Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nem vagyok (5249 db)

Vettem a vaterán vett egy 10db-os terhességi tesztet (1000ft-ért), ami 10-es erősségű. One step a neve. Mi a véleményetek arról, hogy esetleg hibásan működik. Vagy csak peches vagyok, vagy lehet, hogy nem vagyok terhes? Pedig én érzem!

Negatívat mutat, de a napi sokadik pisib?l kis halvány csíkocskát mutat, a reggeli els?kb?l meg soha semmit sem. Kivéve persze a kontrollcsík,ami virít rajta...

Legjobb válasz: Én is a neten vettem tesztet, a teszveszen. Hónapokig negatívat mutatott, én is elgondolkodtam rajta, lehet, hogy rossz, de mindig meg is jött.:( Most viszont eljött az én hónapom és pozitív lett. Azt nem tudom, hogy az enyém milyen teszt, de én három pozitív után azért vettem a dm-ben clearblue-t, igaz nem olcsó (1899.- Ft), de olyan szép pozitív lett!! Kívánom, hogy a Te pocakodban is baba legyen!! Megy a drukk!!:) Majd írd meg mi lett!!!

Én is a neten vettem tesztet, a teszveszen. Hónapokig negatívat mutatott, én is elgondolkodtam rajta, lehet, hogy rossz, de mindig meg is jött.:( Most viszont eljött az én hónapom és pozitív lett. Azt nem tudom, hogy az enyém milyen teszt, de én három pozitív után azért vettem a dm-ben clearblue-t, igaz nem olcsó (1899.- Ft), de olyan szép pozitív lett!! Kívánom, hogy a Te pocakodban is baba legyen!! Megy a drukk!!:) Majd írd meg mi lett!!!
a doki nem tud mit mondani még. Várj pár napot, és újra tesztelj N
Megvan már az eredmény??? Még szabályosan én izgulok, hogy + legyen!:) :)
szerintem abszolut megbízható és egyértelmû a teszt. Nekem pl. a nemvárt napján olyan halványan volt +, hogy csak erõs képzelõerõvel lehetett látni, és még 2 napig úgyanígy. De utána vörös lett a dálutáni vizeletbõl. Én nem vennék mást. Leht, hogy azért haloványka még, mert még nincs sok HCH a szervezetedben. Terhesség esetén ennek a mennyisége naponta megduplázódik!!! Én várnék még N
megy a drukk
Kiváncsian várjuk! Megy a DRUKK!!!
irtam privit neked.B
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó neked :) Gratulálok!!!! Én abban reménykedem, hogy ez egy vacak és vmi más meg rögtön kimutatja. Ami a legérdekesebb, hogy tényleg elmúlt az az érzés, ami pár napja még gyötört, hogy na mindjárt megjön...Elmúlt nyomtalanul és maradtak az érdekesebb érzések ;) Most várok valakit, de ha elment, húzok el tesztért! :) Megírom majd akármi lett is a vége! És én nem csak ígérem, mint olyan sokan itt...(mindig annyira érdekelnek az emberi sorsok és olyan kevesen jeleznek vissza)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok :) Komolyan mondom, én már nem tényleg nem tudom... Vettem egy corax be sure tesztet. Semmi... illetve talán egy kis jóindulattal ott a T helyén egy halvány csík... Mint a másiknál... De azt hiszem a másikkal megvárom a holnap reggelt...(vettem a patikában vmi Prompt strip 25-ös érzékenységût is) De el nem hiszem, hogy nekem ezzel is ennyire meg kelljen küzdenem, hogy nem lehet csak úgy egyszerûen, mint annyi embernek, hogy kimarad, tesztel és ott ordít a csík!! :( (mindezt persze egy 3hónappal ezelõtti vetélés után...) ti mit tennétek, mit gondolnátok a helyemben? Hívjam a dokit, hátha..de mit hátha, ilyen korán úgysem áll velem szóba...nem?
A kérdező hozzászólása: Na sikerült kicsit megnyugodni, mivel a teszcsíkom már erõsebb, mint az eddigiek :) Ugyhogy ma már nem tesztelek többet. Majd holnap :) köszi nektek és sok sikert!!!!
drukkolok neked én is és azért majd írd meg kérlek h mi lett veled:)
SZia, mi lett az eredmény???? Most én is bajba vagyok a vaterás tesztel, késik 2 napja és negativ, a hõm 37.4. és pé után 17 napon vagyok. GRATULÁLHATUNK??????

