Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy már érzem, (219 db)

Lehet, hogy már magzatmozgást érzek 14 hetesen? 2. babánkat várom.

Tegnap óta nagyon sokszor ugyanazon a helyen éreztem, hogy rugdos: a köldökömmel kb egy vonalban, pár centivel mellette. Pár perce még láttam is, hogy mozog, dudorodik a hasam! Nekem nagyon korainak tűnik, az elsőt 18 hetesen éreztem először... Ráadásul azt gondolnám, a méhem még sokkal lentebb van. Szerintetek?

Legjobb válasz: Érezni már lehet, hogy érzed, de kidudorodni még jó darabig nem fog. Kicsit szerintem is túl fent érzed.

Érezni már lehet, hogy érzed, de kidudorodni még jó darabig nem fog. Kicsit szerintem is túl fent érzed.
Szia! Én az elsõ babámat éreztem már 14 hetesen de sokkal lentebb mint a köldököm!Most a másodikkal 7 hetes vagyok, már nagyon várom hogy õt is érezzem, de az még sajna min 7-8 hét!
Még messze nincs köldök magasságban a méhed, az valami más lehetett.

Úgy érzem leszakad a derekem. Nem tudok ülni, hajolni. Semmit, pedig ma még csak mosogattam. Hasam nem fáj, méhnyak állapota 2100. Lehet hogy már 1-2 nap van szülésig? 37hetes km.

Legjobb válasz: Szia! Hasonlokat erzek mar par hete en is. Mehszajam a 28. het ota 2100, egy hete elment a nyakdugom, mehszaj csutortok ota 2111, vannak kontrakciok, de meg egyben vagyok.Lanyommal vegig 3000 volt a mehszaj, megis 38+3-ra szultem (magzatviz kezdett szivarogni) Ja, most vagyok 38+5 a lenyeg, hogy ezzel meg tul is hordhatod, de az is lehet, hogy hamarabb beindul. Mindenesetre aggodasra nincs ok, betoltott 37. het utan mar nem koraszulott!! bocs, ha hosszu voltam!

Szia! Hasonlokat erzek mar par hete en is. Mehszajam a 28. het ota 2100, egy hete elment a nyakdugom, mehszaj csutortok ota 2111, vannak kontrakciok, de meg egyben vagyok.Lanyommal vegig 3000 volt a mehszaj, megis 38+3-ra szultem (magzatviz kezdett szivarogni) Ja, most vagyok 38+5 a lenyeg, hogy ezzel meg tul is hordhatod, de az is lehet, hogy hamarabb beindul. Mindenesetre aggodasra nincs ok, betoltott 37. het utan mar nem koraszulott!! bocs, ha hosszu voltam!

18. hetes terhes vagyok. Pár napja úgy érzem esténként, mintha a hasam egy kicsit morogna, vagy egy picit éhes lennék. Lehet hogy már a baba mozgását érzem?

Legjobb válasz: Lehet olyan érzésed, mintha kis pillangó rebegtetné a szárnyacskáját a pocidban. Õ már lehet a babád.

Lehet olyan érzésed, mintha kis pillangó rebegtetné a szárnyacskáját a pocidban. Õ már lehet a babád.
Igen !Gratula, nekem is olyan ki tompa gyomor morgással kezdõdött aztán majd elkezd kopogatni, hogy itt vagyok mami:) 21hetes kismama
Érzel kis bubikat?Lehet õ az, de amikor érzed, biztos meg tudod különböztetni a gyomorkorgástól, valahogy ösztönösen tudjuk, õ az, figyelgesd, és tudni fogod a választ:-) Gratulálok
Az anyai ösztönök megsúgják a választ : ) , és mivel szerintem érzed hogy ez már nem az emésztés nyilvánvaló lesz hogy picúr az.elõsször csak csikis kis buborékok majd alig érezhetõ kopogtatás aztán már nem lesz kérdéses amikor igazán elkezd rugdosni :-)És már nem kell sokat erre várnod. Most még azért simized , hogy mozduljon meg késõbb majd azért hogy "pihenjen már egy kicsit":-). 22 hetes mami
Én is pont így éreztem, egész pontosan nekem úgy tûnt, mintha korogna a gyomrom, csak hang nélkül. Szerintem ez már a kisbabád. Én a 20. héten kaptam tõle az elsõ nagyobb "ütést", az tette egyértelmûvé, hogy õ az! :) 24 hetes kismama


34 hetes vagyok. Már egy hete érzem, hogy nőtt a hasam megint, de közben nagyon kemény. Nem érzek fájdalmakat és sokat pihenek. Mindenki azt mondja, hogy nagyon lent van már a pocim és minden órásnak nézek ki. Ez lehet, hogy már a szülés előjele?

