Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy nappal (3877 db)

Mitől lehet, hogy napok óta fehér, tojás fehérje típusú folyásom van?

Nem tapasztaltam még ilyet.Kedd körül kéne(nem)meg jönnie.Ez lehet gombásodás jele vagy valami más?Terheségnél mennyire jellemz? a fehér folyás?

Legjobb válasz: Szia!Terhességnél jellemzõ az áttetszõ vizes állagú folyás,de az ún."túrós" folyás inkább gombás fertõzésre(ha nem viszket akkor is!!!),de legfõkébb felfázásra jellemzõ.Ami ilyen idõben nem lenne csoda.Igyál sima kamillateát,legalább naponta fél literrel,de mivel babát szeretnél,egyenlõre az ülõfürdõt nem javasolnám,mert abban jó sokáig benne kell ülni,jó meleg vízbe,és az elindíthat egy spontán vetélést(ha terhes vagy).Próbálkozz a kamillateával,ha nem ok,2-3 nap múlva irány a dokihoz.De azért sok sikert!

Szia!Terhességnél jellemzõ az áttetszõ vizes állagú folyás, de az ún."túrós" folyás inkább gombás fertõzésre(ha nem viszket akkor is!!!), de legfõkébb felfázásra jellemzõ.Ami ilyen idõben nem lenne csoda.Igyál sima kamillateát, legalább naponta fél literrel, de mivel babát szeretnél, egyenlõre az ülõfürdõt nem javasolnám, mert abban jó sokáig benne kell ülni, jó meleg vízbe, és az elindíthat egy spontán vetélést(ha terhes vagy).Próbálkozz a kamillateával, ha nem ok, 2-3 nap múlva irány a dokihoz.De azért sok sikert!
Szerintem terhességre utal:-) A terhesség egésze alatt jellemzõ a fehér folyás, kinél hogy, kicsit, nagyon, vagy egyáltalán ... Ne félj, csinálj tesztet, és ha nem jön meg, menj dokihoz.
szia!én is kiváncsi lennék, nekem hol fehéres.hol átlátszó.remélem baba.

MItől lehet, hogy napok óta nehéznek érzem a méhem, megjön érzésem van, erős tojásfehérje szerű folyásom volt, mára kissé csökkent, émelygek, néha hányingerem van, és nagyon álmos, fáradékony vagyok, fel vagyok puffadva? Keddre nem várom.

Keddre nem várom.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a tojásfehérje szerû folyásom mindig peteérés elõtt van. Nem lehet, hogy nagyon szeretnéd már a babát? Velem is elõfordult három egymást követõ hónapban, hogy már félidõtõl hányingerem volt, szédültem. Persze nem voltam terhes. Persze nem vagyunk egyformák. Várd meg a keddet és tesztelj.

Szia! Nekem a tojásfehérje szerû folyásom mindig peteérés elõtt van. Nem lehet, hogy nagyon szeretnéd már a babát? Velem is elõfordult három egymást követõ hónapban, hogy már félidõtõl hányingerem volt, szédültem. Persze nem voltam terhes. Persze nem vagyunk egyformák. Várd meg a keddet és tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Keddre kéne megjönnie, de kb. 1 hete érzem ilyen furán magam. Nem szokott ilyen mennyiségû folyásom lenni. Nem tudom mitõl lehet. Fura érzés nagyon
Hát ha ezek nem pszihés tünetek akkor valószínû terhes vagy!
Hát nekem hétfõre kéne megjönni, de kedd óta ugyan úgy vagyok, mint te, Nehéz a méhem, néha még be is görcsöl, olyan mintha most jönne meg.Most várok hétfõig vagy keddig, ha addig nem jön meg, lehet, hogy tesztelek!Bár nekem nincs olyan szerencsám, hogy + legyen!

Mitől lehet, hogy napok óta nemkívánom az ételt?

Már egy pár napja ránézek az ételre és már nem is vagyok éhes... Nem tudok enni, ha viszont ennem kell még a hányinger is elkap... lehetséges, hogy terhes vagyok? (19 év lány)

Legjobb válasz: Igen, meg még ezer másik oka is lehet.

