Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy sikerült a (324 db)

Pcom van de ma reggeli tesztem nagyon halványan de pozitív lett. Gabriel. Eddig ez a teszt mindíg nega volt. Lehet hogy sikerült a csoda és babám lesz? Lehetek ilyen mázlista?

A csík éppen hogy csak látszik de ezzel a teszttel még nem volt ilyen. A véleményeket várom és köszönöm el?re is!!!

Legjobb válasz: A halvány csík is csík......Gratula!!! Csinálj holnap is egyet ha nem hiszel egy tesztnek, én 3-at csináltam 1 nap alatt annyira hihetetlen volt hogy sikerült!!!

A halvány csík is csík......Gratula!!! Csinálj holnap is egyet ha nem hiszel egy tesztnek, én 3-at csináltam 1 nap alatt annyira hihetetlen volt hogy sikerült!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Annyira félek hogy ez hamis csík, hisz alig alig látszik. Pár nap múlva megismétlem...
Az elõzõ válaszoló vok... Nekem a három tesztbõl a 2. volt halvány két csík az 1. és a 3. nagyon erõs.3 különbözõ tesztem volt, ajánlom, hogy te is másfajtát vegyél másodszorra!!!
Szia! Gratuálok, a két csík bármilyen halvány is, az két csík és az babát jelent. Én pont így vagyok mint Te múlt pénteken csináltam tesztet és nagyon halvány volt a második csík, rá két napra újra megismételtem a tesztet és már erõs volt a csík. Veled érzek az örömben, mert engem is pco-val kezelnek és alig akarom elhinni, hogy baba van. Vigyázzatok magatokra, boldog babavárást:-) 5 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! Nagyon Gratulálok a babához!!!! Remélem hogy nekem is sikerült! Sok boldogságot!

Fáj nagyon a derekam lehet hogy sikerült? A teszt is mintha jelezne valamit.

3 napja fáj a derekam, a mensimnek 2 nap múlva nem kell megjönnie, nagyon korán ébredek már napok óta, feszül az egész méhem egészen a petefészkekig, a mellem majd leszakadt tegnap este. Ma nagyon halvány pozi tesztem van. Kb. 4 napja csúnya pattanások jelentek meg rajtam, most már múlóban van.

Legjobb válasz: simán lehet mensi is,ne éld bele magad!én is így voltam minden mensi elõtt, és sajna meg is jött....de kitudja, lehet, hogy baba...

simán lehet mensi is, ne éld bele magad!én is így voltam minden mensi elõtt, és sajna meg is jött....de kitudja, lehet, hogy baba...
N em ár! Ha halvány pozi a tesztje az azt jelenti, hogy pozitív! Ha nem ciszta szórakozik veled, akkor ez baba lesz.:)
bocs a tesztrõl elfeledkeztem, de az is volt nekem, de baba sehol, milyen tesztel csináltad?viszont akkor már több esélyed van rá, grat..
Ha van egy halvany pozitiv teszted akkor ott baba van. Ket nap mulva reggeli vizeletbol ismeteld meg es meglatod erosodni fog. :) En csak hetvegere nem varom es nekem is ma kezdett el fajni a derekam. Nagyon megorvendtem amikor meglattam a kerdesed es, hogy van egy halvany pozitiv teszted!! Nekem a derekam pontosan a fenek csont felett (bocsi de nem tudom jobban elmagyarazni) kb 5 centivel, kozepen fajdogal de lehajolni is alig tudok. A melleim is fajnak.
A kérdező hozzászólása: Megjött :(
A kérdező hozzászólása: Nem erõsödött a teszt ugyanolyan lett. Viszont nem is jött meg. Valószínû két nappal késõbb volt a peteérésem mint elõször gondoltam. Szóval holnap holnapután kell megjönnie. Hát kíváncsi leszek. Remélem nem fog, mert akkor nem tudom mire vélni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Igen pontosan ott fáj a derekam ahol mondod, és nekem is nagyon fájnak ma a melleim. Hát várom hogy mi lesz, majd megírom hogy erõsödött-e a teszt :) Köszi szépen a válaszokat!
Bocs hogy kérdezek, de hogy és hol fáj a derekad? Nekem tegnap óta majd le szakad, mintha a vesém görcsölne, de attól fentebb fáj.
nem várt napján csinálj még egyet, aztán, ha azis +, akkor irány a doki....
A kérdező hozzászólása: 10-es teszt.
Sajnálom. Ha pozitív volt a teszted, és kémiai terhesség volt, vígasztaljon az, hogy ilyenkor ált. nem egészséges a magzat. A következõ hónapra nagyon készülj és beszéld meg a történteket a dokiddal! Drukkolok Neked!

