Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nem szeret (229 db)

Mit csináljak hogyha a párom lehet hogy nem szeret?

Mert már egyszer megkérdeztem tölle és igent mondot ,de nem volt valami meggyöz? ,szakitani meg nem szeretnék mert szeretem ?t.

Legjobb válasz: Nincs az a pasi aki ha rákérdeznél megmondaná hogy nem.. Azt érzed hogyha nem szeret. Mert már nem úgy néz rád, nem úgy csókol, nem úgy van veled mint az elõtt. De lehet hogy csak bebeszéled magadnak úgyhogy ne kockáztasd meg a szakítást ha szereted mert csak neked lesz rossz. Várj vele és kifog derülni ha nem szeret... Az ember nem sokáig bírja valaki mellett akit nem szeret..

Nincs az a pasi aki ha rákérdeznél megmondaná hogy nem.. Azt érzed hogyha nem szeret. Mert már nem úgy néz rád, nem úgy csókol, nem úgy van veled mint az elõtt. De lehet hogy csak bebeszéled magadnak úgyhogy ne kockáztasd meg a szakítást ha szereted mert csak neked lesz rossz. Várj vele és kifog derülni ha nem szeret... Az ember nem sokáig bírja valaki mellett akit nem szeret..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , rendben .
Vegyél egy kutyát
A kérdező hozzászólása: -.-"

Barátnőm most szünetet kért tőlem. Sok volt a vita és azt mondja most olyan fura érzése van, szeret de lehet, hogy kicsit kevésbé.. vagyis máshogy. Lehet hogy nem szeret már?

nemtudta elmagyarázni ? sem.

Legjobb válasz: Lehet,hogy történt valami(megcsalt,vagy egyszerûen megnézett más pasit is),de ha sokat veszekedtetek,akkor szinte normális,hogy elhidegültetek egymástól.Te ezt nem érzed? Velem is ez történt,hasonló,igaz,mi 2 éve járunk.Szakítottunk is,de csak pár napra,mert tovább nem birtuk egymás nélkül.Most megint minden szép.Rájöttünk,hogy az a megoldás,hogy az ember elmondja a másiknak a gondjait,gondolatait,még ha csak kis hülye dolgok,vagy viccesnek tünnek,de sokat jelenthetnek,egyrészt intimebb is lesz a kapcsolat,és sokszr gátat is okoz a ki nem mondott dolog. Nem tudom,mióta jártok,de ha régebb óta,akkor az lenne a megoldás,hogy megnyíltok egymásnak.

Lehet, hogy történt valami(megcsalt, vagy egyszerûen megnézett más pasit is), de ha sokat veszekedtetek, akkor szinte normális, hogy elhidegültetek egymástól.Te ezt nem érzed? Velem is ez történt, hasonló, igaz, mi 2 éve járunk.Szakítottunk is, de csak pár napra, mert tovább nem birtuk egymás nélkül.Most megint minden szép.Rájöttünk, hogy az a megoldás, hogy az ember elmondja a másiknak a gondjait, gondolatait, még ha csak kis hülye dolgok, vagy viccesnek tünnek, de sokat jelenthetnek, egyrészt intimebb is lesz a kapcsolat, és sokszr gátat is okoz a ki nem mondott dolog. Nem tudom, mióta jártok, de ha régebb óta, akkor az lenne a megoldás, hogy megnyíltok egymásnak.
Ja, egyébként elsõ válaszadó vagyok, írhatsz privit is, ha akarsz.Együtt kitalálhatunk valamit!
A kérdező hozzászólása: OK köszi
A kérdező hozzászólása: Ment a privi
A kérdező hozzászólása: Kérlek írj ide ha küldtél válasz levelet. Nem mûködik rendesen a freemail nálam:S

Lehet, hogy nem szeret a Kutyám? Etetem, itatom, játszok vele. Mégis, ha leviszem minden kutya jobban érdekli mint én. Ha hívom nem jön, ha rászólok, akkor egész nap nem áll velem szóba. Megőrülök.

Legjobb válasz: Nyugi. Attól még szeret, hogy a többi kutya iránt érdeklõdik. Veled otthon is játszhat, de kutyákkal csak akkor, ha elviszed sétálni.