Igen, meg még ezer másik oka is lehet.
Velem is hasonló van pár napja. Én azért eszem valamennyit, de pl. ma is mentem reggelizni, hogy tök éhes vagyok, de a kaja látványától elment az étvágyam, beleharaptam, és szinte hányingerem lett. Aztán késõbb, délután, már ettem valamit, mert folyamatosan éhes voltam, de nem tudtam enni. Hogy mitõl van, azt nem tudom, lehet, hogy az idõjárás vagy valami, azt hittem nekem a stressztõl van, rosszul is alszom. De hogy neked is van, lehet, hogy valami front vagy ilyesmi, én tuti nem vagyok terhes, szerintem te se, de azért jobb a biztonság, ha úgy érzed, vegyél egy tesztet.
néha elõfordul..

Mitől lehet, hogy napok óta fáj a bal petefészkem körül? Már több mint két hete késik a mensim, még nem mertem tesztelni. Lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: Miért nem mertél tesztelni? Nem akarsz babát? Mert szerintem az elsõ lépés a teszt és utánna menj dokihoz. 2 hét az sok akár baba miatt akár nem.

Miért nem mertél tesztelni? Nem akarsz babát? Mert szerintem az elsõ lépés a teszt és utánna menj dokihoz. 2 hét az sok akár baba miatt akár nem.
szia azért szurhat a hasad a bal oldalon mert terhes vagy, vagy méhenkivül van, és az nagyon veszélyes, vagy lehet hogy cista van és azért nem jön meg. tesztelt és akármi lesz, menj a dokihoz, ha terhes vagy akkor az már a 6. hét, van sivhag is , ha megnem akkor hátha talál valamit. irj majd mi van. szoritok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Ma teszteltem reggel és az negatív lett sajna, nagyon el vagyok keseredve.Jövõ héten bejelentkezem a dokihoz, remélem megmondja, hogy mi a baj.
Hát akkor tesztelj gyorsan, lehet már babás vagy!Gratulálok:) !
A kérdező hozzászólása: De igen nagyon szeretnék babát de már annyiszor csalódtam, és ezért vártam még a tesztel.Csak tudni szerettem volna, hogy mitõl lehet ez a tünet.

Hogy lehet, hogy napok óta nem nőtt a válaszadási százalékom?

Nem játszom régen,de minden nap 1-1 százalékkal több volt reggelre.Most napok óta stagnál. /nem lettem hülyébb ezalatt, ha erre gondoltatok./ Lehet, hogy nyári szünet van?Szabin vannak a modik?

Legjobb válasz: "Nem játszom régen" Szerinted ez játék? Amúgy meg nem mindegy? Nyögjél be mindenhova valami baromságot oszt' majd jól lepontoznak.

"Nem játszom régen" Szerinted ez játék? Amúgy meg nem mindegy? Nyögjél be mindenhova valami baromságot oszt' majd jól lepontoznak.
Írjál sok okos és hasznos választ a kérdésekre és akkor majd nõni a válaszadási százalékod ... :)
Hallod azt nem a modik adják. És attól, hogy jót mondasz, az még enm garantálja, hogy az emberek fel is pontoznak. :)
Ez nem igaz. Sok tévhit és csodaszer kering az eü-ben.
Az orvosod biztos tudja hogy mért épp olyan gyógyszert ad amit. egyébként a ráknál mindenkit személy szerint kezelnek nem mindenkit ugyanugy és ugyanannyi gyógyszerrel mivel minden rák más és más. Igy itt senki nem fog tudni neked ebben tanácsot adni. ha nem bízol meg az orvosodban akkor az már régen rossz. Ezt a citromos dolgot remélem nem gondoltad komolyan..... Akkor szerinted minek a kemo? csak hogy szenvedjen az a beteg még többet.... Jobbulst kívánok neked remélem meggyúgyúlsz.
Van protokoll amit alkalmaznak daganatos betegségekben, ami sokmindentõl függ. Hosszú év tapasztalatai után alakultak ki a kezelések, és alakulnak folyamatosan uj ismeretek, gyógyszerek függvényében. A citrom nem helyettesiti a kemot. Ezek a kezelések több millióba is kerülhetnek, gondolod a tb fizetné a kemot, ha egy citrom is elég?

Lehet hogy napokban baba lesz?

Ma reggel pisilés után volt egy kis vér a w papiron a melleim nagyon betagadtak és iszonyúan fájnak mikor hozzá ér vmi meg égnek!37 hetes vagyok!Valakinek kezd?dött igy a szülése?

Legjobb válasz: Nekem nem a mellem, de én is nagyon dagadtam, a lábam, a kezem, még az arcom is, rá egy hétre szültem, 37 hetesen.

