Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy korán teszteltem, (16 db)

December 27-én volt utoljára mensim. Jó pár napja fáj a cicim, álmos vagyok és sokszor szédülök. Igaz csak csütörtökön kell megjönnie, de ma csináltam tesztet, ami negatív lett. Lehet, hogy korán teszteltem?

Legjobb válasz: Én is voltam úgy, hogy szinte már beképzeltem magamnak a terhességi tüneteket, de a teszt negatív volt és meg is jött. Viszont ez nem az jelenti, hogy te is így vagy. Lehet, hogy babát vársz, csak még nincs annyi ncg a szervezetedben, hogy a teszt kimutssa. De ez nem gyakori, általában a tesztek megbízhatók. Mindenesetre várj, és ha nem jön meg, késik legalább 2-3 napo, tesztelj újra! Sok szerencsét! 7 hetes kismama

Én is voltam úgy, hogy szinte már beképzeltem magamnak a terhességi tüneteket, de a teszt negatív volt és meg is jött. Viszont ez nem az jelenti, hogy te is így vagy. Lehet, hogy babát vársz, csak még nincs annyi ncg a szervezetedben, hogy a teszt kimutssa. De ez nem gyakori, általában a tesztek megbízhatók. Mindenesetre várj, és ha nem jön meg, késik legalább 2-3 napo, tesztelj újra! Sok szerencsét! 7 hetes kismama
Szia! Nekem is dec. 27-én volt az utolsó mensim, vasárnap már én is teszteltem, nem bírtam ki...:) , persze negatív lett, be kell ismerni, hogy még korai volt! Nálad is ugyanez a szitu, szerintem várj még szerintem egy pár napot, legalábbis a mensid várható napját. Együtt érzek veled, ezek a leghosszabb nappalok, remélem neked is + lesz a következõ teszt! Drukkolok!
Szia!Most én leszek a csúnya néni, de mi a fenének görcsölsz rajta ennyire?Én 24 hónap várakozás, és 3 vetélés után is simán kivárom, hogy vajon mi lesz.5 napot késett ebben a hónapban, az 5.en csináltam tesztet(a biztonság kedvéért, mert már volt egy méhen kívülim)természetesen nega lett, és meg is jött másnap.Várd meg, hogy milyen lesz a mensid, megjön-e egyáltalán, és ha még nem volt méhen kívüli terhességed, várj a teszttel egy hetet, miután a mensid késik.Nagyon korán teszteltél.Sok sikert, és ne görcsölj, abból nem lesz baba.Egy(24 éves)öreg róka
Szia! Várj 2-3 napot ismételd meg egy más fajta tesztel.Reméljük az már pozitív lesz.Szorítok.
szia Sorstárs, nekem is április 15-én volt utoljára, és most én is negatívat teszteltem. remélem mind a kettõnknek + lesz hamarosan :) majd írd meg, hogy mi lett...
hõt mértél? ha nem, akkor is érdemes reggel, felkelés elõtt mérni egyet. ha 37 feletti, akkor jó esélyed van :) (persze ha nem, akkor se aggódj, mert lehet, hogy az alaphõd alacsonyabb csak :) )
A kérdező hozzászólása: kösszike, de én még nem szeretnék babát. Az apuka amikor megtudta h most lehetséges, akkor lelépett. Egy görény, és nem tarthatom meg SAJNOS.Olyanokat mond, hogy nem õ az apuka, minden ok nélkül, és magyarul a szarba hagyott...Ráad védekezés( óvszer) mellett csúszhatott be...Totál ki vagyok, de máskor nem késett...
A kérdező hozzászólása: Szio Sorstárs:) ))) Nekem megkött:) ahogy szerettem volna:) ÉS neked? Rem h jársz itt, és megírod, h 2 csíkos a teszted:)

Negatív teszt ellenére lehetek terhes, vagy lehet, hogy korán teszteltem?

Márc. 23-24-25-én volt meg, ápr. 6-án együtt voltunk a férjemmel. 16-án pecsétel? vérzésem volt, 20-án megjött de csak reggelt?l estig tartott. 22-én teszteltem a negatív lett. Reménytelen vagy lehet, hogy tényleg sikerült?

