Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy magam (1676 db)

Szerintetek a South Park-ból a Mr Furkó utalás a Vilage People-ból a motorosra, vagy esetleg lehet, hogy Õ maga akar lenni?

Szerintem nagy a hasonlóság, bár lehet, hogy csak egy agymenés az egész :)

Legjobb válasz: http://southpark.wikia.com/wiki/Mr._Slave itt is írják, hogy meglepõ a hasonlóság.. szóval valamilyen szándékosság biztos van benne... de szerintem csak annyi, hogy homoszexuális... de ahogy a Village People-ben is arra utalnak, úgy lehet, hogy itt is, hogy a leggyakoribb szerepjátékok jelmeze ez a Furkós dolog. Egyébként kering is ilyen kép a neten http://randomoverload.net/wp-content/uploads/2012/07/0e3fgle.. Szóval.. biztos nem véletlen, de nincs különösebb mondanivalója szerintem.

http://southpark.wikia.com/wiki/Mr._Slave itt is írják, hogy meglepõ a hasonlóság.. szóval valamilyen szándékosság biztos van benne... de szerintem csak annyi, hogy homoszexuális... de ahogy a Village People-ben is arra utalnak, úgy lehet, hogy itt is, hogy a leggyakoribb szerepjátékok jelmeze ez a Furkós dolog. Egyébként kering is ilyen kép a neten http://randomoverload.net/wp-content/uploads/2012/07/0e3fgle.. Szóval.. biztos nem véletlen, de nincs különösebb mondanivalója szerintem.
Mr. Furkó az a tipikus csõb.uzi karakter, a legsztereotípabb ilyen szempontból. És ez a stílus eléggé népszerû közöttük, a médiában máshol is így ábrázolják, szerintem azért lett ilyen.

A barátom ezt mondta: "Minden nap gondoltam rád. " Nem lehet hogy maga sem tudja, mi a szerelem?

5,5 hónapja vagyunk együtt. És hát ugye mindenki tudja, aki már volt szerelmes, hogy akkor nem hogy minden nap gondolunk a szerelmünkre, hanem nincs olyan perc, amikor nem Õ járna a fejünkben. Mikor err?l beszélgettünk, azt mondta hogy hát nem tud egész nap rám gondolni, és ne mondjam, hogy nekem a nap 24 órájában ? jár a fejemben. A cselekedeteivel és a viselkedésével viszont érezteti hogy szeret. De én attól félek hogy csak azt hiszi...

Legjobb válasz: Ha napi 24órában a párodon járna az eszed, egyszerûen nem lennél képes a napi feladataidat ellátni, de tény, hogy akibe zeretmes a ember (legalábbis nálam biztos) hogy olyan 20-30 percenként tuti eszembe jut valamirõl..

Ha napi 24órában a párodon járna az eszed, egyszerûen nem lennél képes a napi feladataidat ellátni, de tény, hogy akibe zeretmes a ember (legalábbis nálam biztos) hogy olyan 20-30 percenként tuti eszembe jut valamirõl..
Nekem ugyanezt mondta a párom, hogy nem tud rám gondolni egész nap, és ez érthetõ, és igaza van. Hiszen dolgozik pl, elég érdekesen végezné a munkáját ha közben rajtam merengene..A munkahelyem eszembe jut ugyan, de nekem is van amikor kikapcsolok és csak a munkára koncentrálok. Ez szerintem így normális. 21/L

A barátommal lefeküdtem ma és véletlen az aktus végén lecsúszott a gumi és bennem maradt, de az óvszer szája nem volt bennem. Hozzáértem és olyan lett a kezem majd eltávolítottam és kidobtam de lehet hogy magamhoz értem olyan kézzel. Terhes lehetek?

Felszaladtam rögtön intim zuhany meg kimostam szappannal is (mert az ugye savas kémhatású és így gondoltam hogy öli a spermiumokat...habár nem biztos) és aztán most azóta idegeskedek. Menszesz után vagyok három nappal ienkor még nincs peteérés...akkor van aggódnivalóm? Nem aggódok mert az ront a helyzeten... sokan (akik "naptáraznak") mondják hogy ienkor a legkisebb a valószín?sége a teherbeesésnek ez igaz? Hát persze hisz nincs peteérés még. Nos? Mi legyen...én 72 órásra gondoltam de nagyon drága :( Mit tegyek? Bár nem hinném hogy az vagyok...az érdekelne hogy ha három nappal vagyok utána akkor nem vagyok terhes? :/ Lécci írjatok segítsetek. :(((

Legjobb válasz: Szia! Szerintem vegyél be 72 órás tablettát. Az olyan 5000 ft. Kérd meg a pasidat, hogy szálljon bele valamennyivel. Egyébként a kicsi valószínûség is valószínûség.

