Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nem érzek és (288 db)

22 hetes terhes vagyok. Az normális, hogy az utóbbi 3napban nem nagyon érzem a babám mozgását? Görcsölni, és vérezni szerencsére nem vérzek. Mitől lehet, hogy nem érzem 3 napja a mozgását a babámnak?

Legjobb válasz: Van mikor a babók ellustulnak picit és nem mozognak annyit mint szoktak. A te babádnak még bõven van helye,lehet,ogy ezért nem érzed mindig. 35 hete kismami

Van mikor a babók ellustulnak picit és nem mozognak annyit mint szoktak. A te babádnak még bõven van helye, lehet, ogy ezért nem érzed mindig. 35 hete kismami
Szia! Ne aggódj! Én is ebben a cipõben jártam és azt mondta a dokim, hogy csak lusta a babuci! Addig még nem görcsölsz és nem vérzel nincs komolyabb gond!De ha nagyon aggódsz azért hívd fel az orvosodat! Nálam is elõfordul, hogy 1-2 napig nagyon aktív utána napokig semmi! Szóval probálj megnyugodni! Boldog babavárást egy 26 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat. Boldog babavárást kívánok!

12 hetes vagyok, az lehet, hogy nem érzem bent a babámat? A mellem feszül, menzi görcseim is vannak és folyásom is. Mégis valami miatt nem érzem, hogy ott lenne. Aggódom. Nagyon szeretném ezt a babát.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj! Pihizz! A babádat még nagyon sokáig nem fogod érzeni! kb 18-20 hét körül lesz az hogy érzed a mozgását! Van aki már elõbb is érzi, ez alkati kérdés is! Boldog baba várást!

Szia! Ne aggódj! Pihizz! A babádat még nagyon sokáig nem fogod érzeni! kb 18-20 hét körül lesz az hogy érzed a mozgását! Van aki már elõbb is érzi, ez alkati kérdés is! Boldog baba várást!
A menstruációs görcshöz hasonló az csak a méhösszehúzódások miatt van ami természetes..Ott novegszik valami már :) A folyás is sok nõnél elõfordul, ha nem kóros csak fehér színû nem baj, használj intim mosót és tisztasági betétet úgy könnyebben fogod viselni.A baba nekem a 18.héten mozdult meg elõször..azóta már a párom is érzi ha kapál :) 20 hetes kismama:)
szia én is kismama vok igaz még cs 6 hetes de még én sem érzek semmi különlegeset
Kedves kismama!!Elöször is nyugodj meg ne idegeskedj!én 14.-dik hétben vagyok és már én is várom hogy mikor érzem a babám, ne félj ha beindul nem is lesz megállás.Görcsöket éreztem és elégéé fájtak is de elmulik.egy héten belül.14.hetesen már nem is érzem csak néha ha elfáradok.szóval ne aggodj. jó baba várást!és jó egészséget nektek Amina Milla

18 hetes terhes vagyok és még nem mozdult meg a baba. Vagy lehet, hogy nem érzem? Mikor fog megmozdulni?

Legjobb válasz: Szia. A babád már régóta mozog,csak te nem ézed.Èn 19hetes vagyok. Az én babám a 16.he´ten mozdult meg.Elsö baba.Nagyon jó érzés,kis lökdösések a pocakban.Egyre több. Ne aggódj pár nap e´s megérzed.

Szia. A babád már régóta mozog, csak te nem ézed.Èn 19hetes vagyok. Az én babám a 16.he´ten mozdult meg.Elsö baba.Nagyon jó érzés, kis lökdösések a pocakban.Egyre több. Ne aggódj pár nap e´s megérzed.
Szia! Jelenleg 37 hetes terhes vagyok és nekem állandóan ezt a kérdést tették fel hogy érzem-e. Én kb. a 20-ik hét után valamikor éreztem elõször - amikor már tudtam, hogy tényleg õt érzem. Az ultrahangon sokat mocorgott, de én nem tudtam, hogy az az apró érzés az õ mozgása. Nekem is az elsõ baba. Most már nagyon aktív, annak ellenére, hogy azt mondták ilyenkor már alig mozog majd a helyhiány miatt. Az én kislányom erre is rácáfol. Egyébként nem volt egy rugdosós baba, ezért is éreztem meg késõbb valószínû. Nincs meghatározva, hogy neked mikor kell érezned, csak azt mondják a 16-ik hét után már érezhetõ de nem gond ha nem érzed még. Hidd el ha a szívhangja jó, akkor nincs semmi baja. Mozog õ, csak te nem érzed még, csak légy türelmes és figyeld az apró szokatlan mozgásokat. Néha most már azt hiszem, hogy az én lányom nem a szokott helyen fog kijönni, hanem a hasam jobb oldalán annyira rugdos:-), pedig én sem éreztem még a 18-ik héten. Sok sikert a babához! Erus
kÖRÜLBELÜL A 20-IK HÉTEN ÉREZTEM, PEDIG AZ ULTRAHANGON TÉNYLEG ÁLLANDÓAN MOCORGOTT. ISMERETLEN ÉRZÉS, DE HIRTELEN NAGYON ÉLÉNK LESZ. AKKOR MÁR SEMMIVEL SEM ÖSSZETÉVESZTHETÕ. ATTÓL KEZDVE NEM VOLT MEGÁLLÁS. AZTÁN ALIG VÁROD, HOGY ÉREZD A MOZGÁSÁT, ÉREZD ÕT. SOHA NEM FELEJTEM EL MILYEN JÓ VOLT!

