Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nem szeret Vagy miért (5 db)

Lehet, hogy már nem szeret? Vagy miért csinálja ezt?

Sosem szoktunk veszekedni mert Õ mindent úgy lát, hogy semmit sem kell komolyan venni!!!De amikor valami bajom van Vele akkor mindig mindenért engem hibáztat...Például multkor úgy volt, hogy találkozunk...Tudtam hogy fáradt és mondtam is neki hogy akkor ne talizzunk pihenj csak!!!Õ mondta, hogy dehogy is!!!Találkozzunk!!!Átmentem hozzá!É(1 óra BKV) és aztán bealudt....Gondoltam hazamegyek és hagyom pihenni...Felkelt hogy készül?d?m és olyanokat vágott hozzám hogy bezzeg ha lemondta volna a talit akkor az lett volna a baj...És mondtam meglep?dve hogy Mi??!!...Most meg kitalálta hogy le sem tudta volna mondani a talit mert már a tali el?tt mondtam hogy nah akkor most indulok...Igaz ez így volt de el?tte Vagy 3-szor megkérdeztem hogy biztos hogy menjek?,nem vagy fáradt???Most belátta hogy hibázott de miért teszi ezt?? A PASIK MIÉRT ADNAK MINDIG MAGUKNAK IGAZAT?!!??

Legjobb válasz: Ez nem azért van, mert pasi, hanem egyszerûen ilyen az õ személyisége. Mondd el neki, hogy ez téged nagyon zavar. Valószínûleg nem fog tudni megváltozni, mert ehhez hatalmas önismeretre van szükség. Szóval gondolkozz el azon, hogy megéri-e neked így ez a kapcsolat. Én úgy vagyok vele, hogy igyekszem elkerülni az ilyen "vámpírokat", akik elszívják az ember energiáját azzal, hogy vádaskodnak, hibáztatnak másokat mindenért.

Ez nem azért van, mert pasi, hanem egyszerûen ilyen az õ személyisége. Mondd el neki, hogy ez téged nagyon zavar. Valószínûleg nem fog tudni megváltozni, mert ehhez hatalmas önismeretre van szükség. Szóval gondolkozz el azon, hogy megéri-e neked így ez a kapcsolat. Én úgy vagyok vele, hogy igyekszem elkerülni az ilyen "vámpírokat", akik elszívják az ember energiáját azzal, hogy vádaskodnak, hibáztatnak másokat mindenért.
Ha azt hiszed, hogy folyton magának ad igazat, holott ált. téved, akkor nyilván úgy érzed, hogy neked van igazad ezen esetekben. Akkor tehát te is azt hiszed, hogy neked van igazad. Akkor a kérdésem: A nõk miért adnak mindig maguknak igazat? :D Plussz mindent csak a saját szemszögetekbõl tudtok nézni. Errõl ennyit. Egyik nem se jobb a másiknál.
Tudom, hogy kellemetlen, de én a helyedben nem rágódnék ezen. Miért a pasiknak van igazuk? Mert õk a teremtés koronái. Másképp vannak beállitva. Én biztos elsétáltam volna .. a mai fejemmel .. és megvártam volna, mig jelentkezik. Ha újra kezdené a témat valószinû csirájában elfolytottam volna dolgot. Ez nem azt jelenti, hogy te egy drámakirálynõ vagy, hanem azt, hogy nincs szükséged meg energiád a hülyeségre. Mert ezt úgy hivják de nevezhetjük hisztinek is. Volt nekem is ilyen aki imádott engem vádolni a sajat baromságai miatt...nagyon igaza van az elöttem szólónak.

30 hetes terhes vagyok. Miért van az, hogy a baba nem mozog intenzíven? Allig mozog sőőőt álló helyzetemben még nem is éreztem csak 1-2 szer ez miért van? Eléggé duci vagyok lehet ez az ok? Sőőt az eddigi hízásom össz vissz 4 kiló.

