Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy már (6964 db)

Lehet hogy már a következö petesejt volt megtermékenyitve ha 2-3nap kéne a mensimnek hogy megjöjjön?

ha 2-3 napon belül meg kéne jönnie a mensimnek és most volt am együt barátommal és esetleg elöfordulhat hogy kijött a sperma a végén (de nem biztos) akkor ha megjönne a mensim akkor biztos lehetek benne hoyg nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Hááát... ezzel nem feltételnül értek egyet. A teszt mindenképpen csak mensi kimaradása után fogja kimutatni az igazat, elõtte hiába is tesztelsz! És akkor meg már a72 órás tabihoz késõ lesz! Igaz, hogy nagy hormonadag az a 72 órás, na de életre szóló kára még senkinek nem származott belõle. Lehet, hogy legrosszabb esetben bekavar a következõ két ciklusodban, vagyis nem fog pontosan megjönni..., egyéb nem történhet. Ha baba van, akkor a szex utáni 14. napon érdemes elõször tesztelni, reggeli elsõ pisibõl. Elõbb nem mutat semmit! Az, hogy azt írják rá, hogy 3 napos terhességet kimutat, a szó szorso éretlmében nem igaz. Vagyis a beágyazódsától számított 3.napon mutatja ki! A beágyazódás pedig a szex után 7-10 nappal van, tehát az aktus utáni 14. napon már tesztelhetsz! De drukkolok, hogy megjöjjön normálisan! (elõzõ válaszoló)

Hááát... ezzel nem feltételnül értek egyet. A teszt mindenképpen csak mensi kimaradása után fogja kimutatni az igazat, elõtte hiába is tesztelsz! És akkor meg már a72 órás tabihoz késõ lesz! Igaz, hogy nagy hormonadag az a 72 órás, na de életre szóló kára még senkinek nem származott belõle. Lehet, hogy legrosszabb esetben bekavar a következõ két ciklusodban, vagyis nem fog pontosan megjönni..., egyéb nem történhet. Ha baba van, akkor a szex utáni 14. napon érdemes elõször tesztelni, reggeli elsõ pisibõl. Elõbb nem mutat semmit! Az, hogy azt írják rá, hogy 3 napos terhességet kimutat, a szó szorso éretlmében nem igaz. Vagyis a beágyazódsától számított 3.napon mutatja ki! A beágyazódás pedig a szex után 7-10 nappal van, tehát az aktus utáni 14. napon már tesztelhetsz! De drukkolok, hogy megjöjjön normálisan! (elõzõ válaszoló)
mi folyt ki, honnan? minek a végén? És menj el nõgyógyászhoz, úgyis neki kell felírnia, ha akell. Majd õ elmagyarázza, hogy mitõl és hogyan lesz a gyerek akkor...
Õszintén, mennyit tudsz Te a megtermékenyítésrõl? Nagyon gyorsan kaparj elõ valami könyvet a témáról, vagy nézz utána neten.
A kérdező hozzászólása: válaszolj kérlek ne offolj!!!:(
A kérdező hozzászólása: nem nem, azt értem én..a guminak a végén, mert lehet hogy csöppet felcsúszott. de nem lehetett megállapitani. az a baj hogy a nõgyógyászhoz idöpont kell és azt meg nem akpok mára..:( háziorvos nem irhatja fel?
Sztk-ba nem tudsz elmenni holnap reggel? Ott is foglalkoznak veled. Ugyanúgy felír gyógyszert. Én is mindig sztk-s rendelésre megyek, ha van valami gond vagy csak szûrésre megyek. Ha ma voltatok együtt , akkor még reggel elég, ha eljutsz orvoshoz.De nagyon kicsi az esély arra, hogy teherbeess. Viszont tényleg olvasgass egy kicsit...az sose árt, csak a saját szervezetesrõl van szó . Sok sikert a dokinál!!!
Ha megjön a mensid, még akkor is lehetsz terhes, mert aki mensi elõtt néhány nappal esik teherbe, annak általában lesz némi vérzés, bár nem olyan, hanem kevesebb, mint egyébként! Úgyhogy ha tényleg biztosra akarsz menni, akkor menj el sztk-ba 72 órásért! Hiába kevesebb az esély a teherbeesésre mensi elõtt néhány nappal, hallottunk már ellenpéldát, sõt, én magam is az vagyok (anyu elmondása szerint).
A kérdező hozzászólása: most beszéltem anyuval. elküldött terhességi teszért és azt mondta hoyg ha megjön a mensim akkor bizti h nem vok terhes. és azt is mondta hogy ne vegyek 72órás tabit amig nem muszáj mert egész életre valo károm válhat belöle
Hát igen, az a teszt tuti, hogy negatív lesz.VAlóban leghamarabb 14 nap , de még akkor van akinek csak késõbb mutat pozitívat.A 72 órás tablettától nem lesz maradandó károsodásod, csak max. egy kicsit bezavar a hormonháztartásodba, ahogy az elõttem szóló is elmondta.

A barátomtól már nagyon rég nem kaptam virágot. Lehet hogy már nem szeret?

Legjobb válasz: Egyszerûen csak lement az a korszak amikor minden egyes nap kapsz valamit (ha már ilyen fiú volt). Máshogy is ki lehet mutatni, hogy szeret pl kimondja ami sokkal jobb megerõsítés szerintem mint egy virág.