Szia! Szerintem vegyél be 72 órás tablettát. Az olyan 5000 ft. Kérd meg a pasidat, hogy szálljon bele valamennyivel. Egyébként a kicsi valószínûség is valószínûség.
végre egy intelligens kérdezo. szerintem is a pénz ne szàmitson, menjetek és vegyetek 72 oràsat bàrmi àron.
Állítólag ügyeleten is fel lehet íratni, de vannak Sürgõsségi fogamzásgátló ambulanciák, amik kimondottan ezt a célt szolgálják. Recept nélkül nem adhatnak, de vannak patikusok, akik kiadják. Ha az ügyeletes patikában megkérdezed, lehet, hogy adnak recept nélkül, bár jó lenne, ha orvos megvizsgálna elõtte. Más:eszedbe ne jusson még egyszer szappannal kimosni, és intim zuhanyt használni! Megölöd vele a hüvely természetes védekezõrendszerét, és elkaphatsz mindenféle fertõzést.
A kérdező hozzászólása: holnap vasárnap. hol kapok ienkor? :( ügyeleten adnak? vagy valahol?
nem azért de szerintem nem kell.De ha nagyon akarod akkor tiniambulancia.

Hogy lehet fölmentetni magamat angolból?

9-12-ig tanultam, csak kettesem van belőle és lehet., hogy nem fogok tudni leérettségizni belőle. Van erre valami lehetőség?

Legjobb válasz: Igen, valts praktikat! Vagy tedd fel magadnak a kerdest: akarsz e valaha kulfoldre koltozni, vagy kulfoldi gyokeru cegnel dolgozni. Ha nem a feleleted, akkor mentsd fel magad. Azt nem tudom, hogyan lehet. Ha a valaszod igen, akkor nehogy felmentsd magad!!! Biztos tudod, mi nem megy az angolban. Felfogtad egyaltalan, hogy milyen fontos nyelv az angol? Lehet, hogy az angol tanarod nem fordit eleg figyelmet rad, ezert meg se tudod erteni. Vagy lehet, hogy nem figyelsz elegge tanoran. Mindenkepp megeri tovabbra is tanulnod.

Igen, valts praktikat! Vagy tedd fel magadnak a kerdest: akarsz e valaha kulfoldre koltozni, vagy kulfoldi gyokeru cegnel dolgozni. Ha nem a feleleted, akkor mentsd fel magad. Azt nem tudom, hogyan lehet. Ha a valaszod igen, akkor nehogy felmentsd magad!!! Biztos tudod, mi nem megy az angolban. Felfogtad egyaltalan, hogy milyen fontos nyelv az angol? Lehet, hogy az angol tanarod nem fordit eleg figyelmet rad, ezert meg se tudod erteni. Vagy lehet, hogy nem figyelsz elegge tanoran. Mindenkepp megeri tovabbra is tanulnod.
A kérdező hozzászólása: Hát ez aztán marha hasznos válasz volt...
Én is rossz vagyok angolból. Az írásbeli érettségim 8 pontos lesz, szóbelire nem is tudok készülni. Sohasem lesz pénzem kimenni külföldre, ha lesz is akkor majd tanulok valami nyelvtanfolyamon. Sztem. ha 1-2-es vagy és nem tudsz egy mondatot összerakni akkor ments fel magad. Én majd megkérem a tanáromat hogy mi a módja a felmentésnek, sztem. kérdezd meg te is.

Hogyan lehet visszafogni magunkat, míg bizonytalan a kapcsolat?

Nem szeretném túlzottan beleélni magam, mivel egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazt szeretnénk. Eddig nagyon jól megvagyunk, lassan szeretnék elõre haladni és közelebb kerülni a kiszemelthez. Mindig elkövetem azt a hibát, hogy túlságosan megõrülök a kölcsönös szimpátiának és gyakran többet is képzelek bele, mint a partner. Ezt hogyan tudnám kontrollálni? Félek az újabb pofára eséstõl.