Az hogy lehet, hogy nem vagyunk szerelmesek egymásba, de mégis folyton a másikkal vagyunk elfoglalva?

Már egy éve tart ez az egész, akkor csókolóztunk először, aztán én összejöttem mással, de végig jóban voltam addig ezzel a sráccal, nagyon jó barátok lettünk, minden nap beszéltünk, együtt tanultunk, közös órák meg minden (egy szakra járunk), és nyilván a vonzalom mindig is ott volt, de csak ilyen semleges dolgokat csináltunk. Aztán párszor csókolóztunk úgy is, hogy még együtt voltam az akkori barátommal, és egyre többször találkoztunk. Igazából teljesen olyan, mint én, az egész jelleme, ő az egyetlen olyan ember eddigi életem során, akire azt mondanám, hogy ő aztán száz százalékosan ismer és ért engem, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Aztán szakítottam, és kb 4 hónapig együtt voltunk, de mivel túlzpttan hasonlítunk (a hibáink is), így nekem ebből elegem lett, és nem látom működőképesnek ezt a dolgot, én nem ilyen kapcsolatot akarok. Ezután egy hónapig nem beszéltünk, de elkezdődött a tanév és azóta megint minden nap odajön hozzám, meg írogat neten is, és a vonzalom ugyanúgy megmaradt. (Most megint kapcsolatban vagyok mással). Már nem csinálunk semmit, csak beszélgetünk, mindkettőnknek szenvedés ez az egész, hogy így jóban vagyunk, de akkor se tudunk elszakadni egymástól. Viszont ez egyértelműen nem szerelem egyikőnk részéről se. Így meg mi értelme. De akkor miért nem múlik el? :/

Legjobb válasz: Lássuk csak: csak úgy csókolózol valakivel, majd összejössz mással. Aztán szépen megcsaltad az akkori barátodat (akivel ezek szerint totálisan szerelem nélkül jöttél össze), azzal a sráccal, akibe szintén nem vagy szerelmes. Aztán összejöttél vele, de mivel nem akarsz olyannal járni, akivel szeretitek egymást, és maximálisan jól kijöttök egymással, ezért inkább szakítottál, és inkább összejöttél mással (akibe gyanítom, ugyanúgy nem vagy szerelmes.) Tudod, ez az én fogalmaim szerint egy bizonyos R betûs szóval jellemezhetõ. Másrészt meg éretlen és gyerekes vagy. Nagyon éretlen, fõleg érzelmileg.