Lehet, hogy sikerült a baba? Lehetnek terhesség jelei?

Három napja késik a mensim.Állandóan éhes vagyok.Egyik reggel munkába menet éreztem a buszon,hogy valakinél párizsi van,majd megvesztem érte.Volt,hogy undorodtam ételtől.Sokszor van hányingerem,hánytam is egyik este.Állandóan aludnék,pedig napi 7-8 órát alszom,de mégis egész nap álmos vagyok.Sokszor kell pisilni mennem.(Hozzáteszem IR és PCO-m van amiket kezelek)Örülnénk a babának nagyon.

Legjobb válasz: Még akár jót is jelenthet,de nem törvényszerû, csinálj egy tesztet.

Még akár jót is jelenthet, de nem törvényszerû, csinálj egy tesztet.
szia! Igaza van az elsõnek lehet baba is és sajnos a nõi szervezet bármire képes. Azt mondják a terhesség korai szakaszában nincs tünet csak a kimaradt menzesz, de nem vagyunk egyformák nekem pl.semmi nem volt csak nem jött meg és 5nap késésnél pozitív lett a teszt. Barátnõm viszont hasonló dolgokról számolt be mint amit te leírtál. Jó esélye van a babának szerintem tesztelhetsz nyugodtan akár már napközben is ha van baby ki fogja mutatni egy teszt esetleg vegyél érzékenyebbet egy 10-est. Drukkolok! Írd meg majd az eredményt. Ha 3napja késik és ilyen tüneteket tapasztalsz pozitív lesz az eredmény.
Lemaradt: pozitív lesz az eredmény ha baba van a pocidban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Tavaly októberben is úgy nézett ki, hogy bab van, aztán majd két hétre rá megjött. Nem merek tesztelni, félek hogy megint csalódok. :( Állítólag a gyógyszer, amit az inzulin végett adnak kitolhatja a mensit.Hát nem tudom.....

Szerintetek ezek alapján lehet, hogy sikerült a baba?

30.-ára nem várom. Fájnak a melleim, főleg oldalt és a mellbimbók és görcsöl a hasam már 2 napja, mintha meg akarna jönni. De általában miután elkezdek görcsölni, pár órára rá meg is jön, de eddig még nem jött meg. Pont az ovumkor voltunk együtt, nagyon reménykedünk hogy sikerül a baba! Szerintetek ezek alapján meg fog jönni, vagy van esély a babára? Pénteken tesztelnék majd...

Legjobb válasz: Ez még nagyon kétesélyes.

Ez még nagyon kétesélyes.
Jó kérdés, ezt mi így pontosan nem tudhatjuk. Terhességi tünet lehet minden, amit eddig nem tapasztaltál menstruáció elõtt. De az is lehet, hogy minden olyan lesz, mintha meg akarna jönni, aztán mégsem fog. Nálam például így volt. Semmi eget rengetõ tünet vagy fájdalom, szimplán nem jött meg. Ha ovu környékén voltatok együtt, nyilván van esély a babára. De szerény véleményem szerint, simán ráérsz jövõ hét elején tesztelni. Akkor már tán késik is, ami szintén jó jel lehet. Ha baba van, ott lesz késõbb is, csak a teszt lesz sokkal egyértelmûbb.

Lehet, hogy sikerült a baba?

