Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy magam Annyira (40 db)

Amikor szeretkezünk a párommal a babó annyira kinyoma magát a hasamból, hogy szinte rémísztő. Amint kicsit felizgulok, az orgazmusról nem is beszélve. Akkor ez azt jelenti, hogy a babát zavarja? Vagy rossz neki? Lehet, hogy a méhösszehúzódástól van?

26 hetes kismami vagyok!

Legjobb válasz: Igazából válaszolni nem tudok, de a második babánál nálam is hasonló volt, de nem elég, hogy kitolta magát a pici, még be is görcsöltem mindig, mire végre jó kezdett volna lenni. úgyhogy a 9bõl 6 hónap sexmentes volt nálunk, illetve egyoldalúsítottuk. Sajna. Még magamnak se tudtam örömet szerezni, mert akkor is hasonló reakció volt.

Igazából válaszolni nem tudok, de a második babánál nálam is hasonló volt, de nem elég, hogy kitolta magát a pici, még be is görcsöltem mindig, mire végre jó kezdett volna lenni. úgyhogy a 9bõl 6 hónap sexmentes volt nálunk, illetve egyoldalúsítottuk. Sajna. Még magamnak se tudtam örömet szerezni, mert akkor is hasonló reakció volt.
Nálunk mikor ezt éreztem, utána a doki megállapította, nyitva a külsõ és középsõ méhszáj. Ez volt 20 hetesen. Most holnap leszek 34 hetes, azóta no szex sajna. Amint nekiállnánk, ezt érzem, és félek, tovább nyílok. Úgyhogy sajna ez az izgalom miatt van, és az orgazmus miatt nyílhat a méhszáj. Kitartást!!!
A kérdező hozzászólása: Hát szomorú...de a babáért mindent!!! No sex!!! Köszönöm a válaszokat!

A párom megerősítette, hogy az átlagon felül nedvesedem. Annyit szeretnék megtudni, ha van igy még valaki, hogy ettől lehet, hogy sokszor nem ugy érzem Õt magamban, mint ahogy kellene! Vagy mi lehet a baj?

A méretét ne is kelljen itt irni, miel?tt valaki zrikázna, sokkal jobbmint az átlag!

Legjobb válasz: szegény pinakoboldnak hány cunamit kellett eddig túlélni...csoda h bírja még szegény :(

szegény pinakoboldnak hány cunamit kellett eddig túlélni...csoda h bírja még szegény :(
Könnyen lehet, mert kiöntöd szegény pinakoboldot...
én is így vagyok ezzel. bár nekem azzal nincs problémám h érezzem, neki is jobb mint az átlag. nyugi semmi bajod nincs, egyszerûen csak odavagy a párodért ;)
A bõ hüvelyváladékozás, és az, hogy nem úgy érzed, ahogy szeretnéd, az két különbözõ dolog. Nekem is volt már olyan barátnõm, aki nem csak szimplán nedvesedett, hanem szó szerint folyt, és tócsa volt alattunk minden aktus végén, de engem nem zavart, sõt. Az, hogy nem úgy érzed, ahogy szeretnéd, azon hüvelyi izomerõsítõ tornával tudsz segíteni. Erre való pl. a gésa golyó, de másként is megoldható a dolog. Keress rá a neten a gyakorlatokra, vagy keress egy nõi intim torna klubbot, és járj el rendszeresen. Pár hét, és csodát fogsz érezni te is, és a párod is az ágyban ;) 33/f
Mennyi idõs a kobold? :)
Nem tudom ez lehet-e az oka, de próbáld meg tornáztatni a hüvelyizmaid:) Ha jól össze tudod szorítani, érezni fogod. És õ is örülni fog neki:)
A kérdező hozzászólása: nem fullad bele!! arra vigyázok!! életem végéig szükségem lesz rá!!!!
Az jó, ha jól bírja a kobold. De azért vigyàzz, hogy bele ne fulladjon!
mivel h az isten engem nem pinával áldott meg (ergó pinakoboldom sincs) nemhiszem h nálam eme veszély fenn áll
Én is így vagyok ezzel, de attól még érzem Õt magamban, ez valóban csak attól van, hogy nagyon odavagy érte :) 24/L
A kérdező hozzászólása: a kobold nagyon is jol birja, és fogja is!!!! még sokszor kiöntök!!! elég viccesre fogod a figurát!!! ha veled ilyen történne, nem tudom mit szolnál, ha matatnál valamiben és nem érzed hol vagy, meg miért!!!
A kérdező hozzászólása: köszike!
Üdvözlõ kártya?hogy vissza várjátok?vagy bármi kedvesség ilyenkor jól jön!fel a fejjel :)
Uhh:( Ez eléggé ijesztõ, de tényleg:fel a fejjel!Támogatni kell, mindennel!Lelkiekben, küldjetek apróságokat, ha lehet, vagy ha kell, akkor látogassátok..stb.!
Ez konkrétan azt jelenti, hogy haldoklik?? Kórházban van?? Biztos nagyon örül, ha küldötök neki apróságokat, levelet, pici ajándékokat. Ha leírjátok neki, hogy mimindent kaptatok Tõle, amit megõriztek egyéleten át, amiért hálásak vagytok. Tudod, hogy ne a temetésén szép beszédekben hangozzanak ezek el, hanem neki mondjátok, írjátok, amíg lehet.
A kérdező hozzászólása: Rákos....De köszönöm az ötleteket.
Tesitanár?
A kérdező hozzászólása: Nem, ének tanár...
Még nem halt meg? Ha nem akkor küldjetek neki egy levelet hogy szeretitek õt meg hogy vàrjátok vissza.Küldjetek neki egy olyan dolgot amit nagyon szerezet. :)