Lássuk csak: csak úgy csókolózol valakivel, majd összejössz mással. Aztán szépen megcsaltad az akkori barátodat (akivel ezek szerint totálisan szerelem nélkül jöttél össze), azzal a sráccal, akibe szintén nem vagy szerelmes. Aztán összejöttél vele, de mivel nem akarsz olyannal járni, akivel szeretitek egymást, és maximálisan jól kijöttök egymással, ezért inkább szakítottál, és inkább összejöttél mással (akibe gyanítom, ugyanúgy nem vagy szerelmes.) Tudod, ez az én fogalmaim szerint egy bizonyos R betûs szóval jellemezhetõ. Másrészt meg éretlen és gyerekes vagy. Nagyon éretlen, fõleg érzelmileg.
Próbáld meg, hogy 1) õszinte vagy magaddal; 2) õszinte vagy a többiekkel, és akkor rájössz h mit kéne tenned. Nem fog fájni, meglátod.
#6: szóval elmondtad a srácnak, hogy "össze akarok jönni veled, de közben nem szeretlek ám, viszont van más, akihez jobban vonzódok, és lehet meg is csallak vele"? Mert ha igen, akkor visszavonom, korrekt volt a hozzáállásod. De gyanítom, nem így történt. Egyébként meg igen, már leírta valaki, hogy te szerelmes vagy, akkor is, ha ezt nem mered magadnak bevallani.
A kérdező hozzászólása: Lefeküdtünk egymással sokszor, mikor együtt voltunk, de ez csak olaj volt a tûzre.. :D Az tény, hogy a vágy az nagyon nagy köztünk, ilyet még korábban nem tapasztaltam soha. De nem ez az, ami hiányzik az egészbõl, ezt valahogy teljesen másodlagosnak éreztem. Egyzserûen tényleg ez, hogy annyira nagyon egy hullámhosszon vagyunk... De akkor is tudom, hogy nem vagyok belé szerelmes, és azt is tudom, hogy õ se az, az egész annyira fura (mindkettõnk szerint). Próbáljuk fejtegetni néha, hogy hogy is van ez, de túl zavaros..
Kicsilány semmi egyéb, szerelmes vagy. Nem úgy mint a brazil szappanoperában nagy elánnal, hanem pont ott bent legbelül. Az a fajta amire az ember évekkel késöbb jön rá , hogy bsszus õ volt az igaz.... Vagy még egy dolog lehet hogy baromira kívánjátok egymást , azt meg könnyen ki lehet deríteni ...:) egy kufirc és ha utána is így marad akkor az elsõ pont lép életbe ...
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem hülyítek senkit, a megcsaláson kívül (azt csak utólag beszéltük meg) minden nyíltan történt mindenki számára. És ez amúgy is jellemzõ, mindig elmondom, hogy mi a helyzet. Viszont, hogy magammal mennyire vagyok õszinte, lehet hogy tényleg ebbõl kéne kiindulnom...
Nem akarok ítélkezni, hogy jó ember vagy-e, vagy sem. Bár tény, hogy nem egy pasit képes vagy hülyíteni, ami az én szememben nem erény. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy próbáld inkább az érzelmekre helyezni a hangsúlyt! Szerelem nélkül ne csókolózz, ne kavarj, meg ne jöjj össze senkivel. Nem csak magad miatt, azért talán egy kicsit a másikra is gondolj. Egyébként meg csatlakozok #1-hez.
A kérdező hozzászólása: Igen, én nem vagyok egy jó ember, ez tény, de a kérdés attól még áll. :)
Lehet h jó volt a szex nem?
A kérdező hozzászólása: Tudom fura, de gyakorlatilag igen, ezt mondtam. Ezt nem én mondtam, hogy össze akarok vele jönni. Én elmondtam neki, hogy mi a szitu, tudja azt is, hogy az elõzõ barátomat megcsaltam ezzel a sráccal, és ennek ellenére (és annak ellenére is, hogy nem vagyok belé szerelmes) õ mondta, hogy jöjjünk össze. Amúgy engem ez különösebben nem érdekel, hogy egy adott állapotot kapcsolatnak nevezünk konkrétan, vagy nem, szóval ha neki ez így jobban hangzik, akkor legyen kapcsolat a dolog neve. És talán igazatok van, lerhet hogy tényleg szeretem csak kegyetlen módon próbálom ezt elnyomni... de nem akarok vele együtt lenni, bármit is érzek. :(
Egy hétig volt peteérésed? Szerintem nem vagy terhes már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.
Szerintem még nem biztos, hogy nem vagy terhes. Én helyedben 2 nap múlva vagy késõbb megpróbálnék egy újabb tesztet! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nekem nem volt még ilyen, hogy 1 hetet késsen.Mi lehet velem?Menjek orvoshoz??
Van valami tüneted? Mellfeszülés, hányinger?
A kérdező hozzászólása: Elég gyakran érzek szurkáló érzést a hasamban és a méhem környékén.Olyan érzésem is van néha, mint ha meg akarna jönni.
Szerintem hétvégén csinálj még egy tesztet! Hátha akkor már pozitív lesz!!! Drukkolok!!!

Ha nekem18-23között volt a peteérésem és én ma nem reggeli vizeletből egy negatívat teszteltem, akkor lehet, hogy nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szerintem még korán teszteltél. Elmaradt már a mensid? HA késõn ágyazódott be, akkor lehet, hogy elég lenne hétvégén tesztelned vagy megvárnod a jövõ hét elejét :) Milyen érzékenységû volt a teszted?