Legjobb válasz: Regen azt mondtak,de En meg nem tapasztaltam magamon,h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast,es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama

Regen azt mondtak, de En meg nem tapasztaltam magamon, h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast, es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama
Nekem is mindig ezt mondták, valójában sosem volt "fenn" a hasam, egyébként imádtam a jósolgató, mindenttudor emberkéket, leglább elszórakoztak valamivel, nem kell adni semmit sem ezekre sztem... Egy családtag pl megnézett hátulról, és közölte, lányom lesz. Mondtam, tudom, UH-n már látszott :D

Az is lehet, hogy már 14 hetesen érzem a mozgását?

Már 2-3-szor éreztem valami furaságot ott benn, de még nem tudom arról van-e szó, hogy esetleg mozog a magzat.

Legjobb válasz: Szia! Igen lehetséges hogy már a babád mozgását érzed ez alkatfüggö teljesen van aki ilyen korán tapasztalja már.Grat a babához:)31hetes kismama:)

Szia! Igen lehetséges hogy már a babád mozgását érzed ez alkatfüggö teljesen van aki ilyen korán tapasztalja már.Grat a babához:) 31hetes kismama:)

Amikor eszem, utana mindig olyan teli erzem magam, meg összegörnyedve ugy erzem, hogy mindjär feljön a kaja. Lehet, hogy mar a baba nyomja a gyomromat?

amikor eszem,utäna mindig olyan teli erzem magam,meg összegörnyedve ugy erzem,hogy mindjär feljön a kaja...de meg csak 19hetes vagyok,es nincs is olyan nagy hasam...a baba mär nyomhatja a gyomrom?

Legjobb válasz: Én még csak 11 hetes vagyok de ugyanígy vagyok.Akármilyen keveset eszek ugy érzem mintha tele lennék.A Renni nekem nem segített.A szénsavas ásványvíz ilyenkor jobb volt.

Én még csak 11 hetes vagyok de ugyanígy vagyok.Akármilyen keveset eszek ugy érzem mintha tele lennék.A Renni nekem nem segített.A szénsavas ásványvíz ilyenkor jobb volt.
Nem a baba nyomja! Ez a terhességi reflux.Szedjél rá Rennie-t, mert nagyon jó!Ha nem használ, akkor írassál valamit a háziorvossal!

Mikor először megmozdult a baba a pocitokban, mit éreztetek? Én ilyen gyenge kis csiklandozást érzek, reggel főleg ébredés után, mikor még az ágyban fekszem.15+1 hetes első babás kismama vagyok, lehet, hogy már a babát érzem?

Legjobb válasz: Hát ha nem a beleid, vagy a gyomrod, akkor kizárásos alapon a baba. Valóban ilyen érzés, mint ahogy leírtad, de akkor te szerencsés vagy, ha ilyen korán megmozdult, fõleg h elsõ baba. Ritka, de nem kizárt.

Hát ha nem a beleid, vagy a gyomrod, akkor kizárásos alapon a baba. Valóban ilyen érzés, mint ahogy leírtad, de akkor te szerencsés vagy, ha ilyen korán megmozdult, fõleg h elsõ baba. Ritka, de nem kizárt.
hát valamivel fiatalabb terhes voltam mikor elõször éreztem mocorogni, de akkor is csak ugy ha a pocimra raktam a kezem.valoszinü hogy a babócát érezted.
Én éreztem. Egyén függõ. Nem azt hogy megmozdult, hanem hogy mozog. A tenyeremmel a hasamat tapiztam, és akkor éreztem meg. Után tudtam hogy merre van, és egy idõ után ismét éreztem. Tuti hogy õ volt, nem a beleim, mert nem lokalizálódott egy helyre :) ))))) Legelõször 18+2 napon mozdult meg (rúgott belém) konkrétan. Azóta egyre intenzívebb. Pillanatokon belül eljön az idõ a nagy boxolásnak!!! Üdv: 22hetes
Szióka!Nekem 22hetesen mozdult meg elõszür, de az is ilyen pezsgõtablettás pukkanások voltak a méhemnél! Édes volt..... 28hetes Kismami

