Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nem látom, (357 db)

Az mitől lehet, hogy nem látja a laptopom az itthoni WiFi-t?

Rengetek vezetek nelkuli halozatot latok, de az itthonit nem jeleniti meg, telefonrol viszont elerem. Mi lehet a baj? Windows 7-et hasznalok

Legjobb válasz: Lehet hogy gyenge a laptopod wifije.

Lehet hogy gyenge a laptopod wifije.
A kérdező hozzászólása: azt kétlem, zsír új a laptop, és elég drága is volt :(
Lehet, hogy el van rejtve az ESSID, csak a telefonodban hozzá lett adva a hálózat, a laptopon meg, mivel új, nem lett.
A kérdező hozzászólása: és mi az az ESSID? És hogy tudom megcsinálni?
A kérdező hozzászólása: aha közben rájöttem, hogy mi az az essid , de nemhiszem hogy el lenne rejtve mert haverom laptopja is egybõl észreveszi csak ez nem...
Lehet kompatibilitási gond. Firmware frissítés a router -en, driver frissítés a laptop Wi-Fi adapterén, hátha..
A kérdező hozzászólása: Koszonom, felraktam hozza egy uj drivert es sikerult :) )
Gond szokott még az lenni, hogy a wifi az 1-es vagy a 12-es (a két szélsõ) csatorna valamelyikére van állítva. Esetleg még az is lehet, hogy az eredetileg beállított csatornán nagy interferencia van. Ilyenkor megoldás lehet a 4-5-6-7-8 csatornák végigpróbálgatása is. Mivel a te problémád már megoldódott, így neked ezt már nem kell megcsinálni. Csak ha más valaki hasonló problémába ütközik, lássa a választ.

2 halványabb 2 erősebb pozitív tesz és ultra hangon azt mondták hogy nem látnak terhességet akkor most mi lehet?

Nem vagyok terhes ? 2 hete késik! Fogamzásgátlót most hagytam abba 1 hónapja!Lehet azért 4 pozitív teszt. Ja és ha baj lenne ott belül akkor ultra hangon azt látták volna?

Legjobb válasz: 2 hét késésnél már petezsákot látnak általában, de megvastagodott méhnyálkahártyát mindenképp, amibõl következtetni lehet a terhességre. Lehet a gyógyszert kavart be. Nem hívtak vissza???

