Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy már a terhesség jele (14 db)

Szeretnénk babát! Pénteken és szombaton volt pozitív az ovuteszt. Dolgoztunk is az ügyön rendesen. Szombat óta olyan érzékeny a mellem és a mellbimbóm, hogy alig tudok hozzáérni. Lehet ez már a terhesség jele? Azóta sem múlik.

Legjobb válasz: Ilyen korán még nem lehet semmilyen tünet, amibõl terhességre lehetne gondolni. Légy türelmes , és 2 hét múlva kiderül. Ha dolgoztatok is az ügyön, még be sem ágyazodhatott, ezért nem is vagytok még összeköttetésben egymással.

Ilyen korán még nem lehet semmilyen tünet, amibõl terhességre lehetne gondolni. Légy türelmes , és 2 hét múlva kiderül. Ha dolgoztatok is az ügyön, még be sem ágyazodhatott, ezért nem is vagytok még összeköttetésben egymással.
A kérdező hozzászólása: Olvastam már ilyen korai tüneteket másnál is aki babás volt.Állítólag ilyenkor már dolgozik a méh a befogadására és azért feszülhet ilyen korán.

Lehet, hogy ez már a terhesség jele?

okt.14-én jött meg a menzim 30.napra, ami 2 nap késés.4 napig tartott.Azóta émelygés, hányinger, fejfájás, alhasi fájdalmaim is vannak és 5.napja nem kellemes székletrekedésem is van.Párommal 5 hónapja próbálkozunk aktivan teherbeesni.

Legjobb válasz: Szerintem ezek a tünetek már elég gyanúsak. Vegyél egy tesztet és egybõl megtudod.

Szerintem ezek a tünetek már elég gyanúsak. Vegyél egy tesztet és egybõl megtudod.
A tünetek valóban terhességre utalnak. A teszt megmondja, meg a doki. Drukkolunk.-)
28 naposak a ciklusaid altalaban ha jol vettem ki, tehat 28-a korul ovulalhattal, 10 vagy 11-e korul kene hogy megjojjon, ugye?varj addig ha nem jon meg csinalj tesztet.elobb szerintem felesleges.hamis eredmenyt adhat.

5 napja késik, a barátommal nem védekeztünk de nem ment el bennem. Már nagyon ideges vagyok, hogy teherbe estem-e. Lehet betegség is? Vagy ez már biztos h a terhesség jele? 16 L.

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy terhesség legbiztosabb jele az elmaradt menstruáció. Biztosat csak egy teszt vagy orvos tud mondani.

Azt szokták mondani, hogy terhesség legbiztosabb jele az elmaradt menstruáció. Biztosat csak egy teszt vagy orvos tud mondani.
Tesztelj és utánna doki. Mert az elõváladéktól is teherbe tudsz esni. Vagy csak az a baj hogy nagyon ideges vagy attól is késhet.
nekem idegesség miatt már késett 2 hetet is. csináltam egy tesztet, negatív lett és rá pár percre meg is jött :)
A kérdező hozzászólása: :) mondjuk a félévi miatt is idegeskedtem ez mégjobban rátett... mert nem igazán szokott késni max 3-4 napot szoval már olyan szinten ideges vagyok hogy nem is tudok másra gondolni:S ha minden igaz holnap elmegyek és veszek tesztet..

Előfordult már olyan, hogy valakinek a terhességre utaló jelek elmúltak mielőtt megtudta, egyik napról a másikra? Lehet, hogy nem is vagyok terhes? Pénteken nem kéne, hogy megjöjjön.

Legjobb válasz: A jelekbõl, tünetekbõl semmi sem derül ki pontosan. Lassan nyugodtan tesztelhetsz reggeli vizeletbõl, az mindent elárul. Remélem, sikerül!

