Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy problémáim vannak (611 db)

Lehet, hogy baj van? 5 hónapja szedek fogamzásgátlót. Mindig csütörtökön jött meg, de most már ma (szerda) este. Lehet, hogy terhes vagyok, vagy valami probléma van? Vagy ezt teljesen normális?

Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Abból, hogy egy nappal elõbb jött meg, te arra következtetsz, hogy terhes vagy? Elég érdekes logika. Mondhatnám úgy is, hogy szar. Feleslegesen nem kell problémákat gyártani magadnak. Nincs semmi probléma, egy nappal elõbb jött meg és kész. Elõfordul.

Abból, hogy egy nappal elõbb jött meg, te arra következtetsz, hogy terhes vagy? Elég érdekes logika. Mondhatnám úgy is, hogy szar. Feleslegesen nem kell problémákat gyártani magadnak. Nincs semmi probléma, egy nappal elõbb jött meg és kész. Elõfordul.
1 kérdés: Van rá ok, hogy baj legyen?
jövõre sem csütörtökön fog megjönni. véletlen volt, hogy eddig csak csütörtökön jött meg. mindíg x naponta jön meg.
ugyan már.. nekem is eddig pénteken jött meg, de az elõzõ hónapban csütörtökön kezdtem 1 kicsit vérezni, aztan meg már nagyon.. nincs ezzel gond.. :)
Szia! Ne aggódj, nem vagy terhes :) Nekem meg mindig szerdán szokott megjönni, amíg a régi fajta tabit szedtem, kb órára pontosan várhattam a vérzést. Inkább azt képzeld el, nekem milyen érzés volt, amikor ez után a megszokott rendszer után nekem egyszercsak egy nappal késõbb jött meg... :O :D

SOS! IPhone 4S készülékem van. Miért van az, hogy ha pl Youtube vidókat nézek vagy Skypeolok vagy csak iMessaget küldök, lekapcsolódik a wifiről? Mi lehet a probléma? Van rá valami megoldás?

Már nagyon idegesít?, hogy nem lehet vele 3 percnél tovább úgy netezni, hogy ne dobná le.

Legjobb válasz: lehet, h a beállításoknál kell megváltoztatnod vmit, lehet, h 3G-rõl nézed a videókat, vagy egyszerûen kimész a wifis körzetbõl.

lehet, h a beállításoknál kell megváltoztatnod vmit, lehet, h 3G-rõl nézed a videókat, vagy egyszerûen kimész a wifis körzetbõl.

Wi-fi routerom van, és egy android telefonom. A telóval tudok csatlakozni a wifire de ha pl youtubozni akarok kidobja hogy probléma van az internet kapcsolattal. Mi lehet a bibi?

Legjobb válasz: Nekem N8-as Nokiam van és nálam se megy a youtube wifivel.Tudom,hogy más rendszer de lehet,hogy ez nálad is alap.

Nekem N8-as Nokiam van és nálam se megy a youtube wifivel.Tudom, hogy más rendszer de lehet, hogy ez nálad is alap.

SOS! Mi lehet a probléma? Van a gépemen skypom, de ha beszélgetni akarok a partnerem, nem hallja a hangom! Ellenőrizni akartam az Echot, de ott telefonhívás van írva, nem sima HÍVÁS! Frissíteni kellene a Skypot? De hogyan?

Legjobb válasz: hello Letöltheted a skype legújabb verzióját innen: http://www.skype.com Felhívod az echo-t és ott leteszteled, ha nincs hangod akkor beállítod a mikrofonod.

hello Letöltheted a skype legújabb verzióját innen: http://www.skype.com Felhívod az echo-t és ott leteszteled, ha nincs hangod akkor beállítod a mikrofonod.
A kérdező hozzászólása: És az új verzió a régi helyébe lép? De most mégis sikerült felhívnom az echot, de mem hallom vissza a hangom! A kamera mûködik, de a hangot hol kell beállítani? Bocsi de nagyon kezdõ vagyok!

Mi lehet a probléma? Van egy plasma tv-m és 15perc után kikapcsol, ha várok egy 10percet akkor vissza tudom kapcsolni! Az első gondolatom az hogy túl melegszik. Mit kéne kicserélni benne?