Lehet, hogy már készülődik a Manókám? 37 hetes kismama vagyok, és már napok óta (de napról-napra egyre jobban) érzem, hogy fáj a hátam, feszít, szúr, fáj a köldökömtől kezdve egészen a nemi szervemig. És ha lepihenek, akkor se jobb.

Mindig belenyilall.De még nagyon rendszertelenül,de egyre s?r?bben.És keményedek is.Ez már a szülés el?jele?

Legjobb válasz: Szia! Lehet hogy jósló fájások, próbálj piheni zuhanyozz le. Ha nem múlik számold a fájásokat hány percesek. Készül a tested ez természetes hogy szúr fáj a hátad. A súly is nehéz és nagy a teher hátadnak. Könnyû szülést és sok boldogságot kívánok! :-) 2 hónapos kislány anyukája

Szia! Lehet hogy jósló fájások, próbálj piheni zuhanyozz le. Ha nem múlik számold a fájásokat hány percesek. Készül a tested ez természetes hogy szúr fáj a hátad. A súly is nehéz és nagy a teher hátadnak. Könnyû szülést és sok boldogságot kívánok! :-) 2 hónapos kislány anyukája

Van egy srác, akivel nagyon elvagyunk egész nap! és én lehet hogy többet érzek iránta mint barát! és ezt már ő is mondta hogy lehet ő is többet érez! De attól félek hogy ha összejövök vele és egyszer szakítunk elveszítem örökre! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit. Össze fogtok jönni, szakítani is fogtok. Ez majdnem biztos. Nincs ezzel semmi baj. Még az is lehet (bár tény, h ritka), hogy utána barátok maradtok. Én az elsõ igazi barátnõmmel a mai napig jóban vagyok.

Semmit. Össze fogtok jönni, szakítani is fogtok. Ez majdnem biztos. Nincs ezzel semmi baj. Még az is lehet (bár tény, h ritka), hogy utána barátok maradtok. Én az elsõ igazi barátnõmmel a mai napig jóban vagyok.

Folyamatosan fáj a derekam, és alig tudok menni annyira fáj a szeméremcsontom, szurkálást érzek napok óta méhszájamnál. Lehet, hogy már szülés lesz belőle?

38 hetes kismama

Legjobb válasz: Ilyenkor már bármi elképzelhetõ... Nekem mondjuk a szülés elõtt hetekkel voltak ilyen tüneteim, de 38 hetesen akár már be is indulhat. Szép, könnyû szülést neked!

Ilyenkor már bármi elképzelhetõ... Nekem mondjuk a szülés elõtt hetekkel voltak ilyen tüneteim, de 38 hetesen akár már be is indulhat. Szép, könnyû szülést neked!
szia, sokaknál így indul, nem tudom mikor vizsgált a doki, de a méhszáj így is kinyílhat, mivel folyamatosan fáj a derekad, szerintem nézesd meg magad mindenépp, könnyû szülést kívánok
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, két hete vizsgáltak utoljára, akkor még teljesen zárt volt a méhszáj. Azért remélem megindul, és nem vár a 40.hétig, mert nagy babát jósolt a dokim.
szia, 10-27es vagyok, a kéthét az igen rég volt, szerintem nézesd meg, minden jót
nekem egyszer se nézték améhszájamat. most szültem hétfõn, nem fájt semmim, csak a derekam. estére görcsölt meg véreztem. bementem a kórházba, közölték 10 cmre ki vagyok tágulva irány a szülõszoba.háromnegyed óra altt meglett a baba. lehet ebbõl neked is stzülés lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!