Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nem látom, hogy (357 db)

Az mitől lehet, hogy nem látja a laptopom az itthoni WiFi-t?

Rengetek vezetek nelkuli halozatot latok, de az itthonit nem jeleniti meg, telefonrol viszont elerem. Mi lehet a baj? Windows 7-et hasznalok

Legjobb válasz: Lehet hogy gyenge a laptopod wifije.

Lehet hogy gyenge a laptopod wifije.
A kérdező hozzászólása: azt kétlem, zsír új a laptop, és elég drága is volt :(
Lehet, hogy el van rejtve az ESSID, csak a telefonodban hozzá lett adva a hálózat, a laptopon meg, mivel új, nem lett.
A kérdező hozzászólása: és mi az az ESSID? És hogy tudom megcsinálni?
A kérdező hozzászólása: aha közben rájöttem, hogy mi az az essid , de nemhiszem hogy el lenne rejtve mert haverom laptopja is egybõl észreveszi csak ez nem...
Lehet kompatibilitási gond. Firmware frissítés a router -en, driver frissítés a laptop Wi-Fi adapterén, hátha..
A kérdező hozzászólása: Koszonom, felraktam hozza egy uj drivert es sikerult :) )
Gond szokott még az lenni, hogy a wifi az 1-es vagy a 12-es (a két szélsõ) csatorna valamelyikére van állítva. Esetleg még az is lehet, hogy az eredetileg beállított csatornán nagy interferencia van. Ilyenkor megoldás lehet a 4-5-6-7-8 csatornák végigpróbálgatása is. Mivel a te problémád már megoldódott, így neked ezt már nem kell megcsinálni. Csak ha más valaki hasonló problémába ütközik, lássa a választ.

A facebookon összement minden a betűk is fél miliméteresek olyan kicsi hogy nem látom. Hogyan lehet visszaállítani az eredeti méretére?

Legjobb válasz: nézet -> nagyítás -> visszaállítás (vagy nagyítás) illetve.. ctrl+ görgõ

nézet -> nagyítás -> visszaállítás (vagy nagyítás) illetve.. ctrl+ görgõ
Ctrl + egér görgõje
A kérdező hozzászólása: köszi visszaállt :)

Tegnap véletlenül megnyomtam az ujjammal a 6 hetes babám kutacsát és éreztem hogy bejjebb nyomtam. Most nem látom hogy bejjebb va e vagy nem. Lehet káros következménye?

Legjobb válasz: Nem. A kutacs képlékeny dolog, lehet kicsit "nyomogatni", de persze nem szórakozásból. Az agyát ezzel nem károsítottad, ne aggódj. Ha alapból nem látod, hogy hol van a kutacs, akkor minden rendben van. Ha úgy látod, hogy be van esve, amikor fekszik, akkor valószínûleg kicsit ki van száradva a baba, többet kell szopnia, vagy adj neki vizet. Ha viszont kidomborodik (akkor is, amikor nem fekszik), akkor baj van, mert az arra utal, hogy túlnyomás van a fejben, vagyis az agyvíz nem tud felszívódni. Szóval ha semmi különöset nem tapasztalsz, jól van a pici. Jó babázást!

Nem. A kutacs képlékeny dolog, lehet kicsit "nyomogatni", de persze nem szórakozásból. Az agyát ezzel nem károsítottad, ne aggódj. Ha alapból nem látod, hogy hol van a kutacs, akkor minden rendben van. Ha úgy látod, hogy be van esve, amikor fekszik, akkor valószínûleg kicsit ki van száradva a baba, többet kell szopnia, vagy adj neki vizet. Ha viszont kidomborodik (akkor is, amikor nem fekszik), akkor baj van, mert az arra utal, hogy túlnyomás van a fejben, vagyis az agyvíz nem tud felszívódni. Szóval ha semmi különöset nem tapasztalsz, jól van a pici. Jó babázást!
Nem hinném, bár nem tudom mennyire beljebb. Inkább hívd fel, vagy menj el a védõnõhöz, biztos ami biztos!!! (Tudom, hogy nehéz megszokni, hogy neki ott vigyázni kell, azért próbálj meg odafigyelni legközelebb) Nekem a védõnõm azt mondta inkább, ha valami hegyes dolog sérti ott, akkor van baj, de azért tompa tárgy se veszlytelen

Eddig jó evő 15 hós kislányom 2 napja szinte semmit nem akar enni! Egyébként jó kedéjű nem látom hogy a foga jönne.3x ültünk le ma enni egy kanállal sem eszik tegnap ugyan ez volt! Miért lehet?