Lehet hogy nem segitett a kúp, krém, gomba elleni tabletta sem együtt? Vagy borotválom magam és azért érzem folyamatosan hogy mintha viszketnék?

Legjobb válasz: 3 napos kúrát irt a doki és két tablettát is bevettem már ami eddig mindig segitett, ugyanis gyakran van gombám és ezért irt a dokim tablettát is. Csak már megõrülök komolyan, azóta is kenem magam, már egy hete és még mindig érzek valamit, csak pont ez az hogy nem tudom hogy lehet a borotválás miatt érezhetem?

A kérdező hozzászólása: 3 napos kúrát irt a doki és két tablettát is bevettem már ami eddig mindig segitett, ugyanis gyakran van gombám és ezért irt a dokim tablettát is. Csak már megõrülök komolyan, azóta is kenem magam, már egy hete és még mindig érzek valamit, csak pont ez az hogy nem tudom hogy lehet a borotválás miatt érezhetem?
azért azt meg lehet különböztetni, hogy "belülrõl" viszket, vagy a bõröd a szõrtüszõk, meg a szõr növése miatt. Ha utóbbi, akkor nincs baj, ha elõbbi, akkor menj vissza a dokihoz!
hagyd abba a borotválást és sokkal nagyobb eséllyel nem kapsz el semmi vackot
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:00 Ez igaz, de én meg koszosnak érzem magam és izzadtnak ha nem borotválom le.
Hát én nem borotválom csak a bikinivonalat, de nagyon is tisztának és ápoltnak érzem magam. És nem is kaptam el semmilyen fertõzést sem. Ami a kérdést illeti a borotválás szárítja a bõrt, 1-2 órával a borotválás után kend be testápolóval:)
A kérdező hozzászólása: Mikor nem borotváltam magamat akkor is sokszor elõjött úgy hogy kizárva hogy azért van gyakran mert borotválom. Valaki egyszer emlitette hogy próbáljam ki a sima fehér jogurtot hüvelybe. Nos utolsó reményemként ma kipróbáltam és komolyan jobb lett. Remélem igy is marad és nem megint doki lesz a vége.

1 hetes a babam es allandoan szopizna! Normalis ez vagy nem eleg taplalo a tejem? A melleimet üresnek erzem lehet, hogy nem lenne eleg tejem vagy majd ez utan jön?

Legjobb válasz: Csak úgy érzed, hogy üres a melled, vagy mérted is, hogy esetleg nagyon keveset sikerült ennie. Azt szokták mondani ugyebár, hogy ha nem sír kajcsi után, elalszik, akkor nem maradt éhes. Vannak olyan babák akkor többet szeretnek cicin lenni. 1 hetes, még nagyon kis picurka. Nekik nem csak a kajaforrás a cici, ezt ne felejtsd el. Mindenesetre azért 30-40 percnél ne tartson tovább egy-egy etetés, mert felázik a bimbód. Ha kell, és igényli tedd sûrûbben cicire. Nekem most a kislányom újabban azt csinálja, hogy 10 perc alatt megeszi az õ "kis" adagját, böfizünk, és utána még visszasírja magát cicire, és kb. 1 perc alatt bealszik. Jobb mint a cumi.:-)

