Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nyákdugó távozott (8 db)

Nekem az utolsó héten ment el a nyákdugó, de már elõtte két héttel is 2111 voltam.
Nem vagy bamba, ez csak a külsõ méhszáj.Ha a belsõ is nyilni kezd, akkor megy el a nyákdugó!Nekem legalábbis igy volt, 4x szültem!
Ezen én is sokat gondolkodtam anno. Nekem is már jó ideje 2111 volt, amikor néhány nappal késõbb találkoztam a nyákdugóval. Nagy örömmel meséltem az orvosnak, õ meg csak legyintett, hogy az nem jelent semmit. 2-3 nappal késõbb szültem csak, 40+2 hetesen.
szia!! nekem a 25.héttõl ezek az adatok voltak... rendesen a 40.héten szültem, problémamentesen. szombaton lett meg a baba és a nyákdugó csütörtökön kezdett elmenni, több darabban távozott.

Lehet, hogy a magzatvizem szivárog, ha tegnap és ma reggel a nyákdugó távozott és a bugyimba pecsételő "vizes" folyás van? Nem sok, de mindig nézegetem és van egy- egy kicsi folt. A folt szagtalan és színtelen!

Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ez most már az -e, mert a picúr dolgozik ezerrel, igaz az éjjel volt kb 20 percig elég er?s fájásom, de elaludtam vissza és utána már nem keltem fel rá. Várom segítségeteket!!!

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak hígabb folyás. Bár ha nem vagy biztos benne, inkább menj be a kórházba, maximum hazaküldenek. De az is lehet, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor jelentkeznek is utána a fájások, de ebben nem vagyok biztos.

Lehet, hogy csak hígabb folyás. Bár ha nem vagy biztos benne, inkább menj be a kórházba, maximum hazaküldenek. De az is lehet, hogy ha elfolyik a magzatvíz, akkor jelentkeznek is utána a fájások, de ebben nem vagyok biztos.
szerintem azonnal menj orvoshoz. ez nem játék! ha nem szülsz akkor úgyis hazaengednek de nyugodtabb leszel ha látott doki és nem mi okoskodunk itt neked.
Szerintem az lehet, irány a kórház! Biztos ami biztos! Nyákdugó távozásában biztos vagy? Az milyen volt? Szintelen és szagtalannak kell lennie. Tisztasági helyett érdemes akár egy textil pelenka darabot tenni be, ami kevéssbé nedvszívó, így könnyebb megállapítani. Nekem ezt tanácsolták. Nem szívja be mint a betét. Ha már szivárog menj be! Sok sikert! Majd értesíts. 37 hetes kismama

Lehet, hogy a nyákdugó távozott?

Sportolás (20 perc torna) után egy kicsivel később észrevettem, hogy fehér/átlátszó színű kocsonyás dolog van a bugyimon. Olyan mint a folyás, csak az állaga más, mint a kocsonya. De nem volt sok, kb. egy ujjnyi. Ez lehet nyákdugó? Nem fáj semmim. Szombaton töltöm naptár szerint a 32. hetet.

Legjobb válasz: Hasmenésem is volt ma, nem tudom lehet e köze hozzá. Most valahol azt olvasom, hogy lehet a szülés megindulásának a jele. De ez még nagyon korai lenne!

A kérdező hozzászólása: Hasmenésem is volt ma, nem tudom lehet e köze hozzá. Most valahol azt olvasom, hogy lehet a szülés megindulásának a jele. De ez még nagyon korai lenne!
Azt nem tudom megmondani, hogy az a nyákdugód lehetett-e, de nekem mikor távozott egy kicsit véres volt. Ha aggódsz menj el dokihoz õ pontosabban megtudja mondani, hogy mi lehetett az. Egy utat vagy egy telefonhívást mindenképpen megér.
Nekem elsõ babámmal néhány héttel szülés elõtt távozott ilyesmi belõlem. Teljesen átlátszó, kevéske váladék, de inkább tojásfehérjére hasonlított, nem kocsonyára, attól jóval hígabb volt. Én is azt hittem, hogy ez már a nyákdugó lesz, de valószínüleg nem az volt, vagy annak csak valami nagyon kis része, mert szülés elõtt 2 nappal elment az igazi, "klasszikus kinézetû" nyákdugóm. Ez már konkrétan kocsonya állagú volt, nem színtelen, kicsit sárgás-barnás és jó nagy darab. Szerintem nem a nyákdugód távozott, de azért érdemes beszélni egy dokival, megnézetni, hogy nem nyílik-e a méhszáj, mert még tényleg korai lenne a szülés. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)


Lehet.Szép szülést !
A nyákdugó barnás kocsonyás anyag
Valószinü!Nekem is így távozott a nyákdugó és rá egy hétre szültem.Könnyû és szép szülést!