Legjobb válasz: Nincs tapasztalatom ilyesmirõl,de biztosan megmutatnám orvosnak.Lehet valami olyan dolog,amit kívülrõl nem látunk,de a doki észreveszi.Jobbulást a kicsinek,s megköszönöm,ha megírod,mi történt veletek!

Nincs tapasztalatom ilyesmirõl, de biztosan megmutatnám orvosnak.Lehet valami olyan dolog, amit kívülrõl nem látunk, de a doki észreveszi.Jobbulást a kicsinek, s megköszönöm, ha megírod, mi történt veletek!
A kérdező hozzászólása: Szia semmi extra kop kop kop!Estére ug kiéhezett hogy a vasszöget is megette volna:) Mivel bébiételekróet eszik valószinû eltelitõdött vele:) Köszi szia ZS

2 halványabb 2 erősebb pozitív tesz és ultra hangon azt mondták hogy nem látnak terhességet akkor most mi lehet?

Nem vagyok terhes ? 2 hete késik! Fogamzásgátlót most hagytam abba 1 hónapja!Lehet azért 4 pozitív teszt. Ja és ha baj lenne ott belül akkor ultra hangon azt látták volna?

Legjobb válasz: 2 hét késésnél már petezsákot látnak általában, de megvastagodott méhnyálkahártyát mindenképp, amibõl következtetni lehet a terhességre. Lehet a gyógyszert kavart be. Nem hívtak vissza???

2 hét késésnél már petezsákot látnak általában, de megvastagodott méhnyálkahártyát mindenképp, amibõl következtetni lehet a terhességre. Lehet a gyógyszert kavart be. Nem hívtak vissza???
A kérdező hozzászólása: Hát igen na köszönöm mindenikek?
Pont ugyan így vagyok most én is! :) Van 4poz tesztem és nem látott a doki semmit -.- Hétfõn kell visszamennem.Remélem ott lesz valaki :) és neked is kívánom! :)
A kérdező hozzászólása: Szia léci írd már majd meg hogy mi volt!!!
Oké!:)
Ez jó! Itt drukkolok, hogy sikerüljön nektek, aztán én is ebbe a helyzetbe kerültem. Pozitív tesztem és tüneteim vannak, a doki nem lát semmit csak a spirálom... Én szerdán megyek vissza. 02-20 11:09-es
Szia! A 15:07-es vagyok.Na most jöttem a dokitól, nem látott semmit.-.-Azt mondta, hogy ha terhes is vagyok ez lenne az ötödik hét és ilyenkor még nem biztos, hogy lehet v.mit látni.A vizsgálat végén hozzá tette, hogy nem tudja mitõl van HCG a szervezetembe.Hát már én sem...Az utóbbi 2évben nézték a pajzsmirigyemet, mert nagyon lefogytam, de nincs azzal se semmi baj.Azért reggel teszteltem egyet, egy 25-sel és halvány poz lett.A doki azzal küldött el, hogy ha nem jön meg 1hónap múlva menjek vissza.-.-" Hát ennyi!Remélem te jobban jársz! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy irtál!!Én most indulok már nagyon izgulok !!!Remélem baba lesz!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok most jöttem a dokitól és hála istennek ott van már a 6mm pete zsák úgy örülök .azt mondta azért nem látták az ultra hangon mert kb Jan 28-án foganhatott!!!Nagyon örülök és ezt a dokit ajánlom mindenki 20 éves öcsém is nála született !!!!!nagyon szupi!!!!:) ))
Elsõ vagyok! Ha volt negatív teszted és rá pár napra pozitív lett, akkor viszont baba van a dologban!!!!
Szia!A kimaradt mensi után 4 héttel érdemes elõször orvoshoz menni, akkor már több mindent lát.
Szia! Szerintem ez baba! A szervezet (egyes pajzsmirigybetegséget kivéve) csak akkor termel hcg-t ha állapotos. A terhességi teszt pedig a hcg jelenlétét nézi. Valószínû, hogy még korai terhesség, ezért nem láttak semmit az UH-n. Gondolom egy hét múlva várnak vissza és addig is elküldtek laborba terhességi tesztre. Ugye? Ha nem, akkor kérj a háziorvostól beutalót laborba.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek dokihoz!!!a pajzs mirigynek mi köze lehet a hcg -hez? De amúgy fáj a mellem a mellbimbóm is és mielõtt megszokott jönni akkor nem így szokott fájni!!! Ááá remélem baba lesz !!De én csináltam a nem várt elõtt tesztet és az negatív lett és rá egy 4 napra meg pozitív nem hiszem hogy pont akkor mutatná a pajzsmirigy miatt!Nem?
Terhes vagy az biztos.Nekem se láttak még semmit ilyen korán. Boldog babavárást!
Biztos, hogy nem a pajzsmirigyed miatt van. Kimásolom: "Tévedhet-e a pozitív teszt? Egyes ritka pajzsmirigybetegségek esetén elõfordulhat, hogy téved a teszt (de tudnál róla, ha ilyen betegséged lenne), egyébként nem." (www.kismamablog.hu) Lehet, hogy amikor abbahagytad a gyógyszert, akkor az azutáni elsõ peteérésed nem 14 napra volt, így lehet, hogy még tényleg pici a baba és azért nem látják.
A kérdező hozzászólása: Nem volt ott téleg semmi?És mikor látták?
Ugyan nem tõlem kérdezted, de nálam se láttak elsõre semmit, egy hét múlva kellett visszamennem, akkor már 6 hetes volt és volt színhang is. (Most 10 hónapos, itt ül az ölemben.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!
Nálam is 6 hetesen látták.
Szia! Gratula! Nekem még van egy napom izgulni...