Legjobb válasz: Megértelek, én is ilyen beleélõs típus vagyok. Fõleg, hogy nem sok kapcsolatom volt eddig, és hosszabb idõ után, mikor végre felcsillan a remény, baromi nehéz visszafognia magát az embernek. Én csak annyit tudok mondani, hogy ez is olyan dolog, ami fejben dõl el. Próbáld meg tudatosítani magadban, hogy pofára esés lehet a dologból, arra pedig ugye nem vágysz. Nem mondom, hogy könnyû, de mindenképp próbáld meg fejben tisztázni a dolgokat.

Megértelek, én is ilyen beleélõs típus vagyok. Fõleg, hogy nem sok kapcsolatom volt eddig, és hosszabb idõ után, mikor végre felcsillan a remény, baromi nehéz visszafognia magát az embernek. Én csak annyit tudok mondani, hogy ez is olyan dolog, ami fejben dõl el. Próbáld meg tudatosítani magadban, hogy pofára esés lehet a dologból, arra pedig ugye nem vágysz. Nem mondom, hogy könnyû, de mindenképp próbáld meg fejben tisztázni a dolgokat.
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna, ugyanebben a helyzetben vagyok. Nem szeretnék újabb pofára esést, és szinte biztos vagyok benne, hogy az lesz a vége. Inkább próbálom lazábban nézni a dolgokat, és visszafogni magam, hogy ne örüljek túlzottan ennek az egésznek. Sokszor elképzelem, hogy milyen rossz lesz, ha majd már unalmas leszek neki, és keres mást, és mennyivel könnyebb úgy elengedni, hogy nem kötõdök hozzá annyira.

Hány éves korban "derül ki", hogy valaki meleg? Az illetőben hány évesen tudatosul ez? Szerintetek az lehet, hogy valaki előbb jön rá, hogy egy ismerőse meleg, mint az illető maga?

Az egyik ismerősöm 15 éves és én már jó pár éve azt gondolom, hogy meleg, de szerintem ő tuti nem gondolja így. Meg úgy általában, még nem hiszem, hogy túlzottan izgatja a szerelem/szexualitás kérdése, (bár ki tudja, annyira nem közeli ismerősöm, hogy ilyeneket tudjak róla) Olyanokból gondolom, hogy meleg, hogy szinte csak lány ismerősei vannak, nagyon jól kijön velük. Olyan részleteket észrevesz emberek kinézetén, ami szerintem heteró fiúknál elég ritka: új frizura, új ruha stb. Többet foglalkozik a külsejével, mint egy átlagos 15 éves fiú (egyszer pl. körömvágásban kért tanácsot, mert zavarta, hogy a körmei íve nem egyenletes) Alapjában véve is érzékeny típus. Visszafogott, kedves, segítőkész. Amolyan "finom" lélek. Sokszor előfordult már, hogy férfiak kinézetét elemezte, és ilyenkor is elég apró részleteket kiszúrt. De olyan is volt, hogy egy sztárpár volt pl. a tévében, és ő konkrétan mondta, hogy neki a férfi a szimpatikusabb, jobban néz ki stb. Nem tudom, hogy ezeket csak bemagyarázom magamnak, vagy ezek tényleg utalhatnak arra, hogy ő meleg. Szerintetek? Egyébként én 23 éves lány vagyok, és a fiú a család egyik ismerőse, amikor vendégségbe megyünk, akkor találkozok vele, de már nagyon régóta ismerem. És természetesen nem azért kérdezem, mert zavar vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok. Meg sajnálom is szegényt, mert a család egy-két megjegyzéséből kiderült már, hogy nem épp "melegbarátok", úgyhogy ha tényleg meleg, nem lesz egykönnyű dolga.