Legjobb válasz: Szia! Minden baba más meg õ már elég "nagy" és a hely se annyi mint volt meg most már az idõ 90%-át alvással tölti. A duciságra csak annyi hogy ha eddig intenzív volt akkor most nem az miatt nem érzed hogy duci vagy mert akkor eddig se érezted volna. Próbálj meg hátra dõlni egy kényelmes fotelba simizni õt és beszélni hozzá ha rá figyelsz csak biztos érezni fogod. 25 hetes duci kismama aki valamikor az hiszi hogy egy "mérgezett egér" van a pocakjába valamikor pedig a Lusti törp...

Szia! Minden baba más meg õ már elég "nagy" és a hely se annyi mint volt meg most már az idõ 90%-át alvással tölti. A duciságra csak annyi hogy ha eddig intenzív volt akkor most nem az miatt nem érzed hogy duci vagy mert akkor eddig se érezted volna. Próbálj meg hátra dõlni egy kényelmes fotelba simizni õt és beszélni hozzá ha rá figyelsz csak biztos érezni fogod. 25 hetes duci kismama aki valamikor az hiszi hogy egy "mérgezett egér" van a pocakjába valamikor pedig a Lusti törp...
A kérdező hozzászólása: Köszike de eddig sem volt ám valami intenzív.Csak tudod látok olyan videókat amikor igy kinyomják valamilyüket pölö a lábukat én ezeket hiányolom nagyon.Tuttira különben, hogy lusta és alszik de én olyan aggódós vagyok.Jó babavárást és jó egészséget.
Már nincs annyi helye. Én 7 kg-t h íztam összesen. Dia
Szia! Én az elsõ válaszoló vagyok hát igen az szép is lenne ez olyan mint a 4d-s ultrahang nekem is csalódás volt mivel aki vékonyabb annak jobban látszik a baba arca az én kis maszatom meg tényleg olyan volt mint egy kis maszat(de még mindig jobban látszodott mint a hagyományoson) szóval ne idegeskedj mert ha ezen agyalsz dafke nem mozog és sajnos nálunk nem lesz nagyon olyan hogy "kidugja" a lábát vagy a kézét de azért néha rúgnak akkorát hogy látványos is nem csak érezhetõ. Neked is szép baba várást!
Én is duci vagyok, 1-2 héten belül mindenét ki fogja dugni, ezt senki nem kerüli el. Lesz amikor kimondottan fájni fog amit csinál. Ne aggódj! Üdv.: 34 hetes kismami
Szia!Nekem sem volt aktív abszolút nem. Az utolsó hónapban meg hullámzott a hasam. Ha kibújik nem gyõzöl utána futni:-) Sok sikert a babához!
A kérdező hozzászólása: köszike ez megnyugtató isten bizony nem tehetek róla, hogy ilyen aggódós vagyok.Már allig várom, hogy kint legyen akkor megnyugszom, vagy akkor aGGÓDOK MAJD igazán???:D:D jó babavárást mindenkinek

A ferjem mar tobbszor megutott, nagyon agressziv, folleg mikor iszik. Tudom, hogy szeret de megsem tudom megertenni, hogy miert ut meg, ha nem is vagyok hibas. Lehet ennek valami lelki oka is? Nem tudom megertenni.

Legjobb válasz: simán lehet. valami régi sérelmét rajtad vezeti le mert gyenge vagy és hagyod h megtegye és tudja h ugyis eltüröd. bocs de nem vagy normális. oké h szereted de egy lelkironcs leszel.de a te dolgod.

