Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nappal a (3111 db)

Egy 28 napos ciklusnál lehet, hogy nem a 14. napon van ovu, hanem előtte már több nappal?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. az egyik gyerkemmel (28.napos ciklusnál!) a 10.napon lettem babás, a másiknál a 11.napon. És voltam már a 12.napon is, csak az nem maradt meg :(

Persze, hogy lehet. az egyik gyerkemmel (28.napos ciklusnál!) a 10.napon lettem babás, a másiknál a 11.napon. És voltam már a 12.napon is, csak az nem maradt meg :(
Persze hogy lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a választ :-).Ebben a hónapban szerettem volna mérni a hõmet megint, de sajnos nem jött össze, mert beteg lettem.Azt hittem, hogy ovu elõtt vagyok, így a 12.napon, de mától fájnak a melleim.Azok pedig ovu után szoktak.
A kérdező hozzászólása: illetve tegnaptól érzem..
Szia! Minden lehetséges, nem vagyunk gépek. :-) De azért általában a luteális fázis mindig ugyanolyan hosszú, és kb 14 nap. Van, akinél ez 12, van akinél 16. Ha most elõbb volt ovud mint más ciklusaidban, lehet hogy hamarabb jön /jönne meg.

Két napja világosbarna folyásom van. Nem sok, nem csip, nem ég. Lehet, hogy ez a beágyazódás jele? Ovu után vagyok 7 nappal.

Legjobb válasz: lehet az is, de hormon probléma is. Nekem annó az utóbbi miatt volt, pedig már pont megörültem neki. De kívánom, hogy Neked baba miatt legyen!

lehet az is, de hormon probléma is. Nekem annó az utóbbi miatt volt, pedig már pont megörültem neki. De kívánom, hogy Neked baba miatt legyen!
A kérdező hozzászólása: Mult hónapban volt kivizsgálásom, akkor minden rendben volt.Ovu elõtt voltam a dokimnál semmi rendellenességet nem látott.Ha hormonprobléma, még milyen jelei lehetnek?
1. vagyok. Nekem egyetlen jele volt, hogy a nem várt elõtt 2-3 nap barnázásom volt. Mindig reménykedtem, h AMIATT, de végül nem. Aztán 3 hónap ilyen után elmentem a dokihoz, aki felírt 1 gyógyszert. Utána többet nem volt ilyen. De mondom, simán jelenthet babát is :)
A kérdező hozzászólása: Ok, értem.Köszönöm a választ!És a drukkot is!
Kedves Kérdezõ!Szerintem a beágyazódástól lehet:) Ha vársz 4-5 napot, talán ha nem jön meg, akkor a tesztbõl okosabb lehetsz!Nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm, kis reménysugár...az elõzõ babámat elvesztettem 11hetesen.És most nem akarom bebeszélni magamnak, de minden jele megvan a beágyazódásnak.
1. vagyok. Akkor viszont már tudod, milyen érzés babát várni, és ha most is azokat a jeleket érzed, akkor minden esélyed meg van! Nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Igen, akkor is fájdogált a derekam, a pocakom, de nem emlékszem a folyásra.Lehet, hogy volt, nem tudom.Remélem, hogy pocaklakó lesz!!!
Csinálj tesztet!
Ha megjött rendesen és nem is kevesebb, akkor valószínû nincs baba, de azért egy tesztet szerintem is megér. Biztos kimutatja egy hét késés után ha van valami.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nagyon el vagyok keseredve hogy megint nem sikerült. Pedig már a cickóim is nagyobbak voltak és semmi jele nem volt hogy meg fog jönni. Jövõhéten veszek azért egy tesztet...
És rendesen megvan? Vegyél tesztet! És majd légyszíves írd meg, hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nagyon el vagyok keseredve hogy megint nem sikerült. Pedig már a cickóim is nagyobbak voltak és semmi jele nem volt hogy meg fog jönni. Jövõhéten veszek azért egy tesztet...

Hogyan lehet, hogy kell a gyümölcs-napot átvészelni, túlélni?

A héten kezdtem, ez az első gyümölcs-napom. Fogalmam sincs, mit fogok tudni csinálni, ha éhes leszek? Ti hogyan, miket ettetek, ittatok, ha napközben éhesek voltatok ezen a napon? Jó van almám és szőlőm, meg tudok venni (ha akarnék) rostos gyümölcslevet, de azon kívül mit lehet még tenni?

Legjobb válasz: Gusztustalan szar az egész. És az idióta nõk még el is hiszik az egészet. Kérdezõ, nem veszed észre, hogy már a nõk többsége is hanyagolja ezt a szart? Az egésznek semmi értelme. Egész nap csak cukrot eszel, másnap egész nap csak kenyeret meg csokit zabálsz. Aztán valahogy kalóriaminuszba kerülsz a sok tápérték-nullás kajától, és izmot veszítesz.