Miért van az, hogy lány létemre jobban érzem magam fiúsabb ruhákban? Fiúk, lehet, hogy nektek ez annyira nem jön be? (bővebben lent)

(farmer, sima egyszín? fels?, szeretem a feketét, a sportruházatot, vannak ingeim, amik n?i ruhadarabok, de egészen férfi ing szabásúak... Szeretem ezeket. Szoknyában nagyon ritkán érzem jól magam, önbizalmat adnak a férfias ruhadarabok)Miért lehet ez? Más is van így? (Félek, hogy a fiúk szemében ez nem jó pont.)

Legjobb válasz: Szerintem így is simán bejöhetsz egy normális pasinak, de ha el akarod kerülni, hogy túl fiúsnak tartsanak, akkor esetleg hosszú hajjal, igényes sminkkel ellensúlyozd a fiúsabb ruhákat.

Szerintem így is simán bejöhetsz egy normális pasinak, de ha el akarod kerülni, hogy túl fiúsnak tartsanak, akkor esetleg hosszú hajjal, igényes sminkkel ellensúlyozd a fiúsabb ruhákat.
Sok fiúnak pont ez jön be!
Szia! Én lány vagyok, de megértelek teljesen, mert sokkal kényelmesebbek ezek a fiúsabb öltözékek, mint egy szoknya. Ha elveszel egy magassarkút, lehet, hogy nem érzed magad olyan biztonságban, mint egy tornacipõben. És ez akkora igazságtalanság! Én meg azt nem értem, hogy a nõi térningalsókon miért nincsen zseb...
ja és egéybként szerintem ez nem baj! ez vagy te és kész! vállald fel! ez a te stílusod, azok az ingek...van egy barátnõm, akinek rövid haja van és nagyon fiúsan öltözködik, sõt sosem sminkeli magát. És bejön a fiúknak!:)
ugyan ez velem is. nem ciki!
Kb. 20-21 éves koromig nem voltam hajlandó szoknyát felvenni. Mondjuk nõiesen öltözködtem, de a szoknya/ruha tabu volt. Szerintem öltözködés terén minden normális, amiben jól érzed magad - talán a durva extremitásokat leszámítva. Szerintem ne kattogj ezen, még az is lehet, hogy megváltozik (én manapság inkább a szoknyát preferálom), de ha nem, akkor sincs semmi, azt vedd fel, amiben jól érzed magad.
A kérdező hozzászólása: Nem is az, hogy kényelmesebb - mert a szoknya is nagyon kényelmes -, hanem jobban, lazábban érzem magam ezekben. Tényleg így is be lehet jönni a fiúknak? Köszi.
A kérdező hozzászólása: Csak ilyenkor meg az aggaszt, hogy úúú, úgy nézek ki, mint egy fiú - ezért sem hordom már azokat az ingeket.