Csak úgy érzed, hogy üres a melled, vagy mérted is, hogy esetleg nagyon keveset sikerült ennie. Azt szokták mondani ugyebár, hogy ha nem sír kajcsi után, elalszik, akkor nem maradt éhes. Vannak olyan babák akkor többet szeretnek cicin lenni. 1 hetes, még nagyon kis picurka. Nekik nem csak a kajaforrás a cici, ezt ne felejtsd el. Mindenesetre azért 30-40 percnél ne tartson tovább egy-egy etetés, mert felázik a bimbód. Ha kell, és igényli tedd sûrûbben cicire. Nekem most a kislányom újabban azt csinálja, hogy 10 perc alatt megeszi az õ "kis" adagját, böfizünk, és utána még visszasírja magát cicire, és kb. 1 perc alatt bealszik. Jobb mint a cumi.:-)
Teljesen normális! Gondolj bele, most váltatok el... Ráadásul, ha most jó sokat szopizik, garantáltan jó sok tejed lesz. A mellbimbód nem fog fölázni, csak arra figyelj, hogy helyesen kapja be. lehet, hogy nálatok picit tovább tart, míg beáll a kereslet-kínálat egyensúly. Egy 1-2 hetes újszülöttnél minden bajra gyógyír egy kis cicizés. Késõbb nem fog rajtad lógni állandóan. Ha kétségeid vannak, nézd meg a http://www.szoptassugyesen.hu oldalt. A kezdõk kétségeinek eloszlatására és önbizalomnövelésre specializálódott:)

Vettem a vaterán vett egy 10db-os terhességi tesztet (1000ft-ért), ami 10-es erősségű. One step a neve. Mi a véleményetek arról, hogy esetleg hibásan működik. Vagy csak peches vagyok, vagy lehet, hogy nem vagyok terhes? Pedig én érzem!

Negatívat mutat, de a napi sokadik pisib?l kis halvány csíkocskát mutat, a reggeli els?kb?l meg soha semmit sem. Kivéve persze a kontrollcsík,ami virít rajta...

Legjobb válasz: Én is a neten vettem tesztet, a teszveszen. Hónapokig negatívat mutatott, én is elgondolkodtam rajta, lehet, hogy rossz, de mindig meg is jött.:( Most viszont eljött az én hónapom és pozitív lett. Azt nem tudom, hogy az enyém milyen teszt, de én három pozitív után azért vettem a dm-ben clearblue-t, igaz nem olcsó (1899.- Ft), de olyan szép pozitív lett!! Kívánom, hogy a Te pocakodban is baba legyen!! Megy a drukk!!:) Majd írd meg mi lett!!!

Én is a neten vettem tesztet, a teszveszen. Hónapokig negatívat mutatott, én is elgondolkodtam rajta, lehet, hogy rossz, de mindig meg is jött.:( Most viszont eljött az én hónapom és pozitív lett. Azt nem tudom, hogy az enyém milyen teszt, de én három pozitív után azért vettem a dm-ben clearblue-t, igaz nem olcsó (1899.- Ft), de olyan szép pozitív lett!! Kívánom, hogy a Te pocakodban is baba legyen!! Megy a drukk!!:) Majd írd meg mi lett!!!
a doki nem tud mit mondani még. Várj pár napot, és újra tesztelj N
Megvan már az eredmény??? Még szabályosan én izgulok, hogy + legyen!:) :)
szerintem abszolut megbízható és egyértelmû a teszt. Nekem pl. a nemvárt napján olyan halványan volt +, hogy csak erõs képzelõerõvel lehetett látni, és még 2 napig úgyanígy. De utána vörös lett a dálutáni vizeletbõl. Én nem vennék mást. Leht, hogy azért haloványka még, mert még nincs sok HCH a szervezetedben. Terhesség esetén ennek a mennyisége naponta megduplázódik!!! Én várnék még N
megy a drukk
Kiváncsian várjuk! Megy a DRUKK!!!
irtam privit neked.B
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó neked :) Gratulálok!!!! Én abban reménykedem, hogy ez egy vacak és vmi más meg rögtön kimutatja. Ami a legérdekesebb, hogy tényleg elmúlt az az érzés, ami pár napja még gyötört, hogy na mindjárt megjön...Elmúlt nyomtalanul és maradtak az érdekesebb érzések ;) Most várok valakit, de ha elment, húzok el tesztért! :) Megírom majd akármi lett is a vége! És én nem csak ígérem, mint olyan sokan itt...(mindig annyira érdekelnek az emberi sorsok és olyan kevesen jeleznek vissza)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok :) Komolyan mondom, én már nem tényleg nem tudom... Vettem egy corax be sure tesztet. Semmi... illetve talán egy kis jóindulattal ott a T helyén egy halvány csík... Mint a másiknál... De azt hiszem a másikkal megvárom a holnap reggelt...(vettem a patikában vmi Prompt strip 25-ös érzékenységût is) De el nem hiszem, hogy nekem ezzel is ennyire meg kelljen küzdenem, hogy nem lehet csak úgy egyszerûen, mint annyi embernek, hogy kimarad, tesztel és ott ordít a csík!! :( (mindezt persze egy 3hónappal ezelõtti vetélés után...) ti mit tennétek, mit gondolnátok a helyemben? Hívjam a dokit, hátha..de mit hátha, ilyen korán úgysem áll velem szóba...nem?
A kérdező hozzászólása: Na sikerült kicsit megnyugodni, mivel a teszcsíkom már erõsebb, mint az eddigiek :) Ugyhogy ma már nem tesztelek többet. Majd holnap :) köszi nektek és sok sikert!!!!
drukkolok neked én is és azért majd írd meg kérlek h mi lett veled:)
SZia, mi lett az eredmény???? Most én is bajba vagyok a vaterás tesztel, késik 2 napja és negativ, a hõm 37.4. és pé után 17 napon vagyok. GRATULÁLHATUNK??????

