Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nem érzek és mégis (10 db)

12 hetes vagyok, az lehet, hogy nem érzem bent a babámat? A mellem feszül, menzi görcseim is vannak és folyásom is. Mégis valami miatt nem érzem, hogy ott lenne. Aggódom. Nagyon szeretném ezt a babát.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj! Pihizz! A babádat még nagyon sokáig nem fogod érzeni! kb 18-20 hét körül lesz az hogy érzed a mozgását! Van aki már elõbb is érzi, ez alkati kérdés is! Boldog baba várást!

Szia! Ne aggódj! Pihizz! A babádat még nagyon sokáig nem fogod érzeni! kb 18-20 hét körül lesz az hogy érzed a mozgását! Van aki már elõbb is érzi, ez alkati kérdés is! Boldog baba várást!
A menstruációs görcshöz hasonló az csak a méhösszehúzódások miatt van ami természetes..Ott novegszik valami már :) A folyás is sok nõnél elõfordul, ha nem kóros csak fehér színû nem baj, használj intim mosót és tisztasági betétet úgy könnyebben fogod viselni.A baba nekem a 18.héten mozdult meg elõször..azóta már a párom is érzi ha kapál :) 20 hetes kismama:)
szia én is kismama vok igaz még cs 6 hetes de még én sem érzek semmi különlegeset
Kedves kismama!!Elöször is nyugodj meg ne idegeskedj!én 14.-dik hétben vagyok és már én is várom hogy mikor érzem a babám, ne félj ha beindul nem is lesz megállás.Görcsöket éreztem és elégéé fájtak is de elmulik.egy héten belül.14.hetesen már nem is érzem csak néha ha elfáradok.szóval ne aggodj. jó baba várást!és jó egészséget nektek Amina Milla

Lehet, hogy semmit nem érzek és mégis baba van a dologban?

Még 2-3 napom van a mensiig, de nem érzek semmit! Lehet attól még baba? A h?m fent van 37,1 már napok óta! Segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! A hõ legkésõbb a mensi napján vagy a 2. napon esik le. Bármi lehet, ne görcsölj, próbálj ne mindig azzal foglalkozni, h. most sikerült-e. Tudom, nehéz, de hidd el ha egyfolytában azzal foglalkozol, h. vajon most hol is tartasz, sok tünetet bemesélsz magadnak. Sajnos ezt tapasztalatból mondom, én már most (8 hónap sikertelen próba után) tudatosan nem is figyelem magam, de persze a gondolat ott motoszkál egyfolytában... Sok sikert.