Nekem nem a mellem, de én is nagyon dagadtam, a lábam, a kezem, még az arcom is, rá egy hétre szültem, 37 hetesen.
Szülés elõtt még véletlenül se masszírozzad vagy fejjed a melled!!
A melledet masszírozzad és próbáld kézzel fejni is, nehogy begyulladjon, sok sikert a szüléshez, írj majd hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Iszonyat hogy mennyire fáj a mellem és hogy hogy bedurrantak:)
Szerintem egy hét :-)
A tej nem számít, van akinek félidõtõl szülésig folyik.
A kérdező hozzászólása: Jah és mostmár tegnap megindult az elõtejem is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nekem is dagadnak a kezeim és a lábaim is néha már alig tudom az ujjaimat behajlitani meg az arcom is kicsit fura már :)
A pici vér méhszájtágulást jelez, nekem elsõ babával 10 nap múlva indult, másodikkal talán egy hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Igen mondta a védõnõ hogy nem szabad szülés elõtt a mellekhez nyúlni!Ma nem tudom furán érzem magam enni sem sokat ettem többet is fáj ma a hasam és egyfolytába olyan érzésem van mintha menni akarna a hasam de semmi!

Lehetséges hogy a beágyazódás több mint 13-14 napig tart? Azaz elvileg 7 nap mire eléri a méhet és utána kezd beágyazódni. Lehet hogy tovább tart pár nappal vagy mindenképpen fix időhöz van kötve?

Azaz mindíg 14 nap? És lehet a tünete a megjönérzés és derékfájás? Néha szurkál is. A cicim fáj, mintha izomláz lenne benne. A h?m is magas.

Legjobb válasz: Na szóval, ha senki nem akarja, akkor megkezdem én a sort. Persze ezek az én meglátásaim, ha valaki tud okosabbat, akkor hajrá! A peteérés utáni idõszakot hívjuk luteális fázisnak. Ez 14 nap. Ez az az idõszak, amikor a babának be kell ágyazódnia. Ha a mensi elsõ napjától számolsz vissza, akkor van meg ugye a peteérés pontos napja. Múltkorában én is feltettem egy hasonló kérdést, mert nekem volt egy "extra" peteérésem, és onnantól számolva jött meg 14. napra...Fura, ugye? A luteális fázis lehet ugyan több 13-14 napnál, de (én úgy tudom) ha már olyan 17 nap vagy annál több, akkor ott valamilyen hormon baj van. Minél késõbb ágyazódik be az a baba, annál nagyobb az esélye, hogy nem marad meg, kevésbé lesz életképes. Nekem szeptemberben volt egy terhességem, de sajnos elment...:( A peteérésemtõl a 14. napon lett a teszt pozítiv, pedig a ciklus.hu késõbbre írta. Igaz, nekem átlagban a 9 vagy 10-ik napon van a peteérésem. A hõm nekem is magas volt, folyamatos megjön érzéssel, és nagyon fájt a derekam. A cicim is pont olyan izomlázas volt, igaz, inkább mintha oldalt éreztem volna. Ezek alapján lehetsz terhes, de a mensinek ugyanennyi esélye van. Hát, remélem azért valamennyire tudtam segíteni! Szorítok neked!(Nektek!!!)