Lehet, hogy sikerült a baba? Ha nemjött meg a menstruációm de amikor megkellett volna jönnie akkor olyat éreztem mintha megjönne a hasam aljában és mostanában néha volt/van fehérfolyásom, lehetséges a baba?

Legjobb válasz: Vagy igen, vagy nem.

Vagy igen, vagy nem.
Teszt?

24-re nem várom, lehet hogy sikerült a baba? Tünetek lent

3 napja fáj a mellem és érzékeny,2 napja iszonyat hányingerrel kelek-fekszek és napközben is többször el?jön,fáj a derekam,és néha picit görcsölgetek is!

Legjobb válasz: MÉG NE TESZTELJ KORAI LEHET MAJD AZON A NAPON MIKORRA NEM VÁROD

MÉG NE TESZTELJ KORAI LEHET MAJD AZON A NAPON MIKORRA NEM VÁROD
Szerintem se tesztelj még. Nem mutatna semmit. A tüneteid még koraikak lennének terhességi tünetenek, ezek csak a mensi kimaradása után szokat elõjönni. Azért drukkolok.
A tesztet még én is korainak gondolom, de a terhességi tünetek bizony megjelenhetnek a nem várt menstruáció elõtt is. Nekem már 3 hetes terhesen csupa pattanás volt az arcom. Késõbb derült ki számomra, hogy nem a csoki miatt volt. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A tüneteket egyértelmûen érzem. A lányomnál is éreztem, tudtam hogy terhes vagyok.. Most is ugyanazt érzem....

Lehet hogy sikerült? A menziig még van 5-6 napom, és előtte sosem barnáztam. Ma reggel viszont és most délután is volt egy nagyon kevés rózsaszín folyásom, de csak 1-2 pötty. Mi lehet? Beágyazódás?

Nagyon feszít a hasam, ha nyújtózkodom, olyan érzés mintha szét akarna szakadni lent. A cicim azaz a mellbimbóm meg ég.

Legjobb válasz: Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)

Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)
Reméljük! Sajnos csak a mensi idején leszel okosabb! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, velem még ilyen soha nem fordult elõ. De az a furi hogy a hónap elején arra gondoltam ha most sikerül én is fokot "pecsételni" márha az 1-2 pötty az de aztán el is felejtettem mindezt. És most mégis ez van! Vasárnap megpróbálok egy tesztet, hátha...
A kérdező hozzászólása: Sikerült! Baba van! 5 hetes vagyok!!!! :)
Szia, 1. vagyok. Gratulálok, vigyázz nagyon magadra!

Elvileg a 7. napon vagyok lehet hogy sikerült a beágyazódás?

Múlthét csütörtökön teszteltem LH teszttel egy er?s pozitívat,akkor együtt voltunk a férjemmel és másnap is!

Legjobb válasz: Szerintem nézz utána ennek a barnázgatásnak.

Szerintem nézz utána ennek a barnázgatásnak.
A barnázás lehet jele a beágyazódásnak, fõleg, ha a korábbi ciklusaidban nem fordult elõ ilyen. De még ne éld bele magad, nehogy nagyobbat csalódj, de drukkolok!
Lehet a baba jele is igen. De viszont a barnázás nem mindig jelent jót, de akár a beágyazódást is jelezheti! Én nekem volt 2-3 hónapon keresztül és sajnos a nem várt elõjele volt:( Szorítok neked hogy baba legyen:) Majd írd meg hogy mi van:)

Nemvárt elott 3 nappal, semmi mindjárt megjon érzés (pedig szokott lenni), csak fura has szurka, szédulés és émelygés. és bármin el tudom magam sírni. Lehet, hogy sikerult a baba?

