Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy magam Annyira (43 db)

Amikor szeretkezünk a párommal a babó annyira kinyoma magát a hasamból, hogy szinte rémísztő. Amint kicsit felizgulok, az orgazmusról nem is beszélve. Akkor ez azt jelenti, hogy a babát zavarja? Vagy rossz neki? Lehet, hogy a méhösszehúzódástól van?

26 hetes kismami vagyok!

Legjobb válasz: Igazából válaszolni nem tudok, de a második babánál nálam is hasonló volt, de nem elég, hogy kitolta magát a pici, még be is görcsöltem mindig, mire végre jó kezdett volna lenni. úgyhogy a 9bõl 6 hónap sexmentes volt nálunk, illetve egyoldalúsítottuk. Sajna. Még magamnak se tudtam örömet szerezni, mert akkor is hasonló reakció volt.

Igazából válaszolni nem tudok, de a második babánál nálam is hasonló volt, de nem elég, hogy kitolta magát a pici, még be is görcsöltem mindig, mire végre jó kezdett volna lenni. úgyhogy a 9bõl 6 hónap sexmentes volt nálunk, illetve egyoldalúsítottuk. Sajna. Még magamnak se tudtam örömet szerezni, mert akkor is hasonló reakció volt.
Nálunk mikor ezt éreztem, utána a doki megállapította, nyitva a külsõ és középsõ méhszáj. Ez volt 20 hetesen. Most holnap leszek 34 hetes, azóta no szex sajna. Amint nekiállnánk, ezt érzem, és félek, tovább nyílok. Úgyhogy sajna ez az izgalom miatt van, és az orgazmus miatt nyílhat a méhszáj. Kitartást!!!
A kérdező hozzászólása: Hát szomorú...de a babáért mindent!!! No sex!!! Köszönöm a válaszokat!

A párom megerősítette, hogy az átlagon felül nedvesedem. Annyit szeretnék megtudni, ha van igy még valaki, hogy ettől lehet, hogy sokszor nem ugy érzem Õt magamban, mint ahogy kellene! Vagy mi lehet a baj?

A méretét ne is kelljen itt irni, miel?tt valaki zrikázna, sokkal jobbmint az átlag!

Legjobb válasz: szegény pinakoboldnak hány cunamit kellett eddig túlélni...csoda h bírja még szegény :(

szegény pinakoboldnak hány cunamit kellett eddig túlélni...csoda h bírja még szegény :(
Könnyen lehet, mert kiöntöd szegény pinakoboldot...
én is így vagyok ezzel. bár nekem azzal nincs problémám h érezzem, neki is jobb mint az átlag. nyugi semmi bajod nincs, egyszerûen csak odavagy a párodért ;)
A bõ hüvelyváladékozás, és az, hogy nem úgy érzed, ahogy szeretnéd, az két különbözõ dolog. Nekem is volt már olyan barátnõm, aki nem csak szimplán nedvesedett, hanem szó szerint folyt, és tócsa volt alattunk minden aktus végén, de engem nem zavart, sõt. Az, hogy nem úgy érzed, ahogy szeretnéd, azon hüvelyi izomerõsítõ tornával tudsz segíteni. Erre való pl. a gésa golyó, de másként is megoldható a dolog. Keress rá a neten a gyakorlatokra, vagy keress egy nõi intim torna klubbot, és járj el rendszeresen. Pár hét, és csodát fogsz érezni te is, és a párod is az ágyban ;) 33/f
Mennyi idõs a kobold? :)
Nem tudom ez lehet-e az oka, de próbáld meg tornáztatni a hüvelyizmaid:) Ha jól össze tudod szorítani, érezni fogod. És õ is örülni fog neki:)
A kérdező hozzászólása: nem fullad bele!! arra vigyázok!! életem végéig szükségem lesz rá!!!!
Az jó, ha jól bírja a kobold. De azért vigyàzz, hogy bele ne fulladjon!
mivel h az isten engem nem pinával áldott meg (ergó pinakoboldom sincs) nemhiszem h nálam eme veszély fenn áll
Én is így vagyok ezzel, de attól még érzem Õt magamban, ez valóban csak attól van, hogy nagyon odavagy érte :) 24/L
A kérdező hozzászólása: a kobold nagyon is jol birja, és fogja is!!!! még sokszor kiöntök!!! elég viccesre fogod a figurát!!! ha veled ilyen történne, nem tudom mit szolnál, ha matatnál valamiben és nem érzed hol vagy, meg miért!!!
A kérdező hozzászólása: köszike!
Üdvözlõ kártya?hogy vissza várjátok?vagy bármi kedvesség ilyenkor jól jön!fel a fejjel :)
Uhh:( Ez eléggé ijesztõ, de tényleg:fel a fejjel!Támogatni kell, mindennel!Lelkiekben, küldjetek apróságokat, ha lehet, vagy ha kell, akkor látogassátok..stb.!
Ez konkrétan azt jelenti, hogy haldoklik?? Kórházban van?? Biztos nagyon örül, ha küldötök neki apróságokat, levelet, pici ajándékokat. Ha leírjátok neki, hogy mimindent kaptatok Tõle, amit megõriztek egyéleten át, amiért hálásak vagytok. Tudod, hogy ne a temetésén szép beszédekben hangozzanak ezek el, hanem neki mondjátok, írjátok, amíg lehet.
A kérdező hozzászólása: Rákos....De köszönöm az ötleteket.
Tesitanár?
A kérdező hozzászólása: Nem, ének tanár...
Még nem halt meg? Ha nem akkor küldjetek neki egy levelet hogy szeretitek õt meg hogy vàrjátok vissza.Küldjetek neki egy olyan dolgot amit nagyon szerezet. :)