simán lehet. valami régi sérelmét rajtad vezeti le mert gyenge vagy és hagyod h megtegye és tudja h ugyis eltüröd. bocs de nem vagy normális. oké h szereted de egy lelkironcs leszel.de a te dolgod.
Te nagyon primitív lehetsz! Ha egy kapcsolatban idáig fajulhat a "SZERELEM", ott nagyon nagy bajok lehetnek. Általában sokáig tûrik a nõk ezt, mert Õt tartják éppen ezért egy nagyon /macsó/ férfinek. /Én is Ffi. vagyok.
Ha a férjem, olyan sokat iszik, hogy megüt, rendszeresen megüt, és agresszív, akkor már rég nem lenne a férjem. Nem tisztel téged, nem néz fel rád, amit nem csodálok, mert hagyod magad.
Ezt csak azzal lehet megcsinálni, aki hagyja is! Már az elsõ pofon után el kellett volna õt hagynod... ezek után már nem fog többé tisztelni. Milyen szerelem/szeret az, ahol verik a másikat?! A saját érdekedben válj el, komolyan...
minél elõbb lekéne lépned tõle, nem pedig tûrni,
Én meg azt nem tudom megérteni hogy miért nem teszel ellene??Érdekes az ilyen nõk mindig oda vanna a férjükért..hihetetlen.De nem csak a férjükért hanem általában az ilyen pasikért.Én mindig tudtam hogy a nõk kicsit szeretnek szenvedni..
Én azt nem tudom megérteni hogy tudsz élni alkoholt kedvelö agressziv emberrel.Lehet lelki oka de nem mentseg arra hogy megüssön.
A lényeg, hogy tudod hogy szeret...mi lenne ha nem szeretne...? Az agyam eldobom az ilyen nõktõl! Meg hogy miért üt meg, ha nem vagy hibás?...és ha hibás lennél, akkor mi van, nyugodtan üthetne, az neked természetes lenne? Mit akarsz a lelki okaival? erre nincs mentség! Hogy lehet ezt tûrni, már rég kivágtam volna mint macskát sz...ni!
Ennek az az oka, hogy hagyod magad... Engem pl az elsõ pofon után nem látna többé.
Egyszerûen nem tisztel. De nehéz is tisztelni egy olyan embert, aki az alapvetõ helyesírási szabályokkal sincs tisztában. Valószínûleg tanulatlan vagy, mûveletlen és buta.
Az a "vicc", hogy az ilyen férfiak úgy lenyomják a nõ önbizalmát, hogy az azt hiszi, neki ennél több nem jut , mást úgy sem találna, neki legalább kell...
Sajnállak, a férjed egy beteg állat.Szedd össze magad és lépj le, mert egyszer szeretetbõl megöl.sok sikert
Hogy kell érteni magyarul azt hogy többször megutött? Lekevert neked néhány pofont?
Válj el tõle!!!!!! Az ilyen viselkedés nem normális.
Én egy ilyen családban nõttem fel! Idegrendszeri problémáim lettek, szorongásos felnõtt vagyok, és rengeteget kell dolgoznom azon hogy normális legyek lelkileg! Sosem leszek ép teljesen. Ne hagyd hogy a gyerekeid szenvedjenek. Neked sem tesz jót, ha van lehetõséged, költözz el és ne félj a változástól, még ha rosszabbak is lesznek a körülmények, hosszú távon nyugalom lesz. És nem hiszem hogy szeret a férjed. Ha szeretsz valakit akkor te szenvedést okozol neki? Nem szeret, nem vagy több neki egy háziállatnál. Ne haragudj de az ilyen emberek mint a férjed, nem értékelik többre a párjukat a kutyájuknál, tapasztalatból tudom.
Még valami, az én apám józanul egy tündér volt, de ez nem változtatott semmin, tönkretette mindannyiunk életét, és anyukám is fiatalon meghalt, nem élte túl ezt a borzalmas embert. (33-as hozzászóló)
Azért üt, mert egy idióta. Szerencséje van, hogy olyan felesége van aki ezt tûri, sõt talán szereti is, mert ha nem szeretné már rég ott hagyta volna a francba.
Hány éve vagytok házasok ? Mióta verekszik ? Mióta iszik ? Van gyereketek ? Kinek a lakásában laktok ?
Nem értem miért kell az agresszivitás okát kutatnod. Neked nem elég ha lelkileg megnyomorít és emberi méltóságodban megaláz ? Az ilyen vadállat abban leli örömét ha a környezete retteg töle. Menekülj töle minél elöbb. http://www.nane.hu
Igen az hogy egy agressziv hímsoviniszta állat, aki még iszik is. Nem is értem miért akarsz neki mentségeket keresni, és miért tûröd tovább ahelyett hogy lépnél. Hidd el hogy ha vele maradsz csak sokkal rosszabb lesz. Tönkre fog tenni teljesen, tudom hogy nehéz és bizonyára félsz is. De ami történik az nem a te hibát, õ az aki durván bánik veled. Azt meg verd ki a fejedbõl hogy szeret, mert ez nem igaz. Ha szeretne akkor óvna és nem pedig megverne. Akit szeretünk azt nem bátsuk semmilyen körülmények között. El kell hagynod nincs más lehetõséged, ha normális életet akarsz élni, elhagyod!