átakartam kötni a gépem képernyőjét a tvre, nvidia-val állítgattam valamit aztán beállítodott úgy hogy nem látom sehol se az asztal. Bekapcsoláskor még látom azt hogy a windows indítása de aztán elsötétül és kikapcsol a képernyő. Mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: Húzd le a tv kábelét a vidkariról, azt hiszi most hogy a tv az elsõdleges monitor a valódi monitorral meg nem foglalkozik. Extendelni kell a tv-re, magyarul szerintem kiterjesztésnek hívják. Meg beállítani, hogy a monitor az elsõdleges, mert valahogy mindig felcserélik direkt.

Húzd le a tv kábelét a vidkariról, azt hiszi most hogy a tv az elsõdleges monitor a valódi monitorral meg nem foglalkozik. Extendelni kell a tv-re, magyarul szerintem kiterjesztésnek hívják. Meg beállítani, hogy a monitor az elsõdleges, mert valahogy mindig felcserélik direkt.
A kérdező hozzászólása: azzal nincs baj, hanem valamit elállítottam... az nvidia programmal beállítottaam valamit és nem akarta viasszza állítani eredeti helyébe.

900 km után kijelzett az olajszint jelzőm, de nem látom hogy elfolyt volna. Mi lehet a baja?

Nemrég öntöttem olajat az autóba (VW Bora 1,6 ) de 900 km-er után ismét kijelzett. 1 litert töltöttem bele elötte, de nem láttam semmi jelét hogy elfolyt volna vhol. A beönt? nyílásnál a kupak levétele után sárgás trutymó jelent meg.

Legjobb válasz: Megnézted az olajszintet? Mert akkor látod, hogy van-e benne elég. Azt, hogy elfolyt, nem fogod látni sehol.

Megnézted az olajszintet? Mert akkor látod, hogy van-e benne elég. Azt, hogy elfolyt, nem fogod látni sehol.
A kérdező hozzászólása: Igen megnéztem, nem volt benne elég. Most megint utána töltöttem.
Ez az 1, 6 -s motor errõl híres . Szereti az olajat fogyasztani..sajnos.