Szia! A hõ legkésõbb a mensi napján vagy a 2. napon esik le. Bármi lehet, ne görcsölj, próbálj ne mindig azzal foglalkozni, h. most sikerült-e. Tudom, nehéz, de hidd el ha egyfolytában azzal foglalkozol, h. vajon most hol is tartasz, sok tünetet bemesélsz magadnak. Sajnos ezt tapasztalatból mondom, én már most (8 hónap sikertelen próba után) tudatosan nem is figyelem magam, de persze a gondolat ott motoszkál egyfolytában... Sok sikert.
Bármi problémád lehet, nemcsak baba. De ha ki akarod zárni csinálj tesztet!
Kivancsian varom a valaszokat en is mert..mintha en irtam volna a kerdest...velem is pont ez a helyzet..
Az, hogy nem akar bemenni veled szerintem nem probléma.Nem mindenki akarja végignézni.Lehet attól is fél, hogy utánna nem kívánna meg, mert a szeme elött a látottak lebegnének.Mit értesz az alatt, hogy olyan, mintha nem is érdekelné a baba, ha mindent megtesz?
A kérdező hozzászólása: Azt értem, hogy dolgozik 2 munkahelyen is, ha úgy kérem ágyba hozza a reggelit, ha kell, este 10kor is elmosogat, tehát ilyen téren mindent megtesz. De nem simogatja a hasam, nem találgat velem neveket, nem jön el uh-ra.
Fú, de irigyellek, ennyit dolgozik, segít neked, ágyba hozza a reggelit.. ezzel rég megmutatta az érzéseit irántad és a baba iránt is! Nem????? Nem minden apuka válik szentimentális amerikai-film apává...
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is tudom, de valami mégis hiányzik...
Az elottem válaszoloval totálisan egyetértek!Nem minden férfi olyan érzelgos, és élik át ugy az egész várandosságot ahogy mi szeretnénk!Mondhatnám azt is hogy "tipikus" férfi.Szerintem ne eroltesd a dolgot, ha pedig nagyon bánt, monnd el neki, de azt sem szemrehányoan.Meglátod hogy reagál.amugy meg ha meglesz a bambino tuti odalesz érte, te pedig elfelejted ezt az egészet!Boldog babavárást!
Jaj csajok ez nagyon erdekes tema. En is sokat gondolkodom ezen, hogy apas vagy ne apas szules. A parom szeretne, de en valahogy idegenkedem az otlettol.Azon goldolkodtam, hogy talan megkerdezem az orvost, neki mi a velemenye rolla. Jot tesz vagy csak hatral az apuka a szuloszobaban. Talan a tudat, hogy ott van kinn eleg nem? Habar nem szeretnem ettol az elmenytol megfosztani...de en meg nem szeretnem, hogy ugy lasson...nem tudom hogyan lenne jobb...Szerintem aki nem akar bemenni azt nem kell eroltetni. Boldog babavarast mindenkinek! :)
Szia! Az elsõ fiamnál nem tudta eldönteni a férjem, hogy bejöjjön-e, a szülõszoba elõtt a szülésznõ kérdezte, akkor döntötte el. Nagyon nagy élmény volt mindkettõnknek, nem azzal foglalkozott, hogy hogyan jön ki a baba, hanem velem, gyakorlatilag az egész vajudást szülést végig beszélgettük.. :) Most már mindenképpen be akar jönni! Õ is sokat dolgozik, nem nagyon van ideje a vizsgálatokra eljönni. Ettõl még nagyon szereti és várja a picit. Majd ha a karjában tartja, akár a szülõágy melett, akár a folyosón egybõl APA lesz :) Boldog baba várást és könnyû szülést :)
Szia! Nekem a közvetlen környezetemben volt olyan, aki bement, mert a felesége szerette volna, de utánna annyira nagy trauma érte szegényt, hogy nem tudott a feleségéhez hozzáérni. Ez idõvel annyira kihatott a szexuális életükre, hogy el is váltak. Szerintem ne erõltesd, és mondjuk nem is engedném, hogy bent legyen. Ez egy nõnek a legintimebb dolga, és bár szép pillanatok amit átérzel, õ ezt nem biztos, hogy érezni fogja, látni viszont annál inkább. Én biztos nem tenném ki õt egy ilyen dolognak, mert nem tudhatod, hogy hat rá. Ne erõltesd! Apus is megtesz mindent értünk, de ezt nemszeretné õ sem. Amúgy is mindig rosszul van a kórházban, úgyhogy nem kockáztatok. Gratulálok, és értsd meg a párod ebbõl a szempontból. 16 hetes kismama

Lehet hinni a megérzésünknek? Van egy lány aki tetszik nekem és bár mondta, hogy nem jönne össze velem, mégis úgy érzem, hogy nem teljesen azt mondja mint amit gondol.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem úgy gondolta, ahogy mondta. Lehet, hogy pont az ellenkezõjét mondja, mint amit gondol. Én is mondtam már teljesen másat egy nekem tetszõ fiúnak, de csak azért, mert zavarban voltam. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad!:)

Lehet, hogy nem úgy gondolta, ahogy mondta. Lehet, hogy pont az ellenkezõjét mondja, mint amit gondol. Én is mondtam már teljesen másat egy nekem tetszõ fiúnak, de csak azért, mert zavarban voltam. Kérdezd meg, hogy mit gondol rólad!:)
A kérdező hozzászólása: Én is remélem (és gondolom)hogy az lehet amit leírtál.nem tudom jó ötlet lenne-e rákérdezni hogy mit gondol rólam azok után hogy azt mondta amit a kérdésben is meg említettem.mellesleg vannak sejtéseim miket gondolhat rólam, nem önteltségbõl mondom de nem hiszem hogy közömbös lennék a számára.

Szeretek egy férfit, és félek, hogy elveszittem, de mégis ugy érzem, hogy nem vagyok belé szerelmes, mit tegyek, lehet ebböl még szerelem?

Legjobb válasz: A szerelem általában idõvel elmúlik és szeretetté csap át de nem mind1 hogy hány éves vagy és mióta vagytok együtt.

A szerelem általában idõvel elmúlik és szeretetté csap át de nem mind1 hogy hány éves vagy és mióta vagytok együtt.
A kérdező hozzászólása: én 20 tul, kevés ideje
mesélj kicsit többet, mért félsz, hogy elveszíted?