A jelekbõl, tünetekbõl semmi sem derül ki pontosan. Lassan nyugodtan tesztelhetsz reggeli vizeletbõl, az mindent elárul. Remélem, sikerül!
Ugyanezt a kérdést pár sorral lejjebb már megkérdezték. Nem valóstínû hogy terhes vagy!
Bár kicsi az esélye, de a fogigátló mellett is teherbe lehet esni! De ha csak a héten kéne megjönnie akkor nincs okod félelemre! számold ki hány napos a ciklusod, abból vonjál le 14 napot, ha akkor, ill. elõtte és utána együtt voltatok a pároddal akkor van esélyed terhességre, de, mint mondtam ennek elég kicsi a valószínûsége!
szia ez a f.gátló mellékhatása nálam legalább is
Szia!Nekem is voltak hasonló tüneteim a fogamzásgátló szedésekor-migrénes fejfájás a menses elõtt, émelygés- a nõgyógyászom szünetet javasolt a szedésben, vagy másik antibabyre való áttérést.

Már ez a 2. hónapja, hogy csak 3napig tartott a menzeszem. Még nem történt soha ilyen. érdemes tesztet vennem? Lehet ez a terhesség jele?

Legjobb válasz: a biztonságkedvéért nem árt, de simán rövidülhet csak úgyis. Nekem is igy volt. Azóta is 3 napos.

a biztonságkedvéért nem árt, de simán rövidülhet csak úgyis. Nekem is igy volt. Azóta is 3 napos.
Nekem is lerövidültek de en a koromra fogom.:-( De ha az megnyugtat, vegyel 1 tesztet.:-)
Mekem mindig 3 napos és azt mondta doki nincs ezzel semmi baj .
Nekem is a régi 7 napos mensim már 1 éve 3-4 naposra rövidült. Van ilyen. Ha van rendes darabos vérzésed akkor szinte kizárt a terhesség!
és ha nincs darabos vérzése, csak barnás akármi, akkor lehet? bocs a kérdésért de kiváncsi vagyok.

Az fogamzás után 1 héttel lehet már érezni a terhesség jeleit? Pl. Hányinger. ( vettem be ráfél napra 72órás tabit. Csak nem biztos hogy hatott) meg késik is 5napja.

Legjobb válasz: Mikor még ifjú voltam, és bohó, egyszer nekem is szükségem lett egy ilyen tabira. Én még hánytam is tõle, mert lóadagnyi hormon van benne. Szóval a hányingered, meg a kimaradás is valószínûleg a tablettától van. Sok sikert!

Mikor még ifjú voltam, és bohó, egyszer nekem is szükségem lett egy ilyen tabira. Én még hánytam is tõle, mert lóadagnyi hormon van benne. Szóval a hányingered, meg a kimaradás is valószínûleg a tablettától van. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi:)
nyugodj szépen meg. az idegesség, na meg persze a 72 órás bogyó sokat befolyásol a menzi dolgon. szerintem több mint valószínû amiatt késik. de ha nem tudsz megnyugodni, egy tesztet vegyél szépen, s akkor az elûzi az aggodalmad.
A kérdező hozzászólása: köszi :) hát tesztet majd veszek csak még nem telt le a 14.nap... csak megijedtem mert kicsit hány ingerem lett 2 napja ped a tabit már bevettem vagy 5 napja... meg hogy késik is... de mondjuk azóta ideges vagyok meg félek.
én csak kb. 3-4 héttel a fogamzás után éreztem mindkét terhességemnél. szerintem inkább ideges vagy, attól lehet, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát az vagyok... de majd lesz valami:)
Változó, mikor jönnek a terhesség jelei. Érdemesebb lenne tesztelned.
tesztelj, de lehet, hogy még megjön ma
Nekem azóta is fájnak a melleim, hogy 2 hete nem jött meg.. Szerintem vegyél egy tesztet mindenképp! Ez még nem jelent semmit..

Miy jelen az ha sarga folyasom volt, meg mostis van de mar csak kicsit latni, ez utalhat terhessegre? Meg 7-8-napom van a menzeszig amit nemvarok! Most lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez olyan kérdés, amire orvos tudna válaszolni, miután megvizsgált. Azt, hogy terhes vagy e, ebbõl nem lehet megtippelni sem. Egyébként bõ hüvelyváladék jellemzõ a terhességre, de nálam pl egyáltalán nem volt sárga.

Ez olyan kérdés, amire orvos tudna válaszolni, miután megvizsgált. Azt, hogy terhes vagy e, ebbõl nem lehet megtippelni sem. Egyébként bõ hüvelyváladék jellemzõ a terhességre, de nálam pl egyáltalán nem volt sárga.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!