Legjobb válasz: Hát én melegként férfinak érzem magam. Azok, akik pasik és lánynak gondolják magukat azok transzszexuálisok. Egyébként meg nehéz megállapítani bárkirõl rögtön, hogy meleg. Rólam nem igazán szokták feltételezni. Sõt olyan is volt, hogy valakinek konkrétan mondtam, hogy randiztam már fiúval és csak utána pár nappal késõbb kérdezte meg, hogy tényleg meleg vagyok-e, mert nem tudta hova tenni a dolgot. Hát sztem, ha valaki elárulja, hogy volt fiúval dolga az már hagy kétséget. Vannak nõiesebb melegek, de kevesebben vannak, de mivel õk a feltûnõbbek, ezért általánosítják a melegeket a nõiességgel. Elég sok meleg ismerõsöm van és 1-2rõl meglehet mondani, hogy meleg, de a többirõl nem. Heteró helyre szoktam járni bulizni és hát mit ne mondjak a nagy kanok, akik hajkurásszák a csajokat, inkább õk néznek ki melegnek. Hasig kivágott póló, olyan gatya, ami már szinte cica nadrág stb. Ez nyilván a mai trendnek tudható be, de azért vicces, hogy ma a heteró férfiak néznek ki melegnek és nem a melegek. Párommal egyszer buliban ránk mászott egy csaj. Szóval nem lehet tudni, hogy ha két fiú együtt van bárhol, akkor csak haverok, vagy titokban járnak is. A melegek is férfiak, a férfiakat szeretek és elsõ sorban a férfias vonást szeretik. Én is adok a divatra és törõdök a külsõmmel, de nem többet, mint a heteró fiú barátaim. 22 F.

Hát én melegként férfinak érzem magam. Azok, akik pasik és lánynak gondolják magukat azok transzszexuálisok. Egyébként meg nehéz megállapítani bárkirõl rögtön, hogy meleg. Rólam nem igazán szokták feltételezni. Sõt olyan is volt, hogy valakinek konkrétan mondtam, hogy randiztam már fiúval és csak utána pár nappal késõbb kérdezte meg, hogy tényleg meleg vagyok-e, mert nem tudta hova tenni a dolgot. Hát sztem, ha valaki elárulja, hogy volt fiúval dolga az már hagy kétséget. Vannak nõiesebb melegek, de kevesebben vannak, de mivel õk a feltûnõbbek, ezért általánosítják a melegeket a nõiességgel. Elég sok meleg ismerõsöm van és 1-2rõl meglehet mondani, hogy meleg, de a többirõl nem. Heteró helyre szoktam járni bulizni és hát mit ne mondjak a nagy kanok, akik hajkurásszák a csajokat, inkább õk néznek ki melegnek. Hasig kivágott póló, olyan gatya, ami már szinte cica nadrág stb. Ez nyilván a mai trendnek tudható be, de azért vicces, hogy ma a heteró férfiak néznek ki melegnek és nem a melegek. Párommal egyszer buliban ránk mászott egy csaj. Szóval nem lehet tudni, hogy ha két fiú együtt van bárhol, akkor csak haverok, vagy titokban járnak is. A melegek is férfiak, a férfiakat szeretek és elsõ sorban a férfias vonást szeretik. Én is adok a divatra és törõdök a külsõmmel, de nem többet, mint a heteró fiú barátaim. 22 F.
nekem a közvetett rokonságomban van ilyen, de õ 19 éves már. Amikor kisebb volt, mindig nézte a szép fiukat a képeken. Állandóan azzal van elfoglalva h õ kövér, pedig nem az. Csak barátnõi vannak, és azok csak lelki barátok neki, el sem tudnám képzelni hogy egyszer csaja lenne. A szülei nagyon lányt vártak, hát megkapták... Én nagyon sajnálom õt. Egyébként nincs arról szó hogy meleg lenne, de szerinteted?...
Én amióta az eszemet tudom, csak a 40-50 es férfiak érdekeltek. És ez olyan 8-10 éves koromban lehetett. üdv!
13 vagyok és csak a fiuk érdekelnek szex terén ezt kb egy éve tudom magamról
Én 17 vagyok de csak most kezdek barátkozni ezzel a dologgal igaz volt barátnõm is de azzal nem volt jó ugy igazábol most már tisztába vagyok vele hogy meleg vok de idáig nem is gondoltam ilyesmire..
én már általános suliban tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak, pedig, erõsen tetszettek a fiúk, úh végül 15 évesen sikerült elfogadni magam, ami nem volt könnyû, egy ilyen intoleráns világban, de szerencsére kerestem és találtam olyanokat akik az én cipõmben járnak és ez segített
ezekbõl még nem lehet tudni...
Lehet meleg csak nem mondta el neked.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon bírom a melegeket, jófejnek tartom õket, csak pozitív tapasztalatom van velük, nem tudnék semmi rosszat mondani róluk, én nem ismerek olyat, aki rossz ember lenne vagy ilyesmi. De miért sajnálod? Nem kell õket sajnálni. Vagy azért, mert nem képes magának beismerni a melegségét? És ez a "szülei lányt vártak, hát megkapták" mondat elég gáz. A melegek nem lányok, szerintem ez elég sértõ.
van olyan, hogy egy ismerõsrõl elõbb derül ki! én is így voltam... Barátom bevallotta, hogy szerelmes beléb ésegy este berúgtunk és.... azóta együtt vagyunk!