Miért van az, hogy lány létemre jobban érzem magam fiúsabb ruhákban? Fiúk, lehet, hogy nektek ez annyira nem jön be? (bővebben lent)

(farmer, sima egyszín? fels?, szeretem a feketét, a sportruházatot, vannak ingeim, amik n?i ruhadarabok, de egészen férfi ing szabásúak... Szeretem ezeket. Szoknyában nagyon ritkán érzem jól magam, önbizalmat adnak a férfias ruhadarabok)Miért lehet ez? Más is van így? (Félek, hogy a fiúk szemében ez nem jó pont.)

Legjobb válasz: Szerintem így is simán bejöhetsz egy normális pasinak, de ha el akarod kerülni, hogy túl fiúsnak tartsanak, akkor esetleg hosszú hajjal, igényes sminkkel ellensúlyozd a fiúsabb ruhákat.

Szerintem így is simán bejöhetsz egy normális pasinak, de ha el akarod kerülni, hogy túl fiúsnak tartsanak, akkor esetleg hosszú hajjal, igényes sminkkel ellensúlyozd a fiúsabb ruhákat.
Sok fiúnak pont ez jön be!
Szia! Én lány vagyok, de megértelek teljesen, mert sokkal kényelmesebbek ezek a fiúsabb öltözékek, mint egy szoknya. Ha elveszel egy magassarkút, lehet, hogy nem érzed magad olyan biztonságban, mint egy tornacipõben. És ez akkora igazságtalanság! Én meg azt nem értem, hogy a nõi térningalsókon miért nincsen zseb...
ja és egéybként szerintem ez nem baj! ez vagy te és kész! vállald fel! ez a te stílusod, azok az ingek...van egy barátnõm, akinek rövid haja van és nagyon fiúsan öltözködik, sõt sosem sminkeli magát. És bejön a fiúknak!:)
ugyan ez velem is. nem ciki!
Kb. 20-21 éves koromig nem voltam hajlandó szoknyát felvenni. Mondjuk nõiesen öltözködtem, de a szoknya/ruha tabu volt. Szerintem öltözködés terén minden normális, amiben jól érzed magad - talán a durva extremitásokat leszámítva. Szerintem ne kattogj ezen, még az is lehet, hogy megváltozik (én manapság inkább a szoknyát preferálom), de ha nem, akkor sincs semmi, azt vedd fel, amiben jól érzed magad.
A kérdező hozzászólása: Nem is az, hogy kényelmesebb - mert a szoknya is nagyon kényelmes -, hanem jobban, lazábban érzem magam ezekben. Tényleg így is be lehet jönni a fiúknak? Köszi.
A kérdező hozzászólása: Csak ilyenkor meg az aggaszt, hogy úúú, úgy nézek ki, mint egy fiú - ezért sem hordom már azokat az ingeket.

Miért van az, hogy a meleg kávétól, nehezebb meleg ételtől pár perccel fogyasztás után rám jön a f0sás? Annyi idő alatt végig sem ér az emésztő rendszeren. Lehet, hogy placebo hatás és bebeszéli magának az ember, hogy márpedig ettől ez lesz és kész?