Legjobb válasz: nekem a teszt 4! nappal délután a nemvárt elõtt egyértelmû pozitív lett:):)De nekem volt vagyis keveredett a hasszurka a mensi szerû görccsel.Hol ez volt hol az és nem émelyegtem csak rettenetesen szédültem és baromi sokat jártam pisilni.Sok sikert:)

nekem a teszt 4! nappal délután a nemvárt elõtt egyértelmû pozitív lett:) :) De nekem volt vagyis keveredett a hasszurka a mensi szerû görccsel.Hol ez volt hol az és nem émelyegtem csak rettenetesen szédültem és baromi sokat jártam pisilni.Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: koszi ;)
Vegyél egy tesztet csak úgy lehetsz bizonyos felõlle :)

Tojcsis folyás kötelező ovu előtt? Nekem nincs, csak fehéres krémes, több, mint máskor. Attól még lehet, hogy sikerült a baba?

Legjobb válasz: Hogy a pasik nem kapnak hányingert és megy el a gusztusuk a nõktõl,ha a jó kis tojcsis,fehér,krémes folyásról olvasnak...ha tudnák mibe dugják a szerszámukat,szerintem megrémülnének.Róluk még egy topikban sem olvastam,hogy milyen szagú,színû,állagú a spermájuk.Hát csajok....no comment.

Hogy a pasik nem kapnak hányingert és megy el a gusztusuk a nõktõl, ha a jó kis tojcsis, fehér, krémes folyásról olvasnak...ha tudnák mibe dugják a szerszámukat, szerintem megrémülnének.Róluk még egy topikban sem olvastam, hogy milyen szagú, színû, állagú a spermájuk.Hát csajok....no comment.
2 gyerkõcös anyuka vagyok, nem pasi, de ti Fórumtársak, belegondoltatok már, mit gondolhatnak a pasik ha ide beleolvasnak?
Szia! Nekem sem volt nagyon tojcsis méhnyákom, ritka a tökéletes folyás! De a krémes ugyanolyan remek! És ha elfogatsz egy tanácsot! Én sem voltam kevésbé rákattanva a babatémára, mint ahogy te most lehetsz, görbét vezettem, ittam gyógynövényes teákat(ezek tényleg jók, csak lehet hogy épp másra hat elõbb, mint amire iszod), néztem a folyást, méhszájat, és nagyon elkenõdtem minden hónapban, amikor mégis megjött! Csak aztán belefáradtam ebbe, és azt mondtam magamnak, hogy na itt elég aztán, nem nézek én semmit, nem iszok semmit, csak mindent bele! Elég jó kis nyár volt az, folyton úton voltunk férjemmel, volt velem hõmérõ, de nem használtam!És csodák csodája jött rögtön a baba! Szóval próbálj kilazítani, és amiket leírnak nem olyan szigorúan venni! Élvezd az életeteket a pároddal, ez legyen az elsõ és mellette csináld ezeket grafikonos dolgokat. Ha nem mûködsz mintaszerûen ezek a módszerek nem is olyan jók! Én a ciklusom elején babásodtam be! Bocs a hosszú hozzászólásért!
Miért kell szerencsétlent oltogatni?Nem kötelezõ szerintem !Vezetem a hõmet és így visszanézve nekem sem "tojcsis"volt hanem krémes!Te meg kedves válaszoló férfi létedre miért olvasgatod azt az oldalt ami részben babára vágyó vagy nem akaró nõknek szól?Hmmmm?
Kérdezõnek: nekem semmilyen hüvelyváladék nem jelzett soha ovulációt, abban a hónapban sem, amikor sikerült a baba, úgyhogy emiatt ne kenõdj el :) A kedves válaszolóknak: jót röhögöt, amikor majd a prosztatabetegségedrõl fogsz itt faggatózni, de az arcodat is megnézném, amikor kiderül, hogy nulla a hímivarsejt a spermádban. Igen férfiak is olvassák, az "egészség/férfiak egészsége" kategóriát meg nõk is olvassák, mégsem...
elsõ két válaszolók hát basszus ti aztán jó nagy tuskók vagytok!bunkó parasztok a javából!ha nem tetszik vmi akkor nem kéne itt olvasgatni meg válaszolgatni!remélem világos voltam!
TOJCSIS?? Ha már így gügyögsz, akkor szerintem igen.
A kérdező hozzászólása: utolsónak! Köszönöm szépen a válaszodat, akkor kezdek megnyugodni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!