Miért nincs önbizalmam? 45 kg és fogytam 2 kg és kövérnek érzem magamat csúnyának. Pedig már sokan mondták hogy csinos vagyok és jó az alkatom.15 éves vagyok most lehet hogy ez, a kórhoz tartozik vagy nem tudom de tanácstalan vagyok!

Legjobb válasz: Mert buta vagy... Egy egészséges embernek saját magából fakad, azért ÖNbizalom. Te meg majd ha kapsz sok pozitív visszajelzést, érzed magad jobban, majd kapsz egy kritikát, és ugyanoda vissza esel. Az ilyen csajokból lesz a pózer a facebookon, meg a ri banc a bulikban. Ez mind a szeretethiányból fakad. De nem akarok itt lélekanalízist tartani, maradjunk annyiban, hogy ezt magadban kell lerendezned, hogy te lásd magad értékesnek-szépnek.

Mert buta vagy... Egy egészséges embernek saját magából fakad, azért ÖNbizalom. Te meg majd ha kapsz sok pozitív visszajelzést, érzed magad jobban, majd kapsz egy kritikát, és ugyanoda vissza esel. Az ilyen csajokból lesz a pózer a facebookon, meg a ri banc a bulikban. Ez mind a szeretethiányból fakad. De nem akarok itt lélekanalízist tartani, maradjunk annyiban, hogy ezt magadban kell lerendezned, hogy te lásd magad értékesnek-szépnek.
azért mert 45kilóval szinte csak csont van rajtad az meg nem vonzó ismerek 145cm magas lányt, õ is kb 45 kiló, minden csak nem vonzó szedj fel pár kilót, tornázzál hogy ne zsíros hanem formás legyél
mert nincs pasid, és feltehetõleg nem is otl még komoly. megfog változni mindez, ha nyitsz a srácok felé. adj jeleket, ismerkedj! de mindig várd meg míg a pasi lép!
43 kilóval még 150 centisen se néznél nagyon ki kövérnek csak talán egy kicsit teltebbnek de szerintem biztos magasabb vagy ennél szóval semmi probléma az alakoddal.
Nem kell modell alkat ahhoz hogy szép legyél Ha viszont nem tudod elfogadni magad, sportolj de semmiképp se fogyókúrázz
Igen, a kórhoz tartozik, aminek a neve önértékelési zavar.
A kérdező hozzászólása: van pasim és másfél éve vagyunk együtt szerintem ez egy kicsit komoly kapcsolat!! és nagyon sok fiú mondta hogy csinos az alkatom és hogy szép vagyok.. és 157 cm vagyok és 45 kg!! el írtam nem 43 vagyok hanem 45!!! itt megnézhetek és kommentelhetek hogy milyen.. jöhet a negatív is. ---> (nem sok mineden látható de valami igen) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=139457529549720&set=..

Hogy lehet, hogy egyedül is ilyen jól elvagyok magammal?

Én alapjában véve szeretek egyedül lenni, vannak barátaim, de nem sok. És egyszer?en az lep meg, hogy amikor egyedül vagyok sohasem unatkozok, még soha nem is volt olyan hogy unatkozok. Nem vagyok valami beteg vagy ilyesmi, de egyedül még hülyéskedek is, meg levideózom magam, s utána meg röhögök a saját hülyeségeimen. Egyszer?en mindig ki tudok alakítani magamnak valami programot. Néha még beszélgetek is, mikor otthon egyedül vagyok, és így tök jól telik minden. A barátaim se nagyon hiányoznak. Ezzel ti hogy vagytok?