Egyszerûen csak lement az a korszak amikor minden egyes nap kapsz valamit (ha már ilyen fiú volt). Máshogy is ki lehet mutatni, hogy szeret pl kimondja ami sokkal jobb megerõsítés szerintem mint egy virág.
Na ja, de ha meg beállítasz hozzá egy pár szál lopott virággal az már nem tetszene. Ha lesz is csajom, csak csokit fog kapni mert 1.Annak értelme is van 2.Én is kapok belõle :D
A kérdező hozzászólása: És, ha a leendõ barátnõ nem szereti a csokit? :P
Lehet, hogy már nem szeret, de ennek semmi köze a virághoz. Miért csak azzal tudja kifejezni neked a szeretetét, hogy pénzt költ rád? (virág, meghív, ajándék stb.) És te mivel fejezed ki a szereteted felé?
Szeretni fogja :D Nagyjából mindig olyan emberekkel havverkodom össze ösztönösen akik szeretik a jó kajákat (lehet csak azért, mert a cigis-piás-"mókáscigis" vonulatot nem kedvelem)
Xeno a virágra nincs ráirva, hogy lopott szóval simán...
A kapcsolatért NEM csak úgy lehet tenni, hogy a pasi visz virágot a csajnak! Te mit adsz a pasidnak, hogy elvárod tõle a virágot?
A kérdező hozzászólása: Mit adok a barátomnak? Lássuk csak: -Munka után mikor hazaérek, egybõl állok neki kaját csinálni neki. -rendet tartok otthon, -mosom a sz.ros zokniját, gatyáját -vasalok rá -és az ágyban sincsenek tabuk, minden téren nyitott vagyok Nagyjából ennyi, tényleg nem teszek érte semmit!
Én nem azt írtam, h nem teszel érte meg semmit, ha ezt olvastad keress fel egy szemészt, aki fel ír neked szemüveget! De istenem, most szerinted egy [email protected] virágtól függ-e az, hogy szeret vagy sem? Vegyél neki autót, vagy mit tudom én mit, mert ha nem akkor azt hiszi hogy nem szereted?!
Szerintem az a nõi lét vége, amikor a csaj azzal példálózik, hogy õ "mossa a pasi sz.ros gatyáját". Minek is virág egy ilyen mocskos szájú nõnek, aki ezek szerint ennyire becsüli a párját? (félreértés ne essék, én is úgy káromkodok, mint a kocsis, ha olyan a szituáció, de a páromról soha nem mondanék ilyet, még ha expressis verbis igaz is)
A kérdező hozzászólása: Majd egyszer te is mosod más gatyáját, ne aggódj, így 15 évesen ezt még bizonyára nem sejted. :)
Mi ez a nagy virágmánia a csajoknál? Genetikailag beléjük van kódolva vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Attól, mert ti nem várjátok el, hogy a barátotok tegyen is a kapcsolatotokért, attól még lehet, hogy van, aki ezt elvárja. Nektek jó így, nekem nem.
Nõk....
Én sem adok mindig barátnõmnek virágot és nem jelenti azt hogy nem szeretem , elég szomorú hogy így méritek azt hogy ad valamit vagy nem .
Szerinted kinek adunk virágot akit nem szeretünk vagy akit igen? Inkább örülnél ahelyett hogy itt kombinálsz. A virággal a szeretetét a törõdését a figyelmét mutatja ki. Vagy megcsalt és büntudata van. Te amilyen lökött vagy úgyis utóbbit fogod hinni...
Esküszöm többet nem viszek virágot egy nõnek se... Persze akkor meg az lesz a baj..
Arra nem is gondolsz, hogy lehet hogy csak azért nem, mert r*hadt drágák manapság a virágok, lopni meg nem akar, mert jóindulatú?
A kérdező hozzászólása: Nem, mert bõven megtehetné, hogy vegyen néha.. Szerintem azért az se normális, hogy csak szülinapkor és karácsonykor kapok valamit, de mindegy, biztos velem van a baj, hogy így gondolom.
En az exemtol SOHA nem kaptam viragot. 8 honapig voltunk egyutt. Egyszer elmentunk vasarolni, es berakott a kosarba egy csokor viragot. Majd miutan fizettunk, mondta , hogy ugorjunk be az anyjahoz, hogy odaadja neki ezt a viragot ...
Uram isten! Én sem kapok virágot barátomtól, nem is értem miért kellene állandóan? Abba méred hogy szeret?! Ne már... engem õszintén szólva hidegen hagy ez a virág téma! Sosem voltam olyan csaj, aki hisztizik, ha a pasijától nem kap virágot..!Gondolkozz el, nem virágban+ egyéb tárgyakban kell mérni, hogy szeret-e a pasid vagy sem! Nõj fel
A kérdező hozzászólása: És gondolom kissé sz.rul esett.. Szerintem az itt a gond, hogy sok férfi egyed azt gondolja, hogy egy nõt megkaphat udvarlás nélkül is, biztos vannak ilyen lányok, de én elvárom, hogy kimutassa, hogy valóban engem akar és nem csak a szex miatt.. És akárhogy is az udvarlásba bele tartozik a virág, az hogy meghív ide oda stb.
Amúgy ha kanpnál így szólna a kérdés "A barátomtól mostanában túl sokszor kapok virágot. Lehet megcsal?" Se ez ne jó, se az nem jó.
Köszönöm, hogy aggódsz az életkorom miatt, 25 esztendõs vagyok, és éltem már hosszabb ideig kapcsolatban, mostam a saját és a párom ruháit is. Nem is azzal volt gondom, hogy mosod a ruháit. (Bár meglehetõsen furcsa, hogy ezt te legalább úgy állítod be, mintha munkából hazatérve rózsaszirmokat szórnál elé és szabadidõdben pálmaággal legyezgetnéd, míg õ sörözik és meccset néz.) De: Ad 1. Én ezt teljesen természetesnek vettem, és nem a szerelmem bizonyítására, hanem alapvetõ, jól felfogott egyéni és szociális érdekbõl. (T.i.: Tiszta ruhában járni jó.) Ad 2. SOHA nem beszélnék a párom "sz...os gatyájáról." (T.i. az alpári stílusoddal van problémám.)