kérdezõõõ merre vagy?
Lehet a férje rájött mit írt ide ki és jól megverte.
Szerintem ugy gondolja vagy ugy is van hogy o az ur a haznal es nem kapja meg az ot megilleto ellenszolgaltatast. Le kellene ulnod vele beszelgetni, hatha Te is felreertettel valamit az o viselkedeseben.
"szerintem"
Sok országban a mai napig természtes, hogy a hár ura elveri az asszonyt, ha valami nem tetszik neki. Itt többen is leírták, hogy mit tudsz ellene tenni. Ha megteszed, megszabadulhatsz tõle. Mellesleg õ nem téged szeret, hanem a piát, és utálja, ha nincs tiszta gatyája. A helyesírásoddal meg nincs semmi baj, szerinted mobilról írtad, de sokan csak beléd akarnak kötni. Hogy miért? Amiért a férjed ver. Csak!
Komolyan még csak meg sem fordult a fejedben, hogy elhagyd? Te se vagy normális...
Ez jobb nem lesz. Menekülj !
Hívd fel a NaNe Egyesületet (www.nane.hu). Biztos tudnak segíteni tanácsokkal a válással kapcsolatos eljárási kérdésekben is.
"De nehéz is tisztelni egy olyan embert, aki az alapvetõ helyesírási szabályokkal sincs tisztában. Valószínûleg tanulatlan vagy, mûveletlen és buta." Aki a saját feleségét veri annál primitívebb butább ember nem kell.És ilyen nincs hogy ok volna arra hogy megverje a feleségét!
Szerintem a kérdezõnek esze ágában sincs elválni, csak megkérdezte, mert nem érti, hogy miért veri a férje....meg akarja érteni, és ha már érti, akkor minden rendben....
Kérdezõnek nem az a baja hogy veri a férje..az a baja hogy nem tudja miért.Atyaáég..No comment...
Mindent elmondtak elõttem. Ez már nem szerelem, hagyd el. És hiába mondja józanon, hogy legközelebb nem fog elõfordulni, úgyis ismét megteszi.
ja hát mi ezt nem érthetjük..szereti...:) )Tudod kit érdekelne ennek a nyomoronc pasinak milyen lelki okai lehetnek.Jó ember e iszik is ver is kész fõnyeremény.ne félj nem fogják ellopni tõled.
Szia! Én már voltam hasonló helyzetben. Ha nagyon leegyszerûsítem, részegen elszáll az agya, olyankor azt hiszi, õ a világ ura. És rettentõ hülye logikája van. Lehet, hogy a fõnöke b.ta fel benne reggel az ideget, de vele ugye nem mer keménykedni, hát rajtad vezeti le. Vagy eszembe jut, hogy 2 évvel ezelõtt azzal a fickóval biztos megcsaltad, és üt. Ha okot keresel, ilyesmi áll a hátterében, de nem érdemes az okát firtatni- mindig vmi olyasmi, amit épeszû emberrel meg lehet beszélni. A részeg meg nem az :S Igazuk van azoknak, akik azt mondják, sajnos ez csak rosszabb lesz. Ha nem akarod elhagyni, akkor állj a sarkadra, és ne hagyd magad! Persze ne akkor kezdj el feministát játszani, mikor agresszívra itta magát! :-) De ha józan, ültesd le és beszélj vele, higgadtan, indulatok nélkül! Már ez sem lesz egyszerû! Megoldás lehet az is, ha egy idõre elköltözöl, hátha észhez tér. Csak tudod, az a baj, hogy kicsi az esély, hogy abbahagyja az ivást, arra valahogy mindig találnak okot. Te ismered, neki is van gyenge pontja, arra kéne hatnod. De hogy õszinte legyek, ez már vesztett ügynek látszik. Ha az elsõ vagy max a 2.pofon után a sarkadra állsz, még lett volna esély arra, hogy észrevegye magát, de ha már átszakadt a gát és úgy érzi, veled ezt megteheti, mert miért is ne... Értesz? /Zárójelben: mi szakítottunk./
Az egyik ismerõsömet is üti a férje. Ez a fickó fiatalon alkoholista és impotens. A csaj fûvel-fával csalja, a fél város róla beszél. Egyedül jár szórakozni utazni. Az anyagiak és a vallás az összetartó erõ. Te is próbálj megszabadulni egy ilyen vadállattól! Hívd fel a nane egyesületet. Szegény anyám úgy tanított, hogy asszonynak tûrni, szenvedni kell. Ez már manapság nem ildomos.
Miért nem hagyod ott?Engem ha folyamatosan vernének nem azon gondolkodnék hogy miért kapok hanem azon hogy minél hamarabb megszabaduljak tõle.
Mégvalami.Azt írod hogy tudod hogy szeret.Hát rosszul tudod.Ha szeretne tisztelne annyira hogy nem ver.
kérj segítségeget, hívd a rendõrséget, ezt így ne hagyd


