Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nyákdugó távozott vagy a (4 db)

Lehet, hogy a nyákdugó távozott vagy a tágulás jele ez?

38 hetes terhes vagyok és hajnalban er?sebb enyhén véres folyásom volt, ami nagyon picit még mindig megvan. A hasam tegnap óta folyamatosan, nem er?sen görcsöl. A nyákdugó nem egy nagyon s?r? valami? Vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: Azt mondják vanília pudinghoz hasonlít, enyhén kocsonyás anyag, ami sokaknál enyhén véres. Szerintem neked az lesz, csak a tied nem annyira sûrû.

Azt mondják vanília pudinghoz hasonlít, enyhén kocsonyás anyag, ami sokaknál enyhén véres. Szerintem neked az lesz, csak a tied nem annyira sûrû.
Szia. Szerintem is a nyákdugó volt.A nyákdugó kocsonyás, véres barnás nyúlós.Van akinek világosabb.Több napon keresztül is távozhat.Nekem 2 napig volt.hívd fel az orvosodat, hogy tudjon róla.
Én azért megmutatnám magam egy orvosnak. Igaz, hogy a nyákdugó lehet véres, de ha már reggel óta vérzel, és görcsölsz is, azért az nem a nyákdugótól van. Menj be a kórházba és nézzenek meg, biztos ami biztos!:-)
Szia nekem ugyanígy volt, csak rögtön a magzatvíz elfolyása után jött a véres valami! De nem volt kocsonyás, hanem inkább csak híg!!! SOK SIKERT ÉS KITARTÁST! 3 hónapos kisfiú anyukája
Nekem is igy volt vasarnap hajnalban es kedden megszultem. Amugy keddig meg tobbszor volt ilyen folyasom. Az orvosom azt mondta h a tagulastol van.
Nekem az utolsó héten ment el a nyákdugó, de már elõtte két héttel is 2111 voltam.
Nem vagy bamba, ez csak a külsõ méhszáj.Ha a belsõ is nyilni kezd, akkor megy el a nyákdugó!Nekem legalábbis igy volt, 4x szültem!
Ezen én is sokat gondolkodtam anno. Nekem is már jó ideje 2111 volt, amikor néhány nappal késõbb találkoztam a nyákdugóval. Nagy örömmel meséltem az orvosnak, õ meg csak legyintett, hogy az nem jelent semmit. 2-3 nappal késõbb szültem csak, 40+2 hetesen.
szia!! nekem a 25.héttõl ezek az adatok voltak... rendesen a 40.héten szültem, problémamentesen. szombaton lett meg a baba és a nyákdugó csütörtökön kezdett elmenni, több darabban távozott.

Ha minden igaz, ma reggel a nyákdugó, vagy egy része távozott, az orvos sem tudta megmondani tutira. Magzatvíz nincs, azt mondta, hogy elhúzhatom jan-ig, de lehet, hogy előbb fogok szülni. Fogalmam sincs, hogy mi van, más is járt már így?

A nyákdugó távozása az már a szülés kezdetét jelenti, ha más jel nincs, vagy kár izgulni?

Legjobb válasz: Jan. 23.-ra körülre vagyok kiírva, tehát még van 1 hónap..

A kérdező hozzászólása: Jan. 23.-ra körülre vagyok kiírva, tehát még van 1 hónap..
Én még 3 hétig nem mentem szülni, te sem fogsz még, gondolj erre!
Én aznap szültem mikor elment a nyákdugó. Kiírt elõtt egy nappal.
A kérdező hozzászólása: Nekem reggel ment el egy darab (nyákdugó volt egyáltalán), aztán este a másik fele. Színtelen, kocsonyás, nyúlós volt a cucc..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, bizakodom, hogy csak vaklárma volt. Neked is Kellemes Ünnepeket! :)
Jan. 23-án jó születni, én is akkor születtem. :) Amúgy a nyákdugó elmehet egy hónappal, egy héttel, de egy nappal hamarabb is. Nekem 40. hetesen ment el egy nagyobb darab, majd minden nap még egy kisebb, 40+6 napra szültem (elfolyt a magzatvíz). Könnyû szülést Neked, és Kellemes Ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is Boldog Karácsonyt kívánok! :) Tudom, hogy nem kéne ennyire aggódni, de annyira kiszámíthatatlan minden, és eddig minden rendben volt, remélem nem lesz koraszülött a baba.
Én február 4-re voltam kiírva.A védõnõm már dec. elejétõl jajveszékelt, hogy "húúú de lenn van a hasad, ebbõl kora baba lesz".Mástól meg pont az ellenkezõjét kaptam....lényeg, hogy 02.11-én szültem.Elõtte végig totál zárt voltam;szülés elõtt hajnalban elfolyt a vizem.Ennyit arról, hogy mennyire van vagy éppen nincs leszállva a pocak.Barátnõm hasa pl. kb. a torkában volt mikor mentek szülni.Szóval ez sem garancia.Ne aggód túl, nem kell! Kellemes ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: ja, azt nem írtam: a méhszájam zárva van.
A kérdező hozzászólása: a has leszállásának van valami jele? én nem tudnám most megmondani, hogy leszállt-e vagy sem.. :( egyáltalán az már a szülés közeledtét jelenti??
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem, hogy nem jön elõbb a baba, mert akkor még javában koraszülött lenne.. ha jan. elején jön, az tökéletes idõzítés, bízom benne, hogy kibírja, és nem makacsolja meg magát. :)
Én még 4hétig húztam! Szerintem ne izgulj :)
Nekem hétfõi napon kezdett el távozgatni és vasárnap szültem.Van aki már aznap megszül de van aki akár három hétig is húzza.Ezt nem lehet megjósolni sajna.
A nyákdugó távozásából még közel sem lehet a szülés várható idõpontjára következtetni.Lehet simán kihúzod januárig, vagy akár túl is hordhatod...de lehet még ez évben baba lesz belõle. Van akinek már a 37-38. hét környékén elmegy, aztán bõven ráhúz még 1 hetet a szülés kiírására (én is így jártam).
A kérdező hozzászólása: És azt sem mondta, hogy nyitva van-e a méhszáj, vagy nincs. Úgy láttam, hogy a kiskönyvembe se írt semmit. :(
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem. :)


Lehet.Szép szülést !
A nyákdugó barnás kocsonyás anyag
Valószinü!Nekem is így távozott a nyákdugó és rá egy hétre szültem.Könnyû és szép szülést!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!