Lehet hogy már nem szeret? Miért utasít el mostanában?

mostanában a párom nem hogy szexuálisan de minden hogyan elutasít..már az is zavarja ha felhívom néha telefonon vagy küldök neki egy rohadt sms-t...azt mondja szeret..ilyeneket mond hogy minek hívogatom..azért hívogatom mert csak hétvégén tudunk a munkám miatt találkozni..nap 1-szer megszoktam csörgetni..vagy küldök egy smst-t..mivel nem vagyok ott minden nap úgy gondolom ennyi belefér,most már 3 hete nem láttuk egymást és még így is nyavalyog..meg ilyeneket mond hogy az ? hívogatása helyett keresek valami hobbit magamnak..pfff miért kell ezt csinálni?nem viszem túlzásba a hívogatást,úgy gondolom hogy napi 1 hívás belefér úgy hogy nem látjuk egymást hetekig...

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt? Lehet, hogy már nem szeret, de lehet, hogy valami komoly problémája van, ami miatt feszült, és téged csesz le, mert te vagy kéznél. Azt javaslom, hogy ne hívd fel, hanem várd meg, amíg õ hív. Ha felhív, hogy mi van veled, miért nem kerested (történt-e veled valami), akkor nincs semmi baj, de ha 1 hétig nem keres, akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy van-e értelme folytatni. Ha sms-t ír, arra is csak sms-sel reagálj pár órával késõbb. És tényleg keress magadnak valami hobbit, különben nem fogod kibírni.

Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt? Lehet, hogy már nem szeret, de lehet, hogy valami komoly problémája van, ami miatt feszült, és téged csesz le, mert te vagy kéznél. Azt javaslom, hogy ne hívd fel, hanem várd meg, amíg õ hív. Ha felhív, hogy mi van veled, miért nem kerested (történt-e veled valami), akkor nincs semmi baj, de ha 1 hétig nem keres, akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy van-e értelme folytatni. Ha sms-t ír, arra is csak sms-sel reagálj pár órával késõbb. És tényleg keress magadnak valami hobbit, különben nem fogod kibírni.
Elég furán viselkedik a páros.Én biztos arra gyanakodnék, hogy nem szeret már, mert ha hetekig nem találkoztok, akkor tényleg nem túl sok a napi egyszeri telefon. Szerintem kérdezz rá, hogy miért ilyen elutasító veled!
A kérdező hozzászólása: én 25 vagyok õ pedig 23 ideges persze ez mind rendben van, nekem is vannak gondjaim de úgy gondolom egy párkapcsolatban ezt meg lehet beszélni és el lehet mondani a másiknak ha valami baja van az egyik embernek...szerintem ez egy kapcsolat lényege hogy ne titkolózzunk egymás elõtt ha nem ha gond van beszéljük meg...
Hát, ez valóban elég érdekes viselkedés. Próbálj meg rákérdezni, hogy mi a problémája. Ha már próbálkoztál ezzel, akkor ajánld fel neki, hogy "tartsatok egy kis szünetet". Ez is valamilyen formája a szakításnak, de mégsem az a végleg ott hagylak dolog, viszont talán ettõl "magához tér". Viszont akkor ki kell bírnod, hogy jó darabig nem keresed õt se telefonon, se sms-ben. Ha õ sem igényli a társaságodat, akkor úgy gondolom, nincs értelme folytatni. De ha mégis, azért akkor se add oda magad elsõre. Légy egy kicsit nehéz eset, hogy visszahozd a "vadász ösztönét" :)
Ti már együtt sem vagyok konkrétan! Hagyd a fenébe, még az áll neki feljebb hogy felhívod? Szerinted az ilyen ember szereti a másikat? Ugyanmár...
Szerintem sem vagytok együtt.Ez nem párkapcsolat....

Miért van az hogy mindig összeveszünk a párommal minden apróbb dolgon? Lehet hogy már nem szeretjük egymást? Lehet hogy már a tisztelet is elmúlt?