Megnéztem a filmet, és most teljesen elragadott Robert Petiinson, úgy érzem h beleszerettem, bár tudom h ez nem lehet..Tudom, hogy nem lehet, de mégis olyan rossz. Mit kéne csinálnom?

Karácsonyra megkaptam a Twilight(Alkonyat)cím? könyvet,és az 500oldalt két nap alatt kiolvastam.Mindig szerettem olvasni,de ilyen még nem történt velem,nem tudtam lerakni...Másnap egész nap sírtam,és nem tudtam miért,csak sírni és sírni tudtam...Ma rájöttem,h valószín? h azért,mert olyan szép szerelmes történet,h azt nem hiszem el,és félek h nekem nem lesz senki ilyen akit így tudnék majd szeretni.Megnéztem a filmet,és most teljesen elragadott Robert Petiinson,úgy érzem h beleszerettem,bár tudom h ez nem lehet,és h csak a karakterje tetszik,de olyan furcsán érzem magam.Örülnék ha valaki tudna valamit mondani h mit csináljak,bár tudom h nehéz lesz :S

Legjobb válasz: Hát kislány! Ez csak egy köny, meg egy film. 14 évesen én is Kurt Cobainba voltam szerelmes:) Nem tudok neked sokat mondani. Majd pár év és rájösz, hogy igazi hús-vér férfira van szükséged:)

ez normális a te korodban (ez lenne normális, nem az hogy össze vissza kefél az ember 13-14 évesen, mint sokan mások teszik)
Hát kislány! Ez csak egy köny, meg egy film. 14 évesen én is Kurt Cobainba voltam szerelmes:) Nem tudok neked sokat mondani. Majd pár év és rájösz, hogy igazi hús-vér férfira van szükséged:)
Szeritem ezt õ is tudja.Mármint hogy húsvér emberre van szüksége.Elmúlik idõvel.Hány éves vagy?
Erre való a mese, ami most veled történik. Ennyi az egész. Aztán a való élet ösvényét gázszámlák, munkahelyi problémák, buszra várakozás reggel, stb. fogják szegélyezni.
hjajj énis így vagyok vele..:(( annyira helyes és romantikus a film meg a könyv, bárcsak lenne egy ilyen pasi.csak általában foglaltak meg hasonló dolgok.:(((
Én is olvastam a könyvet!És igen...Edward karaktere nagyon lehengerlõ!Gyönyörü, stilusos, erõs..meg minden!Általába minden fiatal lány errõl álmodik, hogy találkozik egy ilyen izgalmas férfival!Normális, hogy te is...Persze a világban nem pont vámpir Edwardok rohangálnak...ez csak egy könyv!De ha majd kinyitod a szemed megvan az esélye , hogy találsz egy hasonlót, mert járkálnak a világban is nagyon helyes, szexi , lehengerlõ hús-vér srácok, és hidd el a való világban is létezik mély szerelem, csak még nem érintett meg, dehát még nagyon fiatal vagy!úgyhogy kitartás!
Háháá, lelkitárs!!:D Én is 14 éves koromban hasonlóan voltam, ahogy nagyon sokan. Kb annyi lehettem, amikor kijött a HP4 filmben, ami ugye szintén Robert Pattinson... Úgyhogy megértelek!:D Most 17 vagyok, imádom a barátomat, és hogy még soroljam a hasonlóságokat: én is megkaptam karácsonyra a Twilightot, imádom, gyönyörû történet és ahogy leírja a dolgokat, hát az igazi szerelemben bizony tényleg úgy történik:) (Mégha nem is vámpírba vagyok szerelmes, attól még ugyanolyan:) )) A filmet még nem láttam, de már várom, hogy megnézhessem, képeket néztem is róla. Robert Pattinsonról pedig mindig eszembejut az a 14 éves korszakom, amikor rajongtam érte, majd elmúlik, hidd el és pár éven belül találsz vkit, akivel olyan lesz az érzés, mint a könyvben. Akkor majd javaslom, olvasd el újra!:D;) Én csak azt tudom mondani neked, hogy most éld meg ezt az érzést a képzeletedben, amennyire csak szeretnéd! Ettõl még nem vagy dilis, én is ugyanígy voltam, mint te, és mégis normális lettem!:D Ha majd pár év múlva visszagondolsz rá, az álmodozásaidra, mosolyogni fogsz rajta, hogy de szép is volt, mégha nem is valódi:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!!!(= Most kicsit felvidultam, hogy nem csak velem történnek ilyen dolgok...
A kérdező hozzászólása: bocsy, Robert Pattinson...
A kérdező hozzászólása: igen, tudom h hús-vér emberre van szükségem, de olyan furán érzem magam, am 14 éves vagyok :S=)
igen, alkonyat fan vagyok, és készvagyok éniois elolvastam és felkeltem és sírtam..nem tudtam miért, olyan rossz nekem nem ezvan h szerelmes vagyok mert van barátom, de szóval h ki kell lépned abból a világcól, szeretem egy kicsit énis Cullen nek érezni magam:) :)