A történetem röviden az utolsó mensim nov. 12-én volt. Volt egy halván pozitív tesztem múlt héten. Ma az ultrahangon azt mondta az orvos hogy nem lát semmit. Teljesen tanácstalan vagyok, mi lehet a baj?

A nyálkahártyám 10 mm-es már nem értem az egészet már egy éve próbálkozunk és most azt hittük hogy végre sikerül! Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, nekem két pozitív teszt és minden tünet után az orvos azt mondta, hogy talán terhes vagyok. Lát valamit, de nem tudja, hogy az baba-e. Visszarendelt 19-re. Ez a két hét életem leghosszabb idõszaka. Addig is pihenés, semmi megerõltetés. Már beszéltem olyanokkal, akiknek csak 1-2 hónap után tudott az orvos biztosat mondani.Engem megnyugtattak. Kitartás! K.

Szia! Ne aggódj, nekem két pozitív teszt és minden tünet után az orvos azt mondta, hogy talán terhes vagyok. Lát valamit, de nem tudja, hogy az baba-e. Visszarendelt 19-re. Ez a két hét életem leghosszabb idõszaka. Addig is pihenés, semmi megerõltetés. Már beszéltem olyanokkal, akiknek csak 1-2 hónap után tudott az orvos biztosat mondani.Engem megnyugtattak. Kitartás! K.
és vett vért? ha terhes lennél már látnia kellene valamit. de tesztelj egyet és az megmondja. ha most van csík akkor 2 hét múlv menj dokihoz.
Szia!a 10 mm-es nyálkahártya szerintem jó.nekem 9 napja késik, 15, 5 mm a nyálkahártya, de nekem sem látott még az orvos semmit.viszont jóval biztatott.nem rendelt vissza 1-2 hét múlva?
A 10mm-es nyálkahártya nagyon vékony ahhoz, hogy a megtermékenyített petesejt megtapadjon. Lehet, hogy a megtermékenyítés létrejott, csak nem tudott megtapadni. Ez esetben viszont a menstruációval távoznia kellett volna, ami ugyebár nem volt. Lehet, hogy hormonális eredetû a gond, ami okozhat téves pozitív tesztet. Szerintem menj vissza a dokihoz, és kérj hormonszint vizsgálatot. A petefészkeidet megnézte UH-val, hogy nincsenek-e pici ciszták?
szia, nekem 11, 23-án volt meg utoljára, ma teszteltem egy baromi halványat. Tüneteim nagyon nincsenek, már annyira akarjuk mi is, 1 év 2 hónapja, hogy tulajdonképpen bármilyen tünetet tudnék produkálni... :) Dokihoz nem m egyek még azzal még várok . a 10 mm az jó vagy nem? terhes gyanús vagy vagy nem?
Nekem nov 15.én volt meg utoljára.Dec 15.én halvány volt a teszt dec 22.én a nyálkahártya 18mm volt és már látott egy ici pici pöttyöt.Most hétfön már másodlagos szikholyag, és sejthetõ szívmüködés.Valószínüleg neked is hasonlót kellet volna már látnia.De keress fel egy másik orvost hát ha ö mást is tud mondani ezen kivül mint amit leirtál.Druolok neked hogy minden rendben legyen és ott üdüljön a baba a pocidban.Ird meg légyszí hogy mi lett a vége.

Kezdek elbizonytalanodni, lehet, hogy nem jól csinálom? Osztálytársamnak igaza van? -szeretném ha nem de mégis látom, hogy igazat beszél?

Az a helyzet, hogy osztálytársam úgy fogyózik, hogy reggel 1db kifli, ebéd 1 db kifli és egy db tojás, vacsora 1 db kifli, 1 paradicsom, 1db tojás Ez 1000kcal alatt van, azt mondja nem éhes. Én nem így csinálom, pl ma ebédre ettem egy tányér májgombóc levest, 1 nagy szelet sült sertés szeletet 2db paradicsommal és ez több kcal mint neki a reggeli+ebéd És én még akkor nem is számoltam hozzá a reggelim, amit suliban ettem, vacsorát + a gyümölcsöket Én többet de egészségesebben eszem mint ő, de ő mégis fogy, most akkor hogy is van ez?