Legjobb válasz: szerintem tesztelj még nekem 8 tesztem lett negatív ebben a hónapban és kettõ pozítív most elvileg 4 hetes vagyok a doki persze még nem igazán látott semmit

szerintem tesztelj még nekem 8 tesztem lett negatív ebben a hónapban és kettõ pozítív most elvileg 4 hetes vagyok a doki persze még nem igazán látott semmit
en 5 tesztet csinaltam osszesen, abbol az elso 2 lett negativ, aztan pozitiv. Varj egy kicsit es csinalj ujra tesztet.

Előző mensim márc.23-án jött meg.6-án voltunk együtt a párommal, aztán 16-án pecsételő vérzésem volt.20-án megjött de csak 1 napra.22-én a teszt negatív lett.24-én a doki még nem látott semmit. Lehet, hogy korán teszteltem?

A negatív teszt ellenére lehet még baba?

Legjobb válasz: Nekem is márc. 23-án volt meg utoljára együtt voltunk ápr. 4 és 6.-ánnem volt pecsételõ vérzés de a teszt már április 21.-én kimutatta a terhességet.

Nekem is márc. 23-án volt meg utoljára együtt voltunk ápr. 4 és 6.-ánnem volt pecsételõ vérzés de a teszt már április 21.-én kimutatta a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Neked gratula. Én nem tudom, hogy ez mi lehet.

Ma voltam dokinál tegnap pozitivat teszteltem! Azt mondja doki hogy lehet hogy korán mentem mert ő még ne látja de attól lehet pozitiv! Ilyen lehetséges?

Legjobb válasz: Persze! Mikor kellett volna megjönnie? Na attól a naptól számolj 2 hetet és már szívhang is lesz!! Gratulálok:)))

Persze! Mikor kellett volna megjönnie? Na attól a naptól számolj 2 hetet és már szívhang is lesz!! Gratulálok:) ))
Igen. A terhességet teszttel a fogamzástól számított kb. 14 napon belül lehet igazolni. Ultrahangon a fogamzástól számított 20-25 napon belül lehet valamit látni, tehát a tesztek jó pár nappal hamarabb "látnak" mint a dokik. Ha nincs semmi extra panasz akkor elég csak a vérzés kimaradásától számított két hét múlva dokihoz menni.
Szerintem lehetseges! Baratnom ket hete volt dokinal, pozitiv tesztje van, tunetei, stb, es a doki semmit sem latott, elkuldte vizelet vizsgalatra, es a labor eredmenye is pozitiv lett, egy hettel utana a doki meg mindig nem latott semmit...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat akkor egy picit próbálok megnyugodni! jó éjszakát!
ha tegnap teszteltél pozitívat és ma voltál dokinál, akkor egyszerûen korán mentél dokihoz. Egyetértek az elõttem szólókkal, várj még 2 hetet és lesz már szívhang! Gratulálok!

5. napja késik, ma reggel negatívat teszteltem. Lehet, hogy korai volt a teszt? Meglephetjük a családot Karácsonykor egy Örömhírrel?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy meglephetitek a családot, de nem írod, hogy vannak-e erre utaló jelek. Minden esetre várj még 3-4 napot és tesztelj újra. Sok sikert,drukolok.

Lehetséges, hogy meglephetitek a családot, de nem írod, hogy vannak-e erre utaló jelek. Minden esetre várj még 3-4 napot és tesztelj újra. Sok sikert, drukolok.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 5 nap késés után pozítiv volt a teszt. Lehet, hogy te máshogy mûködsz. Drukkolok!
A kérdezõ vagyok. Vannak tüneteim is: mellfeszülés, szûnni nem akaró fáradság és fehér folyás. Ez lenne a legszebb ajándék...
Talán az lehetsz, de nekem is 12 napot késett, de megjött.Szerintem menj el uh-ra.Az biztos.Drukkolok:-)
5 nap késés után elvileg már pozitívnak kellene lennie. Nekem mensi elõtt 2 nappal már az lett! Kérj vérvételre beutalót, az a legbiztosabb, ha megnézik a hcg szintedet!
Reménykedhetsz, a tünetek jók:-) Menj orvoshoz még az ünnepek alatt, õ tud biztosat mondani. A teszt még sokaknak 7 hetesen is -.
kb pont ovulációkor nem védekeztetek, ez min. 30% esély, hogy terhes lehetsz. Sõt, inkább 50%, mert vagy igen, vagy nem.