Már egy hónapja nincs meg a menzeszem. Hányingerem van, ég a gyomrom, egyre több pici fehér pötty van a bimbómon és körülötte. Még mindig fura érzést érzek a hasam alján. Lehet, hogy nem vagyok terhes, csak a hormonjaim okozzák?

Legjobb válasz: A válaszhoz nem ártana ismerni az életkorodat, s azt sem, hogy elõtte volt-e, s mikor olyan esemény, amely révén anyává lehetnél. Így általánosságban csak az a válasz adható: lehet, hogy a hormonok... (de éppígy lehet az is, hogy áldott állapotba kerültél).

A válaszhoz nem ártana ismerni az életkorodat, s azt sem, hogy elõtte volt-e, s mikor olyan esemény, amely révén anyává lehetnél. Így általánosságban csak az a válasz adható: lehet, hogy a hormonok... (de éppígy lehet az is, hogy áldott állapotba kerültél).
Csak annyit tudok segíteni, hogy leírom a tüneteimet:alhasi fájdalom egy hétig íntenzíven, a melleim feszültek nagyon fájtak és két hetet késett a menszeszem és terhes vagyok! Az alhasi fájdalom miatt gyanítottam mert menszesz elött is szokott görcsölni de csak egy napot nem egy hetet!

Mitől lehet, hogy nem akar megjönni rendesen, csak iszonyú görcseim vannak és barnás-bordó vérzés szerű valami van rendes menzi helyett és nem érzem magam túl jól (hányinger, émelygés)?

Tegnapra nem vártam.Este csináltam tesztet, ami negatív lett.

Legjobb válasz: ez még lehet menzi is. milyen állagú a vérzés? nem zacc szerû? esteleg terhességi tünetek? nem akarlak megijeszteni. én egyszer voltam méhen kívüli terhes. idõben jött meg, legalábbis azt hittem ez menzi. aztán mikor már 2 hete nem akart elmúlni a vérzés, elmentem dokihoz. nagyon erõs görcsöket okoz, fáradtságot, szédülést, általános terhességi tüneteket. ha biztos akarsz lenni abban, h minden rendben van-e menj dokihoz. remélem csak felfázás miatt görcsölsz, nem más betegség v méhenkívüli miatt.

ez még lehet menzi is. milyen állagú a vérzés? nem zacc szerû? esteleg terhességi tünetek? nem akarlak megijeszteni. én egyszer voltam méhen kívüli terhes. idõben jött meg, legalábbis azt hittem ez menzi. aztán mikor már 2 hete nem akart elmúlni a vérzés, elmentem dokihoz. nagyon erõs görcsöket okoz, fáradtságot, szédülést, általános terhességi tüneteket. ha biztos akarsz lenni abban, h minden rendben van-e menj dokihoz. remélem csak felfázás miatt görcsölsz, nem más betegség v méhenkívüli miatt.

Lehet, hogy semmit nem érzek és mégis baba van a dologban?

Még 2-3 napom van a mensiig, de nem érzek semmit! Lehet attól még baba? A h?m fent van 37,1 már napok óta! Segítsetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! A hõ legkésõbb a mensi napján vagy a 2. napon esik le. Bármi lehet, ne görcsölj, próbálj ne mindig azzal foglalkozni, h. most sikerült-e. Tudom, nehéz, de hidd el ha egyfolytában azzal foglalkozol, h. vajon most hol is tartasz, sok tünetet bemesélsz magadnak. Sajnos ezt tapasztalatból mondom, én már most (8 hónap sikertelen próba után) tudatosan nem is figyelem magam, de persze a gondolat ott motoszkál egyfolytában... Sok sikert.

Szia! A hõ legkésõbb a mensi napján vagy a 2. napon esik le. Bármi lehet, ne görcsölj, próbálj ne mindig azzal foglalkozni, h. most sikerült-e. Tudom, nehéz, de hidd el ha egyfolytában azzal foglalkozol, h. vajon most hol is tartasz, sok tünetet bemesélsz magadnak. Sajnos ezt tapasztalatból mondom, én már most (8 hónap sikertelen próba után) tudatosan nem is figyelem magam, de persze a gondolat ott motoszkál egyfolytában... Sok sikert.
Bármi problémád lehet, nemcsak baba. De ha ki akarod zárni csinálj tesztet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!