Van olyan id?szak, kb 1-1,5 hónap, amikor nagyon jól elvagyunk. Minden téren kijövünk, ilyenkor úgy érzem hogy szerelmes vagyok és hogy el tudom képzelni vele az életem. Aztán van pár dolog amin vagy ? vagy én felhúzom magam, aztán összeveszünk. Most volt nemrég a születésnapom, kérdezte hogy amit ? kigondolt tetszene-e nekem, mert akkor megveszi. És tetszett az ötlete, mondtam hogy örülnék neki. Aztán elment a boltba, hogy megvegye, és idegesen felhív, hogy nincs már bel?le, és hogy nézte egy másik helyen is ott meg sokkal drágább, jó nem annyira kb 20%-kal. Aztán mondtam neki hogy jó akkor vegyen valami mást, és mondtam neki hogy én mire gondoltam. És az nem tetszett neki és tiszta idegesen beszélte velem, hogy az egész születésnap egy nagy hü**eség, nincs semmi értelem, most is csak kib*ssza a pénzt valami sz*rral. Ezt igy mondta. A születésnapom. Én mondtam neki, hogy jó akkor így mostmár ne is vegyen semmit. Aztán 1 órával kés?bb beállít, és hozza ami az eredeti ötlete volt. És csodálkozik, hogy nem teli vigyorral a fejemen fogadom. És mondja napokig, hogy én nem tudok örülni semminek. A másik dolog. Nekem is ezer meg egy dolgom van, és kértem, ha megy boltba, nekem is hozzon már kaját. Kb 3 dolgot mondtam neki, ebb?l egyet sem sikerült hoznia. Magának persze bevásárolt, aztán mikor kérdezem hogy nekem miért nem hozott? Nagy ingerülten válaszol, hogy hagyjam már minek fárasztom. Igy este 8kor mehettem bicajjal a 4 km-re lév? boltba. Aztán van most neki egy lakása, úgy néz ki jöv?re odaköltözhetnénk. És amikor valami apróságon kiakad, pl nem megyek takarítani, mert nem is vagyok otthon, akkor mond egy olyat, hogy "szerintem egyedül fogok én lakni ebbe a házba, rád úgysem lehet számítani" . Miközbe amikor ráérek, folyamatosan ott voltam, mindenben segítettem neki, az itthoni dolgaimat meg hanyagoltam. Ilyenkor ezek után meg úgy gondolom, hogy nincs is nekünk értelme együtt lennünk. Van valaki hasonló helyzetben? Aki egyszer igy érez, máskor meg máshogy? Hosszú kapcsolat, 4 év.

Legjobb válasz: hát ne haragudj de egy ilyen pasi mellett már az elsõ hétben elmúlt volna az a tisztelet... Csoda, hogy eddig bírtad mellette.