Nyugi. Attól még szeret, hogy a többi kutya iránt érdeklõdik. Veled otthon is játszhat, de kutyákkal csak akkor, ha elviszed sétálni.
Tényleg nyugi.Az én kutyám is ezt csinálta. Ha nem akar odajönni az nem a szeretet hiánya, hanem a tekinteté. Ezen úgy tudsz segíteni ha határozott vagy vele és megtanítod az engedelmességre.Ha a kutya tudja, hogy ki a fõnök akkor a kapcsolatotok is jobb lesz, de nem csak a te részedrõl, hanem a kutyád részérõl is. Sok sikert! Drukkolok nektek.
A behívás megtagadása nem arra utal, hogy nem szeret, hanem a nevelés hiányára. Kutyasuli
Megutálni nem fog. Milyen kutyaoviba jártok? Nem mindegy... Tükörsuliba érdemes lenne ellátogatnotok. Ha már oda jártok, akkor hallgasd figyelmesebben a kiképzõt, kérj tanácsot a segítõktõl... Így látatlanban kismillió dolgot csinálhatsz rosszul, ezért nem fogom minden eshetõségre leírni a megoldást. Ott majd látják, min kellene változtatnod és mindent elmondanak.:)
A kérdező hozzászólása: Jàrunk suliba, vagyis oviba, mert mèg csak öt hònapos. Ha megpròbàlok vele erèlyes lenni, akkor ùgy megsèrtõdik, hogy egèsz nap fekszik a helyèn, ès ràm sem hederìt. Elsõ kutya, attòl fèlek, hogy vègleg megutàl.
Ó, hát akkor még semmi sincs veszve. Sõt, ha rászólsz erélyesen, és elvonul, az nem azt jelenti, hogy megsértõdött, épp ellenkezõleg, hatásos volt a rászólás, tudja, hogy most hagynia kell téged. Ilyenkor semmiképpen se menj oda hozzá, hanem akkor amikor úgy látod, hogy itt az ideje feloldani, akkor hívd magadhoz, ha odamegy, elõször még hanggal küldd el, ha arréb megy, újra hívd, és jöhet a megbocsátás. De egy ekkora kutyinak még nem is kell bünti, csak erélyes rászólás.
A büntit úgy értem, hogy elég az erélyes rászólás, nem elkergetni, megrángatni, lenyomni.
A kérdező hozzászólása: A Nèpszigetre jàrok. Nekem jònak tûnik, de nyilvàn nemtudnak csak velem foglalkozni. Hàt azèrt köszi, megpròbàlok felnõni a feladathoz. Bàr àllìtòlag a shar pei nem egyszerû eset. Azert nem adom fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm igazán, nagyon rendes vagy. Már a bátorítás is sokat számít nekem....:)


En szeretem de o lehet, hogy nem szeret engem. Mit tegyek?

en 5.-es vok es van sgy 7.-es fiu aki tetszik nekem de csak parszor beszelgettem vele es az is csak ilyen vot, hogy kerdezett tolem es en v mit valaszoltam. (azok a kerdesek csak egyszeru kis kerdesek voltak, semmi mas komolyabb)nem toom mit tegyek. mennyek egy szunetben oda hozza es mondjam meg az igazat? vagy talan irjam le egy papirra es valamelyik baratnomon keresztul postazzam el?

Legjobb válasz: Akkor próbáld meg azon a barátnõdön keresztül.

Akkor próbáld meg azon a barátnõdön keresztül.
Ha a tudtára akarod adni, személyesen tedd. Semmiképpen se barátnõkön keresztül, abból szinte mindig megaláztatás van. Fõleg ebben a korban az emberek többsége még nem tudja ezt komolyan venni, csak röhögnének rajtad, és elveszne a lehetõség, hogy összejöjj a sráccal. Ez csak a ti kettõtök dolga.
A kérdező hozzászólása: tobb baratnomnek is elmondtam mar es ok nem rohogtek ki. sot fel is ajanlottakh atadjak neki az uzenetet. en olyan tipusu vok h nem erdekel ha v ki ilyen dolod miatt csufol. egy elozo iesmit az egesz osztaly tudott de endem nem erdekelt. az a gond h felek a szemebe nezni es igazat mondani neki.de ho jobban ismerne megtennem.
A kérdező hozzászólása: penteken lesz sulibuli. probalkozzak akkor?