Na szóval, ha senki nem akarja, akkor megkezdem én a sort. Persze ezek az én meglátásaim, ha valaki tud okosabbat, akkor hajrá! A peteérés utáni idõszakot hívjuk luteális fázisnak. Ez 14 nap. Ez az az idõszak, amikor a babának be kell ágyazódnia. Ha a mensi elsõ napjától számolsz vissza, akkor van meg ugye a peteérés pontos napja. Múltkorában én is feltettem egy hasonló kérdést, mert nekem volt egy "extra" peteérésem, és onnantól számolva jött meg 14. napra...Fura, ugye? A luteális fázis lehet ugyan több 13-14 napnál, de (én úgy tudom) ha már olyan 17 nap vagy annál több, akkor ott valamilyen hormon baj van. Minél késõbb ágyazódik be az a baba, annál nagyobb az esélye, hogy nem marad meg, kevésbé lesz életképes. Nekem szeptemberben volt egy terhességem, de sajnos elment...:( A peteérésemtõl a 14. napon lett a teszt pozítiv, pedig a ciklus.hu késõbbre írta. Igaz, nekem átlagban a 9 vagy 10-ik napon van a peteérésem. A hõm nekem is magas volt, folyamatos megjön érzéssel, és nagyon fájt a derekam. A cicim is pont olyan izomlázas volt, igaz, inkább mintha oldalt éreztem volna. Ezek alapján lehetsz terhes, de a mensinek ugyanennyi esélye van. Hát, remélem azért valamennyire tudtam segíteni! Szorítok neked!(Nektek!!!)
A kérdező hozzászólása: Hûha! Nagyon köszönöm a választ! Nekem is oldalt fáj a cicim leginkább. Sajnálom a vetélésed! remélem hogy baba lesz, most vagyok a pétõl számított 16.napomon de a reggeli teszt negatív lett (vagyis mintha lett volna ott valami 2.csík is de szinte alig észrevehetõ, így én ezt negatívnak gondoltam). A hormonjaim elvileg rendben vannak, voltam kivizsgáláson, minden tökéletes. A hõm 37.3
Szia! Semmi gond, nem vagyunk egyformák, simán lehet, hogy neked egyszerûen még csak nincs annyi HCG-d a szervezetedben. Mivel duplázodik a szervezetben ez a szint, érdemes lenne holnapután tesztelni! De olvastam itt olyat, hogy csak a 7(!)hétben mutatta meg a teszt a babát...:) Nem akarom, hogy nagyon beleéld magad, mert hidd el, sokkal fájdalmasabb csalódni...De én bíztatónak találom a tüneteidet. Írd meg majd légyszíves, hogy mi lett, nagyon kíváncsi vagyok!!!
Ja, és az sem mindegy, hogy mivel tesztelsz! Én akkor 10-es érzékenységût használtam a reggeli vizeletbõl, és bár jól kivehetõ , azért halvány volt, (vaterán vettem 10 db-ot 2500-ért). A Clearblue meg negatív lett másnap, csak kb. 3 nap után mutatott halványan + jelet. Ja Igen, az elõzõ is én voltam. Egyenlõre az egyetlen válaszoló :)
Basszus, hogy nem válaszol senki!!! Én is kíííváncsi vagyok!!!
Megint én. :) Na a lényeget nem mondtam (írtam), a beágyazódás általában 7-10 nap, és utána kezdi el termelni a HCG-t, amit kimutatsz a teszttel, mivel a 11-ik napra "ássa be magát" a megtermékenyített petesejt a méhszövetbe teljesen. Ez történik a luteális fázisba. Bocsi, remélem nem voltam félreérthetõ.
Én úgy tudom, hogy 7-10 nap a beágyazódás, persze hiába számolunk itt agyba-fõbe, hogy tudjuk a PÉ idejét, de mi van, ha csak a PÉ utáni napon találkoztak össze a kiskatonával? Máris másfél nap plussz! :-) 2 naponta duplázódik a hcg, persze kivételek mindig vannak!!, tehát legkorábban a megtermékenyülést követõ 14. napon mutat reális eredményt a teszt kb. Az, hogy te a 16. napon negatívat teszteltél, még semmi rosszat nem jelent, ha tudsz, várj 3-4napot, és próbáld újra, mert a tüneteid gyönyörûek, de persze ezek a koraterhességi tünetek ugyanúgy lehetnek baba és mensi tünetek is! Drukkolok, majd írd meg, mi lett végül!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok! A cicim egyre jobban fáj és érzem hogy nem fog megjönni. Eddig nem jött! Pár nap múlva tesztelek és megírom hogy mi lett!!!!
Mindenképp írj, megy a drukk! :-)

Tescoban dolgozók! Egy átlagos héten mennyit kell ott dolgozni? Napi 8 óra alap azt gondolom, de H-V-ig? És nem lehet hogy csak egy műszakot vállaljon valaki? Kb mennyit kerestek és milyen jutattások vannak? (étkezés? BKV? )

Legjobb válasz: Nem napi, hanem heti vagy havi munkaidõkeret van megadva-pl 40/hét, ami ugye napi 8 órának felelne meg, de lehet hogy épp 3 napra bosztanak 12 órázni, a negyediken 4 órás leszel és a héten a többi napod szabad. Bármelyik napon dolgoztathatnak, heti két szabadnappal, amibõl havi egy vasárnap kell hogy szabad legyen. Egy mûszakos munkarend nincs-max az állandó éjszakásoknak. A minimálbér a fizetés, étkezési jegy a próbaidõ után semmi más.

