Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy korán teszteltem, már (5 db)

Lehet, hogy túl korán teszteltem, már ne is reménykedjek?

Ma vagyok a PÉ-t követ? 14. napon és nega lett a teszt. A h?m ma is 36,9.

Legjobb válasz: Nagyon korán teszteltél! Várd meg a következõ mensi esedékes napját, és csak utána tesztelj! Nyugi, addig kitartás! :-) Tudom nehéz, én is ebben a cipõben vagyok!

Nagyon korán teszteltél! Várd meg a következõ mensi esedékes napját, és csak utána tesztelj! Nyugi, addig kitartás! :-) Tudom nehéz, én is ebben a cipõben vagyok!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a múlt hónapban csak barnáztam és nem volt igazi mensim, úgyhogy nincs mihez viszonyítanom. Elõtte meg össze-vissza voltak a ciklusaim. 10 hónapja próbálkozunk. Nagyon letörtem reggel, már minden jobb lenne, mint ez a bizonytalanság, annyira szeretnék már egy kisbabát. Nagyon nehéz...már csak a hõm biztat, ami egyenlõre 36, 8-nál lejjebb nem ment. Azért köszi a bíztatást, még nem adom fel. Kitartást neked is!
biztos volt peteérésed? 14 nap pont most kéne akkor megjönnie ha 28 napos a ciklusod, várj pár napot.
A kérdező hozzászólása: Igen biztos volt PÉ-m nyák, ovu teszt, fájdalom és hõemelkedés is jelezte. A ciklusaim 35-40 naposak, minden hónapban más.

A nemvártig még van egy hetem, leszakad a derekam, a méhem is feszül, mintha megakarna jönni. Ma teszteltem, mert már nem bírtam ki, tudom, hogy túl korai volt, és - lett Szerintetek lehet, hogy mégis van "bent" valaki?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de kezdõdõ menzeszre is. Egy héttel elõbb tesztelni tényleg túlzás, persze hogy negatív lett. Nagyon korai peteérés és fogantatás esetén mutatná ki ilyenkor a teszt, ha babás lennél. Nyilván van esély babára, de pár napot még muszáj lesz kibírni. Drukkolok!

Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de kezdõdõ menzeszre is. Egy héttel elõbb tesztelni tényleg túlzás, persze hogy negatív lett. Nagyon korai peteérés és fogantatás esetén mutatná ki ilyenkor a teszt, ha babás lennél. Nyilván van esély babára, de pár napot még muszáj lesz kibírni. Drukkolok!
Szia! Nemvárt elõtt sajnos semmi tuti jel nincsen, hiszen a szervezetedben még nem is történt semmi változás. Nem véletlen, hogy csak nemvárt napja körül, de inkább kicsivel utána tudja a teszt is kimutatni a babát, addig nincs semmiféle változás! A HCG csak kb 2-3 nappal elõtte kezd el termelõdni, és mensi idejére emelkedik olyan szintre, amire már azt lehet mondani, hogy baba okozza. A tünetekért viszont a többi hormon a felelõs, amik akkor is jelen vannak a szervezetben, ha nincs baba. Ezért nem is lehet a tünetekre alapozni. :-( Türelem, ha ilyenkor tesztelsz, az teljesen felesleges, és csak idegesíted magad vele. Gondolj arra, hogy a dolog már eldõlt, és idõben meg fogod tudni az eredményt, siettetni nem lehet a dolgot. :-)
A kérdező hozzászólása: Nahhh...Így estére történt még valami!Egészen kevés barna folyásom volt, ahogy olvasom a tapasztalatokat, utalhat mensesre, és babára is.Megint nem lettem okosabb... :(
A kérdező hozzászólása: Mekkora igazságot mondtál Kedves Manka68!A helyzet már eldõlt!Szerintem megfog jönni, egyre jobban kezd pirosasba fordulni a folyásom!
A kérdező hozzászólása: Eldõlt a helyzet!Ma megjött!Valószínû, hogy a tüneteket pszihésen produkáltam...
igazán sajnálom!

4 napja késik a vérzésem, azonban két teszt is negatív. Már van egy gyermekem és nagyon szeretnénk egy másikat. Lehet hogy bebeszélem magamnak hogy terhes vagyok, vagy túl korán teszteltem?

A terhesség tünetei jelentkeznek(émelygés, mellfeszülés, alhasi fájdalmak, mellbimbó udvarának növekedése, az arcb?röm is megszépült(az el?z? terhességemnél is).