2 hét késésnél már petezsákot látnak általában, de megvastagodott méhnyálkahártyát mindenképp, amibõl következtetni lehet a terhességre. Lehet a gyógyszert kavart be. Nem hívtak vissza???
A kérdező hozzászólása: Hát igen na köszönöm mindenikek?
Pont ugyan így vagyok most én is! :) Van 4poz tesztem és nem látott a doki semmit -.- Hétfõn kell visszamennem.Remélem ott lesz valaki :) és neked is kívánom! :)
A kérdező hozzászólása: Szia léci írd már majd meg hogy mi volt!!!
Oké!:)
Ez jó! Itt drukkolok, hogy sikerüljön nektek, aztán én is ebbe a helyzetbe kerültem. Pozitív tesztem és tüneteim vannak, a doki nem lát semmit csak a spirálom... Én szerdán megyek vissza. 02-20 11:09-es
Szia! A 15:07-es vagyok.Na most jöttem a dokitól, nem látott semmit.-.-Azt mondta, hogy ha terhes is vagyok ez lenne az ötödik hét és ilyenkor még nem biztos, hogy lehet v.mit látni.A vizsgálat végén hozzá tette, hogy nem tudja mitõl van HCG a szervezetembe.Hát már én sem...Az utóbbi 2évben nézték a pajzsmirigyemet, mert nagyon lefogytam, de nincs azzal se semmi baj.Azért reggel teszteltem egyet, egy 25-sel és halvány poz lett.A doki azzal küldött el, hogy ha nem jön meg 1hónap múlva menjek vissza.-.-" Hát ennyi!Remélem te jobban jársz! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy irtál!!Én most indulok már nagyon izgulok !!!Remélem baba lesz!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok most jöttem a dokitól és hála istennek ott van már a 6mm pete zsák úgy örülök .azt mondta azért nem látták az ultra hangon mert kb Jan 28-án foganhatott!!!Nagyon örülök és ezt a dokit ajánlom mindenki 20 éves öcsém is nála született !!!!!nagyon szupi!!!!:) ))
Elsõ vagyok! Ha volt negatív teszted és rá pár napra pozitív lett, akkor viszont baba van a dologban!!!!
Szia!A kimaradt mensi után 4 héttel érdemes elõször orvoshoz menni, akkor már több mindent lát.
Szia! Szerintem ez baba! A szervezet (egyes pajzsmirigybetegséget kivéve) csak akkor termel hcg-t ha állapotos. A terhességi teszt pedig a hcg jelenlétét nézi. Valószínû, hogy még korai terhesség, ezért nem láttak semmit az UH-n. Gondolom egy hét múlva várnak vissza és addig is elküldtek laborba terhességi tesztre. Ugye? Ha nem, akkor kérj a háziorvostól beutalót laborba.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek dokihoz!!!a pajzs mirigynek mi köze lehet a hcg -hez? De amúgy fáj a mellem a mellbimbóm is és mielõtt megszokott jönni akkor nem így szokott fájni!!! Ááá remélem baba lesz !!De én csináltam a nem várt elõtt tesztet és az negatív lett és rá egy 4 napra meg pozitív nem hiszem hogy pont akkor mutatná a pajzsmirigy miatt!Nem?
Terhes vagy az biztos.Nekem se láttak még semmit ilyen korán. Boldog babavárást!
Biztos, hogy nem a pajzsmirigyed miatt van. Kimásolom: "Tévedhet-e a pozitív teszt? Egyes ritka pajzsmirigybetegségek esetén elõfordulhat, hogy téved a teszt (de tudnál róla, ha ilyen betegséged lenne), egyébként nem." (www.kismamablog.hu) Lehet, hogy amikor abbahagytad a gyógyszert, akkor az azutáni elsõ peteérésed nem 14 napra volt, így lehet, hogy még tényleg pici a baba és azért nem látják.
A kérdező hozzászólása: Nem volt ott téleg semmi?És mikor látták?
Ugyan nem tõlem kérdezted, de nálam se láttak elsõre semmit, egy hét múlva kellett visszamennem, akkor már 6 hetes volt és volt színhang is. (Most 10 hónapos, itt ül az ölemben.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!
Nálam is 6 hetesen látták.
Szia! Gratula! Nekem még van egy napom izgulni...

átakartam kötni a gépem képernyőjét a tvre, nvidia-val állítgattam valamit aztán beállítodott úgy hogy nem látom sehol se az asztal. Bekapcsoláskor még látom azt hogy a windows indítása de aztán elsötétül és kikapcsol a képernyő. Mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: Húzd le a tv kábelét a vidkariról, azt hiszi most hogy a tv az elsõdleges monitor a valódi monitorral meg nem foglalkozik. Extendelni kell a tv-re, magyarul szerintem kiterjesztésnek hívják. Meg beállítani, hogy a monitor az elsõdleges, mert valahogy mindig felcserélik direkt.

Húzd le a tv kábelét a vidkariról, azt hiszi most hogy a tv az elsõdleges monitor a valódi monitorral meg nem foglalkozik. Extendelni kell a tv-re, magyarul szerintem kiterjesztésnek hívják. Meg beállítani, hogy a monitor az elsõdleges, mert valahogy mindig felcserélik direkt.
A kérdező hozzászólása: azzal nincs baj, hanem valamit elállítottam... az nvidia programmal beállítottaam valamit és nem akarta viasszza állítani eredeti helyébe.

Ma reggel gép bekapcs, aztán kirja "decetting ide driver"Aztán táblázat nem lát semmi drivert, vinyómnak szerintem annyi. Le lehet menteni az adatokat róla igy hogy nem látja?

Legjobb válasz: http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=23&rowstar.. Az biztos, hogy ez a vinyó, meghótta magát.

http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=23&rowstar.. Az biztos, hogy ez a vinyó, meghótta magát.
Kérdezz rá a vérprofik fórumán: http://segelyvonal.pcworld.hu/ Talán van tippjük, mit lehet tenni, szerintem nehéz lesz ezzel valamit kezdeni.
Ha a gép nem látja a HDD-t, még nem biztos, hogy az a rosz. A winyo-tól a BIOS-g vezetõ úton, bármi lehet. IDE, ATA, SATA kábel, csatlakozó, stb. Ha másik gép sem látja, akkor már gyanús. Ennek ellenére, jó drágán lehet, hogy menthetõ az anyag.

