Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy pontos (546 db)

Most érettségiztem középszinten spanyolból, és az hogy lehet, hogy egy 13 pontos levél felvisz 7%-ot, de egy 33 pontos szóbeli nem visz fel 10%ot?

Legjobb válasz: Ezt így nem lehet megmondani, attól függ, mihez képest. Írd ide külön-külön az egyes részek elért pontszámát. Kevés pontos írásbelin több százalékot emel a max. szóbeli, mint sok pontos írásbelin.

Ezt így nem lehet megmondani, attól függ, mihez képest. Írd ide külön-külön az egyes részek elért pontszámát. Kevés pontos írásbelin több százalékot emel a max. szóbeli, mint sok pontos írásbelin.
Mihez képest? Matekból is érettségiztél?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy kevés pontos írásbelin többet emel a szóbeli... Olvasott szöveg 33 pont, nyelvtan 18, hallott szöveg értése 33, íráskészség 33. Igen matekból is érettségiztem :) Ha többet tudnék az érettségi pontszámairól, hogy pl. az egész hány pontot ér stb... akkor valószínû, hogy nem írtam volna ki ezt a kérdést. De köszönöm a semmitmondó választ.
Nem volt semmitmondó. Mind a ketten leírtuk azt, amit kihagytál: ---> Mihez képest? >---
Te most ideírtad a kapható maximális pontszámot, ezt eddig is tudtuk. Azt írd ide, hogy ebbõl te az írásbeli részein mennyit értél el. Akkor tudunk veled közösen számolgatni.

Mi az hogy KHM? (pl.25 hetes khm) Illetve hogy számoljátok ki hány hetesek vagytok? Az utolsó menses első napjától? De ez nem igaz, akkor nem lehet teherbe esni? Ki lehet számolni pontosan a foganás napját?

Legjobb válasz: A terhesség korát az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, mert az egy biztos idõpont mindenkitõl. A fogamzás idõpontját senki nem tudja pontosan, azt csak sejteni lehet de teljesen pontos dátumot nem tud senki. Bár mennyire is furcsa, de a terhességed elsõ két hetében a szó szoros értelmében nem vagy terhes, sõt akár még szûz is lehet valaki akkor.

A terhesség korát az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, mert az egy biztos idõpont mindenkitõl. A fogamzás idõpontját senki nem tudja pontosan, azt csak sejteni lehet de teljesen pontos dátumot nem tud senki. Bár mennyire is furcsa, de a terhességed elsõ két hetében a szó szoros értelmében nem vagy terhes, sõt akár még szûz is lehet valaki akkor.
Az nem khm, hanem hkm.HKM= pl. 25 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: már nem egy helyen olvastam KHM-et......ezért csodálkozom.
Szia nem inkább HKM? mert az pl 25HetesKisMama rövidítése. Az orvos számolja ki, hogy hány hetes terhes vagy az utolsó menstruáció elsõ napjából- mert ugye a 40hét sem 9hónap. Az hogy a pontos fogantatást mikor volt az Te tudod, hogy akkor fogant a pici, de orvosilag az utolsó mensi elsõ napja lesz az a dátum.(az alapján vannak a mérési adatok.)
azért kell hozzáadni 7 napot , mert a menses elsõ napján nem eshet teherbe.utolsó mensi elsõ napjához adsz 7 napot és kivonsz három hónapot, Pontosan nem lehet kiszámolni a fogantatás napját, mert a baba sem pontosan érkezik.
Szerintem egyszer valaki félreírta, aztán egy másik is, végül már mindenki írja ész nélkül, anélkül, hogy tudná mit is akar ez jelenteni! :D Ha van értelmes magyarázat a "KHM"-re, akkor visszavonom az elõzõ megjegyzésemet. Addig meg csak nevetek, hogy: KIS HETES MAMA! :D

Ha egy lány azt mondja, vagy ugy gondolja, hogy : nemtudom mit akarok. Pontosan mit takar? Hogy szerelmes-e, vagy hogy nem biztos abban. Esetleg lehet hogy egy másik illető is tetszik neki? Lányok ez pontosan mit jelent?

Legjobb válasz: poontosaaan? mit tudom én. mindenkinek mást takarhat egyértelmû nem szerelmes beléd, de azért nem akar otthagyni, mert azért valamennyire jó vagy, de lehet nem akar komolyan belemenni a dologba, csak jól érezni magát, arra is vár, h te mit lépsz, ha kell neked ráhajthatsz így is, de lehet hogy nem is ér neked annyit, h küzdj érte, akkor õ is ink tovább állna, v genyó és igazából nem akar tõled semmit, bár akkor nem értem mit csûri csavarja a dolgot, vagy van egy másik srác a dologban, és nem tudja kit akar, vagy õt akarja, csak a srác foglalt, ezért nem tudja még, próbálja-e mással.. stb egy lány

