Találatok a következő kifejezésre: Lehet, hogy korán (1131 db)

4 napja késik a mensim. A HCG eredmény negatív lett. Lehet hogy korai volt a vérvétel? Ebben az időben ki tudja mutatni, ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehet, hogy korai volt, igen. Miért nem vettél inkább egy tesztet? Szerintem várj egy hetet, és vegyél egyet. Egyszerûbb, mint a vérvétel. Addigra már lehet, hogy kimutatja.

Lehet, hogy korai volt, igen. Miért nem vettél inkább egy tesztet? Szerintem várj egy hetet, és vegyél egyet. Egyszerûbb, mint a vérvétel. Addigra már lehet, hogy kimutatja.
Szia! Én ugy tudom, hogy vérvétellel már korábban ki lehet mutatni a terhességet, mint a vizeletbõl.
A vérvétel biztos hogy kimutatta volna a kora terhességet is!
Ha nem jön meg még pár napig, egy hétig, akkor próbálj tesztet csinálni. Az is elõfurdulhat, hogy egyszerûen csak késik a menszeszed. Drukkolok, hogy az legyél!

A teszt negativ lett. De vannak jelek, lehet hogy korán csináltam tesztet? Veletek már volt ilyen?

szept.7-én megvolt a mensim peteéréskór együtt voltunk(többször is).okt 5.-én kellett volna megjönnie 6.-án tesztet csináltam neg. lett.de vannak jelei hányinger,fejfájás,mensi szerü görcsök.

Legjobb válasz: Bármi lehetséges. Lehet, hogy még korai volt a teszt, de elképzelhetõ, hogy csupán késõbb volt peteérésed, vagy idegeskedtél stb és emiatt jön meg késõbb. A vérzéses tünetek ugyanazok, mint a terhes tünetek.

Bármi lehetséges. Lehet, hogy még korai volt a teszt, de elképzelhetõ, hogy csupán késõbb volt peteérésed, vagy idegeskedtél stb és emiatt jön meg késõbb. A vérzéses tünetek ugyanazok, mint a terhes tünetek.
Én augusztus 9-ére nem vártam, 10.-én reggel teszteltem negatív lett, vártam 2 napot 12.-én pedig halvány pozitív reggeli elsõ vizeletbõl. Várj két napot és tesztelj újra! Szorítok! :-)
szia. nekem is 7-én volt meg, és mi együtt voltunk minden nap, mivel nem pontos a ciklusom, ezért nem tudtam mikor van peteérésem, én úgy számoltam, hogy körülbelül mára nem várom, nekem is vannak tüneteim, meg én is érzem, hogy meg fog jönni, meg fáj a mellem, felduzzadt, csináltam egy tesztet szombaton, ez volt ha jól számolom, ez még negatív volt, azóta nem teszteltem. Majd holnap talán. Drukkolok neked! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!akkor holnap probálkozom:) remélem hogy sikerül. igyz h napközbe csináltam..majd a következöt reggel csinálom. Bár az elsõ babánál is du. csináltam tesztet és kimutatta...lehet ez is teszt függö?
szerintem teszttõl is függ igen. idekint angliában csupa szar teszteket lehet csak kapni, vagis marha drága, ami nagyon érzékeny és kimutat korai terhességet is az átszámítva 4-5 ezer ft és csak 1 dbos! ami meg átszámítva olyan 1500, és 2dbos az meg kb.. onnantól mutatja ki, hogy már elmaradt a mensesed, elõtte nem. Úgyhogy ganyítom nekem is ezért lett negatív, úgyhogy várom még pár napot inkább, ha 10-éig sem jön meg akkor tesztelek egy másikat. Szerintem te is várj 10-éig veszíteni valód nincs, addigra már mindenképpen magasabbnak kell lennie a HCG szintednek, hogyha bébi van a dologban:)
A kérdező hozzászólása: ma reggel csináltam tesztet, pozitiv lett:)
Második vagyok! Nagyon nagyon gratulálok!!!! :-) Sok egészséget és boldog várandósságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi:) neked is:)

Lehet, hogy korai volt elkezdeni a bilire szoktatást? 2, 5 éves a lányom és 2 napja ő kérte, hogy vegyük le a pelust. Eddig egész jól ment, de ma valahogy mindig becsurog a pisi.

Normális, ha 20-30 percenként jön neki? Beáll ez valamikor? Én állandóan kérdezgetem, kell e neki... Vannak egyéb praktikák? Vagy várjunk még? Bár a pelust nem szeretné vissza venni...