A történetem röviden az utolsó mensim nov. 12-én volt. Volt egy halván pozitív tesztem múlt héten. Ma az ultrahangon azt mondta az orvos hogy nem lát semmit. Teljesen tanácstalan vagyok, mi lehet a baj?

A nyálkahártyám 10 mm-es már nem értem az egészet már egy éve próbálkozunk és most azt hittük hogy végre sikerül! Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, nekem két pozitív teszt és minden tünet után az orvos azt mondta, hogy talán terhes vagyok. Lát valamit, de nem tudja, hogy az baba-e. Visszarendelt 19-re. Ez a két hét életem leghosszabb idõszaka. Addig is pihenés, semmi megerõltetés. Már beszéltem olyanokkal, akiknek csak 1-2 hónap után tudott az orvos biztosat mondani.Engem megnyugtattak. Kitartás! K.

Szia! Ne aggódj, nekem két pozitív teszt és minden tünet után az orvos azt mondta, hogy talán terhes vagyok. Lát valamit, de nem tudja, hogy az baba-e. Visszarendelt 19-re. Ez a két hét életem leghosszabb idõszaka. Addig is pihenés, semmi megerõltetés. Már beszéltem olyanokkal, akiknek csak 1-2 hónap után tudott az orvos biztosat mondani.Engem megnyugtattak. Kitartás! K.
és vett vért? ha terhes lennél már látnia kellene valamit. de tesztelj egyet és az megmondja. ha most van csík akkor 2 hét múlv menj dokihoz.
Szia!a 10 mm-es nyálkahártya szerintem jó.nekem 9 napja késik, 15, 5 mm a nyálkahártya, de nekem sem látott még az orvos semmit.viszont jóval biztatott.nem rendelt vissza 1-2 hét múlva?
A 10mm-es nyálkahártya nagyon vékony ahhoz, hogy a megtermékenyített petesejt megtapadjon. Lehet, hogy a megtermékenyítés létrejott, csak nem tudott megtapadni. Ez esetben viszont a menstruációval távoznia kellett volna, ami ugyebár nem volt. Lehet, hogy hormonális eredetû a gond, ami okozhat téves pozitív tesztet. Szerintem menj vissza a dokihoz, és kérj hormonszint vizsgálatot. A petefészkeidet megnézte UH-val, hogy nincsenek-e pici ciszták?
szia, nekem 11, 23-án volt meg utoljára, ma teszteltem egy baromi halványat. Tüneteim nagyon nincsenek, már annyira akarjuk mi is, 1 év 2 hónapja, hogy tulajdonképpen bármilyen tünetet tudnék produkálni... :) Dokihoz nem m egyek még azzal még várok . a 10 mm az jó vagy nem? terhes gyanús vagy vagy nem?
Nekem nov 15.én volt meg utoljára.Dec 15.én halvány volt a teszt dec 22.én a nyálkahártya 18mm volt és már látott egy ici pici pöttyöt.Most hétfön már másodlagos szikholyag, és sejthetõ szívmüködés.Valószínüleg neked is hasonlót kellet volna már látnia.De keress fel egy másik orvost hát ha ö mást is tud mondani ezen kivül mint amit leirtál.Druolok neked hogy minden rendben legyen és ott üdüljön a baba a pocidban.Ird meg légyszí hogy mi lett a vége.

Kezdek elbizonytalanodni, lehet, hogy nem jól csinálom? Osztálytársamnak igaza van? -szeretném ha nem de mégis látom, hogy igazat beszél?

Az a helyzet, hogy osztálytársam úgy fogyózik, hogy reggel 1db kifli, ebéd 1 db kifli és egy db tojás, vacsora 1 db kifli, 1 paradicsom, 1db tojás Ez 1000kcal alatt van, azt mondja nem éhes. Én nem így csinálom, pl ma ebédre ettem egy tányér májgombóc levest, 1 nagy szelet sült sertés szeletet 2db paradicsommal és ez több kcal mint neki a reggeli+ebéd És én még akkor nem is számoltam hozzá a reggelim, amit suliban ettem, vacsorát + a gyümölcsöket Én többet de egészségesebben eszem mint ő, de ő mégis fogy, most akkor hogy is van ez?