hát ne haragudj de egy ilyen pasi mellett már az elsõ hétben elmúlt volna az a tisztelet... Csoda, hogy eddig bírtad mellette.
Én is azt mondom, amit az elõzõ h.sz.: ez a fiú nem szeret és nem is tisztel téged. Amiket leírsz, azok nem apró nézeteltérések, hanem alapvetõ jellemhibák. Ha most, amikor elvileg dúl a szerelmetek, ennyire figyelmetlen, udvariatlan, nemtörõdöm, faszari....akkor mire számíthatsz késõbb? Persze azt fenntartom, hogy hallgattassék meg a másik fél is! Õ vajon mit mondana rólad? Esetleg te sem vagy vele kedves, figyelmes?
A kérdező hozzászólása: Ja és barátom egy csomószor más haverja barátnõjével példálózik. Hogy az a lány mennyi foglalkozik a barátjával, milyen figyelmes stb.. Az a lány meg semmit nem csinál, rá is érhet foglalkozni a pasijával. És az a lány akivel példálózik, már nem egyszer megcsalta a pasiját is. És már nem egyszer a barátom fejéhez vágtam, hogy kívánom hogy neked is olyan barátnõd legyen, aki megcsal. Erre sosem mond semmit. Miért én vagyok mindig a szar? Aztán amikor tv-zünk mindig elkapcsol, az esetek 90%-ában azt kell nézni vagy csinálni amit õ akar. Ezt is annyira unom már, miért nem lehet az én kedvemben járni? Aztán amikor náluk vagyunk, õ lemegy enni, én is farkas éhes vagyok, de egyszer nem mondja, hogy gyere együnk. Meg is kérdeztem régebben hogy engem miért nem tud megkínálni? És azt mondja, hogy az anyjáék biztos nem örülnének neki ha ott ennék, mert hogy mindenki egyen otthon. Már nem egyszer volt, hogy vittem magammal vacsorát is amikor mentem hozzájuk, de az meg olyan ciki :( A másik dolog ami még zavar, hogy állandóan az anyjáékkal van. Ha velem beszél telefonon, és közben hallja hogy hívták-mert jön nemfogadott hívás hang- akkor rögtön le kell tenni a telefont, és van, hogy eltelik 1.5 óra míg visszahív, annyit beszélnek. Másodlagos lennék? Ha "vásárolni megyünk" 10 e ft-os vásárlásnál képes elkérni 300 ft-ot ami az én részem.
A kérdező hozzászólása: De ha nem szeret, akkor miért nem mondja meg? Én annyiszor kérdeztem már tõle. Mindig azt mondja hogy szerelmes, meg hogy részérõl minden oké. :( Egyébként hány éves vagy?
Te sem lehetsz szerelmes, csak félsz egyedül maradni. Újat keresni, kutatni. Pedig lehet, hogy évek múlva szemrehányást teszel magadnak: de hülye voltam, hogy nem léptem, s elfecséreltem rá az éveket.Az természetes, hogy szeretéhségbõl visszavágysz hozzá, de ez nem szerelem. Ez olyan, mint egy megsavanyodott házasság, ahol a gyerekek miatt nem lépnek. De hát te független vagy, kell tûrnöd, elviselned?
Hogy mondhat valaki ilyeneket annak, akit állítólag szeret?! Dehogyis szeret. Ez hazugság. Hazudik, mert kényelmes hogy vagy neki. És úristen, ha van kajám és a párom éhes, alap, hogy megosztom vele!! A szülinapos ajándékot pedig nem szívbõl, hanem presztízsbõl, vagy bûntudatból adta... Hidd el, rengeteg ember van, aki igazán megbecsüli a párját. Sõt, még ha el is múlik a szerelem, akkor sem kezdi el tiporni. A jelenlegi pároddal nem valószínû, hogy változni fog a helyzet, sõt lehet hogy súlyosbodni fog. Döntsd el, hogy neked ez így jó-e, vagy sem, és ha az a válasz jön a zsigereidbõl, hogy nem jó, máris magától értetõdõ, hogy mit kell tenned.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó 2 válaszolónak nagyon köszönöm, elgondolkoztató volt!!
23 éves vagyok. És azért vagyok annyira biztos abban amit írtam, mert velem is megtörtént ez, csak fordítva. Én voltam az aki nem szerette a párját, viszont õ imádott engem. De ennyire durván azért nem viselkedtem vele. Én mindig próbáltam szakítani, szakítottam is, de borzasztó érzés volt utána, napokig megállás nélkül bõgtem. Persze mindig kibékültünk. És én is mindig azt mondtam, hogy szeretem amikor megkérdezte, mert mi mást mondtam volna?? Nem mondhattam mást mert tudtam, hogy ha szakítunk megint elõjön az a borzasztó érzés, inkább tûrtem. Utána végül csak elhatároztam magam végleg. 7 hónapig bõgtem és vele álmodtam, nem értettem, hogy miért. Utána rájöttem, hogy ez bizony a megszokástól van. Mert az nagyon nagyon nagy úr!! A legnagyobb! Pedig mi csak két évig voltunk együtt. És persze mindennél jobban akartam, hogy szeressenek, és nagyon rossz volt eldobni egy olyan embert aki annyira szeretett, hogy más tényleg soha nem fog úgy. Ezért magamhoz láncoltam. Nem akartam én ezt, csak nem tudtam legyõzni magamban azt a hihetetlen rossz érzést ami mindig azután jött, hogy szakítottunk. Pedig hidd el, soha nem szerettem azt az embert, kínszenvedés volt vele minden pillanat, és depresszió fogott el amikor találkoznom kellett vele. És nem akarlak megbántani, de biztos vagyok benne, hogy még ha nem is pont ugyanezt, de a barátod is hasonlóképpen érez mint én akkor.
A kérdező hozzászólása: Szóval szerinted én barátomat mindennél jobban szeretem és bármit megtennék érte. Õ meg csak úgy van velem, mint ahogy te voltál a barátoddal. Annyi a különbség, hogy te érezted a barátodon hogy nagyon-nagyon szeret. De az én barátom, meg nem érzi rajta, hogy szerelmes vagyok belé. Szóval szerintem nálunk más a helyzet.
Ez fõleg csak megszokás. Nem szerethetsz egy ilyen embert. Valahogy muszáj túllépned rajta. Az sem zavar, hogy õ biztos, hogy nem szeret? Kényelembõl, megszokásból van melletted. Egy szerelmes férfi nem viselkedik így. Neki mindegy vagy-e vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy régebben is próbáltam már lezárni ezt a kapcsolatot, de nem ment. Eltelt 5-6 nap és már nagyon hiányzott, látni akartam, megölelni. Pedig akkor sem volt hajlandó eljönni értem, én mentem hozzá. Nemtudom hogy mit tegyek :( Szeretem is meg már nem is.
Én igazából nem nagyon tudok választani, mindegyik hihetetlen. De ha muszáj lenne azt mondanám, hogy az a legdurvább, hogy nem ad enni. Vedd észre, hogy ez a férfi nem szeret. Ha nagyon akarna felvihetne neked egy szendvicset, azt észre sem vennék a szülei. És melyik a leglájtosabb? Olyan sajnos nincs...
Abban biztos vagyok, ha valaki igaz szeretetet érez a párja iránt, akkor igyekszik vele kedves, figyelmes lenni, nem kell kierõszakolni az iyen dolgokat. De ez akkor mûködik, ha viszonzást is talál. Ha az egyik csak ad, a másik csak elfogad, ott nincs szeretet, legfeljebb kényelmes az egyiknek, a másik meg szolgál. De ez nem elég a tartós, tartalmas kapcsolathoz.
A kérdező hozzászólása: Mit találtok a legnagyobb problémának úgy összességében? Mi az ami még elnézhetõ és mi az ami már nem?
Én megbeszélném vele hogy vagy változtasson vagy hagyjuk. Nem becsül meg és nem is szeret... 300Ft-ot elkérni? de még ha egy ezres is... meg ne egyél ott? ilyen sóher parasztot én még soha nem láttam
Te hülye vagy, hogy vele vagy, ne is haragudj. Az elsõ ilyen (egyik) beszólásánál mondtam volna, hogy vegyen vissza, a másodiknál kivágtam volna.
A kérdező hozzászólása: Egyébként én is nagyon szívesen belelátnék a fejébe, jó lenne tudni mit gondol rólam, vagy arra is kíváncsi lennék, hogy pl másoknak mond-e valamit rólam? Mert egyébként õ nem szokott beszélni rólam másoknak mindig ezt mondja. Akkor vagyok vele figyelmetlen és akkor nem törõdöm vele, amikor megbánt. Egyébként kedves vagyok vele, mindig kéri hogy masszírozzam meg, 10bõl 8szor biztos megteszem. De õ ha 20bõl 1szer!
Nem, írtam is, hogy nem ugyanaz a helyzet, csak hasonló. Lejön az írásodból, hogy megszokásból vagy vele, és írtad is, hogy már nem szereted annyira. Én csak az esetemet írtam le, és hogy szerintem hasonló lehet veletek is a helyzet. De én már nem tudok mit mondani, te kérdeztél, mi válaszoltunk (megjegyzem mindannyian ugyanazt). Ha te ezek után, és a barátod viselkedése után azt mondod, hogy szeret téged, akkor én erre már nem tudok mit mondani, de szerintem más se. Érzed te, hogy nem szeret különben nem tetted volna fel a kérdést, de erre úgyis neked kell rájönnöd. Mi csak tanácsokat adhatunk amit vagy elfogadsz vagy nem. De azért kérlek, majd ha egy másik pasival boldog leszel, és ezt a barátod ott hagyod, ne csak magad szidd, gondolj ránk is, hogy leírtuk neked kerek-perec mi a helyzet.