Szerintem még korán teszteltél. Elmaradt már a mensid? HA késõn ágyazódott be, akkor lehet, hogy elég lenne hétvégén tesztelned vagy megvárnod a jövõ hét elejét :) Milyen érzékenységû volt a teszted?
A kérdező hozzászólása: Pénteken nem kellett volna megjönnie.Ma végeztem egy nem reggeli vizelettel negatívat.Elég gyakran érzek szurkáló érzést a méhem környékén.Mi lehet ez??
Nagyon gyanús, mert nekem is így volt, hogy szurkált a pocim, és negatív volt a teszt.Aztán csináltam másnap egy kora reggelit, amin volt egy halvány csíkom végre, és aztán csak 6 nap múlva mutatta normális erõs csíkkal a teszt.Úgyhogy drukkolunk, és írj majd hogy mi lett. :) ))

GRAVI-HCG tesztet vettem rajta van hogy: 3 perc múlva de legkésőbb 5 per múlva olvassa le az eredményt.2 csíkom lett de 5 percig semmi sem volt.40 perc mulva meglett a 2. is nem értem lehet hogy nem vagyok terhes?

Mert az 5. percben sem mutatott semmit amikor kiakartam dobni akkor láttma meg a halvány másik csíkot a teszt részén. Lehetséges hogy kés?bb mutatta ki vagy szigorúan 5 perc után már nemérvényes és akkor miért mutatta ki 40 perc múlva ..... ?

Legjobb válasz: Én eüs vagyok :):) A tesztek az idõ lejárta után becsíkosodhatnak és ez álpozitív eredményt okozhat. Persze van, aki terhes, de neki másnap vagy harmadnap ígyis úgyis pozitív lesz a tesztje. Ha nagyon félsz, akkor ajánlom neked a Qupido tesztet. A legjobb teszt, 10-es érzékenységû. Reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. Ha idõn belül negatív lesz, biztos lehetsz benne, hogy nem vagy terhes :)