Legjobb válasz: Amit o csinal, az koplalas, kizart, hogy ne legyen ehes. 600 kcal alatt van a kaloriabevitele, ami egy csecsemonek is keves! Lehet, hogy fogy, csak epp nem zsirbol, hanem izombol (kb. semmi feherjet nem eszik, igy azt az izmaibol szerzi meg a szervezete), ami pedig lemegy a zsirbol, az majd jo gyorsan visszajon, miutan megint rendesen kezd majd enni. Ezeket az elvesztett kilokat ne irigyeld tole, szepen vissza fogja oket szedni, es meg puhosabb lesz, mint elotte (az elvesztett izom miatt). Fiatalok vagytok meg ahhoz, hogy ezt tapasztalatbol tudjatok, sajnos itt sokan vagyunk, akik kiprobaltuk, de sosem igazi sikerrel. Nyugodtan egyel tobbet es egeszsegesebben, mint o, lehet, neked tovabb fog tartani leadni a kilokat, de neked nem fog visszaszaladni, mint neki. A sportot se feledd el, az is sokat segit a fogyasban.

Amit o csinal, az koplalas, kizart, hogy ne legyen ehes. 600 kcal alatt van a kaloriabevitele, ami egy csecsemonek is keves! Lehet, hogy fogy, csak epp nem zsirbol, hanem izombol (kb. semmi feherjet nem eszik, igy azt az izmaibol szerzi meg a szervezete), ami pedig lemegy a zsirbol, az majd jo gyorsan visszajon, miutan megint rendesen kezd majd enni. Ezeket az elvesztett kilokat ne irigyeld tole, szepen vissza fogja oket szedni, es meg puhosabb lesz, mint elotte (az elvesztett izom miatt). Fiatalok vagytok meg ahhoz, hogy ezt tapasztalatbol tudjatok, sajnos itt sokan vagyunk, akik kiprobaltuk, de sosem igazi sikerrel. Nyugodtan egyel tobbet es egeszsegesebben, mint o, lehet, neked tovabb fog tartani leadni a kilokat, de neked nem fog visszaszaladni, mint neki. A sportot se feledd el, az is sokat segit a fogyasban.
Hogy majd vissza is szedi.:D Amúgy elég szar, nehogy kövesd a példáját. Csináld úgy ahogy eddig (egészségesen) és mozogj mellé. Sokkal szebb és tartósabb lesz a végeredmény, csak türelmesebbnek kell lenned. (Megsúgom 1700-1800 kcal-lal adtam le 1 hónap alatt durván 5 kg-t.:) )
Ne kövesd a példáját, Te sokkal ésszerûbben csinálod. Eleve fogyókúrához minden étkezésnél kifli? Na ne már..

Van egy személy, megtetszik, nem lehet a tiéd, mindig ez fog bántani. Ha végre a tiéd, már nem olyan érdekes, már nem látod hogy harcolnod kell érte, és észreveszed hogy igazábol az a személy semmi extra. Az kell az embernek ami nem lehet az övé?

És elfelejti azt, amije igazábol van...azaz nem értékeli azt amije már van.

Legjobb válasz: nem feltétlenül van így. jobb esetben az ember szimplán boldog és nyugodt ha megkapja amit szeretne.

nem feltétlenül van így. jobb esetben az ember szimplán boldog és nyugodt ha megkapja amit szeretne.
Ez akkor van, ha az embert sosem egy konkrét személy, hanem csak a "becserkészendõ vad" tudata mozgatja. Ha szeretsz valakit, de tényleg, és õ viszont szeret, akkor a normális embereket nem zavarja, hogy amúgy nem lehet övék a szomszéd.
Sok ember van (tapasztalatom szerint elsõsorban férfiak - de ez adódhat abból is, hogy nõként nyilván a férfiak bizonyos hülyeségei szúrnak nekem jobban szemet), aki bizony így mûködik. Egyik volt párom is ilyen volt, eléggé szörnyû 3 évet háztunk le együtt amolyan se vele se nélküle kapcsolatban.
Általános emberi hiba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!