Gusztustalan szar az egész. És az idióta nõk még el is hiszik az egészet. Kérdezõ, nem veszed észre, hogy már a nõk többsége is hanyagolja ezt a szart? Az egésznek semmi értelme. Egész nap csak cukrot eszel, másnap egész nap csak kenyeret meg csokit zabálsz. Aztán valahogy kalóriaminuszba kerülsz a sok tápérték-nullás kajától, és izmot veszítesz.
Elfelejteni ezt a baromságot, és nem diétázni hanem életmódot váltani, sok mozgással, normális kajával....Szerintem.
Fogadjunk hogy nõnemû vagy XDDDD Gyümölcsnap XDDD Édes farkam
Gyümölcsnapon jóformán csak vizet és cukrot(gyümölcscukrot, fruktózt és egy kis glükózt) viszel be ami nem tud hasznosulni, egybõl a májba megy, ahonnét megy a zsírraktárba. Fehérje, ilyesmi? Nem kéne? És ha vége van a 90 napnak mit csinálsz?
Istenem, miért kell nekem ilyenek közt élnem?
Hát, ha megeszel napi 3-4 almát és ezt 2-3 liter rostos lével kíséred le, akkor nem leszel éhes. :)
Istenem, mért kell elvenni a más lelkesedését? Mit keresnek itt a diéta ellenesek? Mindenkinek a saját dolga hogy hogyan próbál fogyókúrázni, melyik a legjobb módszer neki. Amúgy a kérdésre visszatérve, a gyümölcs napra próbáld meg intézni a dolgaid, foglald le magad, így el is felejtesz enni. Nekem ez vált be :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem lehet a pajzsmirigyem miatt, és tudom, hogy mibõl erednek a plusz-kilók. Ha nem ilyen csúnya, és a "másikat hülyének nézõ stílusban" indítottad volna a hozzászólásodat, akkor nem azt kapod tõlem, amit kaptál. Megérdemelted. "Amilyen az agyonisten, olyan a fogadjisten!"
Nyugodj meg, én sem ilyen hangnemben beszélek/írok. Fehérjét tudod nem csak 1 napig kell enni a héten, hanem ha nem akarsz izomból fogyni, minden nap kellene! Nem eszel cukrot, zsíros dolgokat, habos süteményt, oké. De akkor miért is akarsz fogyni? Nem étkezel egészségtelenül, de akkor honnan a felesleg? Nem lehet hogy fogyókúra helyett inkább egy pajzsmirigyvizsgálatra lenne szükséged?
A kérdező hozzászólása: Ne gyere a közelünkbe, senki nem hívott, kerülj el minket amilyen messzire csak lehet! Világos? Senki sem kötelezett arra, hogy ebben a kérdés-csoportban olvasgass!
Istenem, mért kell elvenni a más lelkesedését? Nincs kedvem 50x leírni, így inkább idemásolom egy kommentemet: A fogyókúrának van egy nagy rákfenéje. Tudtad, hogy az izmok fenntartásához háromszor annyi energiára van szükség, mint a háj megtartásához? Nos, ha te nem is tudod, a tested nagyon is jól tudja. Így aztán amikor fogyókúrába kezdesz, hülye lenne a hájat elégetni, amikor az izmok jóval több kalóriát követelnek. Magyarul: az izmodból fogsz fogyni. Csakhogy! Amint az izmodból elkezdesz fogyni, kevesebb kalóriára lesz szüksége a testednek, tehát még kevesebbet kell enned. ha fogni akarsz. Így aztán megint az izmodból fogsz fogyni, és ez így megy tovább a kúra végéig. A kúra végén pedig szépen visszahízod az egészet, de már nem izom, hanem zsír formájában, aminek a fenntartásához ugyebár kevesebb energia kell...

Mitől lehet? Normális ez? 4hónapos tápszeres baba. Pár napja látom hogy a babám kakijában vannak tápszer darabok. Eddig egyszer kakilt egy nap, max kétszer . Most 3-4 szer. Lehet hogy sok a kajcsi neki és már a felesleg nem szívódik fel?

egyébként 7 kg.

Legjobb válasz: Nem jön a foga? Attól lehet lágyabb a széklet. A tejcsi darabok miatt szerintem nem kell aggódnod, nekünk mindig is volt. Most 6 hós De ilyenkor már fogdosnak mindent, turkálnak a szájukban, lehet, hogy valami kis piszkot bekapott, ami így ürül. Én hígabb székletnél szoktam lázat csekkolni.

Nem jön a foga? Attól lehet lágyabb a széklet. A tejcsi darabok miatt szerintem nem kell aggódnod, nekünk mindig is volt. Most 6 hós De ilyenkor már fogdosnak mindent, turkálnak a szájukban, lehet, hogy valami kis piszkot bekapott, ami így ürül. Én hígabb székletnél szoktam lázat csekkolni.