Tavasszal pedig a késés normális :) Hidd el nekem, nem vagy terhes, csak száradási csík lesz, mondom látnod sem kellett volna. Amikor tablettát szedtem én is nagyon ideges voltam, mert bevettem egy gyógyszert, amirõl úgy tudtam nem befolyásolja a tabletta hatékonyságát, hát egyesek szerint igen, mások szerint nem. Tiszta ideg voltam, hogy terhes vagyok-e. Vettem egy tesztet, megcsináltam, 10 perc után kivágtam a kukába :) Mivel addig bõven kijött volna, ha pozitív lenne :) Lehet, hogy volt rajta száradási csík, nem tudtam, nem is kell tudjam, az nem érvényes :) :) Rá is van írva, hogy X idõ után értékelhetetlen, van ami 10 van ami 5 perc után :) Nincs mitõl tartanod :)
Biztosan az lesz :) :) Hidd el, ahogy kiszárad a teszt becsíkosodik, szinte mind, kivétel nélkül. Azt sem értem miért volt még meg 40 perc múlva. Babatervezõk szokták elhinni, hogy pozitív, mert 1 óra múlva 2 csíkos lett, de tévednek :( Meg is szokott jönni nekik :( Hidd el nekem, 40 perc után értékelhetetlen, nem vagy terhes. Hamarabb is írhattál volna, gondolom végigidegeskedted a napot és már azt tervezted hogy mondod el a pozitív tesztet, szegénykém :(:( Úúú de rossz lehetett :( Nem irigyellek, de ne félj, nem vagy terhes :)
Én eüs vagyok :) :) A tesztek az idõ lejárta után becsíkosodhatnak és ez álpozitív eredményt okozhat. Persze van, aki terhes, de neki másnap vagy harmadnap ígyis úgyis pozitív lesz a tesztje. Ha nagyon félsz, akkor ajánlom neked a Qupido tesztet. A legjobb teszt, 10-es érzékenységû. Reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. Ha idõn belül negatív lesz, biztos lehetsz benne, hogy nem vagy terhes :)
A kérdező hozzászólása: anyukámnak nemtuttam volna aszemébe nézni végigsírtam anapot a suliban sajnos :S:S:S életem legroszabb napja volt de most sem vok 100% ig megnyugodva veszek még 1 et és akkor boldog leszek!!! nagyon sokat segítesz köszönöhm!!!
A kérdező hozzászólása: Mert nem az ithoni kukába akartam kidobni hanem a busz emgállóba akukába dobozostól és hát megláttam roszul lettem... nagyon kész voltam ..:) ma barátommal is beszéltük hogy milenne ha de ma megtudtam az hogy még cska 2 hónapja járunk és nagyon szeret õ 23 én 16 és én avgyok az elsõ barátnõjae akit nem csalt meg ez angyon mesebeli minden jó nincs hiba egyikõnkben sem és ma mondta nem hagyna el és beszélgettünk komolyan.. hát ez sokkal közelebb hozott minket egymáshoz!!! ami erõs volt még közelibb kötõdéséé alakult ez a téma összehozott minket... mondta hogy melettem lesz és együtt átvészeljük :) meg vicelõdött hogy lesz kicsi babszi mondom ne vicelj ilyennel non kivoltam megnyugtatott!!!
A kérdező hozzászólása: azért még 1 tesztet meg próbálok szerintem próbálok!!! köszönöm a kommentet!!! szívbõl kérem a jó istent hogy neked legyne igazad!!!
Szia! Sajnálom, de nem vagy terhes :( Az a csík, amit láttál, száradási csík. 5 perc után ki kellett volna dobnod. Utána már minden teszt becsíkosodhat, de az a helyes eredmény, amit 5 percen belül leolvastál, 40 perc után már látnod sem kellene a tesztet.
A kérdező hozzászólása: És te ezt honnan tudod h száradási de miért van ott nem értem :S =( ??? elmagyaráznád bõvebben?
A kérdező hozzászólása: Ne sajnáld én boldog vagyok 16 vagyok még csak és 2 nap kihagytam a gyógyszerem am nem tudom még félek mert késik 3 napjah jó szokott néha múlt hóban 7 napot is..... örülök neki h száradási rem igazad van nagyon köszönöhm a választ!!!
Vagy nem örülnél a babának? Mert akkor örülök annak, hogy nem vagy terhes :D Csak hirtelen úgy jött le, hogy várod a babát és én is olyan nõkkel foglalkozom, akik várják a babát, ezért sajnálkoztam :)
Nagyon szívesen :) Nem bírom ki jó tanács nélkül: Figyelj, te vagy az elsõ barátnõje, akit nem csal meg, és 23 éves. Ne legyél ebben ennyire biztos :( Persze nem állítom, hogy ne bízz benne, de azért gondold át mindig még egyszer. Én õszintén remélem, hogy ebben viszont nincs igazam, de ha sok nõt megcsalt akkor benne lehet a pakliban, bár létezik változás. Én már ezt egyszer megjártam úgymond :( Bár nálam kicsit más volt a szituáció :(:( Nekem õ volt a minden, és akkor egyszer csak lelépett egy másik nõvel, szó nélkül, a telefont sem vette fel, nem reagált ha hozzászóltam :( Ez már évekkel ezelõtt történt, de még mindig rosszul esik. Hittem, hogy majd velem más lesz, de nem változott. Pedig egy 30 év feletti emberrõl van szó, akinek már volt is felesége. Azt hittem komolyabb, iszonyatos nagyot tévedtem :( Te nyisd ki jól a szemed, senkinek sem kívánom azt az érzést, amit akkor éreztem.

8 hetes terhes vagyok. Honnan lehet kideríteni, hogy hova kell menni védőnőhöz? Az probléma lehet, hogy nem vagyok átiratkozva arra a címre, ahol egyébként lakok?