Imádom a barátomat és én is rengeteg szeretetet kapok tőle. Jobbat nem is kívánhatnék. De valamiért mégis úgy érzem, hogy nem vagyok neki elég jó. Szerintetek mi lehet a baj?

Már több, mint egy éve együtt vagyunk. Ahogy telik az id? egyre jobban szeretem és ez részér?l is elmondható. Megunni sem tudjuk egymást. Vannak azonban apró jelek, hogy mégis érdekl?dik más lányok irányt is, persze interneten keresztül. Egy átlagos lány vagyok, szép, de mégsem beképzelt. Persze amolyan magamutogatós lánynak mégsem mondhatom magamat, aki mindenféle kihívó képeket rak ki magáról mindenhova. A barátom meg sokszor csak az ilyen libákat nézi. Én nem azt akarom, hogy meg legyen kötve a keze. Bizonyos teret mindenkinek kell hagyni. De egyre ritkábban hangoztat olyan dolgokat, ami nekem TÕLE nagyon rosszul esik(ha más mondaná nem zavarna.) Itt most gondolok arra, hogy pl. nincsenek hatalmas melleim. De ha szeret, akkor így fogadjon el. Miért vannak mindig az ilyen lányok el?nyben?

Legjobb válasz: "Miért vannak mindig az ilyen lányok elõnyben?" 1) Nincsenek elõnyben. Ne légy sztereotíp, buta dolog. 2) Te magad írod le, hogy minden tökéletes köztetek. Teljesen feleslegesen problémázol.

"Miért vannak mindig az ilyen lányok elõnyben?" 1) Nincsenek elõnyben. Ne légy sztereotíp, buta dolog. 2) Te magad írod le, hogy minden tökéletes köztetek. Teljesen feleslegesen problémázol.
Nézni szabad, én lány vagyok, és ha lenne barátom, és szeretném sose csalnám meg, de akkor is nézném Colin Farrell-t és Jensen Ackles-t és csorgatnám rájuk a nyálamat. Nézelõdni jó, még akkor is ha soha nem akarnál többet az illetõtõl. Ne mondd, hogy neked nem esik jól megnézni egy dögöd pasit
egyrészt, nincs önbizalmad. másrészt, attól hogy jól megdugna b*sznivaló ribancokat, még nem teszi meg. veled van kapcsolatban, téged szeret, és ennyi :) a többi csak ösztön :)
irtam privit..
bõség zavara [email protected] meg
Amíg csak nézi, addig nincs baj. Attól még téged szeret, és nem csalna meg.
Tudja hogy azokból a nagy mellekbõl pár és múlva mi lesz?A kicsi meg akkor is jól áll!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! Teljesen igazatok van. Kicsit magabiztosabbnak kellene lennem, de mint írtam is, mostanában voltak megjegyzései és inkább ez az, ami elgondolkodtatott. De ezeket leszámítva meg tényleg nem panaszkodhatom rá.

Mitől lehet ez? Mit vegyek a gyógyszertárba rá, hogy elmúljon? Rendesen tisztálkodom, minden nap, intim mosót is használok, és mégis égető érzést érzek a nemi szervemnél. Viszket, olykor csíp is.

És egy id? után olyan mintha túró folyna bel?le, ami sárgás-zöldes-fehéres szín?. Milyen kúpot ajánlotok? Mert gondolom ez v. Mi gomba lehet.

Legjobb válasz: Próbálkozhatsz sokféle kezeléssel, de a legbiztosabb egy nõgyógyász, tõle azt kapod, ami tényleg kell. Amitõl biztos elmúlik, és nem is lesz tõle más gondod. Ha partnered is van, akkor neki sem árthat kezelés, neki is kell felíratni gyógyszert.