Legjobb válasz: 2.5 évesen egyáltalán nem korai a bilire szoktatás, sõt! Fõleg, ha õ kéri, hogy már ne legyen pelusa, akkor ez egyértelmûen azt jelzi, hogy megérett a dologra! Apró balesetek még egy darabig elõ fognak fordulni, de megtanulja, érzi majd, és szólni fog. Az elején gyakran elõfordulhat, hogy annyira elmerül a játékban, mesében, hogy nem szól, de elõbb-utóbb felismerve az ingert, abba tud hagyni bármilyen tevékenységet és szól. Aztán ha már biztosabban megy neki, akkor lehet gyakorolni a visszatartást is - nem kell rögtön ugrani és szaladni, hanem szépen lassan kicsit feltartva de célirányba vezetve! Persze minden gyerek más, így mivel nálatok ez relatív késõbb alakul ki, így a kislány érettsége talán hamarabb kialakítja a nappali/késõbb meg az éjszakai szobatisztaságot. Sok sikert!

2.5 évesen egyáltalán nem korai a bilire szoktatás, sõt! Fõleg, ha õ kéri, hogy már ne legyen pelusa, akkor ez egyértelmûen azt jelzi, hogy megérett a dologra! Apró balesetek még egy darabig elõ fognak fordulni, de megtanulja, érzi majd, és szólni fog. Az elején gyakran elõfordulhat, hogy annyira elmerül a játékban, mesében, hogy nem szól, de elõbb-utóbb felismerve az ingert, abba tud hagyni bármilyen tevékenységet és szól. Aztán ha már biztosabban megy neki, akkor lehet gyakorolni a visszatartást is - nem kell rögtön ugrani és szaladni, hanem szépen lassan kicsit feltartva de célirányba vezetve! Persze minden gyerek más, így mivel nálatok ez relatív késõbb alakul ki, így a kislány érettsége talán hamarabb kialakítja a nappali/késõbb meg az éjszakai szobatisztaságot. Sok sikert!
ennyi idõsen nem korai. legyél türelmesebb, 2 nap alatt ne várj csodát! kitartás, pár nap és jobb lesz
Szia. Az én kislányom is 2, 5 éves és egy hete kérte, hogy a bilibe pisiljen. Most már azt mondhatom, hogy nappalra teljesen szobatiszta lett, sõt a délutáni alvás után is száraz a pelenka. Séta közben sincs már rajta, és csak akkor szól, hogy pisilnie kell, ha hazaértünk. Itthon viszont 20-25 percenként pisil a bilibe, nem sokat, csak egy kicsit. Remélem ez majd késõbb nekünk is be fog állni. Sok sikert nektek.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Most megint nagyon ügyin szól. És kakival mi a helyzet? Arra azt mondta, hogy nem is érezte hogy jön.
Az általában késõbb alakult ki, türelem! Ha van fix idõ, amikor szokott kakilni, akkor érdemes akkortájt gyakrabban biliztetni, hogy lássa, hogy annak is ott a helye. A sikerélmény és dicséret kialakítja benne a szobatisztaság ezen részét is! És akkor se lepõdj meg, ha esetleg lesznek visszaesések (aminek lehet oka egy kistesó érkezése, közösségbe kerülés, egyéb lelki történés...), ez mind belefér! Ne légy türelmetlen, ez nem 2 napos történet, ez egy kicsit hosszabb idõszak! Viszont itt a nyár, és ha kertes házban éltek, és sokat vagytok kint, akkor az nagy segítség lehet!
Nem korai. Balesetek még elõfordulhatnak 3-4 évesen is ha pl. beteg lesz vagy nagyon leköti egy játék és késõn szól. Már érett rá, hogy szobatiszta legyen, csak általában már csak akkor szólnak a gyerekek, ha már csurog, idõvel egyre hamarabb fogja jelezni. (bölcsis néni)

Megtudná nekem valaki mondani hogy pontosan hogyan lehet megtanítani a "lábhoz" parancsot egy 3 hónapos kutyusnak, vagy még lehet hogy korai!?

(ja és lehet?leg részletesen írjátok le )

Legjobb válasz: Egy ilyen fiatal kutyusnak még sehogy. Várj vele úgy féléves koráig.