Miért van az, hogy a meleg kávétól, nehezebb meleg ételtől pár perccel fogyasztás után rám jön a f0sás? Annyi idő alatt végig sem ér az emésztő rendszeren. Lehet, hogy placebo hatás és bebeszéli magának az ember, hogy márpedig ettől ez lesz és kész?

Legjobb válasz: A kávétól nekem is.A koffein nagyon megpörgeti az anyagcserét,az egész szervezetet felpörgeti pillanatok alatt.A nehéz meleg étletõl nem tudom,miért megy a hasad,de valószínûleg az is amiatt,hogy nagyon beindul az anyagcseréd,és ahogy a gyomrodban beindul,azzal egy idõben beindul "lentebb" is.

A kávétól nekem is.A koffein nagyon megpörgeti az anyagcserét, az egész szervezetet felpörgeti pillanatok alatt.A nehéz meleg étletõl nem tudom, miért megy a hasad, de valószínûleg az is amiatt, hogy nagyon beindul az anyagcseréd, és ahogy a gyomrodban beindul, azzal egy idõben beindul "lentebb" is.
kávé+cigi rám pl olyan hatást gyakorol, h a kávét 2 részletben tudom csak meginni úgy kell sietnem...
utolso detto..reggel nekemis
Velem is ez van reggel:S Ezért én ezentúl a kávét a wc-n ülve fogom elfogyasztani:D

Hasfájós a kisfiam. Amikor már annyira sír, hogy meghasad a szívem, újra cicire teszem. Olyankor kicsit eszik, majd nyugtatgatja magát a cicivel, végül elalszik. Lehet, hogy az újabb anyatej mennyiséggel "még szaporítom", a hasfájás tüneteit?

Legjobb válasz: Én ugyanezt csinálom, mert sajnos nekem is hasfájós és nekem is megszakad a szívem:(( Azt vettem észre, hogy - igen, mégjobban fáj a hasa. Talán akkor jobb, ha 3 óránként szopizik, nem korábban. 8 hetes kisfiú anyukája

