lehet beágyazódás vagy nem? olyan jól esik hogy így érdeklõdtök :)

Miért lehet az, hogy kb. peteéréskor együtt voltam a férjemmel, és másnap kicsit barnás-véres folyásom lett? Ez azt jelenti, hogy ne reménykedjek, hogy sikerült a baba?

Nagyon szeretnénk már babát, és félek, hogy emiatt megint nem sikerült! Köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Ha nincs semmilyen fertõzésed akkor nyugodj meg, mert te is tudod, hogy tüszõrepedéskor is elõfordulhat vérzés, ami olyan kb ,hogy csak a törléskor látható valami maszat a papíron..rózsaszínes, piros vagy barnás..nekem mikor babás lettem az elsõvel akkor volt ilyen..azóta csak egyszer volt pecsételéssel járó tüszõrepim a többi nem olyan volt..tehát tényleg lehet, hogy a tüszõd repedt fõleg ha orgazmusod is volt szexnél mert az segíti picit a repedésben..ezt a dokim okoskodta:)ha így volt akkor nagyon jókor voltatok együtt.

Ha nincs semmilyen fertõzésed akkor nyugodj meg, mert te is tudod, hogy tüszõrepedéskor is elõfordulhat vérzés, ami olyan kb , hogy csak a törléskor látható valami maszat a papíron..rózsaszínes, piros vagy barnás..nekem mikor babás lettem az elsõvel akkor volt ilyen..azóta csak egyszer volt pecsételéssel járó tüszõrepim a többi nem olyan volt..tehát tényleg lehet, hogy a tüszõd repedt fõleg ha orgazmusod is volt szexnél mert az segíti picit a repedésben..ezt a dokim okoskodta:) ha így volt akkor nagyon jókor voltatok együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ remélem, hogy tényleg csak ez van, de most kicsit véreztem is remélem, hogy nem azért még reménykedhetek!Nemtudom miért lehet ez!

Milyen apró jelekből lehet tudni a menzesz előtt hogy sikerült a baba?

Legjobb válasz: egy apro terhessdégi tesztböl!

egy apro terhessdégi tesztböl!
A kérdező hozzászólása: De úgy értem hogy menzesz elõtt, a teszt még nyilván nem mutat semmit. székrekedésem van és puffadt vagyok. A tapasztalatokat és történeteket várnám hogy kinek mi volt.
Aluszékonyabb vagy, fáradnak érzed magsat, többet jársz pisilni, viszket a melled vagy "sajog", mindjárt megjön érzésed van, de nem jön, ingerültebb vgy, kb ezek.
A nagyajkaid sokkal "mattabbak", halványabbak lesznek mint eredetileg. Ha tudod milyen színû eredetileg akkor meg tudod különböztetni. Nem vicc, ez egy terhességi jel már a mensi elõtt több nappal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!