Próbálkozhatsz sokféle kezeléssel, de a legbiztosabb egy nõgyógyász, tõle azt kapod, ami tényleg kell. Amitõl biztos elmúlik, és nem is lesz tõle más gondod. Ha partnered is van, akkor neki sem árthat kezelés, neki is kell felíratni gyógyszert.
Akkor is érdemes elmenni orvoshoz. Ha még nem voltál egyáltalán, fõleg. Ha probléma, akkor gondolom úgyis rákérdez, hogy van-e partnered, ha nem akkor említed meg. (Amúgy fiú vagyok, csak sokat olvasok itt :) )
nekem is gyakran változik a folyásom, most pl.: megint elõjött a gombám.nekem a dokim azt ajánlotta hogy ha ugy érzem hogy erõsödik a folyásom akkor alkalmazzak hüvelyöblítést, ezt neked is tudom ajánlani. több infó itt: http://www.dolhay.hu ha otthon akarsz kísérletezni, akkor ott a vény nélkül kapható Canesten Combi, Pevaryl G kúp, de ezek elég drágák, jobban jársz ha elmész a dokihoz, mert ha õ lát az a biztos, m eg amit õ ir ki az olcsóbb! Jobbulást! Ui.: a hüvelyöblítést meg próbáld ki!!!
Csak tiszta vízzel ajánlott mosni odalent, semmi intim vacak.A problémáddal meg sztem azonnal nõdoki!
A kérdező hozzászólása: Van partnerem.De ez az érzés nem állandó.Alkalmanként van ilyen.Csak akkor viszont nagyon zavar.

Úgy lennék olyan, mint ő. Csak irigyelni tudom, de tudom azt is, hogy soha nem lehet olyan, mint ő. Legjobb barátnők lettünk, és mégis, gyakorta úgy érzem, úgy tekint rám, mint egy senkire. Fog ez változni valaha?

19 éves lány vagyok. Elég husis,nyugodt természet? lány vagyok, nem ilyen plázába járós. Suliban soha nem barátkozott velem senki, egy barátn?m volt a hosszú évek során, de végül, ? is iskolát váltott. Ez évben félévkor jött hozzánk egy lány, a messzi amerikából költöztek haza. Már amikor belibbent az ajtón, láttam rajta hogy teljesen más, mint az osztályból bárki. Már nem kinézetre, hanem úgy amúgy. Az osztály plázacicái egyb?l elkezdték becserkészni, a pasik meg a lábai el?tt hevertek. Szép lány, ? az a típus, akinek mindenki keresi a társaságát, és lesi minden szavát. A hét vége felé észrevettem rajta, hogy nem érzi jól magát a lányok közt, és rengeteget tekint az osztály bal hátsó sarkába, ahol mindig én ülök, magányosan. Azon a napon mindenki kiment szünetre, és ? hátra jött hozzám beszélgetni. Ett?l a perct?l kezdve lettünk elválaszthatatlan barátn?k. Annyira jó, hogy van nekem, de néha úgy érzem, neki hátrány ha velem kell valahol megjelenni. Teszem azt strandon, és más egyéb. Õ persze mondja hogy jajj milyen buta vagyok, de...mindig mondja pasizzunk be. Ami általában arról szól, hogy rá ragad minden jó pasi, én meg ülök mint egy tök, és semmit sem tudok csinálni.Mutatja hogy beszélgessek velük,flörtöljek velük,de nekem ezek szerint ez egyszer?en nem megy,és ? is ennél többet sehogy sem tud tenni. Egyszer?en irigylem, nem tudom mit tehetnék ellene, remélem ez nem megy a barátságunk rovására. Rengeteget tesz értem, mondja mit vegyek, mit ne vegyek fel, együtt megyünk shoppingolni, de nekem az önbecsülésem még mindig nulla,így is, hogy egy ilyen lány a legjobb barátn?m. Fog változni a felfogásom valaha is? Mit tudnék tenni ellene? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Most hiába írnék ide akármit is, úgy sem segítene rajtad. Nem azért mert menthetetlen vagy hanem mert ezen csak te tudsz változtatni. Az alakod meg ne legyen hátrány kezdj el sportolni (sportolni nem csak otthon lábat emelgetni)