Ha minden igaz, ma reggel a nyákdugó, vagy egy része távozott, az orvos sem tudta megmondani tutira. Magzatvíz nincs, azt mondta, hogy elhúzhatom jan-ig, de lehet, hogy előbb fogok szülni. Fogalmam sincs, hogy mi van, más is járt már így?

A nyákdugó távozása az már a szülés kezdetét jelenti, ha más jel nincs, vagy kár izgulni?

Legjobb válasz: Jan. 23.-ra körülre vagyok kiírva, tehát még van 1 hónap..

A kérdező hozzászólása: Jan. 23.-ra körülre vagyok kiírva, tehát még van 1 hónap..
Én még 3 hétig nem mentem szülni, te sem fogsz még, gondolj erre!
Én aznap szültem mikor elment a nyákdugó. Kiírt elõtt egy nappal.
A kérdező hozzászólása: Nekem reggel ment el egy darab (nyákdugó volt egyáltalán), aztán este a másik fele. Színtelen, kocsonyás, nyúlós volt a cucc..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, bizakodom, hogy csak vaklárma volt. Neked is Kellemes Ünnepeket! :)
Jan. 23-án jó születni, én is akkor születtem. :) Amúgy a nyákdugó elmehet egy hónappal, egy héttel, de egy nappal hamarabb is. Nekem 40. hetesen ment el egy nagyobb darab, majd minden nap még egy kisebb, 40+6 napra szültem (elfolyt a magzatvíz). Könnyû szülést Neked, és Kellemes Ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is Boldog Karácsonyt kívánok! :) Tudom, hogy nem kéne ennyire aggódni, de annyira kiszámíthatatlan minden, és eddig minden rendben volt, remélem nem lesz koraszülött a baba.
Én február 4-re voltam kiírva.A védõnõm már dec. elejétõl jajveszékelt, hogy "húúú de lenn van a hasad, ebbõl kora baba lesz".Mástól meg pont az ellenkezõjét kaptam....lényeg, hogy 02.11-én szültem.Elõtte végig totál zárt voltam;szülés elõtt hajnalban elfolyt a vizem.Ennyit arról, hogy mennyire van vagy éppen nincs leszállva a pocak.Barátnõm hasa pl. kb. a torkában volt mikor mentek szülni.Szóval ez sem garancia.Ne aggód túl, nem kell! Kellemes ünnepeket!
A kérdező hozzászólása: ja, azt nem írtam: a méhszájam zárva van.
A kérdező hozzászólása: a has leszállásának van valami jele? én nem tudnám most megmondani, hogy leszállt-e vagy sem.. :( egyáltalán az már a szülés közeledtét jelenti??
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem, hogy nem jön elõbb a baba, mert akkor még javában koraszülött lenne.. ha jan. elején jön, az tökéletes idõzítés, bízom benne, hogy kibírja, és nem makacsolja meg magát. :)
Én még 4hétig húztam! Szerintem ne izgulj :)
Nekem hétfõi napon kezdett el távozgatni és vasárnap szültem.Van aki már aznap megszül de van aki akár három hétig is húzza.Ezt nem lehet megjósolni sajna.
A nyákdugó távozásából még közel sem lehet a szülés várható idõpontjára következtetni.Lehet simán kihúzod januárig, vagy akár túl is hordhatod...de lehet még ez évben baba lesz belõle. Van akinek már a 37-38. hét környékén elmegy, aztán bõven ráhúz még 1 hetet a szülés kiírására (én is így jártam).
A kérdező hozzászólása: És azt sem mondta, hogy nyitva van-e a méhszáj, vagy nincs. Úgy láttam, hogy a kiskönyvembe se írt semmit. :(
A kérdező hozzászólása: nagyon remélem. :)

Lehet, hogy a nyákdugó távozott vagy a tágulás jele ez?

38 hetes terhes vagyok és hajnalban er?sebb enyhén véres folyásom volt, ami nagyon picit még mindig megvan. A hasam tegnap óta folyamatosan, nem er?sen görcsöl. A nyákdugó nem egy nagyon s?r? valami? Vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: Azt mondják vanília pudinghoz hasonlít, enyhén kocsonyás anyag, ami sokaknál enyhén véres. Szerintem neked az lesz, csak a tied nem annyira sûrû.