Én ugyanezt csinálom, mert sajnos nekem is hasfájós és nekem is megszakad a szívem:(( Azt vettem észre, hogy - igen, mégjobban fáj a hasa. Talán akkor jobb, ha 3 óránként szopizik, nem korábban. 8 hetes kisfiú anyukája
szia! sajnos nálunk is ilyen "jelenség" volt. próbálkoztam mindennel, míg ki nem derült, hogy nem elég a kisfiamnak a tejcsi...(fogyni kezdett). én azt ajánlom, ha a szopi megnyugtatja, csak szopiztasd, mert még ha csak alvás közben cicizget, akkor is tejtermelésre serkeinti a mellet! az én fiam is megnyugodott cicin, szegény egész nap rajtam lógott volna...
Szia Nekem is hasfájós a kislányom, ha cicire teszed csak jobban fog fájni a hasa. Próbáltad az infacolt? vagy espumisan cseepp, de a legjobb a gripe water NEkünk használt, sok sikert
A kérdező hozzászólása: Infacol, Espumisan, G. Water, Babynos haskenõcs, papaverines görcsoldó..már mindent kipróbáltunk. Eddig a cicin nyugodott meg leginkább. Csak nem sokáig tart a csend, kis idõ múlva minden kezdõdik elõrõl...ezrét kérdeztem a fent leírtakat.
Szia! Nekünk a cumi+a hasonalvás jött be. Lényegesen kevesebbet nyöszörög, kínlódik. Hason hamarabb jön a büfi+a puki is.
Hülyeség, a szopitól nem fáj jobban a hasa! magad is mondod, hogy megnyugszik cicin!!!! Lehet, hogy nem is a hasija fáj, csak éhes marad? Ha a hasa fájna, nem nyugodna meg a cicitõl! A babák tudják, mi a jó nekik! Amúgy pedig a hasfájás - a tévhitekkel ellentétben - sokkal hamarabb jelentkezik a 3 óránkénti etetéseknél, mint az igény szerinti szopinál. Csak a baba jelzéseit kell figyelembe venni, semmi mást! Szoptass, az a jó neki, magad is látod, hiszen cicin megnyugszik! Vannak hasfájós és nem hasfájós babák de ez nem a cicizéstõl van. Egyszerûen a pocakból kikerülve vannak babák, akik könnyebben és akik nehezebben alkalmazkodnak a külvilághoz. A pocakban nem kellett kakilni sem, most meg kell, ami igen kemény munka a pici számára, vannak babák, akik erre érzékenyebbek. De az igény szerinti szopival csak javíthatsz a dolgon, hidd el!
Szia! Én is a cumit tudom ajánlani, attól megnyugszik úgy, mintha cicin lenne. Én mindig leteszem cumit adok neki, s azzal el is alszik, fél óra múlva már ki is köpi. Volt hogy 3 órán át sétáltam vele, ringattam, s ugyan úgy sírt, nyüszögött, de a cumitól egybõl csendben maradt, s elaludt, le tudtam tenni, pedig nem akartam neki adni. Próbáld ki, hátha nálatok is segít.
Szia!Nem próbáltál cumit adni neki?A mi lányunkat elég sokszor megnyugtatja!
Szia! Sajnos lehetséges, hogy a folyamatos utánpótlástól még inkább fájni fog a hasa. Hiszen olyan pici még a gyomruk, és ha újabb és újabb adag tejet kap, egy percre sem tud megnyugodni, folyamatosan dolgoznia kell. Nem tudom, mennyi idõs a kisfiad, de csak bíztatni tudlak, hogy el fog múlni ez is. (Tudom, hogy most hihetetlen, nekem is az volt, amikor ezzel vígasztaltak.) Mi próbáltuk az Infacolt, Espumisant, Mecsek baby teát, de egyik se vált be. Aztán úgy kb. 2 hónapos kora környékén magától elmúlt.
Szia!Mannomnak eddig a gyógyszertári keverék használt, de most már germicid kúpot engedélyezett a doki, hisz 3 hónapos!Én mindent kipróbáltam és az infacoltol szegénykém nagyon görcsölt! Sajnos most a fogzással is küzdünk! 3 hós baba anyukája
nekem nem volt hasfájos de mindig ciciretettem ha sírt v. tápszert adtam neki és mindg jót evett utána nem sírt tovább.most is 4hósan ha sír kaja után még adok neki repetát
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! Cicizünk+cicizünk rendületlenül. Hasra teszem, cumit adok, dajkáljuk Apával felváltva és nagyon sokat szeretgetjük! Majd az idõ talán segít...
5 nap múlva kéne megjönnie neki.
Ha 5 napja késik, miért nem veszel tesztet!?
A kérdező hozzászólása: Nem késik, 5 nap múlva kell megjönnie
ezek a tünetek ugyanannyira lehet a terhességtõl is mint a menstruációtól is. Ilyenkor általában még nem nagyon vannak tünetek. Pár nap múlva csinálj egy tesztet ha nem jön meg.