Legjobb válasz: Valami túlmelegszik benne. Hogy mit kell kicserélni, azt majd a szerelõ megmondja. Ez kicsit bonyolultabb készülék mint egy faék, szóval ne akard megbarkácsolni.

Valami túlmelegszik benne. Hogy mit kell kicserélni, azt majd a szerelõ megmondja. Ez kicsit bonyolultabb készülék mint egy faék, szóval ne akard megbarkácsolni.
Szerintem jól gondolod. túlmelegszik, de ha garis vidd vissza, ne szedd szét.
A kérdező hozzászólása: Már nem garanciális.
Biztos, hogy jól tud szellõzni? Nincs leterítve, beépítve stb?
A kérdező hozzászólása: Biztos jól szellõzik... már leszedtem a hátulját is de ugyanúgy kikapcsol...
Neken LCD TV-nél csinálta ugyanezt, a táp adta meg magát

Van egy nyaralóm, a WC idõközönként eldugul, majd a falnál - ahol a vezeték van "vezetve" - idõközönként csöpög, de elõfordul, hogy rendesen "átázik" a fal. Mi lehet a probléma?

Télen a nyaraló elhagyatott volt, nem jártam ki. Minden le volt kapcsolva, nem volt használva semmi. Tavasszal mikor elkezdtem használni a WC-t észrevettem, hogy elkezdett a falnál - külsõ rész - elõször csöpögni, majd ázni.

Legjobb válasz:
A dugulás nem feltétlen függ össze a fal ázásával, valószínûbb hogy nem. Ha mindig egyszerre jelentkezik a két probléma akkor lehet. A dugulás sokszor ilyen hogy valamennyire kiáznak aminek kell, de mivel ezt nem látni benne szokott maradni valamennyi lerakódás. Ahol marad belõle ott már könnyebben felgyûlik megint, ezért újra dugulás lesz belõle. Vannak már egész jó szerek rá érdeklõdd meg melyik a legjobb és pár naponta ismételd meg akkor is ha már jónak tûnik. Flakonján rajta van ha pl nem szabad meleg vízzel öblíteni bizonyos reakciók miatt, ezt olvasd el rajta. Az ázás meg nagyon is lehet hogy attól van mert nem volt víztelenítve télre a vezetés és elzárva a fõcsap. Mindkettõ szükséges. Elsõ elzárni a fõcsapot az egész házra, lehet a kertben van egy aknája vagy ilyesmi. Utána mindenhol kiengedni a vizet ahova futnak. De találtam neked egy rendes leírást, ebben minden benne van. Ha eltört a falban a vezeték az bizony cserét is jelent. Azért lehet hogy nem ázik mindig (pl) mert csak kicsit van törve a vezeték, és néha pl elgugítja a szenny is. Egy kicsi repedést el tud. Ha ez van ez kb így megy: kis repedést eltömi egy kis lerakódás, az áramlástól a lerakódás arrébb megy ahol jobban lekad (pl kanyar), ekkor meg elkezd ázni és dugulni is egyszerre. Ha ez az eset lenne akkor az abból látszana ha nagyon alaposan dugulás mentesítenél elõször és akkor mindig ázna is (nem lenne semmi ami tömítené a repedést). Az ázást vedd komolyan jobb mielõbb megcsiáltatni, megjavulni ez nem fog magától. Az bontással és vezeték cserével jár, majd vissza vakolás és ami kell neki. [link]

