Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nappal a tervezett (2 db)

Lehet, hogy 3 nappal a tervezett menzesz előtt teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Több mint valószínû,hogy nem eshetsz teherbe,nem vagy termékeny idõszakban.

Több mint valószínû, hogy nem eshetsz teherbe, nem vagy termékeny idõszakban.
Az esély megvan rá, ha van érett petesejted. Én aznap estem teherbe, amikor meg kellett volna jönnie.
Nagyon ritka de elõfordul a teherbeesés, mint az elõzõ példa mutatja! De nem ez a jellemzõ!
szia.lehetséges, én is a mensis napokon estem teherbe!!!! sok sikert!!üdv:6-hetes kismamai
Nem a nagy átlag, de elõfordul, nem is kevésszer, ahogy itt olvasom. A teherbeesés lehetõsége mindig megvan , ha nem védekezel.

Mi lehet az oka, hogy szinte napra pontosan a kormány off-shore cégek ellen tervezett intézkedéseinek bejelentése után Orbán Viktor tárgyalást kezd ugyanerről külföldön. Nemtán a lóláb kilógásának esete forog fenn?

Legjobb válasz: A lóláb oka az áprilisi G20 csúcstalálkozó (a 20 legfejlettebb ország éves megbeszélése), ott állapodtak meg az adóparadicsomok fokozatos felszámolásáról. A kormány és az ellenzék is a nemzetközi trendet követi, szerintem ez ésszerû politikusi magatartás. http://www.euractiv.hu/gazdasag/hirek/az-eu-vezetoi-celba-ve.. http://www.telegraph.co.uk/finance/financetopics/g20-summit/..

A lóláb oka az áprilisi G20 csúcstalálkozó (a 20 legfejlettebb ország éves megbeszélése), ott állapodtak meg az adóparadicsomok fokozatos felszámolásáról. A kormány és az ellenzék is a nemzetközi trendet követi, szerintem ez ésszerû politikusi magatartás. http://www.euractiv.hu/gazdasag/hirek/az-eu-vezetoi-celba-ve.. http://www.telegraph.co.uk/finance/financetopics/g20-summit/..
A különbség az, hogy OV tárgyalásainak nagyobb a visszhangja.
Ha ennyire unalmas, miért foglalkozol vele?
Nem is unalmas, inkább következetes.Mindegy mit csinál a másik, az rossz.
A kérdező hozzászólása: Jó. De akkor miért támadja "csípõbõl" a FIDESZ a még épphogy ismertetett tervezetet? Ez már annyira unalmas...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!