Szerintem ilyen korán a szagokat még csak beképzeled akkor is, ha sikerült. Nagy jó indulattal vagy akkor "három hetes" legalább is így számítják, az utolsó havi elsõ napjától, de nyilván nem aznap estél teherbe, hanem késõbb, magyarul ha valami van, esetleg épp beágyazódás van, ott még ilyen extra tünet nincsen. Majd öt nap múlva, ha nem jön meg, csinálsz egy tesztet és kiderül.
1%...
van rá esély, ha változol azokban a paraméterekben, amelyek miatt nem tetszettél neki
Ha alapvetõen >nem< tetszettél neki, akkor nem is fogsz, kivéve ha a belsõd taszította, de erre is csak akkor van esély, ha nem kifejezetten taszította, csak valamilyen kis mértékben, és nem régóta "taszítod", tehát még mondjuk úgy valamilyen szinten friss az ismeretség, nem több éves
A kérdező hozzászólása: õ 25 én 19
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: nálam igen, miért ne.
Nézd, vagy igen vagy nem.erre nincs garancia, vagy próbálj meg magadból kiindulni, nálad elképzelhetõ lenne ez?
A kérdező hozzászólása: nem a színészkedésrõl lenne szó, én nem is tudnám ezt csinálni, arra gondoltam, hogy ha jobban megismerne, akkor megszeretne pl.
Megszerettetni? Úgy érted, megjátszanád magad csak azért, hogy tess? Nem hiszem, hogy sikerülni fog.. De azért kívánom! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: pl. avval, hogy jobban megismer és rájön milyen vagyok
és milyen sûrûn beszéltek, jóban vagytok?
Légy alig elérhetõ.
Nem tudsz mit csinálni. Egy férfi vagy hajlamos hatalmaskodni, vagy nem. Az ilyen típus nem bírja, ha nincs nyeregben, nem hever a lába elõtt a nõ, és keres helyette olyat, aki megteszi.
Én nem élnék kapcsolatban olyannal, aki büntetni akar, ha valami nem úgy van ahogyan akarja. Ez egy kölyök, aki most kapott a lehetõségen hogy 4 napra kizárjon az életébõl és azt csináljon, amit akar. Nem érett a kapcsolatra. Teendõd? Keress olyan pasit, aki szeret téged. Benne bízni fogsz, és nem fog ilyen gyerekesen viselkedni veled.
Ajánlj neki valami olyan pluszjutalmat ami felcsigázza.
A megközelíthetetlenség visszaüthet, lehet, hogy az a férfi keres mást. Ebben az esetben mit jelent az, hogy nyeregben érzi magát? Szvsz az alaptermészetétõl is függ, ki mennyire hajt. Egy nõi meghatározással élve "jó pasi", aki ezt tudja is magáról, kevésbé fog hajtani, mert megszokta, hogy szinte a nõk futnak utána. A kevés elõnyös tulajdonságokkal rendelkezõ hajtani fog ne félj, persze, ha már nem törte meg lelkileg a sikertelenség, mert akkor passzív. Szintén passzív az az elõnyös tulajdonságokkal rendelkezõ férfi, aki külsõ és belsõ kiemelkedõ értékeivel nincs tisztában. Légy csak elérhetõ, tégy lépéseket is, ha nem akar, sehogy sem fog. Téves elképzelés az, hogy az elérhetetlenért küzd mindenki, ehhez csak nagyon kevesen elég elszántak.
éreztesd vele hogy elveszíthet...
Le kell cserélni olyanra ahol Te ülhetsz a nyeregbe.
Keress normális pasit, bár annak lehet te nem fogsz kelleni ha ilyen gyerekes játszmáid vannak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Leírom a szituációt.Van 1, 5éve egy barátom aki 2 évvel fiatalabb.Fél évig udvarolt, és amikor fel akarta adni, akkor jöttem rá hogy szerelmes vagyok.Viszont elõfordul hogy hisztizik, és képes engem hibáztatni, és rám véresen megsértõdni mindenért.Nagyon megszokta hogy én nem akarom elveszíteni, és mindenáron meg akarom beszélni a dolgot, hívom, írok neki. Most is ez történt.Besértõdött a semmin, és eldöntötte hogy elmegy 4 napra bulizni.Na hát 2.napja hogy nem keres engem.Nyilván benne van hogy bulizik egész nap, meg akar leckéztetni, mert tudja hogy idegbajt kaptam tõle hogy elment, és kíváncsi hogy mikor fogom hívogatni hogy ellenõrizzem...A haverjai is biztos oltják hogy azért se írjon. Teendõ?Azon kívül hogy nem keresem persze.Viszont azt sem szeretném hogy akkor keressen mikor hazaér, mert az milyen már hogy na akkor rámér mert nincs dolga...

