Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nem látom, hogy nőne (3 db)

A kérdező hozzászólása: Egyébként megy tehát 1 2 Újrainditás megy aztán kikapcsolom pihen kicsit és megint ez a hiba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos infókat! igazán ne tolongjatok ennyire, Köszönöm! :)

11 hetes terhes vagyok és még nem látom magamon hogy nőne a pocim. Ez gond lehet?

Legjobb válasz: dehogy gond sokaknak a 18.hétig van h semmi nem is látszódik...fõleg ha elsõ baba...nem kell aggódni miatta meg fog nõni hidd el :)

dehogy gond sokaknak a 18.hétig van h semmi nem is látszódik...fõleg ha elsõ baba...nem kell aggódni miatta meg fog nõni hidd el :)
16. hétig nekem se volt, csak fekve egy picike :) türeleeeem!
Nekem is csak a 16. héten kezdett el látszani. Olyan volt, mintha csak egy kicsit híztam volna hasra, semmi olyan formája nem volt, ami babára utalt volna. Pedig már annyira kíváncsiak voltak a rokonok, barátok :-) Utána pedig hirtelen elkezdett nõni, feszített is rendesen és most már a 23. héten szépen látszik.
Miért lenne gond? Fõleg, ha elsõ baba. Van, akinek hamar kezd nõni, van, akinek késõbb. Ez alkati. Attól még a baba nõ, nyugi!
Én elsõ babámat várom, és nekem csak a 20. hét után kezdett el igazán nõni, de még mindig nincs igazi kerek terhes pocakom!! 26+4 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Amúgy harmadik terhességem de eltelt 9 év a második óta.Boldog babavárást mindenkinek
Szintén 11 hetes vagyok, de nekem látni, leginkább oldalról. Viszont ne aggódj, egy kolléganõmnek a 6. hónapban kezdett valamicske pocakja lenni, addig nem is lehetett látni. Alkat kérdése a dolog.

Lehet, hogy azért nem látom, hogy nőne a hasam, mert hátrahajló a méhem?

18. hetes nagyok, és két-3 hete nem látom, h n?ne a hasam.

Legjobb válasz: Szerintem nincs összefüggés a két dolog közt.Az elsõ terhességem nem is látszott a 6.hónapig és a végén az utolsó 1-1,5 hónapban ugrott meg,minden terhesség más.

Szerintem nincs összefüggés a két dolog közt.Az elsõ terhességem nem is látszott a 6.hónapig és a végén az utolsó 1-1, 5 hónapban ugrott meg, minden terhesség más.
Azért nem látod, hogy nõ a hasad mert minden nap látod.Én is állandóan ezen paráztam mostanában, de a babám egészségesen fejlõdik és ez a lényeg.Majd fog még akkorára nõni, hogy nem látod a lábujad ne aggódj! 18 hetes kismama
A has nem egyenletesen nõ, ki kell emelkednie a méhnek a medencébõl. A hátrahajló méh ezt nem befolyásolja. Nekem is az van, pár hetesen már látszott mindkét gyerekem és akkora hasam nõtt a végére, mint egy-egy ház.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!