Lehet hogy nem szeret?

A barátommal majdnem 2 hónapja járunk.. msn-en mindig olyan szépeket ír nekem.. =) meg tudom hogy szeret csak személyes üzibe elég ritkán ír ki. =/

Legjobb válasz: ebuddyn szokott lenni msn-en.

A kérdező hozzászólása: ebuddyn szokott lenni msn-en.
Ez a ti magán dolgotok, nem kell közzétenni. Mi 1 éve vagyunk együtt és soha nem volt kiírva egyikünknek sem :) Az meg megint más dolog, hogy élõben a szemembe mondja, hogy szeret :) (Bár biztos fiatalabbak vagytok és majd eljön ez az idõszak nálatok is, de ezen fölösleges parázni.)
Mi a bánatnak kell mindig kiirni? Miért jó ha ezren olvassák naponta hogy szereted? Ennek semmi értelme sincs
A kérdező hozzászólása: hát oké.. de én mindig kiírom hogy szeretlek vagy vmi. :D Na m1.
Nem attól szeret valaki valakit hogy világgákürtöli
A kérdező hozzászólása: Msn-en van személyes üzenet amit mindenki láthat errõl beszélek!
szemmélyes üzi az az amit csak te olvasol? Ott minek "irna ki"? A csak neked szóló üzenetbe miért írna azt hogy szeretlek xy?Bõven elég az hogy szeretlek
Nagyon gyerekek lehettek még. Ebben a korban a szerelmek igazán nem is szerelmek
A kérdező hozzászólása: de lehet ebuddn kiírást csinálni! xD persze hogy szoktunk élõbe találkozni.. csak most nem tudtam lemenni :S
A kérdező hozzászólása: Nemtudom mert msn-en mindig olyan szépeket ír.. csak személyes üzibe nem szokott kiírni. De mind1 felesleges volt feltenni a kérdést. xD
1. Ebuddyn nem lehet kiírást csinálni, maximum a nevében lehet benne szöveg, mint kiírás 2. Lehet hogy hülyék vagytok, mert neten keresztül nem lehet úgy beszélni, mint élõben. 3. Élõben nem is találkoztok?
Most mivan??? A kérdésed: "Lehet hogy nem szeret?" Kicsit késõbb : "tudom hogy szeret" Ha tudod hogy szeret, akkor minek kérdezed olyanoktól akik nem tudhatják? Amúgymeg lehet nem szeret, és kész.
A kérdező hozzászólása: nem görcsölök csak picit rosszul esik.
A kérdező hozzászólása: lehet énis leszedem a kiírást.. tegnap kivolt neki írva hogy szeretlek x...ma meg semmi. :S
Ne görcsölj ilyen apró dolgokon, de gondolom a válaszolók 90%a ezt fogja írni.
A kérdező hozzászólása: Igazad van. =) Köszi h írtatok.
Feleséged irásban közli veled hogy már nem szeret? Hol lakik, Tanzániában?
Onkontroll! A szeretetrol nem vitatkozni kell, hanem bizonyitani azt, hogy szereted! VEszekedes, miert, ennek mi az oka? TAlan valtoztatnod kellene, hiszen a legtobb kapcsolatban itt kezdodnek a problemak, amikor nem a parok nem figyelnek egymasra, nem alkalmazkodnak a masikhoz, nem turnek...
Min vesztetek össze? Mit mond olyankor amikor hisztiik és te mit csinálsz? Valami baja van az tuti de azért azzal, hogy: "nem szeretlek" akkor sem dobálózunk. Kérdezd meg tõle, hogy mit akar? Válni? Erre csak mondania kell valamit
fiatal vagy válj el találsz új párt akivel boldog lehetsz!
aki valóban nem szeret, az nem mondja ki, hanem simlizik, és sunyi ezzel csak érzelmileg akar téged zsarolni, hogy úgy ugrálj, ahogy õ fütyül
Jaj, ezt elfelejtettem! "Nyugodtan csinálhatsz akármit más nõkkel, hiszen a feleséged kimondta , hogy nem szeret." - Az is lehet, hogy ha meglátja, hogy próbálsz új életet kezdeni, akkor felháborodik majd és végül lehet vele beszélni, vagy megbánja, hogy elküldött és békülni próbál majd. Mármint lehet, hogy ha látná, hogy van esély arra, hogy elveszít akkor rájönne, hogy mégiscsak kellesz neki és kérné, hogy kezdjétek újra.
A kérdező hozzászólása: 28 éves vagyok és 2 éve vagyunk házasok.
És miért mondta ezt? Milyen volt a kapcsolatotok? Biztosan voltak elõzmények, csak úgy nem mond ilyet az ember. Biztos nem amiatt a pár hete történt összeveszés miatt mondta, az már talán az utolsó csepp volt. Próbáld meg belõle kiszedni, hogy mi lehet az oka. A rossz hír az, hogy ha õ besokallt és tényleg nem szeret, akkor nem tudsz mit tenni. Ha van benne egy picike szándék arra, hogy megmentsétek a házasságotokat, akkor sikerülhet nagyon sok munkával. Én az elsõ házasságomban jártam így, elég sok idõbe tellett, amire megértettem és elfogadtam, hogy a volt férjem nem AKARJA, hogy megmentsük a házasságunkat. Mondjuk én nem bánom, hogy ez így történt, mert azóta boldog feleség vagyok.
Ne spilázd túl! A pasik nem szoktak képeslapot irogatni!
Azért ne szeressen mert nem küld képeslapot?A férfiak nem képeslapküldözgetö tipusok.Szerintem még szóban is elég késön mondják hogy szeretnek , ugyhogy erre ne alapozz mert nem küld lapot.
Nincs az a pasi, aki sorbanáll a postán, szóval ezzel nincs gond. A mai pasik még egy cetlire sem írnak. Marad a net. Ma már az e-mail gyõzött a kézzel írt levelek felett.