poontosaaan? mit tudom én. mindenkinek mást takarhat egyértelmû nem szerelmes beléd, de azért nem akar otthagyni, mert azért valamennyire jó vagy, de lehet nem akar komolyan belemenni a dologba, csak jól érezni magát, arra is vár, h te mit lépsz, ha kell neked ráhajthatsz így is, de lehet hogy nem is ér neked annyit, h küzdj érte, akkor õ is ink tovább állna, v genyó és igazából nem akar tõled semmit, bár akkor nem értem mit csûri csavarja a dolgot, vagy van egy másik srác a dologban, és nem tudja kit akar, vagy õt akarja, csak a srác foglalt, ezért nem tudja még, próbálja-e mással.. stb egy lány
Várja a herceget, fehér lovon. Amikor ilyet hallok, akkor menekülök. H.lye p.csákkal nem kell foglalkozni :D
Az esetek nagy részében, hogy nem akar téged, de megbántani sem, így inkább ezt mondja és várja, hogy az egész elfelejtõdjön. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nem rólam van szóó, nincs kikötött személy ez egy ilyen általános kérdésem volt amit nem tudok, volt nekem ilyenem az egyik volt barátnõmnél...tartott 2 hónapig szóval minden bizonnyal a lány hozzászólónak köszönöm:) figyelni fogok erre a jövõben:)
"Ha egy lány azt mondja, vagy ugy gondolja, hogy : nemtudom mit akarok. Pontosan mit takar?" Azt, hogy szakítani fog veled, mert már un. "Esetleg lehet hogy egy másik illetõ is tetszik neki?" Igen, ez gyakori ok.
00:02 Ha egy nõ lelkizik, annak egyetlen jelentése van: nem tetszel neki kellõen. Ha a lelkizéshez további "tünetek" is járulnak, pl. elhúzódik tõled, akkor már közel a végkifejlet. Természetesen amikor egy lány "nem tudja, mit akar", akkor képes órákon át magyarázni, vagy oldalak tucatjain át leírni, hogy milyen "roppant bonyolult" dolgokat érez, ez azonban ne tévesszen meg, a nõk összesen kétféle állapotban lehetnek (1 vagy 0, 1 = bejössz neki, 0 = nem jössz be neki). Lelkizik, filozofál, nemtudjamitakar = 0. Sütit süt neked, vigyorog, úgy követ mindenhova, mint egy kiskutya, minden ócska poénodon viháncol = 1.
Kb azt, hogy amig nem talál jobbat, addig a semminél te is jobb vagy neki. Menekülj, páran már rács.sztünk az ielyenekre
az elsõ jól megmondta!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)

Mi is pontosan az a tüszőrepesztés? Vagy mire is jó pontosan ha doki csinálja? Remélem értitek hogy mit kérdzek! Lehet hogy hülye kérdés! :-/

Legjobb válasz: Ha a doki uh-n úgy látja,hogy a tüszõ(k)megfelelõ mérteû(ek)egy inekció segítségévsl megrepeszti!Az inekciónak meg van a hatóideje így szinte majdnem pontosan meg tudja határozni mikorra kell idõzíteni az együttlétet!Így több az esély a sikerre!Akkor is ezt a módszert alkalmazzák ha hormonprobléma van és magától nem képes a tüszõ megrepedni ezáltal nem szabadul ki a pete,nincs esély a megtermékenyítésre viszont annál nagyobb a cisztára ami ugyan felszívódik de problémákat is okozhat!Valamint az inszeminációnak is elengedhetetlen része!Én 26-án kaptam Choragon inekciót ami 36 óra múlva repesztette meg a tüszõimet és akkor kellett rá"dolgoznunk"!Remélem segítettem ha van még kérdés írj nyugodtan!

Ha a doki uh-n úgy látja, hogy a tüszõ(k)megfelelõ mérteû(ek)egy inekció segítségévsl megrepeszti!Az inekciónak meg van a hatóideje így szinte majdnem pontosan meg tudja határozni mikorra kell idõzíteni az együttlétet!Így több az esély a sikerre!Akkor is ezt a módszert alkalmazzák ha hormonprobléma van és magától nem képes a tüszõ megrepedni ezáltal nem szabadul ki a pete, nincs esély a megtermékenyítésre viszont annál nagyobb a cisztára ami ugyan felszívódik de problémákat is okozhat!Valamint az inszeminációnak is elengedhetetlen része!Én 26-án kaptam Choragon inekciót ami 36 óra múlva repesztette meg a tüszõimet és akkor kellett rá"dolgoznunk"!Remélem segítettem ha van még kérdés írj nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: végülis akkor sokkal nagyobb az eséje annak hogy teherbe esek ugye?mármint a megadott együtt lét után mint amúgy!csak mert olyan aranyos volt a dokim mondta hogy holnap tüszöt repeszt meg mosolygott és nem tudtam hová tenni a dolgot:-)szoval köszönöm
Elõzõ vagyok!Igen, nagyobb az esély mert a pete 24 órán keresztül képes a megtermékenyítésre és így a 24 órába mindeképpen beleestek!A szuri nem fog fájni, nekem másnap délután kezdett kicsit szúrni az a petefészkem amelyikben voltak a tüszõk és a derekam fájdogált kicsit(mint általában ovukor máramikor mgérzem)A lényeg, hogy ne a görcsös akarás lebegjen elõttetek!Élvezzétek ki egymást és sikerülni fog!!!Gondolj erre!Nagyon sok sikert kívánok!!!