Egy ilyen fiatal kutyusnak még sehogy. Várj vele úgy féléves koráig.
Lábhoz mint kövessen a lábad melett vagy hogy parancsra melééd üljön?
Na írni sem tudok xD Szóval: mellett, melléd
Én viszont nem értek egyet. Egy átlag kutyának ha a gazdájának meg magához való esze nem kell a lábnálkövetéshez kutyaiskola. Már játékos módszerekkel lehet tanítani most is, és kell is, így sokkal sikeresebb. A legegyszerûbb módszer hogy valamit amit szeret (kaja, játék) lehajolva a lábad mellé tartasz és odacsalogatod és úgy indulsz el, õ meg jó esetben követ egy ideig. Olyankor mondogatod neki hogy láûghoz, persze eleinte csak pár lépést. De azt ne várd hogy majd neked az utcán séta közben tökéletesen végrehajtsa, ez nem arra való ilyen korban.
Elsõvel értek egyet. Egy 3 hónapos kutyusnak bõven elég, ha hallgat a nevére, és le tud ülni és maradni. Nem véletlen, hogy a lábhoz igazodást kutyaiskolában tanítják, ahová csak 7 hónapos kor fölött lehet vinni a kutyát.
A kérdező hozzászólása: Kövessen a lábam mellett!
http://www.youtube.com/watch?v=kndFGAwUS6I neki szerinted pl gondot okoz?
Utolsót szellõ lánynak szántam nem a kérdezõnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! amúgy már elég sok mindent tud szerintem mint pl :ül , áll, fekszik.marad, gyere ide_hozzám, vissza hozza labdát , nem nyúl az ételhez míg azt nem mondom hogy ehet, és fekszik paarncs után ha azt mondom neki hogy fordulj és mutatom a kezemmel átfordul és fel áll amúgy német juhász kiskutyáról van szó .
Én kiskutyám is ennyi idõs. Õ is tud pár dolgot (gyere ide, ül, nem szabad, marad, pacsit, forog, fekszik is néha, ha azt mondom, nem eszik amíg nem szabad, visszahozza a labdát...) A lábhoz-zal gondok vannak még, de szépen fejlõdik. Én úgy csinálom, hogy a feje magasságában ütögetem a lábam, mondom neki, hogy lábhoz, odajön és kapja a jutalomfalatot. Ha magától is odamegy, akkor még jobb. Már gyakran folyamatosan jön mellettem és közben néz rám. Néha így orra is esik szegény :) Ilyenkor, ha így jön, mondom neki hogy lábhoz és rögtön adom is neki a jutalomfalatot. Egyébként klikkerrel tanítom általában.

Csütörtökre (nem) vártam, ma reggel a Gabriel negatív volt. Lehet, hogy korai volt még a teszt?

Volt valaki, akinek a Gabriel korábban megmutatta esetleg, mint a mensi, vagy már aznap? Fájnak a melleim, pedig a mensi el?tt egy-két nappal már nem szoktak, görcsölgetek, nem szokott ennyit késni.

Legjobb válasz: Várj még pár napot és tesztelj ujra ha nem jön meg:) lehet h korai volt. egyénfüggü. Sok sikert;)

Várj még pár napot és tesztelj ujra ha nem jön meg:) lehet h korai volt. egyénfüggü. Sok sikert;)
nekem tegnap nem kellett volna megjönnie, nem is jött Gabrielt vettem, 2 csík:-)))
A kérdező hozzászólása: Gratulálok, én nem bízom benne, tuti meg fog jönni...
Nekem Gabriel a második terhességemet a 40. napon mutatta ki (28-29 napos a ciklusom).
Most egy kicsit én is megnyugodtam úgyhogy neked is fel a fejjel!Én se várta csüt-re és én is negatív tesztet tudok csak felmutatni.Ja és szintén gabriell! Jövöhéten újra próbáljuk!Még mindig van remény!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Érdekes, tényleg nem lehet általánosítani, kinek így, kinek úgy. Szóval még mindig nem jött meg, tehát a remény hal meg utoljára:)

12 éves fiú vagyok és az a gondom, hogy ha csinálok önkielégítést, utána pár napig fájnak a heréim és a hasam. Lehet, hogy korai még? (Egy éve csinálom, magömlésem még nem volt. )

Legjobb válasz: 12 évesen állt még nagyon ritka a magömlés. 14 éves korban kezdõdik kb. de nyugottan kielégítheted magad....persze ha ovatosan csinálod nem fog semmid se megfájdulni! hajrá xD F/17