Ugyérzem hogy nem szeret már, soha nem mondja soha nem mutatja megkérdeztem tőle hogy szerelmes e azt mondta nem, lehet van valakije csak velem szeret lenni.2éve vagyunk együtt. Válaszokat várok?

Legjobb válasz: Azt mondta, hogy nem szerelmes beléd? Húha, akkor lépj le. Ez nem jó jel, ha azt mondja a srác, hogy nem szerelmes beléd. Kérdezd meg tõle, hogy együtt szeretne-e veled maradni, mert úgy érzed, hogy elhidegült tõled. Figyeld meg a reakcióját. Két év mondjuk elég hosszú idõ... Hány évesek vagytok?

Azt mondta, hogy nem szerelmes beléd? Húha, akkor lépj le. Ez nem jó jel, ha azt mondja a srác, hogy nem szerelmes beléd. Kérdezd meg tõle, hogy együtt szeretne-e veled maradni, mert úgy érzed, hogy elhidegült tõled. Figyeld meg a reakcióját. Két év mondjuk elég hosszú idõ... Hány évesek vagytok?
2 éve vagytok együtt és azt válaszolta, hogy nem? Hát... :/

Lehet olyan, hogy nem szeret a babam?

Mind azt olvasom, hogy igy ordit meg ugy ordit a baba es csak karban van el. Az enyem 2 honapos, s ha minden rendben van vele, nem ehes, nem almos, remekul jatszik magaban. Van egy kerek szonyeg, azon ivben meg at egy kemeny szivacs a feje felett, es kulonbozo szines plussdolgok lognak rola. Hallgatom ahogy beszelget veluk. Sokszor direkt odamegyek es beszelek hozza, olyankor ram figyel es nevetgel. De ha nem sir mikor nem vagyok ugyanabban a szobaban, az azt jelenti, hogy nem is hianyol?

Legjobb válasz: 1, vagyok. egyébként olyan tényleg nincs , hogy nem szeret. Te vagy neki az "isten". Nagyon sokáig, Tõled függ a léte, az hogy jól lakjon, hogy a kaki kikerüljön alóla..stb. ezeket az idõket használd ki, mert ha elkezdi felfedezni a világot, akkor kész...vége a nyugalomnak :)