Nem napi, hanem heti vagy havi munkaidõkeret van megadva-pl 40/hét, ami ugye napi 8 órának felelne meg, de lehet hogy épp 3 napra bosztanak 12 órázni, a negyediken 4 órás leszel és a héten a többi napod szabad. Bármelyik napon dolgoztathatnak, heti két szabadnappal, amibõl havi egy vasárnap kell hogy szabad legyen. Egy mûszakos munkarend nincs-max az állandó éjszakásoknak. A minimálbér a fizetés, étkezési jegy a próbaidõ után semmi más.
A kérdező hozzászólása: hát elég siralmas hogy mindent megcsináltatnak és alig fizetnek. de már lassan jobb megoldást nem látok... a bankokban nincs felvétel...vagy gyakorlatom nincs...
Mit csináltál eddig, milyen végzettséged van?
A kérdező hozzászólása: banki ügyintézõit végeztem, de a banknak vagy nem vesznek fel nyelvvizsga nélkül, vagy pedig mert pályakezdõ vagyok és nincs tapasztalatom...

10 napig (középső 10 napon) csináltam ovu tesztet, naponta 2x, folyamatosan csak negatív lett. Valaki azt írta korábban, hogy csak pár órát mutat pozitívat, lehet, hogy nem kaptam el a pillanatot, de itt sokatoknak 2 napig is az? !

Akkor most hogy is van ez? Nem volt pé-m ebben a hónapban? Ma egyébként meg is jött, id?re. Nagyon el vagyok keseredve. Minden nap szerettük egymást és mégsem lett baba már megint :( Orvosnál voltunk, szervi baj nincs, csak "nem akad be".

Legjobb válasz: Az LH hormon szint csúcsa valóban csak 2-3 óra!!! Ha szerencsésebb vagy akkor azért pozitív 2 napig is mert az LH szint emelkedését és csökkenését is sikerült elkapnod! Egyébként hiába 2 napig pozitív abból CSAK az egyik napon lehet igazán erõs,vastag az a csík! Tedd egymás mellé a két tesztedet é látni fogod. Mindíg a legerõsebb csítól számoljuk a luteális fázist vagyis innentõl számolva 14 nap múlva menstruálsz!

Az LH hormon szint csúcsa valóban csak 2-3 óra!!! Ha szerencsésebb vagy akkor azért pozitív 2 napig is mert az LH szint emelkedését és csökkenését is sikerült elkapnod! Egyébként hiába 2 napig pozitív abból CSAK az egyik napon lehet igazán erõs, vastag az a csík! Tedd egymás mellé a két tesztedet é látni fogod. Mindíg a legerõsebb csítól számoljuk a luteális fázist vagyis innentõl számolva 14 nap múlva menstruálsz!
Hormonokat is néztek? Mert az ovuteszt is az LH-tól lesz pozitív. Én mondjuk ilyet még nem hallottam, hogy csak néhány óra lenne, nekem pl. 2 nap , de már bármit el tudok képzelni. Inkább a petesejt élettartamára gondolhatott, aki ezt írta, ami 12 óra. Szóval, könnyen lehet, hogy most nem volt pé-d. Sajnálom.
Megint én. Hány naposak a ciklusaid?
Igen az egyik napon erõsebb, de nem csak 3 órán keresztül.
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim 28 naposak. VOltam már terhes most nyáron, de sajnos 6 hetesen elvetéltem. Ugye a következõ hónapban azért lesz peteérésem? Vagy két egymást követõ hnapban is elmaradhat?
Erre sajnos nincs szabály. De egészséges vagy, most biztos lesz.
Szia! Az LH teszt csak akkor számít pozitívnak, ha a második csík ugyanolyan erõs, vagy erõsebb, mint a kontrollocsík. És igen, valóban csak a nap bizonyos idõszakában lehet ezt "elkapni". Ettõl függetlenül, ha ovu idõ környékén tesztelgetsz, és a második csík erõsödik, majd halványodik, akkor a legerõsebb csík napján jó eséllyel ovu volt, csak pont nem azokban az órákban teszteltél. :) Szóval ne keseredj el! Az, hogy nem sikerült most a baba, nem jelenti azt automatikusan, hogy nem volt peteérésed! Mielõbbi babásodást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!