Legjobb válasz: A kávétól nekem is.A koffein nagyon megpörgeti az anyagcserét,az egész szervezetet felpörgeti pillanatok alatt.A nehéz meleg étletõl nem tudom,miért megy a hasad,de valószínûleg az is amiatt,hogy nagyon beindul az anyagcseréd,és ahogy a gyomrodban beindul,azzal egy idõben beindul "lentebb" is.

A kávétól nekem is.A koffein nagyon megpörgeti az anyagcserét, az egész szervezetet felpörgeti pillanatok alatt.A nehéz meleg étletõl nem tudom, miért megy a hasad, de valószínûleg az is amiatt, hogy nagyon beindul az anyagcseréd, és ahogy a gyomrodban beindul, azzal egy idõben beindul "lentebb" is.
kávé+cigi rám pl olyan hatást gyakorol, h a kávét 2 részletben tudom csak meginni úgy kell sietnem...
utolso detto..reggel nekemis
Velem is ez van reggel:S Ezért én ezentúl a kávét a wc-n ülve fogom elfogyasztani:D

Hasfájós a kisfiam. Amikor már annyira sír, hogy meghasad a szívem, újra cicire teszem. Olyankor kicsit eszik, majd nyugtatgatja magát a cicivel, végül elalszik. Lehet, hogy az újabb anyatej mennyiséggel "még szaporítom", a hasfájás tüneteit?

Legjobb válasz: Én ugyanezt csinálom, mert sajnos nekem is hasfájós és nekem is megszakad a szívem:(( Azt vettem észre, hogy - igen, mégjobban fáj a hasa. Talán akkor jobb, ha 3 óránként szopizik, nem korábban. 8 hetes kisfiú anyukája