Azt mondják vanília pudinghoz hasonlít, enyhén kocsonyás anyag, ami sokaknál enyhén véres. Szerintem neked az lesz, csak a tied nem annyira sûrû.
Szia. Szerintem is a nyákdugó volt.A nyákdugó kocsonyás, véres barnás nyúlós.Van akinek világosabb.Több napon keresztül is távozhat.Nekem 2 napig volt.hívd fel az orvosodat, hogy tudjon róla.
Én azért megmutatnám magam egy orvosnak. Igaz, hogy a nyákdugó lehet véres, de ha már reggel óta vérzel, és görcsölsz is, azért az nem a nyákdugótól van. Menj be a kórházba és nézzenek meg, biztos ami biztos!:-)
Szia nekem ugyanígy volt, csak rögtön a magzatvíz elfolyása után jött a véres valami! De nem volt kocsonyás, hanem inkább csak híg!!! SOK SIKERT ÉS KITARTÁST! 3 hónapos kisfiú anyukája
Nekem is igy volt vasarnap hajnalban es kedden megszultem. Amugy keddig meg tobbszor volt ilyen folyasom. Az orvosom azt mondta h a tagulastol van.

Kinek hogy távozott a nyákdugó? Tegnap óta néha ilyen nyálkás cucc van. Ez lehet esetleg az? 40+1hkm

Legjobb válasz: én csak a harmadik terhességnél vettem észre.pisilés után láttam meg a wc ben.egyszeri adag volt.3 nap múlva szültem:))

én csak a harmadik terhességnél vettem észre.pisilés után láttam meg a wc ben.egyszeri adag volt.3 nap múlva szültem:) )
Nekem több darabban távozott, elõször ilyen (bocs) kis takonyszerû galacsin volt, majd másnap a vizsgálat után picit pirosas, véres darabka.1 hét múlva született a kisfiam :)
Szülés elõtti nap és a szülés napján távozott több darabban. Halvány barnás és tényleg nyúlós takonyszerû volt. Szerintem lehet, én elõször azt hittem, hogy összeszedtem valami nyavalyát a kórházban (már bent feküdtem egy ideje...), ezért kértem a dokit, hogy nézzen meg. Kiderült, hogy elkezdtem nyílni és a nyákdugó távozgat. De szép is volt az a nap... :) 4 hós kisfiú anyukája
Nekem egy szerdai nap volt egy nagy adag a wc papíron. Nyálkás nagy csomó, és véres is volt.(bocsánat) és pénteken szültem:)

Azt hiszem ma elment a nyákdúgó. Zselés, barnás, enyhén véres valami távozott. Mennyi lehet még hátra? Szerettem volna 17-én szülni, van trükk hogy tovább húzzuk?

Legjobb válasz: ezt nem fogod sokáig huzni mert szerintem ma meginditják a szülésed a baba miat,ne trüköz menj dokihoz itt a baba a fontos.szoritok.15hónapos kisfiú anyukája

ezt nem fogod sokáig huzni mert szerintem ma meginditják a szülésed a baba miat, ne trüköz menj dokihoz itt a baba a fontos.szoritok.15hónapos kisfiú anyukája
A nyákdugó távozhat akár 1 héttel a szülés elõtt is, de akár 1 nappal vagy pár órával is elõtte. Nálam fél órával a szülés elõtt távozott. Ha nincsenek fájások és nem folyt el a magzatvíz akkor nem érdemes a kórházba menni, azért hívd fel az orvosod.
Szia!Figyeld a rendszeres fájásokat és a magzatvízet, mert beindulhat a szülés.Nekem mind két szülésem a nyákdúgó távozása után beindult.Sok sikert!
Nekem a második babánál a szülés elõtt kb. már 2 héttel elkezdett részletekben távozni a nyákdugó, az elsõnél elõzõ este. Szerintem egyénenknél változó, de az idõ elérkezett:) ))! Sok egészséget!
"egyénenként", akartam írni;)
Én a távozása után 1 héttel szültem. Egyénfüggõ a dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Nem sikerült tovább húzni, mint egy nap. 8-án este 20, 50-kor egészséges, szép fiú gyermekünk született. Magassága 54 cm, súlya 3970 gramm. Köszönöm a segítségeteket. Egy boldog újdonsült anyuka


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!