Úgy érzem leszakad a derekem. Nem tudok ülni, hajolni. Semmit, pedig ma még csak mosogattam. Hasam nem fáj, méhnyak állapota 2100. Lehet hogy már 1-2 nap van szülésig? 37hetes km.

Legjobb válasz: Szia! Hasonlokat erzek mar par hete en is. Mehszajam a 28. het ota 2100, egy hete elment a nyakdugom, mehszaj csutortok ota 2111, vannak kontrakciok, de meg egyben vagyok.Lanyommal vegig 3000 volt a mehszaj, megis 38+3-ra szultem (magzatviz kezdett szivarogni) Ja, most vagyok 38+5 a lenyeg, hogy ezzel meg tul is hordhatod, de az is lehet, hogy hamarabb beindul. Mindenesetre aggodasra nincs ok, betoltott 37. het utan mar nem koraszulott!! bocs, ha hosszu voltam!

Szia! Hasonlokat erzek mar par hete en is. Mehszajam a 28. het ota 2100, egy hete elment a nyakdugom, mehszaj csutortok ota 2111, vannak kontrakciok, de meg egyben vagyok.Lanyommal vegig 3000 volt a mehszaj, megis 38+3-ra szultem (magzatviz kezdett szivarogni) Ja, most vagyok 38+5 a lenyeg, hogy ezzel meg tul is hordhatod, de az is lehet, hogy hamarabb beindul. Mindenesetre aggodasra nincs ok, betoltott 37. het utan mar nem koraszulott!! bocs, ha hosszu voltam!

Macskám lehet, hogy már megfialt. Véresszerű volt a combján az anyag és ragadt. Hasa még mindig nagy, ki van tágulva. Most nyávog, szerintem nem kölykezetett meg vagy benne maradt. Mi lehet a baja?

Hétf?ig mit lehet csinálni mert csak akkor van állatdoki?

Legjobb válasz: Állatkórház... Lehet, hogy nem indult meg a szülés. Ha elfolyt a magzatvize, illetve burkot is szült (ez lehet a véres-nyálkás valami), akkor nagyon nagy baj van, ha nem tudja folytatni a szülést. Max. egy napot bír ki így a cica, de az is igen kínkeservesen. Azonnal hívd ki hozzá az ügyeletet.

Állatkórház... Lehet, hogy nem indult meg a szülés. Ha elfolyt a magzatvize, illetve burkot is szült (ez lehet a véres-nyálkás valami), akkor nagyon nagy baj van, ha nem tudja folytatni a szülést. Max. egy napot bír ki így a cica, de az is igen kínkeservesen. Azonnal hívd ki hozzá az ügyeletet.
A kérdező hozzászólása: lefialt :-), nem tudjuk hogy hova de jól van.
Nah, valami esemény??????Uccsó válaszadó
A kérdező hozzászólása: Most épp nem tudom hogy hol van, tehát ha elõjön akkor tudok modani valamit-.
Én voltam az uccsó válaszadó!Én úgy toltam ki a macskámmal, amikor lefialt valahova, (de nem tudtam hogy hova)hogy bezártam a lakásba olyan 20-30 percre, és mikor kiengedtem, akkor futott a kölykeihez.A sufniban voltak :) Várom a választ hogy mi van...
A kérdező hozzászólása: ahol régebben megfialtmegtaláltuk kicsjeit de most nem találtuk meg megyek megnézem ugy csinál mintha keresné ahol szül/ vagy a kölykeit
Nyugodj meg elõször is!Tapogasd át a pocakját, és tapintsd ki a cicákat ha vannak!Az fontos lenne, hogy 5 órával ezelött végig láttad?Hol volt, mit csinált...stb.Lehet hogy még csak most fog szülni!!!Sok szerencsét és kiscicát :)
Nem kell állatdokihoz vinni a macskát, nekem már tobbszor is megfialt otthon és semmi baja nem lett..amúgy a macskáknak ellés után még egy kicsit nagy a hasuk, de ki lehet tapogatni h benne e wan még a macska.. tok egyszeru:)
A kérdező hozzászólása: nincs környéken állatkórház legalábbis nem tudom hogy Szegeden hol van, de 5 órája még tök nyugodt volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Lehet, hogy már nem szeret a macskám?