Én ugyanezt csinálom, mert sajnos nekem is hasfájós és nekem is megszakad a szívem:(( Azt vettem észre, hogy - igen, mégjobban fáj a hasa. Talán akkor jobb, ha 3 óránként szopizik, nem korábban. 8 hetes kisfiú anyukája
szia! sajnos nálunk is ilyen "jelenség" volt. próbálkoztam mindennel, míg ki nem derült, hogy nem elég a kisfiamnak a tejcsi...(fogyni kezdett). én azt ajánlom, ha a szopi megnyugtatja, csak szopiztasd, mert még ha csak alvás közben cicizget, akkor is tejtermelésre serkeinti a mellet! az én fiam is megnyugodott cicin, szegény egész nap rajtam lógott volna...
Szia Nekem is hasfájós a kislányom, ha cicire teszed csak jobban fog fájni a hasa. Próbáltad az infacolt? vagy espumisan cseepp, de a legjobb a gripe water NEkünk használt, sok sikert
A kérdező hozzászólása: Infacol, Espumisan, G. Water, Babynos haskenõcs, papaverines görcsoldó..már mindent kipróbáltunk. Eddig a cicin nyugodott meg leginkább. Csak nem sokáig tart a csend, kis idõ múlva minden kezdõdik elõrõl...ezrét kérdeztem a fent leírtakat.
Szia! Nekünk a cumi+a hasonalvás jött be. Lényegesen kevesebbet nyöszörög, kínlódik. Hason hamarabb jön a büfi+a puki is.
Hülyeség, a szopitól nem fáj jobban a hasa! magad is mondod, hogy megnyugszik cicin!!!! Lehet, hogy nem is a hasija fáj, csak éhes marad? Ha a hasa fájna, nem nyugodna meg a cicitõl! A babák tudják, mi a jó nekik! Amúgy pedig a hasfájás - a tévhitekkel ellentétben - sokkal hamarabb jelentkezik a 3 óránkénti etetéseknél, mint az igény szerinti szopinál. Csak a baba jelzéseit kell figyelembe venni, semmi mást! Szoptass, az a jó neki, magad is látod, hiszen cicin megnyugszik! Vannak hasfájós és nem hasfájós babák de ez nem a cicizéstõl van. Egyszerûen a pocakból kikerülve vannak babák, akik könnyebben és akik nehezebben alkalmazkodnak a külvilághoz. A pocakban nem kellett kakilni sem, most meg kell, ami igen kemény munka a pici számára, vannak babák, akik erre érzékenyebbek. De az igény szerinti szopival csak javíthatsz a dolgon, hidd el!
Szia! Én is a cumit tudom ajánlani, attól megnyugszik úgy, mintha cicin lenne. Én mindig leteszem cumit adok neki, s azzal el is alszik, fél óra múlva már ki is köpi. Volt hogy 3 órán át sétáltam vele, ringattam, s ugyan úgy sírt, nyüszögött, de a cumitól egybõl csendben maradt, s elaludt, le tudtam tenni, pedig nem akartam neki adni. Próbáld ki, hátha nálatok is segít.
Szia!Nem próbáltál cumit adni neki?A mi lányunkat elég sokszor megnyugtatja!
Szia! Sajnos lehetséges, hogy a folyamatos utánpótlástól még inkább fájni fog a hasa. Hiszen olyan pici még a gyomruk, és ha újabb és újabb adag tejet kap, egy percre sem tud megnyugodni, folyamatosan dolgoznia kell. Nem tudom, mennyi idõs a kisfiad, de csak bíztatni tudlak, hogy el fog múlni ez is. (Tudom, hogy most hihetetlen, nekem is az volt, amikor ezzel vígasztaltak.) Mi próbáltuk az Infacolt, Espumisant, Mecsek baby teát, de egyik se vált be. Aztán úgy kb. 2 hónapos kora környékén magától elmúlt.
Szia!Mannomnak eddig a gyógyszertári keverék használt, de most már germicid kúpot engedélyezett a doki, hisz 3 hónapos!Én mindent kipróbáltam és az infacoltol szegénykém nagyon görcsölt! Sajnos most a fogzással is küzdünk! 3 hós baba anyukája
nekem nem volt hasfájos de mindig ciciretettem ha sírt v. tápszert adtam neki és mindg jót evett utána nem sírt tovább.most is 4hósan ha sír kaja után még adok neki repetát
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! Cicizünk+cicizünk rendületlenül. Hasra teszem, cumit adok, dajkáljuk Apával felváltva és nagyon sokat szeretgetjük! Majd az idõ talán segít...
Egy pasi talán megoldaná a problémádat!! :)
volt egy hasonlo beiras valahol, mar nem emlekszem merre/hol. a lenyege hasonlo volt: fiatal csaj, buliban, kiment wc-re tampont cserelni es azt vette eszre, hogy ujjazza magat. szoval loptad es kamuzol :)
Ezt nem hiszem el:) vannak ilyen csajok?
Na ne már. Nem gondoltam, hogy valaha lesz aki rajtam is túltesz
A kérdező hozzászólása: nem is lattam meg azt a tamponos cuccot te igen hulye
Sehogy ez genetika
nem kell róla leszokni. csinálni kell pénzért. a sok pasi majd fizet érte, hogy megnézhesse
Egy buliban csak találsz pár vállalkozó szellemet, akik partiba vágnak ...
8., caM008: Akinek ilyen hozzáállása van a párkapcsolatokhoz, "komoly" kapcsolatokhoz, annak nem csodálom, hogy a 39 éves, komoly férfi keresõ hölgy sem találta komolynak, hasznosnak a hozzászólásait. Tényleg komolytalan, haszontalan. Kérdezõ: nagy elhatározással próbálj leszokni. Elõször határozd el, hogy a mai napon semmi. Utána egyre több ilyen napot beiktathatsz. Vagy ha mégis megszeged, találj ki valami büntetést, pl. 10 fekvõtámasz, vagy valami. Legalább az akaraterõdet is próbálod ezzel fejleszteni. Ez még mindig ezerszer jobb, mint minden buliban, hetente mással ujjaztatni magad. Ej, nyolcaska, ribit akartál csinálni a kérdezõbõl, nem szép tõled! :)