A nemvártig még van egy hetem, leszakad a derekam, a méhem is feszül, mintha megakarna jönni. Ma teszteltem, mert már nem bírtam ki, tudom, hogy túl korai volt, és - lett Szerintetek lehet, hogy mégis van "bent" valaki?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de kezdõdõ menzeszre is. Egy héttel elõbb tesztelni tényleg túlzás, persze hogy negatív lett. Nagyon korai peteérés és fogantatás esetén mutatná ki ilyenkor a teszt, ha babás lennél. Nyilván van esély babára, de pár napot még muszáj lesz kibírni. Drukkolok!

Ezek a tünetek utalhatnak terhességre, de kezdõdõ menzeszre is. Egy héttel elõbb tesztelni tényleg túlzás, persze hogy negatív lett. Nagyon korai peteérés és fogantatás esetén mutatná ki ilyenkor a teszt, ha babás lennél. Nyilván van esély babára, de pár napot még muszáj lesz kibírni. Drukkolok!
Szia! Nemvárt elõtt sajnos semmi tuti jel nincsen, hiszen a szervezetedben még nem is történt semmi változás. Nem véletlen, hogy csak nemvárt napja körül, de inkább kicsivel utána tudja a teszt is kimutatni a babát, addig nincs semmiféle változás! A HCG csak kb 2-3 nappal elõtte kezd el termelõdni, és mensi idejére emelkedik olyan szintre, amire már azt lehet mondani, hogy baba okozza. A tünetekért viszont a többi hormon a felelõs, amik akkor is jelen vannak a szervezetben, ha nincs baba. Ezért nem is lehet a tünetekre alapozni. :-( Türelem, ha ilyenkor tesztelsz, az teljesen felesleges, és csak idegesíted magad vele. Gondolj arra, hogy a dolog már eldõlt, és idõben meg fogod tudni az eredményt, siettetni nem lehet a dolgot. :-)
A kérdező hozzászólása: Nahhh...Így estére történt még valami!Egészen kevés barna folyásom volt, ahogy olvasom a tapasztalatokat, utalhat mensesre, és babára is.Megint nem lettem okosabb... :(
A kérdező hozzászólása: Mekkora igazságot mondtál Kedves Manka68!A helyzet már eldõlt!Szerintem megfog jönni, egyre jobban kezd pirosasba fordulni a folyásom!
A kérdező hozzászólása: Eldõlt a helyzet!Ma megjött!Valószínû, hogy a tüneteket pszihésen produkáltam...
igazán sajnálom!

Inszemesek! Ma vagyok inszem után 11 nappal, de sajnos reggel negatívat teszteltem, szerintetek bízhatok még? Tudom lehet, hogy még korai, kérem olyanok írjanak akik voltak hasonló helyzetben.

Legjobb válasz: Ne add fel, mert ilyen korán közel sem biztos, hogy kimutatja a teszt, ha babás lettél. Inszem után 14 nappal kell tesztelni, az már biztosabb eredményt ad! Sok sikert!

Ne add fel, mert ilyen korán közel sem biztos, hogy kimutatja a teszt, ha babás lettél. Inszem után 14 nappal kell tesztelni, az már biztosabb eredményt ad! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi , még reménykedem...

Lehet, hogy tul korán teszteltem?

Lombik beültetésem volt,ma vagyok et+11.napon és negatív a tesztem:(

Legjobb válasz: Korai volt még, légy türelmes! 14 de inkább 18 napon tesztelj!

Korai volt még, légy türelmes! 14 de inkább 18 napon tesztelj!
A kérdező hozzászólása: akkor nem törvényszerû, h kimutatja ilyen korán?
Attól is függ milyen tesztet használsz. Még ne kezdj szomorkodni, mert még semmi sem biztos. Biztatni sem akarlak mert annál rosszabb, de azért még ne kezdj aggódni.
A kérdező hozzászólása: 10-es teszt, 3napos embriokkal

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!