Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy pontos menstruáció (8 db)

2napja múl el a menstruációm és mára megjött. Ez hogy lehet? Pontosan jött meg a mensim. KEvés volt nagyon inkább barnázásnak mondnám. Valakinek votl iylen? Az lehet hogy terhes lennék?

Legjobb válasz: Ha normálisan volt meg a mensid,tehát a színe és a mennyisége is szokásos volt akkor szinte 100% hogy nem vagy terhes! Hormonprobléma is okozhat ilyeneket!Konzultálj az orvosoddal!

Ha normálisan volt meg a mensid, tehát a színe és a mennyisége is szokásos volt akkor szinte 100% hogy nem vagy terhes! Hormonprobléma is okozhat ilyeneket!Konzultálj az orvosoddal!
Hány éves vagy?
ezt most úgy érted hogy nem fixen 28 vagy akárhány napos?? ha már látszik az uh-n megmondják neked mennyi idõs a terhesség majdhogynem napra pontosan, onnan már ki tudod számolni visszafele az idõt.+vannai ilyen terhességi kalkulátorok amibe bepötyögöd az adatokat és kiad minden infót
Nekem sem mindig ugyanannyi napos a ciklusom. Az orvos majd megmondja, hogy kb mikor történhetett.
Az utolsó menstruációd elsõ napjától kezdõdik a számítás, de itt van egy kalkulátor, hátha ez segít: http://www.babasmamas.hu/kalk.php

Lehet, hogy rendszeres, pontos menstruáció ellenére nincs peteérésem?

Csak most kezdtünk próbálkozni,és eddig minden rendben volt,szabályos volt a cikluson,szinte napra pontos és sosem szedtem fogamzásgátlót.

Legjobb válasz: lehetséges. a legjobb az lenne ha mérnéd a hõdet. az megmondja neked hogy volt-e peteérésed.

lehetséges. a legjobb az lenne ha mérnéd a hõdet. az megmondja neked hogy volt-e peteérésed.
Igen, lehet. De hõmérõzéssel, vagy uh-gal, esetleg ovulációs teszttel könnyen kiderítheted.
Szia, Nekem mindig pontosan 31 napra jött meg, aztán vettem egy baby lab nevezetû peteérést nyálból kimutató kütyüt, kb 7000ft volt de nagyon sok ideig használható/tulajdonképpen míg el nem töröd/.Elöször kiröhögtem , azt hittem nem mûködik, mert nem mutatott nekem peteérést.Bementem a dokihoz és ultrahangal meg tudja állapítani a méhfal vastagságából, hogy volt-e peteérés... hát nekem nem volt.Így 6 hónap kemény babagyártás után kaptam rá peteérést szabályozó Clostibegy / azt hiszem ez a neve/ gyógyszert, és azonnal teherbe estem. sok sikert. Egy 15 hetes kismama:o)

Nekem menstruáció kimaradásom van? 12 éves korom óta van menzeszem de soha nem volt pontos 16 éves vagyok van egy 7 honapos kisfian négse jelentkezik a menzeszem 1 szer volt szülés után! Az lehet ok hogy fogytam 51kilo vagyok és 56 szoktam lenni?

Legjobb válasz: Ez igen! Gratulálok a kisfiadhoz! Hogy sikerült 15 évesen?? Amúgy szülés után idõbe telik, mire beáll újra a menstruáció. Ilyen kevés fogyástól általában nem szokott még elmaradni, de nem kizárt. Menj dokihoz!

Ez igen! Gratulálok a kisfiadhoz! Hogy sikerült 15 évesen?? Amúgy szülés után idõbe telik, mire beáll újra a menstruáció. Ilyen kevés fogyástól általában nem szokott még elmaradni, de nem kizárt. Menj dokihoz!
szia. igen lehet ok. hirtelen fogyás, lehet felborult a hormonháztartásod.Elég ok ez is hogy késsen.Gratula a babádhoz:)
jézusom te már akkor 15 évesen keményen vágtad a témát a szex-ben ehhez csak gratulálni tudok én biztos szégyenleném magam hogy ilyen korban szülök:S:S:S gyakorlatilag nem is éltél hogy ugy mondjam, de ezútán már fogsz mert fel van adva a lecke

Sose volt pontos a menstruaciom. Volt, hogy honapokat kimaradt, es most is 3 honapot kesik.14 eves vagyok, masfel eve van meg, szuz vagyok. Aggodok. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Elvileg két év van rá, hogy beálljon rendesen, ha utána is ennyire szabálytalan, mindenképp menj el orvoshoz (háziorvos, vagy gyereknõgyógyász), esetleg olyan problémád is lehet, ami akár meddõséget okoz, nem jó játszani az ilyesmivel. Egyelõre még nyugodj meg, de ha eltelik a két év, és az azt követõek is kimaradoznak, akkor irány az orvos.