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A dugulás nem feltétlen függ össze a fal ázásával, valószínûbb hogy nem. Ha mindig egyszerre jelentkezik a két probléma akkor lehet. A dugulás sokszor ilyen hogy valamennyire kiáznak aminek kell, de mivel ezt nem látni benne szokott maradni valamennyi lerakódás. Ahol marad belõle ott már könnyebben felgyûlik megint, ezért újra dugulás lesz belõle. Vannak már egész jó szerek rá érdeklõdd meg melyik a legjobb és pár naponta ismételd meg akkor is ha már jónak tûnik. Flakonján rajta van ha pl nem szabad meleg vízzel öblíteni bizonyos reakciók miatt, ezt olvasd el rajta. Az ázás meg nagyon is lehet hogy attól van mert nem volt víztelenítve télre a vezetés és elzárva a fõcsap. Mindkettõ szükséges. Elsõ elzárni a fõcsapot az egész házra, lehet a kertben van egy aknája vagy ilyesmi. Utána mindenhol kiengedni a vizet ahova futnak. De találtam neked egy rendes leírást, ebben minden benne van. Ha eltört a falban a vezeték az bizony cserét is jelent. Azért lehet hogy nem ázik mindig (pl) mert csak kicsit van törve a vezeték, és néha pl elgugítja a szenny is. Egy kicsi repedést el tud. Ha ez van ez kb így megy: kis repedést eltömi egy kis lerakódás, az áramlástól a lerakódás arrébb megy ahol jobban lekad (pl kanyar), ekkor meg elkezd ázni és dugulni is egyszerre. Ha ez az eset lenne akkor az abból látszana ha nagyon alaposan dugulás mentesítenél elõször és akkor mindig ázna is (nem lenne semmi ami tömítené a repedést). Az ázást vedd komolyan jobb mielõbb megcsiáltatni, megjavulni ez nem fog magától. Az bontással és vezeték cserével jár, majd vissza vakolás és ami kell neki. [link]
Ha nem volt tiszta még, az ázás az egy dolog és a dugulás egy másik. Szal ha a dugulást sikerül rendbe hozni házilag azzal az ázást nem tudod ugye megszüntetni, de annyival olcsóbban megúsztad és annyival elõrébb vagy.
A szivárgás helyét próbáld megállapítani, ez nagyban meghatározza az árát is. Ha pl láthatóan egy mosdó vagy wc külsõ részén szivárog a víz, azt sokszor szemre is lehet látni. Ahol gyöngyözik csöpög stb ott a bibi. Ha egy fal közepén van vízfolt és látszik, hogy nem egy külsõ szerelvénybõl folyik oda, hanem csak a falból belülrõl ázik, az akkor bontással is jár ami nyilván a költségesebb. Általában kiszállási díj, munkadíj, anyagköltség. Pár tizes lesz ha bontani kell. Azt derítsd fel tüzetesen hogy külsõ vagy falon belüli e az ázás.
A kérdező hozzászólása: Holnap megpróbálom azt, hogy felmosóronggyal "kiitatom" a vizet a WC-bõl majd öntök bele egy liter sósavat és hagyom állni egy órán keresztül. Hátha ez beválik. HA ez sem, akkor feltétlenül hívok szakembert.
A kérdező hozzászólása: A héten hívok szakembert. Reménykedem benne, hogy nem akkora a probléma, mint amekkorának képzelem. Nem szeretnék most több tízezer forintot cserére, javításra költeni. De ha mégis erre kerülne a sor, kénytelen leszek. Mit gondolsz, gondoltok mennyibe kerülne az egész csere? 30-50.000FT-bõl meglenne?
Egy doboz bõven elég még elhasználni se fogod tudni. Egy alkalomra, most nem olvasom el a dobozán, de valami 1 vagy 2 kupaknyi kell, szóval elég egy flakon vagy 30 használatra is. Sacc. Figyelmetlen voltam pedig írtad hogy a wc-ben jött fel a víz. Bocsi. Ez amit mutattam lefolyóba való és vécébe mást kéne venni ha ott van a dugulás. A használatukat meg alaposan el kell olvasni mert a víz hatására erõs reakciók keletkeznek és ezért más a csapba való kevés vízzel (mint ez) és más a wc-be való ahol sok víz van benne amúgy is. De wc-hez valóból se vegyél csak egyet, az is jópár alkalomra elég. Ami a legfontosabb hogy a wc dugulásához mindenképpen hívj szakembert! Ami az ázás miattúgy sem kerülhetõ ki. Ha tudnál bontani a falon, csõcserét megcsinálni szakszerûen és vissza falazni, vakolni festeni, burkolni ami kell más lenne a helyzet. De úgy tûnt ilyenekben nem vagy járatos. Szóval az ázáshoz úgy is kell szakember és a wc is kényes tud lenni. Jobb ha keresel olyan szakembert aki mindkettõt meg tudja csinálni. ... és bocsi hogy elnéztem
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm.
A szaga csípõs azzal vigyázz és szellõztetve használd.
Ez elég jól hatott de használd többször. major domus szuper búvár [link]
Szétfagyott a vezetéked.
A kérdező hozzászólása: Két napja nem ázik a fal illetve nem jön fel az "anyag" érdekes. :D

Van egy MSI CR650 laptopom. Korábban egyik napról a másikra jelentkezett egy eléggé zavaró probléma. Egyszer csak magától újraindult, és ezután az jelezte, hogy az audioszolgáltatás nem fut. Mi lehet a probléma?