Lehet hogy furcsán, és szerintem sokaknak idiótán is fog hangzani vagy mégse? Ki szeretnék költözni Ausztráliába, de úgy mint egy "kalandor". Csak annyi dolog lenne nálam, amit magammal tudok vinni 1-2 csomagban illetve némi pénz.

Kérdezem én, hogy valakinek valamilyen rokona esetleg ismer?se próbálkozott már ezzel az elmúlt 20 évben? És ha igen, milyen "sikereket" ért el? (Nem feltétlenül ide jött ki, hanem bárhova)

Legjobb válasz: És mit ennél, innál, hol aludnál, hol dolgoznál?

És mit ennél, innál, hol aludnál, hol dolgoznál?
És gyûjtöttél már pénzt a repjegyre, meg a szállásra, kajára? Mert nem azonnal fogsz munkát kapni kint.
most éppen ausztráliában, darwinban vagyok és szerintem a 600E forintodal ami mellet még nincs repülõ jegyed csak 1 hónapig húznád mert itt minden nagyon drága de sok a munka. 1 kg banán 14 dollár.
en is neztem hasonlo v ugyanazat a programot es igen amikor megerkezel szepen visszaforditanak es meg olyanokat is akiknek ottani szallasa lenne, valakinel laknanak mert fennall a gyanu h illegalaisan doldozni akarsz. Ha kinn akarsz maradni szerezz egy turista vizumot, foglalj szallast, legyen visszajaegyed (talan tudod torolni ha kulon veszed biztositassal de nezd meg a felteteleket) es legyen munkahelyed itthon , belepeskor legyen nalad egy osszeg ami fedezi a kinntarozkodasod. Ne legyen nalad etel azok kozul sokat atvizsgalnak ha hus/tej termeket viszel be v friss gyumolcsot akar 220 dollarra buntethetnek (fertozest hordozhat) es habarmijen narkotikumot fogyasztottal akkor ne azzal a taskaval utazz amiben benne volt, a kutyusok kiszurhatnak a repteren . Ha bejutottal akkor maradj ott ha nem csipnek el kozben . Persze megkimelheted magad es jelentezhetsz vizumert persze draga es nem minden szakmat keresik. ?De van tanulo vizum amivel reszmunkaidoben dolgozhatsz. Tudom a fentiek tulzasnak hangzanak de ha mar kifizetted a repjegyet akkor nem akarnal azzonnal visszafordulni, es volt olyan pasi akit azrt kuldtek haza mert tul sok ruhat vitt(1 hetre ment es volt nala 5 gyatya meg 15 also) az is gyanus ha tul keves cuccot viszel. http://www.youtube.com/watch?v=YWW67DVgVOM&feature=related ez egy vidi meg tobb is van ott nezegesd meg oket persze a legtobb a "drogosokrol" van de ezen a programon mutatnak egy csomo hasonlo esetet mint a tied lenne . Persze csak ha jol ertettem amit irtal.
Le a kalappal! Eleg tokos vagy... En azt mondom, ha azt a 600-at erre szantad, akkor probald meg! Egy kinti abszolut-vesztelefonszamot minden esetre szervalj valahonnan. Nekem is mindig az volt az elvem, hogy: "Inkabb bukjam be, mintsem hogy meg sem probaljam..." A vilag mindenkie, csak valaki arra var, hogy hozza jojjon, valaki meg erte megy... 37F
srac meg egy ferfi = egy srac meg egy csaj
Nem reg olvastam itt Ausztraliaban egy cikket, arrol hogy korbeutazta egy srac meg egy ferfi az orszagot, semmibe nem kerult nekik. Cegek segitettek nekik, pl. hotel, etel, kis munka, stb. Ennek elleneben ok hirdettek a ceget, mindennap naplot irtak, amit sajtoban kovetkettek az emberek. Ez egy 8 honapi kiruccanas volt. Jo P.R., hirdetes a cegeknek. Probalj Te is valami ilyet osszehozni M.O._on, hatha talalsz valami igazgatot, akit erdekli. Persze nem lesz privat eleted, de kaland az lesz.
Nemrég láttam egy mûsort valamelyik külföldi adón: egy amerikai, fiatal srác akart bemenni Ausztráliába, szinte semmi sem volt nála, simán kiszúrták a reptéren és "kihallgatták". Most nem merülök bele jobban, de leellenõrízték mindenét, telefonálgattak ismerõsök után- õ is hasonlóképp volt, mint te. Nincs sok esélyed, menj inkább máshova kalandot keresni..