Régen folyton nyalogatta a kezem,a hasamra feküdt.. Most 8 hónapos,de már mintha nem szeretne :/ Létezik ilyen? Mivel tudom újra megszerettetni magam vele?

Legjobb válasz: Már kezd önállosodni. ne ijedj meg,minden macska akaratos,és van van amit õk akarnak,ha nem akkor nem fog a te kedvedre tenni.az enyém is ilyen néha utálom is érte,de a macskák már ilyenek.mikor jön adjál neki indig kaját akkor hozzádszokik.tejcsi,vagy maradék,az enyém bármit megesz.simogasd,ha lehet legyetek együtt szobába.én szeretem ha velem van,addig se vagyok egyedül.

Már kezd önállosodni. ne ijedj meg, minden macska akaratos, és van van amit õk akarnak, ha nem akkor nem fog a te kedvedre tenni.az enyém is ilyen néha utálom is érte, de a macskák már ilyenek.mikor jön adjál neki indig kaját akkor hozzádszokik.tejcsi, vagy maradék, az enyém bármit megesz.simogasd, ha lehet legyetek együtt szobába.én szeretem ha velem van, addig se vagyok egyedül.
ivartalanítsd
Lehet, hogy szeretik, de attól még árthat, de ez nem minden cicára igaz. Én is imádom a csokit, mégis hízok tõle. :) De, ha a te cicádnak nincs baja tõle, akkor adj neki nyugodtan.
1.vagyok. Dehát a macskák szeretik a tejet. :)
A legelsõ válaszoló írta, hogy tejet ad neki. Ha az õ mackájának nem ment tõle a hasa, akkor nem gond, de te vigyázz vele, mert a cicák laktózérzékenyek, lehet, hogy a tejtõl megy majd a hasa!
Eaz en vica. Is 8honapos es pont ugyan ez tortent! Mikor idejott olbebujt, nyalogatott! De mostmar nagyon ritkan fekszik az olunkbe!
Elõzõ nagyon aranyos történet. :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A mi cicank kb 4 honapos mult, mikor elhoztuk a regi gazdajatol. Voltak fura dolgai, gondolom az elozo gazdaja hatasara. De pl. minket nem zavart volna, ha bejon az agyba, vagy be akarna bujni a takaro ala. Viszont az elso harom honapban annyit tudtunk elerni, hogy az agyunk mellett alszik a parnajan, es neha viszont most mar bemereszkedik reggelente, bebujik kozenk; dorombol... Ill. eddig ketszer szokott ki, aminem nem orulunk, mivel a tarsashazban nem ismerunk joforman senkit, es a kozos zart kertben nem tudni kinek szurna szemet. Elso alkalommal a tujafarol kellett letepnunk szo szerint mert amikor meg lehetett volna, nem jott haza, utana mar nem tudott. Masodik alkalommal viszont mar odajott hivasra a kezemhez, es igyekezett haza. Tiszta cuki volt :) Amugy a mienk kandur. Szerintem ne ess ketsegbe, a macskak eleg szeszelyes allatok, de ha szeretve van, akkor o is szeret. Neha lehetnek rossz napjai, nekunk is vannak :) , ne gondolj rogton a legrosszabbra :)
Lehet megsértõdött rád..
A pokoli macskák c. könyv sokat segít.

Lehet, hogy már készülődik a Manókám? 37 hetes kismama vagyok, és már napok óta (de napról-napra egyre jobban) érzem, hogy fáj a hátam, feszít, szúr, fáj a köldökömtől kezdve egészen a nemi szervemig. És ha lepihenek, akkor se jobb.

Mindig belenyilall.De még nagyon rendszertelenül,de egyre s?r?bben.És keményedek is.Ez már a szülés el?jele?

Legjobb válasz: Szia! Lehet hogy jósló fájások, próbálj piheni zuhanyozz le. Ha nem múlik számold a fájásokat hány percesek. Készül a tested ez természetes hogy szúr fáj a hátad. A súly is nehéz és nagy a teher hátadnak. Könnyû szülést és sok boldogságot kívánok! :-) 2 hónapos kislány anyukája

Szia! Lehet hogy jósló fájások, próbálj piheni zuhanyozz le. Ha nem múlik számold a fájásokat hány percesek. Készül a tested ez természetes hogy szúr fáj a hátad. A súly is nehéz és nagy a teher hátadnak. Könnyû szülést és sok boldogságot kívánok! :-) 2 hónapos kislány anyukája

18. hetes terhes vagyok. Pár napja úgy érzem esténként, mintha a hasam egy kicsit morogna, vagy egy picit éhes lennék. Lehet hogy már a baba mozgását érzem?

Legjobb válasz: Lehet olyan érzésed, mintha kis pillangó rebegtetné a szárnyacskáját a pocidban. Õ már lehet a babád.