Most hiába írnék ide akármit is, úgy sem segítene rajtad. Nem azért mert menthetetlen vagy hanem mert ezen csak te tudsz változtatni. Az alakod meg ne legyen hátrány kezdj el sportolni (sportolni nem csak otthon lábat emelgetni)
próbáld ne néha hanem rendszerességgel csinálni a sportot. heti 2 3 futás stb amiket leírtál elég jók (bicó, görkori)olyan ruhák amik jobban formálnak.
A kérdező hozzászólása: És mit változzak...oké, diétázzak, tulajdonképpen folyamatos diétán vagyok, egy nap kétszer eszek, délben és kora este. Szinte semennyit. Sportoljak...sportolok, néha futok is reggelenként, más változtatást nem írtatok, akkor most lehet én vagyok a buta, de nem értem :)
Nem ezzel van, gond... addig oké, hogy megosztottad a problémádat. De ha te magad nem vagy hajlandó változtatni/változni akkor ez van, más se fog rajtad tudni segíteni.
A kérdező hozzászólása: Most nem tudom mibõl gondoltad hogy esetleg megharagudtam volna, én csak megosztottam a dolgokat. Amiket, úgy érzetem tudni kell.. De akkor bocsánat, hogyha így jött le az irományomból.
Most ezen megharagudhatsz de ennyit mondok, remélem veszed a kritikát és változtatsz: Te menthetetlen vagy.
A kérdező hozzászólása: Otthon csak azért tornázom, mert csak jobb kettecskén, mint egyedül.Vegetáriánus is vagyok, csak a tengeri állatokat eszem meg, de azt is nagyon ritkán. Anyám is ilyen, apám is. Görkorizni szoktunk esténként még, szerencsére õ ilyen sportoló lány, talajtornázik, gerendázik, felemás korlát meg ilyenek, mind olyan dolog, amit kipróbálnék vele, csak nincsenek meg az adottságaim :) Ezért marad az otthoni kis torna, bicózás, görkorizás esténként :)
Akkor meg tessék diétázni, rendesen étkezni és nem otthon tornázgatni, hanem elmenni futni lehetõleg intevallumokban. Az otthoni ugra bugra hatékonysága baromi gyér ezt neked is tudni kéne.
Mondok ehhez egy viccet, ha akarsz, megsértõdsz rajta, ha akarsz, elkezdesz sportolni stb.: Kohn elmegy a ragyás képû Weisshez, és megkéri, hogy jöjjön el vele lánykérõbe. - De hát Móric, mire lenne az jó, ha veled mennék? - Hát a lány ha téged meglát, nekem egybõl több esélyem van... Egyébként az Amerikában nevelkedett emberek toleranciaszintje és szociális érzékenysége magyar mércével mérve általában szokatlanul magas, nagyon valószínû, hogy a vicc ide nem illik, és a lány õszinte veled.
A kérdező hozzászólása: Úszok, hetente háromszor.És esténként tornázok a barátnõmmel, azt csak azóta, mióta itt van. A kilóimat inkább nem osztanám meg, de nem vagyok valami magas, és az osztálytársaim csak Röfinek hívnak :) Ebbõl talán lehet következtetni.
Ha másban nem is de ebben tudok segíteni... Mi az amit sportolsz és milyen rendszerességgel? Hány kg és milyen magas vagy?
A kérdező hozzászólása: Rendszeresen sportolok.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon örülök, hogy õ van nekem, és érzem hogy szeret. Már elhívott a nagymamájához is, amerikába, kicsit kiruccanni. Folyamatosan strandon van, ahova persze hív engem is. Amikor kiírom, hogy unatkozok, õ egybõl felhív, kérdezi csináljunk-e valamit, elmenjünk-e ide vagy oda..Érzem, hogy õ szeret, én is imádom õt, de nagyon. Viszont igen, néha zavar hogy õ jó nõ, én meg nem. Plázába egy csaj szólt be valamelyik nap neki, hogy tud egy ilyen lánnyal akár csak kimozdulni is, persze egybõl megvédett, mellém állt. Õt nem zavarja hogy ilyen vagyok, hát majd engem sem fog. Semmilyen beszólást nem hallok majd meg, és vele foglalkozom. Mert õ engem választott! :)
Elmúlt a nagy fellángolás és most már az élete része vagy mint oly sok más dolog.
Kezd el úgy viselkedni, hogy megint lángoljon a szerelem:P Szeret, mert Veled van... De több mint egy év, az hosszú idõ.Ha nem elég "izgalmas, és érdekes" a lány, akkor a fiúk megunják. (...) Fel kell korbácsolni a szenvedélyét irántad, és úgy fogja várni, hogy láthassaon, érezhessen mint az elején.
Miért nem kérdezed meg tõle, hogy van-e valami elfoglaltsága minden délután 3-7ig????
A kérdező hozzászólása: már kérdeztem és azt mondja, hogy semmi és, hogy azért van ez az egész mert nem akar megunni...:S egyébkén két és fél éve vagyunk együtt és mindigis érdekes volt és nagyon szeretem csak kezd hiányozni az igazi barátom...:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!