Legjobb válasz: Ugyanígy.:D Végre nincs egy megütendõ mérce, nem kell eleget tennem a külvilág elvárásainak, magamra maradok, igazi önmagamra. Effektíven szemeim elé képzelek és átélek szituációkat, élvezetesebbnél élvezetesebbeket. Utántöltöm kiüresedett energiakészleteimet. Mélyre ásom magam témákban, melyek igazán érdekelnek, analíziseket állítok fel, tervezgetem a jövõt, lerántom a leplet a világ masinájának rejtélyes alkotóelemeirõl. Egyszóval remekül elszórakoztatom magam, gyakran másra nem is vágyom. De hát ez a fránya introvertáltság már csak ilyen.:D

Ugyanígy.:D Végre nincs egy megütendõ mérce, nem kell eleget tennem a külvilág elvárásainak, magamra maradok, igazi önmagamra. Effektíven szemeim elé képzelek és átélek szituációkat, élvezetesebbnél élvezetesebbeket. Utántöltöm kiüresedett energiakészleteimet. Mélyre ásom magam témákban, melyek igazán érdekelnek, analíziseket állítok fel, tervezgetem a jövõt, lerántom a leplet a világ masinájának rejtélyes alkotóelemeirõl. Egyszóval remekül elszórakoztatom magam, gyakran másra nem is vágyom. De hát ez a fránya introvertáltság már csak ilyen.:D
Introverált vagy, ennyi az egész!:) Én is ilyen vagyok, ha ez megnyugtat.Imádok egyedül lenni, mert olyankor azt csinálhatok, amit akarok és úgy, ahogy én akarom. Több társaságfüggõ embertõl hallottam már, hogy azért nem szeretnek egyedül lenni, mert olyankor elkezdenek gondolkodni az életükön és rájönnek, hogy valamit nem jól csinálnak.Tehát az ilyen embereknek általában azért kell minden áron társaság, hogy ne hallják meg a belsõ hangjukat. Persze nincs ezzel sem baj, véleményem szerint az a legjobb, ha megtaláljuk a köztes utat és a társaságot és az egyedüllétet is tudjuk élvezni! :)
Mert jó társaság vagy.
Én is így vagyok vele. Szeretek egyedül lenni. Apukám mindig kérdezi, hogy nem unatkozok-e már egész nyáron... De NEM! Mindig le tudom foglalni magam valamivel, el se tudom képzelni, hogy itthon unatkozzak.
Jó nektek. :) Nekem szükségem van / lenne néhány igazi jó barátra, a társaság nem érdekel engem sem.
Az én baráti körömben nincs ilyen ember, de hát ugye elvagyok magammal is. :) Ilyenkor gondolkozok a jövõrõl, meg minden félérõl. Na meg persze ilyenkor jönnek a legjobb ötletek az írásra ;)
A kérdező hozzászólása: Hát kösz mindenkinek a választ, reméltem azért hogy nem csak én vagyok ilyn, de tényleg alig ismerek még ilyen embert a barátaim között.

Neptun rendszerben hogy lehet adatot (születési dátum) módosítani. Én már mindent próbáltam de nem sikerült. Lehet hogy törölni kell magam majd újra regisztrálni? Akkor hogy töröljem magam?

Most felvételiztem.Nagyon fontos lenne.Ha tudtok segítsetek légyszi.Köszi

Legjobb válasz: Szerintem ilyen személyes adatot csak a tanulmányi osztályon lehet.

Szerintem ilyen személyes adatot csak a tanulmányi osztályon lehet.

Van egy AMD Athlon X3 455 processzorom és, hogy ezt lehet core unlockolni mert barátom azt mondta hogy lehet hogy nincsen benne rejtett mag?

Legjobb válasz: Elvileg lehet az AMD Athlon II X3 445 3.10 GHz Unlockolod, és AMD Phenom II X4 B45 3.10 GHz lesz belõle, ha le van tiltva egy mag (szerencse kérdése). http://youtu.be/WaRCCEtm4w0

Elvileg lehet az AMD Athlon II X3 445 3.10 GHz Unlockolod, és AMD Phenom II X4 B45 3.10 GHz lesz belõle, ha le van tiltva egy mag (szerencse kérdése). http://youtu.be/WaRCCEtm4w0
Nem gyártanak Athlon -t natív 3 magosra (csak 2 és 4 magosra). Ebben a tesztben pont ezt a procit unlock -olták: http://www.hitechlegion.com/reviews/processors/7633 Tehát egy próbát megér. Az alaplapodnak is támogatni kell, ACC (Advanced Clock Calibration) néven van általában vagy csak egyszerûen core unlock. Ha sikeres a magfeloldás elõfordulhat, hogy komolyabb hûtõ kell hozzá, mert a gyárit az X3 -hoz méretezik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mind a kettõtöknek és igen Asrock 784 gm s2 am van A dobozán rajta van hogy core unlock

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!