5 nap múlva kéne megjönnie neki.
Ha 5 napja késik, miért nem veszel tesztet!?
A kérdező hozzászólása: Nem késik, 5 nap múlva kell megjönnie
ezek a tünetek ugyanannyira lehet a terhességtõl is mint a menstruációtól is. Ilyenkor általában még nem nagyon vannak tünetek. Pár nap múlva csinálj egy tesztet ha nem jön meg.
Szerintem ilyen korán a szagokat még csak beképzeled akkor is, ha sikerült. Nagy jó indulattal vagy akkor "három hetes" legalább is így számítják, az utolsó havi elsõ napjától, de nyilván nem aznap estél teherbe, hanem késõbb, magyarul ha valami van, esetleg épp beágyazódás van, ott még ilyen extra tünet nincsen. Majd öt nap múlva, ha nem jön meg, csinálsz egy tesztet és kiderül.
1%...
van rá esély, ha változol azokban a paraméterekben, amelyek miatt nem tetszettél neki
Ha alapvetõen >nem< tetszettél neki, akkor nem is fogsz, kivéve ha a belsõd taszította, de erre is csak akkor van esély, ha nem kifejezetten taszította, csak valamilyen kis mértékben, és nem régóta "taszítod", tehát még mondjuk úgy valamilyen szinten friss az ismeretség, nem több éves
A kérdező hozzászólása: õ 25 én 19
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: nálam igen, miért ne.
Nézd, vagy igen vagy nem.erre nincs garancia, vagy próbálj meg magadból kiindulni, nálad elképzelhetõ lenne ez?
A kérdező hozzászólása: nem a színészkedésrõl lenne szó, én nem is tudnám ezt csinálni, arra gondoltam, hogy ha jobban megismerne, akkor megszeretne pl.
Megszerettetni? Úgy érted, megjátszanád magad csak azért, hogy tess? Nem hiszem, hogy sikerülni fog.. De azért kívánom! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: pl. avval, hogy jobban megismer és rájön milyen vagyok
és milyen sûrûn beszéltek, jóban vagytok?
Légy alig elérhetõ.
Nem tudsz mit csinálni. Egy férfi vagy hajlamos hatalmaskodni, vagy nem. Az ilyen típus nem bírja, ha nincs nyeregben, nem hever a lába elõtt a nõ, és keres helyette olyat, aki megteszi.
Én nem élnék kapcsolatban olyannal, aki büntetni akar, ha valami nem úgy van ahogyan akarja. Ez egy kölyök, aki most kapott a lehetõségen hogy 4 napra kizárjon az életébõl és azt csináljon, amit akar. Nem érett a kapcsolatra. Teendõd? Keress olyan pasit, aki szeret téged. Benne bízni fogsz, és nem fog ilyen gyerekesen viselkedni veled.
Ajánlj neki valami olyan pluszjutalmat ami felcsigázza.
A megközelíthetetlenség visszaüthet, lehet, hogy az a férfi keres mást. Ebben az esetben mit jelent az, hogy nyeregben érzi magát? Szvsz az alaptermészetétõl is függ, ki mennyire hajt. Egy nõi meghatározással élve "jó pasi", aki ezt tudja is magáról, kevésbé fog hajtani, mert megszokta, hogy szinte a nõk futnak utána. A kevés elõnyös tulajdonságokkal rendelkezõ hajtani fog ne félj, persze, ha már nem törte meg lelkileg a sikertelenség, mert akkor passzív. Szintén passzív az az elõnyös tulajdonságokkal rendelkezõ férfi, aki külsõ és belsõ kiemelkedõ értékeivel nincs tisztában. Légy csak elérhetõ, tégy lépéseket is, ha nem akar, sehogy sem fog. Téves elképzelés az, hogy az elérhetetlenért küzd mindenki, ehhez csak nagyon kevesen elég elszántak.
éreztesd vele hogy elveszíthet...
Le kell cserélni olyanra ahol Te ülhetsz a nyeregbe.
Keress normális pasit, bár annak lehet te nem fogsz kelleni ha ilyen gyerekes játszmáid vannak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Leírom a szituációt.Van 1, 5éve egy barátom aki 2 évvel fiatalabb.Fél évig udvarolt, és amikor fel akarta adni, akkor jöttem rá hogy szerelmes vagyok.Viszont elõfordul hogy hisztizik, és képes engem hibáztatni, és rám véresen megsértõdni mindenért.Nagyon megszokta hogy én nem akarom elveszíteni, és mindenáron meg akarom beszélni a dolgot, hívom, írok neki. Most is ez történt.Besértõdött a semmin, és eldöntötte hogy elmegy 4 napra bulizni.Na hát 2.napja hogy nem keres engem.Nyilván benne van hogy bulizik egész nap, meg akar leckéztetni, mert tudja hogy idegbajt kaptam tõle hogy elment, és kíváncsi hogy mikor fogom hívogatni hogy ellenõrizzem...A haverjai is biztos oltják hogy azért se írjon. Teendõ?Azon kívül hogy nem keresem persze.Viszont azt sem szeretném hogy akkor keressen mikor hazaér, mert az milyen már hogy na akkor rámér mert nincs dolga...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!