Legjobb válasz: Szia Védõnõhöz csak a bejelentett lakcímhez tartozóhoz mehetsz.Az nem választható. Boldog babavárást 19 hetes kismama

Szia Védõnõhöz csak a bejelentett lakcímhez tartozóhoz mehetsz.Az nem választható. Boldog babavárást 19 hetes kismama
Szia!Én odajárok védõnõhöz, ahová bevagyok jelentve, pedig nem azon a címen lakom, hanem albérletben.Én a 7 kerben fogok szülni, de a doki csak ugy vállat el, ha a 8 kerültben megyek védõnõöz, mivel ott van lakcímkártyám:) de valahol ezt rugalmasan kezelik!boldog babvárást 28 hetes kismami
Én 19dik kerületbe vagyok bejelentve, de Vecsésen élek.Mivel ez nincs feltüntetve a személyibe Vecsésre járok.Védõnõ egy ídõután kimegy hozzád látógatoba, hogy milyen körülmények között laksz.Ahol laksz és alszol oda kell menned.
Én az albérletem címe szerinti védõnõhöz jártam, pedig be sem voltam oda hivatalosan jelentkezve, mert az a lényeg, hova viszed majd haza a babát.
Na mostmár engem is megzavartatok.....nekem azt mondta az orvos h a bejelentett cím alapján menjek a védõnõhöz. Bár én sem ott lakom... Szóval nem tdom most mi van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, és azt hol tudom kideríteni, hogy pontosan hova menjek, úgyértem, helyileg hol rendelnek a védõnõk?
Sziasztok! Aenki nem nézi, hogy hová vagy bejelentve, a tartózkodási cím a fontos, hogy hová viszed haza a babát. Énvidéki vagyok, de Budapesten lakom albérletben, nincs bejelentve, mégis ide járok védõnõhöz. Sõt most költözünk el a III. kerületbõl a XI. kerületbe, így másik védõnõhöz kell innentõl járnom, mert a tartózkodási címem megváltozik. De ez sem lesz sehová bejelentve!
szió en is ugy tudom, hogy ahol laksz, nem a bejelentett cim alapjan, bar szerintem ha nagyon pampognak bejelented ideiglenesre, ahol laksz oszt csokolom. ugy tudod kideriteni (vagyis en ugy deritettem ki), hogy felhivtam az orvosi rendelot, megkerdeztem, hogy itt es itt lakok, hova tartozok védõnõ ugyileg, és dobjanak már meg egy nevvel, és egy telefonszammal. Utana a hozzamvagott telefonszam alapjan mar konnyu volt idopontot kérni. Sajnos a vedono muszaj dolog, nemcsak mert tole kapod a kiskonyvet (ami ha nincs, nem kapsz gyest, meg bibik lesznek belole), hanem azert is, mert o fog mindenfele tanacsokkal ellatni a babócaddal kapcsolatban nemcsak szuletes elott, hanem utana is. sok szerencsét :)

Már egy hónapja nincs meg a menzeszem. Hányingerem van, ég a gyomrom, egyre több pici fehér pötty van a bimbómon és körülötte. Még mindig fura érzést érzek a hasam alján. Lehet, hogy nem vagyok terhes, csak a hormonjaim okozzák?

Legjobb válasz: A válaszhoz nem ártana ismerni az életkorodat, s azt sem, hogy elõtte volt-e, s mikor olyan esemény, amely révén anyává lehetnél. Így általánosságban csak az a válasz adható: lehet, hogy a hormonok... (de éppígy lehet az is, hogy áldott állapotba kerültél).

A válaszhoz nem ártana ismerni az életkorodat, s azt sem, hogy elõtte volt-e, s mikor olyan esemény, amely révén anyává lehetnél. Így általánosságban csak az a válasz adható: lehet, hogy a hormonok... (de éppígy lehet az is, hogy áldott állapotba kerültél).
Csak annyit tudok segíteni, hogy leírom a tüneteimet:alhasi fájdalom egy hétig íntenzíven, a melleim feszültek nagyon fájtak és két hetet késett a menszeszem és terhes vagyok! Az alhasi fájdalom miatt gyanítottam mert menszesz elött is szokott görcsölni de csak egy napot nem egy hetet!

A férjem egy hete pornó oldalakat néz a neten. Lehet, hogy nem vagyok neki elég? Félek, hogy ez tönkre teheti a kapcsolatot.