Elvileg két év van rá, hogy beálljon rendesen, ha utána is ennyire szabálytalan, mindenképp menj el orvoshoz (háziorvos, vagy gyereknõgyógyász), esetleg olyan problémád is lehet, ami akár meddõséget okoz, nem jó játszani az ilyesmivel. Egyelõre még nyugodj meg, de ha eltelik a két év, és az azt követõek is kimaradoznak, akkor irány az orvos.
Ahogy az elsõ Válaszoló is írta, 2 év alatt kell beállnia a menstruációnak, viszont maximum fél év lehet 2 menstruáció között. Ha még 3 napig késik, akkor tényleg menj orvoshoz.
Még simán belefér. Nem kell egynelõre aggódnod még miatta. Sokaknak azért nem két év alatt áll be hanem több. A mig nem élsz nemi életet nem kell aggódnod, az orovs meg semmit nem csinál mivel nem tud mit tenni. Ö is azt mondja majd hogy normális. AKinek több mint fél éve nem volt ott sem csinál semmit maximum egy uh-ot hogy nincs-e szervi oka. Hormonnal még felesleges kezelni egy ilyen fiatal szervezetete.
Semmi gond, minden rendben van még. Majd 16 éves korodra be fog állni, addig akár hónapokra is kimaradhat.
Nos, nekem is ezt mondták, hogy be fog állni, de nem állt be. Hormonproblémám volt a háttérben. Esetleg menj el endokrinológushoz, ha szeretnéd kivizsgáltatni magad, bár ha egy évet vársz, annyi még belefér.
Teljesen rendben vagy ezzel, majd 1-2 év alatt be fog állni ez, addig meg ne izgulj. 17 éves korodig kellene beállni, ilyen fiatal korban ez még elõfordulhat.
Ne aggódj, ez normális.Elvileg 2-3 év alatt kell beállnia.

Miután megjött a menstruációm, rá 2 hétre szeretkeztünk a barátommal. Védekeztünk, de 3 napja kellett volna, hogy megjöjjön. De késik! Mi lehet a baj? Talán a stressz? Talán egyszer volt eddig pontos, de most nagyon kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Semmi baj. Ha védekeztetek, akkor nincs semmi probléma. Ellenõriztétek, hogy az óvszer nem szakadt-e ki? Egyébként szerintem csak a stressz. Nálam is elõfordul, hogy késik 2-3 napot néha. Mint pl. most is késik. Ne idegeskedj.

Semmi baj. Ha védekeztetek, akkor nincs semmi probléma. Ellenõriztétek, hogy az óvszer nem szakadt-e ki? Egyébként szerintem csak a stressz. Nálam is elõfordul, hogy késik 2-3 napot néha. Mint pl. most is késik. Ne idegeskedj.
Ha védekeztetek, akkor nincs gond. Ha nem, akkor sok mindenen érdemes elgondolkodni...
csinálj reggel egy tesztet

Miért lehet az, hogy több hónapig pontos volt a menstruációm, de aztán az következő hónapban kétszer is megjött, ebben a hónapban meg 1 héttel hamarabb jött meg?

Legjobb válasz: Nekem is állandóan váltakozik, ne aggódj emiatt. A nõgyógyászom azt mondta, ezek még beleférnek, akkor van baj, ha rendszeresen két hetente jön meg, vagy folyton kimarad.

Nekem is állandóan váltakozik, ne aggódj emiatt. A nõgyógyászom azt mondta, ezek még beleférnek, akkor van baj, ha rendszeresen két hetente jön meg, vagy folyton kimarad.

Hogy lehet az, hogy 4 hònapig napra pontosan ugyan akkor jött meg (gyògyszert szedek) és az utolsò 2 menstruáciòm pedig egy nappal előbb?

Legjobb válasz: Ebben nincs semmi különös. Nagyon sok egyéb élettani összetevõje is van. Egy fél év leforgása nem nagy idõ ebbõl a szempontból.

Ebben nincs semmi különös. Nagyon sok egyéb élettani összetevõje is van. Egy fél év leforgása nem nagy idõ ebbõl a szempontból.
a lényeg az h a 7 napos szünetben jöjjön meg :) nekem van h reggel van h este jön meg...ha belegondolsz simán átcsúszhat egyik napról a másikra és neked 1 napot jelent, a szervezetednek meg csak pár órát :)
inkább vegyél egy tesztet, ha parázol, minth napokig stresszelj emiatt de ugysem lesz gond :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!