Árverésen hogy lehet házat vásárolni? Neten hogy lehet megnézni, pontosan hol van a ház?

Legjobb válasz: Van egy árverezõ aki közzéteszi az ajánlatot és ott pontosan le van írva mik a feltételek. A neten beütöd az utca házszámot és fölsõ menüsorban a térkép feliratra kattintassz. Ami nagyon fontos: csak olyan árverésre kínált ház ajánlatokba gondolkozz ami 1 vagy esetleg 2. árverés. Ha a sokadik akkor gond van a házzal és azt jelenti, hogy nem éri meg megvenni.

Van egy árverezõ aki közzéteszi az ajánlatot és ott pontosan le van írva mik a feltételek. A neten beütöd az utca házszámot és fölsõ menüsorban a térkép feliratra kattintassz. Ami nagyon fontos: csak olyan árverésre kínált ház ajánlatokba gondolkozz ami 1 vagy esetleg 2. árverés. Ha a sokadik akkor gond van a házzal és azt jelenti, hogy nem éri meg megvenni.

Hogyan lehet g-pontos orgazmust csinálni és milyen érzés a tapasztalataitok érdekelnek?

3-éve próbálkozunk a párommal és tippekre lenne szükségünk:)

Legjobb válasz: A G-pont bent a hüvelyben 4-5 cm-re helyezkedik el. Nem értem pontosan a kérdést, de szexel lehet elérni..:D Amúgy meg a jó póz rá a lovagló, nekem az vált be.... tip: sok-sok elõjáték, tetõtõl talpig a férfi megmasszírozza a nõt, és a kezével nem érinti a nemiszervet masszírozás közben, csak utánna. L/23

A G-pont bent a hüvelyben 4-5 cm-re helyezkedik el. Nem értem pontosan a kérdést, de szexel lehet elérni..:D Amúgy meg a jó póz rá a lovagló, nekem az vált be.... tip: sok-sok elõjáték, tetõtõl talpig a férfi megmasszírozza a nõt, és a kezével nem érinti a nemiszervet masszírozás közben, csak utánna. L/23
A kérdező hozzászólása: Amúgy bocs a borzalmas megfogalmazásért de annyi ilylen kérdés volt hogy nem tudtam máshogy átírni...
én tegnap csináltam az aszonynak 4x. azt viszont el kell áruljam hogy olyan helyen van amit csak ujjal tudok ingerelni.
Ma 5ször csináltam barátnémnak, ujjal, 20 percen belül. Benyúlsz, kicsit izgatod az ujjvégeiddel, aztán egy gyors ujjazás, és teljes a siker. Amikor ujjazod és ha 2 ujjal csinálod, egy kicsit tartsd széjjel a 2 ujjadat, ezáltal a bemenetnél is izgatod, amivel gyorsul az elélvezés.
Én nem találtam meg :( Azt hiszem vaginaszûkületem van... 20/F Amúgy viccet félretéve, nem minden nõ képes rá. Lehet testi és pszichés oka. Próbálkozzatok meg egy szexológussal. Õ segíthet.
Épp tegnap olvastam, hogy állítólag nincs is G pont... http://www.blikk.hu/blikk_erotika/bebizonyitottak-a-g-pont-n..
Úristen ez a cikk... Ez csak azt mutatja, hogy milyen alacsony a szexuális kultúráltsága az embereknek. Természetesen van G-pont különben nem tudom, hogy mitõl élveztek el a csajaim LOL!

Fogamzásgátlót szedek. Eddig szinte pontos idöben vettem be (azonos napszak), de most egyet kihagytam, másnap este vettem be. Pár nappal késöbb barnás folyásom lett. Lehet hogy ettől? Nem éltem nemi életet ezekben a napokban.

Legjobb válasz: Biztos, hogy ettõl. A fogamzásgátlóval nem szabad ezt csinálni. Teljesen pontosan kell szedni. A következõ 1-2 hétben (olvasd el a betegtájékoztatódat) más úton is kell védekezned.

Biztos, hogy ettõl. A fogamzásgátlóval nem szabad ezt csinálni. Teljesen pontosan kell szedni. A következõ 1-2 hétben (olvasd el a betegtájékoztatódat) más úton is kell védekezned.
Ügyfélkapun keresztül az ebev-ben a járulékadat kivonatban le tudod kérdezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!