Legjobb válasz: Attól függ, mennyit lóg az oldalakon. Ha sokszor, én mást gondolok, mint az elõttem szólók... Az illúzió világába belemerülni nem jó! Egy barátnõm volt krapekja vele csõdöt mondott, persze ott is véletlenül tele volt a gépe pornóval. Arra biztos ment... Fel lehet dobni a kapcsolatot játékokkal. Nem gondolom, hogy a pornó érett férfiak játéka!

Attól függ, mennyit lóg az oldalakon. Ha sokszor, én mást gondolok, mint az elõttem szólók... Az illúzió világába belemerülni nem jó! Egy barátnõm volt krapekja vele csõdöt mondott, persze ott is véletlenül tele volt a gépe pornóval. Arra biztos ment... Fel lehet dobni a kapcsolatot játékokkal. Nem gondolom, hogy a pornó érett férfiak játéka!
Ez teljesen normális... Ráadásul ha rá tudtál jönni nem is nagyon titkolja.
Jaj, ez nem jelent semmi rosszat. Minden pasi szokott ilyet. A házasok is. Ezzel semmi rosszat nem csinál...nehogy ebbõl nagy ügyet csinálj.
Ne foglalkozz vele, fõleg ne csinálj belõle hisztit. Minden férfi csinál ilyen, aztán csókolom annyi. Sõt. Sok feleség is.
bevallom, én is szoktam néha nézegetni másokat( neten), de attól még nem csalnám meg a párom. van, amikor együtt nézzük. 22/l
Én se látok benne semmi extrát ... természetes.
kel egy is változatosság, ha folyton csak téged lát akkor egy jó idõ után bele lehet unni, nem sértésnek, addig jó amíg a neten nézi, ilyesmi miatt nem érdemes hogy rönkre menjen a kapcsolat
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?
minden pasi néz pornót. aki nem, azzal valami gond van :D csak az a kérdés, hogy a párja tud-e róla, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Nem szóltam neki errõl és nem is akarok csak megijedtem.Még soha nem csinált ilyet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató szavakat.Amúgy nem tudja, hogy tudom.Rá szoktam kattintani az "elõzményekre" a firefox tetején van.Õ nem ért nagyon a géphez és nem tudja, hogy ott meg lehet nézni, hogy milyen oldalakra mentünk fel.
Ha nem ért annyira a számítógéphez, lehet, hogy most jött rá merre is kell keresni ezeket az oldalakat. A net tartalmak jelentõs része pornográf jellegû, ezért akaratlan - és fõként akarva - könnyen belebotlik az ember. Nekem inkább akkor lennének fenntartásaim, ha focisták vagy izmos fiúk képeit nézegetné. Egyébként ha kíváncsi vagy rá a temporary internet files könyvtárban meg tudod nézni, hogy konkrétan milyen képeket nézett meg nagyméretben. Ha megfejted a titkos vágyait, lehet, hogy új színt tudsz vinni a kapcsolatotokba. Bár az is lehet, hogy meglepõdsz.

7hetes vagyok számítások szerint. Hüvelyi vizsgálatom volt. Azt mondta az orvos, hogy a 7héthez képest elég kicsi a méh kitapintásra. Ez mit jelent? Lehet hogy nem vagyok terhes?

Reménykedek,hogy nem más miatt pozitív a teszt.Valaki segítsen,aki ért hozzá!!

Legjobb válasz: Ne aggódj,minden terhesség más,és mindenki szervezete...:)) Sok boldogságot kívánok,gratulálok,és élvezd ki az állapotod,hiszen gyönyörû 9 hónap vár rád...:) 25hkm

Ne aggódj, minden terhesség más, és mindenki szervezete...:) ) Sok boldogságot kívánok, gratulálok, és élvezd ki az állapotod, hiszen gyönyörû 9 hónap vár rád...:) 25hkm
ott diagnózis, 7 hetes vagy, ezt jelenti a grav. s. 7. lesz majd nagyobb is, ne aggódj, lehet, hogy pár nappal késõbb fogant, nem középidõben a felpuhult méh (uterus) is terhességet jelez gratulálok!
2 dolgot jelenthet vagy Már nincs baba vagy van baba. Leírom azért néked, h kb. 6 hetesen mentem el nõdokihoz, kézi vizsgálat volt. (otthon gyönyörû kétvonalas pozi teszt) Ott közölte, hogy "Hát õ nem érzi nagyobbnak a méhemet" :S 1 hét múlva uh. Addig para. De aztán uh-n már volt petezsák és szívhang is....:)
A kérdező hozzászólása: elég vékonyka is vagyok.egyre több tünet, 2pozi teszt.nagyon remélem, hogy minden rendben van!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat!! :) )