Legjobb válasz: Amit o csinal, az koplalas, kizart, hogy ne legyen ehes. 600 kcal alatt van a kaloriabevitele, ami egy csecsemonek is keves! Lehet, hogy fogy, csak epp nem zsirbol, hanem izombol (kb. semmi feherjet nem eszik, igy azt az izmaibol szerzi meg a szervezete), ami pedig lemegy a zsirbol, az majd jo gyorsan visszajon, miutan megint rendesen kezd majd enni. Ezeket az elvesztett kilokat ne irigyeld tole, szepen vissza fogja oket szedni, es meg puhosabb lesz, mint elotte (az elvesztett izom miatt). Fiatalok vagytok meg ahhoz, hogy ezt tapasztalatbol tudjatok, sajnos itt sokan vagyunk, akik kiprobaltuk, de sosem igazi sikerrel. Nyugodtan egyel tobbet es egeszsegesebben, mint o, lehet, neked tovabb fog tartani leadni a kilokat, de neked nem fog visszaszaladni, mint neki. A sportot se feledd el, az is sokat segit a fogyasban.

Amit o csinal, az koplalas, kizart, hogy ne legyen ehes. 600 kcal alatt van a kaloriabevitele, ami egy csecsemonek is keves! Lehet, hogy fogy, csak epp nem zsirbol, hanem izombol (kb. semmi feherjet nem eszik, igy azt az izmaibol szerzi meg a szervezete), ami pedig lemegy a zsirbol, az majd jo gyorsan visszajon, miutan megint rendesen kezd majd enni. Ezeket az elvesztett kilokat ne irigyeld tole, szepen vissza fogja oket szedni, es meg puhosabb lesz, mint elotte (az elvesztett izom miatt). Fiatalok vagytok meg ahhoz, hogy ezt tapasztalatbol tudjatok, sajnos itt sokan vagyunk, akik kiprobaltuk, de sosem igazi sikerrel. Nyugodtan egyel tobbet es egeszsegesebben, mint o, lehet, neked tovabb fog tartani leadni a kilokat, de neked nem fog visszaszaladni, mint neki. A sportot se feledd el, az is sokat segit a fogyasban.
Hogy majd vissza is szedi.:D Amúgy elég szar, nehogy kövesd a példáját. Csináld úgy ahogy eddig (egészségesen) és mozogj mellé. Sokkal szebb és tartósabb lesz a végeredmény, csak türelmesebbnek kell lenned. (Megsúgom 1700-1800 kcal-lal adtam le 1 hónap alatt durván 5 kg-t.:) )
Ne kövesd a példáját, Te sokkal ésszerûbben csinálod. Eleve fogyókúrához minden étkezésnél kifli? Na ne már..

Ma hajnalra arra keltem, hogy nem bírok lenyelni valami váladékot a garatomban, ami inkább az orromnál lehet, mert nem látom, ha kinyitom. Biztos volt már ilyen mindenkinek, nekem is, de ez nagyon makacs. Mi lehet ez?

Mivel tudnám eltávolítani? Hiába nyelek, krákogok, "turházok" kicsit megmozdul aztán ugyanúgy van mint volt.Segítsetek, igyak forró teát? Eddig mindig kijött, vagy kiköhögtem az ilyen torokváladékot...

Legjobb válasz: nekem is szokott ilyne lenni,de én meg szoktam magam hánytatni,.mert máshogy nem jön fel.

nekem is szokott ilyne lenni, de én meg szoktam magam hánytatni, .mert máshogy nem jön fel.
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom hogyha hánynék jobb lenne-e, mivel inkább az orrom része felõl van az az irritáló kis váladékos csomó, mint a torkomban. Azért nagyon köszönöm a válaszod.
Nem tudom, hogy ugyanarról beszélünk-e, de néha az ember orrába megy fel a dolog, és az tényleg kényelmetlen érzés. Az általad leírtakon túl nincs sok ötletem, esetleg egy alapos orrfújás. Volt már , hogy elöl jött ki egy kisebb tésztadarab.