Legjobb válasz: Sajnos igen, ez elõfordulhat, hogy bebeszéli az ember a tüneteket, sõt még fel is borulhat a mensi, tehát a késés is lehet hogy álltünet! Sajnos nekem is sokszor volt ilyen, mert már nagyon babaás akartam lenni. És egyszer csak eljött az idõ!! ;) Ne add fel, de ne is éld bele magad! Mindig ez a titka! Nem szabad beleélni, és akkor csak pozitív csalódás lehet! És azt kívánom, hogy legyen mielõbb!!! ;) 22 hetes kismama

Sajnos igen, ez elõfordulhat, hogy bebeszéli az ember a tüneteket, sõt még fel is borulhat a mensi, tehát a késés is lehet hogy álltünet! Sajnos nekem is sokszor volt ilyen, mert már nagyon babaás akartam lenni. És egyszer csak eljött az idõ!! ;) Ne add fel, de ne is éld bele magad! Mindig ez a titka! Nem szabad beleélni, és akkor csak pozitív csalódás lehet! És azt kívánom, hogy legyen mielõbb!!! ;) 22 hetes kismama
két nap múlva tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Remélem nem vagyok álterhes.Nagyon babás szeretnék lenni, de ha nem vagyok az, azt is elfogadom, csak lenne már valami. Rossz ez a bizonytalanság!
kicsit korán teszteltél. Viszont én is azt javaslom 2 nap múlva tesztelj megint! Szorítunk!

Segítsenek! Ma teszteltem eggyet a MARIA ROMEDA kazettás terhességi tesztel és negatív lett! De lehet hogy még túl korai volt, mert ma kell megjönnie?

Vagy tényleg olyan rossz lenne ez a gyorsteszt ?mert elég rosszakat olvastam róla!

Legjobb válasz: Vasarolj egyet a rossmanban, nezd at, melyik a legerzekenyebb. Nekem ez jelezte 4 hetre a terhesseget. Fel se huztam a bugyim, mar bejelolte..:)

Vasarolj egyet a rossmanban, nezd at, melyik a legerzekenyebb. Nekem ez jelezte 4 hetre a terhesseget. Fel se huztam a bugyim, mar bejelolte..:)
A kérdező hozzászólása: :) Hátt az várok még és csak utána csinálok ujjat egy másikfajtából
nem vagy terhes!!
A kérdező hozzászólása: Kössz!!

Tegnap délután teszteltem mert már 2 napot késik. A teszt negatív lett. Lehet hogy még korai volt a tesztelés?

Legjobb válasz: Ez elképzelhetõ. Fõleg akkor, ha nem tudod a peteérésed pontos napját. Ugyanis ha késõbb volt a peteérésed, mint ahogy lenni szokott, akkor valójában még a mensid sem késik. Jobb lenne, ha holnap, és REGGEL tesztelnél egyet, ha még nem jön meg addig, mert a reggeli vizelet koncentráltabb, több benne a HCG, és a tegnap délutáni HCG szinted is megduplázódik addigra.

Ez elképzelhetõ. Fõleg akkor, ha nem tudod a peteérésed pontos napját. Ugyanis ha késõbb volt a peteérésed, mint ahogy lenni szokott, akkor valójában még a mensid sem késik. Jobb lenne, ha holnap, és REGGEL tesztelnél egyet, ha még nem jön meg addig, mert a reggeli vizelet koncentráltabb, több benne a HCG, és a tegnap délutáni HCG szinted is megduplázódik addigra.
Az teljesen mindegy mikor volt a peteérés, ettõl nem kell a mensót késõbbre várni( EZT AZ ELSÕ VÁLASZOLÓNAK ÜZENNÉM)Ha pl a ciklusaid 28 naposak és tegnapra vártad a mensit, akkor szerintem reggeli vizeletbõl nyugodtan tesztelhetsz 1-2 nap mulva. Annak már ki kell mutatnia.
Bocs, nem láttam hogy már 2 napja késik. Akkor viszont holnap reggel tesztelj. Az már tuti mutatni fogja, ha terhes vagy.
Igen, korán teszteltél, várj pár napot és utána ismét tesztelj!
Szia! Nem volt korai a teszt, nekem már mensi elõtt két nappal kimutatta. Ha negatív lett és mégis késik, elképzelhetõ, hogy mégiscsak más okai vannak: stressz, életkörülmények megváltozása, gyógyszer stb. Ebben az esetben késik, de meg fog jönni.
Második válaszolónak üzenném: Ha pl ÁLTALÁBAN 28 naposak a ciklusai, de a pé most pl. a 16 vagy 17-ik napon volt és nem a 14-iken, mint általában, akkor nem a 28-ik, hanem a 30 vagy 31-ik napon kell megjönnie. Vagyis, ha a pé a 16-ik napon volt, akkor a 30 napon még nem kell megjönnie, viszont, mivel átlag 28 napos a ciklusod, azt hiszed már két napja késik. Már bocs, de én így értettem.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!