Lehet, hogy nem vagyok képes a szexre? A többi lent

az a helyzet, hogy ha ujjazni akarom magam, akkor egy ujj az még oké, kett?nél már a hüvelybemenetnél fáj, feszít. félek, hogy ha majd arra kerül a sor, akkor a barátom pénisze nem fog beférni. tanácsok esetleg???

Legjobb válasz: Képes vagy a szexre... Amit leírtál azt jelenti, hogy nem tágultál ki rendesen... Magyarul nem izgultál fel. Ha barátoddal leszel majd, akkor valószínû felizgat annyira, hogy tágulsz... Nyugi :)

Képes vagy a szexre... Amit leírtál azt jelenti, hogy nem tágultál ki rendesen... Magyarul nem izgultál fel. Ha barátoddal leszel majd, akkor valószínû felizgat annyira, hogy tágulsz... Nyugi :)
Örülök, hogy megnyugtattalak :) Tapasztalatból mondom, én is így voltam, pláne addig, amíg nem volt meg az elsõ alkalom.
Én tudok segíteni hogy rendesen kitágulj. ;)
Gyakorolj, mert tényleg bajban leszel. Tapasztalat. Keress rá a Kegel gyakorlatokra.
sztem nem baj. ha majd a pasi csinálja akkor hidd el kitágulsz annyira amennyire kell =) (tapasztalat)
A barátodnak kell nagyon odafigyelnie majd rád!és gyengéden behatolnia, nem szabad ajtóstul a házba!sok elõjáték+simogatás:)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat! és igen, elmúltam már 14, és a barátom is már a második X-et tapossa.mégegyszer kösz mindenkinek...:)
AZért mert szüz vagy. mindenki igy kezdi. de a pasiknal van egy kis félreértés, mint ahogy itt is irtak h nem tágultál ki...ez nem igaz, ha szuz vagy nem fogsz kitágulni rendesen. csak ha majd , , behatol, , a baratod, utanna. de tágitani lehet, h ne fájjon annyira majd.
"...már a hüvelybemenetnél..." Na itt a lényeg, tehát VAN hüvelyed. Akkor képes vagy a szexre. A barátod kénytelen lesz sokkal jobban odafigyelni rád, de azért megsajnálni eszembe sem jutna. Azon a lukon egy csecsemõ ki kellene hogy férjen, elismerem nem valami nagydarab élõlény egy ilyen kisbaba, de azért ENNYIRE még a te pasid sem lehet megáldva. Természetesen mindketten elmúltatok 14 évesek. UGYE? Sok elõjáték, petting, kényeztetés, vagy aminek csak akarod nevezni, esetleg egy kis síkosító, sok odafigyelés a részérõl, sok ellazulás a te részedrõl, annyira nem lesz nehéz ne félj. A módszer évmilliók óta mûködik, az emlõsöknél ráadásul eléggé elterjedt is, problémát mégsem nagyon szokott okozni. Menni fog az nektek is.
pofáraestél mint a zsiroskenyér :D (jelentkezõ) igen, azt jelenti h nem tágultál ki. ha azonban félsz a pároddal való aktusnál is: Javaslom, hogy próbáljátok ki még intim sikositóval! jóttesz, hidd el ;) --Chocky--
A kérdező hozzászólása: köszi Casanova, de van rá jelentkezõ...:)
A kérdező hozzászólása: a másodiknak nagyon szépen köszönöm...azt hiszem, megnyugtattál...kösziii
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ. tudom, hogy ennek az egésznek az a lényege, hogy én kérdezek, és aki tud, vagy akar válaszolni az válaszol, ennek ellenére nagyon köszi mindenkinek...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!