Lehet olyan érzésed, mintha kis pillangó rebegtetné a szárnyacskáját a pocidban. Õ már lehet a babád.
Igen !Gratula, nekem is olyan ki tompa gyomor morgással kezdõdött aztán majd elkezd kopogatni, hogy itt vagyok mami:) 21hetes kismama
Érzel kis bubikat?Lehet õ az, de amikor érzed, biztos meg tudod különböztetni a gyomorkorgástól, valahogy ösztönösen tudjuk, õ az, figyelgesd, és tudni fogod a választ:-) Gratulálok
Az anyai ösztönök megsúgják a választ : ) , és mivel szerintem érzed hogy ez már nem az emésztés nyilvánvaló lesz hogy picúr az.elõsször csak csikis kis buborékok majd alig érezhetõ kopogtatás aztán már nem lesz kérdéses amikor igazán elkezd rugdosni :-)És már nem kell sokat erre várnod. Most még azért simized , hogy mozduljon meg késõbb majd azért hogy "pihenjen már egy kicsit":-). 22 hetes mami
Én is pont így éreztem, egész pontosan nekem úgy tûnt, mintha korogna a gyomrom, csak hang nélkül. Szerintem ez már a kisbabád. Én a 20. héten kaptam tõle az elsõ nagyobb "ütést", az tette egyértelmûvé, hogy õ az! :) 24 hetes kismama

Lehet, hogy már kevés neki a tejem azért ébred éjszaka? (6 hós)

Babám 6 hetes kora óta átaludta az éjszakát (23:00-7:00). Persze volt, hogy fel fel ébredt de csak nagyon ritkàn. Viszont kb 3 hete minden este felébred 1x-2x. Tegnap pedig kb másfél óránként. Mindig cicire teszem szopizik kicsit és alszik tovább. Már 2 hónapja kap napközben bébi ételt. Cumisüvegböl egyáltalán nem eszik, iszik nem szereti a tápszertöl pedig öklebdezik... honnan tudom, hogy kevés a tej? Tarthat e a növekedési ugrás 3 hétig 1 hónapig?

Legjobb válasz: Biztos, hogy éhes. Esetleg próbáld meg este a Milumil HA vaníliás rizspépet. Lehet, hogy mennyiségileg elég neki a tej, de nem elég vastag már. Mi is ebben az idõben kezdtük a pépet.

Biztos, hogy éhes. Esetleg próbáld meg este a Milumil HA vaníliás rizspépet. Lehet, hogy mennyiségileg elég neki a tej, de nem elég vastag már. Mi is ebben az idõben kezdtük a pépet.
Nàlunk vacsira is kap egy fõzeléket, majd fürdés, s lefekvéskor szopik. Adj neki Tejpépet vagy fõzeléket. De lehet a foga jön.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Megeshet, de szerintem nagy valószínûséggel nem ez az oka. Ha rendesen éhes lenne, akkor nemcsak kicsiket szopizna, hanem minden alkalommal csutra kienne és valószínûleg gyakrabban nyûglõdne, elégedetlenkedne is. Ha a szopival kapcsolatban ilyesmit nem tapasztalsz, akkor nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Sokkal valószínûbb, hogy elkezdett fogzani, vagy a fejlõdése miatt változnak az alvási szokásai. És igen, az ugrás tarthat kicsit tovább is, fõleg, ha már nemcsak szopik a baba, hiszen ilyenkor a tápláléka egy részét már nem a tejbõl fedezi, így a kereslet-kínálat is hosszabb idõ alatt áll be ismét. Azt, hogy nem elég a tejed, onnan tudhatod, hogy a baba jelzi neked. De ez az ilyen esetekben nem elsõsorban onnan származhat, ha származik, hogy a tested hipphopp nem termel már elegendõ mennyiséget, hanem inkább onnan, hogy a baba nem kerül elégszer mellre, így a rendelkezésére álló mennyiség is lecsökken.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem irni, hogy mar van 2 foga. Meg nem volt 5 hos amikor az elso kibujt. Megprobalok ma este tejpepet is adni neki aztan meglatjuk. A fogaval nem igy nyugoskodott azelott. Bar nem is tudom az is valtozhat... Elso baba igy meg minden csak egy hatalmas '?' -jel . Egyebkent nagyon sokat van mellre teve. Igeny szerint szoptatom. Fejni mar regen nem tudok. Mindig uresnek tunik a cicim viszont amikor elkezdi szivni ''bizsereg' szinte erzem ah folyamatosan termelodik. Koszonom a valaszokat.
A tejpépben tehéntej van, ezt jó, ha tudod, ha nem szeretnéd még nála bevezetni. Én inkább az anyatejjel vagy vízzel készíthetõ sima gabonapépeket próbálnám, ha már mindenképp. Nem hiszem, hogy az esti belakatás megoldást fog jelenteni, de ha ragaszkodsz hozzá, egy próbát megér. Majd írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Nos nem jott ossze. Probaltuk kinalni 'tejpeppel' ( igazabol a gabonapepre gondoltam, kulfoldon elunk itt csak az van, anyatejjel keszitem neki) de nem kerte. Kovetelte a cicit. Es csak egyszer ebredt. Szoval vszinuleg nem a tejcsivel van gond.
Azért magamban örülök, hogy jól gondoltam. :) Más jelet nem veszel rajta észre? Lassan jön a szeparációs szorongás idõszaka is, az nagyon gyakran okoz ilyen újraébredést, mert hiányzunk a törpénknek és így a szopival "ellenõrzi", hogy még megvagyunk.
A kérdező hozzászólása: Mast nem. Nyoszorog, felsir cicire teszem es alszik tovabb meg a szemet sem nyitja ki. Van, hogy csak egyszer de van, hogy 3x is felebred.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!