Egyszer csak magától újraindult,és ezután az jelezte,hogy az audioszolgáltatás nem fut vagy pedig azt hogy nincs csatlakoztatott hangszóró... Máskor pedig nem újraindult,hanem "becsikozódott" a képernyő és gyakorlatilag lefagyott. Aztán egy idő után eltűnt ez a jelenség. Most újratelepítettem a gépem, és természetesen újra visszatért a probléma. Elég idegesítő,hogy 10-15 vagy 20 perc után fogja magát és újraindul. Mi lehet a megoldás,illetve a probléma?

Legjobb válasz: én azt gondolom,hogy valamilyen driver probléma lesz,de mindenbõl a lehetõ legfrissebb van fent.

A kérdező hozzászólása: én azt gondolom, hogy valamilyen driver probléma lesz, de mindenbõl a lehetõ legfrissebb van fent.
A kérdező hozzászólása: valakinek valami tippje?

Áprilisban vették észre hogy cisztám van a petefészkemben. Először nőtt aztán menstruációval egyre kisebb lett és nem is volt már problémám vele. Ez áprilisban volt. Most viszont elkezdett hullani a hajam, már 8 hete lehet hozzá köze? Lehet PCOS?

Legjobb válasz: a PCOS-nál nem egy ciszta van hanem sok pici ami se nem nõ se nem tûnik el. Azok a meg nem érett petesejtekbõl alakulnak ki. De a hajhullás lehet egyéb hormonális probléma miatt, de lehet sima hajhullás is, van hogy több hullik van hogy kevesebb. Ha marad még pár hétig akkor menj orvoshoz hogy csináljanak hormon vizsgálatot.

a PCOS-nál nem egy ciszta van hanem sok pici ami se nem nõ se nem tûnik el. Azok a meg nem érett petesejtekbõl alakulnak ki. De a hajhullás lehet egyéb hormonális probléma miatt, de lehet sima hajhullás is, van hogy több hullik van hogy kevesebb. Ha marad még pár hétig akkor menj orvoshoz hogy csináljanak hormon vizsgálatot.

Tisztelt Doktor Úr! 65 éves vagyok, és még mindig hőhullámaim vannak. Tulajdonképpen megszoktam, lehet, hogy már el sem múlik? Másik problémám, hogy egész nap nincs vizeletürítésem, képes vagyok reggeltől délután 2-ig is úgy lenni, hogy nincs ingerem. Az

Tisztelt Doktor Úr! 65 éves vagyok, és még mindig hőhullámaim vannak. Tulajdonképpen megszoktam, lehet, hogy már el sem múlik? Másik problémám, hogy egész nap nincs vizeletürítésem, képes vagyok reggeltől délután 2-ig is úgy lenni, hogy nincs ingerem. Az éjszakákat viszont azzal töltöm, hogy nagyon gyakran kijárok és annyit pisilek, mintha megittam volna egy szökőkutat. Ez nem probléma, de az alvásomat nagyon zavarja, mert nem tudok rögtön visszaaludni. Mire visszaaludnék, megint ki kell mennem. Elég folyadékot iszom napközben. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hőhullámokkal terhelt időszak egyénenként igen eltérő hosszúságú lehet. Mindenképpen javaslom a Remifemin plus tabletta rendszeres szedését, amellyel a hőhullámok, alvászavarok és egyéb változókori problémák enyhíthetők. A vizelési panaszok hátterében többféle probléma is állhat, ezért feltétlenül tanácsolok egy urológiai kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hőhullámokkal terhelt időszak egyénenként igen eltérő hosszúságú lehet. Mindenképpen javaslom a Remifemin plus tabletta rendszeres szedését, amellyel a hőhullámok, alvászavarok és egyéb változókori problémák enyhíthetők. A vizelési panaszok hátterében többféle probléma is állhat, ezért feltétlenül tanácsolok egy urológiai kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!