1, vagyok. egyébként olyan tényleg nincs , hogy nem szeret. Te vagy neki az "isten". Nagyon sokáig, Tõled függ a léte, az hogy jól lakjon, hogy a kaki kikerüljön alóla..stb. ezeket az idõket használd ki, mert ha elkezdi felfedezni a világot, akkor kész...vége a nyugalomnak :)
Dehogy jelenti azt..A kötõdés megvan, csak elvan magában, nézelõdik, tetszik neki hogy színesek a dolgok, mozognak, zenélnek és leköti ezt, nem tûnik fel hogy nincs ott az az ember akitõl kapja a tejet, tisztába teszi, és szereti.De ettõl függetlenül szeret õ, te vagy a mindene hisz tudja tõled kap meg mindent, amitõl tele a poci és nem fáj és nem csípi a pisi meg a kaki, aki játszik vele, aki felkel ha ordít éjszaka mert unatkozik :) Örülj neki hogy elfoglalja magát és van egy pici szabadidõ mellette, majd ha nagyobb lesz tud már kúszni-mászni, rohangálni, na akkor nem lesz ilyen hogy ráérsz mást csinálni mert minden pillanatban figyelned kell hogy nehogy rosszalkodjon és baja essen, addig pedig élvezd azt hogy pihenhetsz is egy picit mellette :)
add kölcsön 1 napra, én is odaadom az enyém!!:) )))))
Dehogynem hiányol! Örülj neki , hogy elvan ez azt jelenti , hogy önálló feltalálja magát stb. Ha nem szeretne akkor sírna ha ráfigyel nem nevetgélne:) Különben is nemrég még a pocidban nõtt csak most fedezi fel magának a világot. Nyugodj meg és örülj , hogy elvan a picur:-)
Miért ne szeretne? Rád nevet, nem? Örülj neki, hogy önállósodik. Legalább tudsz mellette mást is csinálni...
Második vagyok: egyébként nem hiányol. Még nincs abban a korban. Neki még nem érvényes a mondás, hogy "Anya csak egy van." Mindenkiben anyát lát.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a gyors valaszokat. Persze hogy orulok, hogy nem nyugos baba, de tudjatok, 2 hetesen egy kis aprosan (utolag aprosag!) miatt operalva volt, es majd a szivunk szakadt meg szegenyert, hogy altatjak! Azert szeretnem tobbet babusgatni, ha jobban igenyelne, s felek is, mert akkor is vegig vele voltam minden pocaknyomogatasnal, minden hulye vervetelnel, s remelem nem azt gondolja most, hogy en kinoztam meg nyuztam ot allandoan. Vegig simiztem, mar ahova beengedtek...de remelem mar elfelejtette. Megegyszer koszi a gyors valaszokat! Boldog Karacsonyt!

Voltam egy paasival aki nagyon le akart fekudni velem azt állítja, szeret de visszautasitottam és megharagudt rám. Lehet hogy nem is szeret?

Én még szüz vagyok ö ezt nemtudja. És miután nagyon felizgattam csak azután elutasítottam.Ö megharagudt ram mikor lemonta m neki h szüz vagyok viccelöödöt és gunyolodot velem,hogy képtelenség.most akkor szeret v nem?:(

Legjobb válasz: Nem tudom, Te mit csinálnál, ha valamivel kecsegtetnének, aztán pofára ejtenének. Megérdemelted, úgy kell neked, ha akarsz valamit, mond meg, ha nem, azt is. Nem értünk a célozgatásból, nem értünk a finom célozgatásból, nem értünk az egyértelmû célozgatásból. Ha valamit akarsz egy pasitól, egyenesen mond meg. Nem fogunk se hülyének, se prûdnek, se könnyûvérûnek nézni.

Nem tudom, Te mit csinálnál, ha valamivel kecsegtetnének, aztán pofára ejtenének. Megérdemelted, úgy kell neked, ha akarsz valamit, mond meg, ha nem, azt is. Nem értünk a célozgatásból, nem értünk a finom célozgatásból, nem értünk az egyértelmû célozgatásból. Ha valamit akarsz egy pasitól, egyenesen mond meg. Nem fogunk se hülyének, se prûdnek, se könnyûvérûnek nézni.
Szerethet. A pasik hülyén reagálnak bizonyos dolgokra. Utálják, hogy húzzák az agyukat. Megértem, hogy akkor nagyon ideges volt, de azóta le kellett higgadnia, és keresnie kellett volna téged, hogy megbeszéljétek a dolgokat. Szerethet, de lehet, hogy büszkeségbõl nem keres vagy mit tudom én. Az igazat csak õ tudná megmondani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!