Nem engednek be az országba, csak pazarlod a repjegy pénzt. Ha nincs elég pénzed, csomagod és megfelelõ utiterved(rokonhoz stb) akkor nem engednek át és visszafordítnak.(10 esetbõl 9szer). De ha mégis ki akarsz, mert ez az álmod, akkor keres neten egy céget, menj ki állásinterjúra és akkor maradj ott. De ne feledd, az élet nem arról szól hogy te kiszámolod, és minden úgy megy. Én már tudom. Gondold át újra mielõtt csinálsz akármit is.
Talán egy éve olvastam egy magyar férfival készült riportot, aki valamelyik Skandináv országban él. Kukázásból tartja fenn magát. Ezzel a "munkával" jóval az ottani latt, de messze magasan az itthoni átlag-magyar életszínvonal felett él. Egyébként jól megvan. Ha érdekel, megpróbálom megkeresni a riportot.
Tényleg idiótán hangzik.
Bankkártya fajtája nem számít, ami kell az egy jó vaskos vízum. Turistavízumot könnyebben kaphatsz, de kicsit spórolni kell még hozzá (és nem dolgozhatsz vele). Rendszeresen szigorítanak a munkavállalói engedélyen, 2 éve még 450Eft volt a KÉRVÉNY, 12-18 hónap elbírálási idõvel és az ember patkóbeléig felnéznek. Megszabják, hogy adott szakmával hol dolgozhatsz, hol élhetsz.
Szerintem mûködhet, de ha biztosra akarsz menni, valami platina besorolású pénzeskártyát azért vigyél.
A kérdező hozzászólása: Hmm, köszönöm. Azt tudtam, hogy nehéz dolog bejutni Ausztráliába, amit meg is értek de azt hittem van rá valami spéci megoldás, hogy valameddig ott tartózkodhass mint "utazó". Majd megnézem azt a mûsort amit ajánlottál, de ha végképp el lehetetlenül a célom, akkor új uticél elé nézek, mert nagy kaland az ilyen :)
egy barátom így járta végig Dél-Amerikát 2 év alatt. tulajdonképp semmivel indult el. dolgozott 2 hétig, 1 hónapig egy helyen majd egy hónapot ment. de ott nem foglalkoztak azzal, hogy miért jött ide.
Ausztráliába kell munkavállalási engedély.Voltaképpen ugyanolyan nehéz oda is bejutni mint Amerikába. Egyébként van egy mûsor amit érdemes nézned a címe Ausztrál határain) Nemrég volt egy angol srác aki mint kalandor akart Ausztráliába menni.Csak egy hátizsák, egy gitár volt nála.Elmondta, hogy õ bárhol elalszik a sátrában, és annyi kis meló akad amit kajával fizetnek ki..Õ csak körbe akarja utazni Ausztráliát..Nem engedték be, mondván, hogy nincs megfelelõ anyagi háttere, és tuti dolgozni akar..Azt meg az állam nem akarja, hogy mint egy hajléktalan sátorban éljen.. Szóval az ötleted nem rossz, csak nem megoldható..Ajánlom a mûsort..sok mindent megtudsz Ausztrália határ enegdélyekrõl
A kérdező hozzászólása: Már van 600, 000 Ft om a repjegyre meg az ottani tengõdésre amig nincs munka, meg ugye az elso fizetes idoig, de mint takarito vagy mosogato 1 heten belul 101% hogy el tudok helyezkedni
birom az ilyen kis kalandvagyokat :) Hat turistavizumot lehet ingyen neten igenyelni, azt egy evre igaz 3 havonta el kell hagynod az orszagot. de viszont ha te feketen akarsz itt dolgozni az nem a legjobb otlet, mert ha megtudjak, nem keves penzre buntetnek, aztan az egesz eletedben fizetheted a magyar fizetesedbol.mivel meg fiatal vagy inkabb probalj meg egy rendes szakmat osszehozni, tanulj meg minel jobban angolul, gyujtogess kozben es par ev mulva probalkozz meg egy kicsit legalisabb modszerrel :) Es meg mindig nem leszel lemaradva semmirol:) en 23 vagyok es egy eve vagyokitt.se szakmam, se angol tudasom... csak egy kettos allapmolgar ferj, aki itt szuletett de mo-on nott fel es igy ismerkedtunk meg...aztan szerelem ... es a lehetoseg egy jobb eletre :) ugyhogy en nagyon ajanlom Ausztraliat es szerintem ne rontsd el a lehetosegeidet ilyen bohokas otlettel :) es sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!