Fáj a jobb szemem! Lehet attól hogy nem látok jól távolra?

olyan érzés mintha már 1 napja nem aludtam volna, mint ha elfáradt volna a szemem..de csak a jobbal van ez. ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: lehet ,sõt szinte biztos :)

lehet , sõt szinte biztos :)
bocs rosszul fogalmaztam...úgy értem szerintem nem látsz jól és ezért fáj a szemed :)

Hogy lehet hogy nem látszik? Több mint egy hete késik, és már 3 tesztem pozitv lett, de a dokim csak azt érzi, hogy megduzzadt a méhem és talán látja a petezsákot, 2 hét múlva mennék vissza, de az olyan messze van. Kérjem ki más doki véleményét is?

Legjobb válasz: Nem szükséges másik doki, valószínû,hogy terhes vagy, de ilyenkor még tényleg nem nagyon látszik semmi. Nekem sem látták 4 hetesen sem, a 6. héten látszott a petezsák az ultrahangon. Szóval türelem, várd ki azt a két hetet. Persze nem könnyû türelmesnek lenni ilyenkor, de én azt mondom, szinte biztos, hogy akkor már látszani fog a petezsák.

Nem szükséges másik doki, valószínû, hogy terhes vagy, de ilyenkor még tényleg nem nagyon látszik semmi. Nekem sem látták 4 hetesen sem, a 6. héten látszott a petezsák az ultrahangon. Szóval türelem, várd ki azt a két hetet. Persze nem könnyû türelmesnek lenni ilyenkor, de én azt mondom, szinte biztos, hogy akkor már látszani fog a petezsák.
A terhesség elején ez elõfordul. Valahogy bírd ki azt a két hetet:) Ha pozitív a teszt, minden valószínûség szerint legközelebb már világosan látja a doki a babát! (valószínûleg másik orvos is ugyanezt mondaná)
más doki sem fog mast látni hidd el a petezsak is tisztan csak a 5-7hétben látszik es csak aztan a magzat
Szia.Velem is pont ez a helyzet, az elsõ vizsgálatomon nem látott semmit a doki uh-gal, pedig több tesztem is pozitív lett.Azt mondta, hogy 10 nap múlva menjek vissza.Nagyon türelmetlen vagyok, és félek is a köv. vizsgálattól, mi van, hogy ha akkor sem lát semmit.Szóval csak türelem, tudom nehéz, de felesleges másik dokihoz elmenned.
Szia.Nekem 2 teszt lett pozitiv(de csak a reggeli vizelettel).Ma voltam dokinál, és nem látott semmit.1 hét mulva kell vissza mennem.Azt mondta.hogy kb.38napos kórtol mutatja ki az ultrahang.Most én is izgulok nagyon, csak reménykedni tudok!Drukkolok neked!
de, színtévesztõ vagy
de pont ez a szintévesztés. Aki nem szintévesztö az simán látja azonnal a számot. Általában fiúkra jellemzö nöknél ritkán fordul elö.
Színtévesztõ vagy, mert külön meg tudod mondani, milyen színû, de egymás mellett már ugyanolyannak látod a színeket.
A színtévesztési vizsgálat öndiagnózis, John Dalton is pontosan az általad leírt jelenséget figyelte meg magán, részleteiben igen felismeri a színt, egészben nem. Tehát színtévesztõ vagy.
nem is azzal van a gond, hogy felismered, hiszen nem a színt nem látod, hanem az árnyalatok mosódnak össze, az ábrán meg mondjuk lehet, te látsz 4-5 pontot egymás közelében azonos színnel, de ebbõl csak 2 az, ami ugyanolyan, és emiatt nem látod meg az ábrázolt számot.
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Bár nem tudom mennyire fontos ez a dolog. Konkrétan arra gondolok, hogy nem lehetek buszvezetõ, mert nem látok egy ábrát a zöldes-barnás pöttyös képen. Én kérek elnézést, hogy nem tudom megkülönböztetni a zöldes-barnát a barnás-zöldtõl.
nem csak buszvezetö nem lehetsz vannak egyéb szakmák amire igy nem vesznek fel. pl elektro müszerésznek sem. Sógoromat ezért nem vették fel oda.
a valódi szívás az, hogy bár van korrekciós lencse...mégsem használhatod mondjuk alkalmasságin...tehát fizess ki x ezer Ft-ot, de csak arra használhatod, hogy helyesebbnek lásd a világ színeit. kíváncsi lennék, mi a bevett szokás ilyen esetben más országokban...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!