Lehetséges, hogy a veszekedés miatt érzed ezt.
A kérdező hozzászólása: Azt is mondta, hogy fura érzése van. Kérdeztem, hogy mirõl és azt mondta nem tudja. Most valahogy nem értem az egészet:(

Szerintetek velem van a baj? Mert én már tanácstalan vagyok. Miért lehet az, hogy nem jön össze egy komoly kapcsolat egy olyan lánnyal aki viszont szeret. (többi lent)

Akárhányszor próbálkozom a velem egykorúakkal mindíg csak barátként kezelnek...a kissebbekkel nincs gond akik 1-2 évvel kissebbek nálam (17 vagyok) viszont úgyérzem, hogy ideje lenne már tovább lépni és egy komoly kapcsolatba kezdeni(jogos a kérdés, hogy akkor miért nem foglalkozok egy kissebbel...mert azok közül is csak azoknak jövök be akik nekem nem:( )...Viszont akárhogy probálkozom valahogy nem jön össze a velem egykorúak közül eggyel sem...Nem tartom magam annak a hű de szépnek viszont nem vagyok az a csúf sem "arcilag" , testileg minden este edzem, járok futni szóval kissé az átlagnál jobban kisportolt...Valami ötlet hogy mitől lehet? 17/F

Legjobb válasz: egy cipõben járunk, heti kétszer futok és minden este edzek, mégis a velem egy korúakkal barátság a határ, fiatalabbak meg nem jönnek be (akik igen, azoknak én nem) és én sem vagyok se kocka, se idióta, teljesen normálisnak tartanak a barátaim is, és sokszor csodálkozom, amikor egy szellemileg elmaradott embertársam hetente váltogatja a barátnõit..

egy cipõben járunk, heti kétszer futok és minden este edzek, mégis a velem egy korúakkal barátság a határ, fiatalabbak meg nem jönnek be (akik igen, azoknak én nem) és én sem vagyok se kocka, se idióta, teljesen normálisnak tartanak a barátaim is, és sokszor csodálkozom, amikor egy szellemileg elmaradott embertársam hetente váltogatja a barátnõit..
Nem tudom, mi lehet a baj, de szívesen megismernélek.:) ) Hasonlóan vagyok, mint te, csak lányként. Mondjuk lehet, hogy én is kicsinek számítok. :) 16/l
A kérdező hozzászólása: Jah nekem is van olyan barátom aki úgy ahogy mondod hetente cserélgetni a barátnõit (mondjuk õt többre is tartom mint magam mert õ egyszerûen ilyen :D) viszont van olyan is aki véleményem szerint tényleg sokkal idiótább mint én es elmaradottabb (hogy a te szavaiddal éljek) és mégis van barátnõje vele egykorú és még jól is néz ki meg minden... :\ Tényleg nem tudom, hogy mit tehetnék annak érdekében, hogy eljussak a "barát" jelzõnél tovább a velem egykorúaknál...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!