38. hetes vagyok és egész nap fájdogált, görcsölgetett a hasam. Lehet, hogy jön a babucim?

Volt mikor nem rendszeresen és volt mikor rendszeresen.Nagyon lent érzem a mozgást.El?re is köszi a válaszokat. Egy izgulós kismami

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm ugynezt érezte és rá 6 napra szült. Simán lehet a babuci!!!!!! Dia

Egy ismerõsöm ugynezt érezte és rá 6 napra szült. Simán lehet a babuci!!!!!! Dia
Szia! Jó jelek. Esetleg nem párosul hasmenéssel/sûrû kakilni járással? Lehet, hogy "csak" a méhszájad tágulgat, de ez csak jó :o) Szép szülést! :o)
A kérdező hozzászólása: De! Ma voltam vagy 4-szer wcn. Nem szoktam csak 1-szer max 2-szer. Az is lehet , hogy 1-2 nap a babucimig? Jaj de várom már. Köszi az eddigi gyors válaszokat.
A kérdező hozzászólása: De nem hasmenés volt.
Nos??? Elmúlt? Esetleg már meg is szültél?
A kérdező hozzászólása: Nem mult el. Csak mostmár hányingerem is van. Holnap megyek ctg-re. Kiváncsi vagyok , hogy milyen lesz.
Szegény. Remélem a ctg-n minden ok volt. Méhszájat nem néztek? Drukkolok, hogy csak a méhszáj nyílása okozza a panaszaidat.

Lehet 1kilót hízni négy nap alatt. Ma reggel megmértem magam és híztam egy kilót. Vagy lehet hogy csak a víz meg ilyesmi miatt van? Nyugtassatok meg kérlek hogy hamarosan lemegy!

Legjobb válasz: Nekem a mérleg 1óra alatt is többet tud mutatni 1,5kilóval. Egy jó bõ ebéd után. Plusz ha sok sót eszek,akkor a szervezetem még jobban raktározza a vizet és 3kg-al is több vagyok ilyenkor,de ez NEM ZSÍR. Aztán hirtelen kiürül és fél nap alatt "fogyok" 3 kilót:)

Nekem a mérleg 1óra alatt is többet tud mutatni 1, 5kilóval. Egy jó bõ ebéd után. Plusz ha sok sót eszek, akkor a szervezetem még jobban raktározza a vizet és 3kg-al is több vagyok ilyenkor, de ez NEM ZSÍR. Aztán hirtelen kiürül és fél nap alatt "fogyok" 3 kilót:)
A kérdező hozzászólása: hát nagyon remélem.nagyon sokat híztam mostanában, le is fogytam 4kilót de még mindig van 4.és sehogy sem akar lemenni.14vagyok.lehet hogy a szervezetem most akármit csinálok nem fogja engedni?:O
ne a kilót nézd, az folyton változi (menzesz, kajálás, ivás, nagywc). minden héten reggel mérd le a centiket. azok nem fognak hazudni.
1 kilót "hízni" 10 perc alatt is lehet. Csak meg kell inni két sört, vagy 1 liter tejet.

Tisztelt Doktor Úr! 54 éves vagyok, múlt héten teljes méheltávolításom volt. Műtét után 3 nappal megfáztam, köhögök, belázasodtam. Azóta vérzek. Ez mitől lehet? 10 nappal a műtét után még mindig van vérzésem és a láz is még tart. Lehetséges, hogy a sok kö

Tisztelt Doktor Úr! 54 éves vagyok, múlt héten teljes méheltávolításom volt. Műtét után 3 nappal megfáztam, köhögök, belázasodtam. Azóta vérzek. Ez mitől lehet? 10 nappal a műtét után még mindig van vérzésem és a láz is még tart. Lehetséges, hogy a sok köhögés által felszakadtak a belső varratok, vagy más lehet a probléma? Válaszát előre köszönöm. Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi konzultációt a műtétet végző szakorvossal. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi konzultációt a műtétet végző szakorvossal. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 54 éves vagyok, múlt héten teljes méheltávolításom volt. Műtét után 3 nappal megfáztam, köhögök, belázasodtam. Azóta vérzek. Ez mitől lehet? 10 nappal a műtét után még mindig van vérzésem és a láz is még tart. Lehetséges, hogy a sok kö

Tisztelt Doktor Úr! 54 éves vagyok, múlt héten teljes méheltávolításom volt. Műtét után 3 nappal megfáztam, köhögök, belázasodtam. Azóta vérzek. Ez mitől lehet? 10 nappal a műtét után még mindig van vérzésem és a láz is még tart. Lehetséges, hogy a sok köhögés által felszakadtak a belső varratok, vagy más lehet a probléma? Válaszát előre köszönöm. Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi konzultációt a műtétet végző szakorvossal. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi konzultációt a műtétet végző szakorvossal. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!