12 évesen állt még nagyon ritka a magömlés. 14 éves korban kezdõdik kb. de nyugottan kielégítheted magad....persze ha ovatosan csinálod nem fog semmid se megfájdulni! hajrá xD F/17
Nézd, 12 évesen olyan pont határeset, hogy a fiúk kezdik vagy nem kezdik, de mindenesetre nem normális az, hogy utána fáj a hasad .... Semmiképpen sem! ne legyél szégyenlõs menj el nyugodtan orvoshoz, vag yha az vagy, akkor menj el magán-urológushoz, ill. andrológushoz, és legalább õ elmagyarázhatja neked mi is a helyzet, vagy egyáltalán lehet-e összefüggés. Ne aggódj, hall õ különbeket is, nem fog meglepõdni !
Uaramatyám, miket írtok Ti egy 12 éves fiúnak! Az utolsóra gondolok, az elsõrõl már ne is beszéljünk. A spermium termelés, elvonja a a csontokból, az anyagokat. Micsoda? Egyébként, pedig mond el apukádnak és utána fog járni, remélem vagytok olyan viszonyban.
20:16 használható tanácsokat lenne jó adni, nyilván a saját apukájának nem fogja elmondani .... A különbözõ ásványi anyagok elvonásában viszont lehet ráció, na de még miondig semmi összefüggés nincs a hasfájással, szóval valami nincs rendben na, ez teljesen biztos. UROLÓGUS VAGY ANDROLÓGUS !
Hát lehet hogy mostanában kezd a dolog elõjönni, ha valaki túl korán túl sokat csinálja, hamarabb lehet magömlése, és lehet hogy a spermiumtermeléshez épp a csontok fejlõdéséhez szükséges anyagokat vonja el a szervezet, úgyhogy nem jó dolog...de utána kell ennek nézni mert nem jó ez így... tût meg ne dugj bele, de gondolom azért nem tennéd bmeg...te jó ég az is hülye aki ilyet ír...
Semmi bajod nincs, csak még éretlen vagy az önkielégítéshez.Azért fáj a hasad, mert felizgatod magad és nem követi kielégülés, magömlés.Ha nem érzel késztetést ne csináld, csak mert mások is csinálják.Ráérsz, a szervezeted úgy is jelzi mikor van itt az ideje.Ha volt már éjszakai magömlésed.
12 evesen meset nezz ne a farkadat verd. hova jutunk? jo h nem akarod megdugni az osztalytarsaidat
attól mert valakinek még nincs magömlése, attól még orgazmusa lehet
manapság már a 10 éveseknél is nagyon nagy divat.a hasfájás nem normális.
Én is 12 multam és önkielégitést csinálok magamnak! Nekem nem fáj a hasam, de élvezetes az biztos! Nem szabad tul erõsen!
nincs semmi bajod csak túl durván csinálod vagy túl sokáig
Na de akkor részletezhetznéd mibõl is áll nálad egy ilyen cselekedet? :-) Tehát no magömlés ... akkor maga az élvezet azért megvan? Figyi ezt tényleg beszéld meg szakember orvossal, nyilván ne a háziorvosoddal, nekem kicsit furcsa, d eegy biztos: a hasfájás baromira nem természetes és azt meg kell beszélni valakivel
utolsónak: ez megint mekkora fazság ha fáj a hasad az nem normális emnj el vele dokihoz 12 évesen nyugodtan maszturbálhatsz, orgazmushoz még az sem kell hogy bármi kijöjjön
Erre én tudom a választ.ÉN is 12 éves vagyok.Én már régebben csinálom.A hasfájás azért van mert durván csinálod a heréd azért fáj mert serdülsz.De azért menj el orvoshoz:) :)
Borotva..de 13évesen kicsit korai... De azért jó strandolást!:)
Menj el kozmetikushoz! Nyugodtan szólhatsz anyukádnak, szerintem meg fogja érteni. Bár még elégé kislány vagy, lehet, hogy túl dramatizálod, mert mostanában mindenkinek csupasznak kell lenni (bár szerintem már kezdik kicsit túlzásba vinni)....
Elég ha ollóval vágod le ami kilóg.
A kérdező hozzászólása: igen, tudom hogy korai, eppen ezert akatom csak azt ami kilatszik, mert azert nem akarom hogy beszoljanak :) koszi :)
12 éves koromban kezdett látszódni, aztán a lábamon is és én magam szégyelltem:) Szóltam anyunak, hogy ez így "tök ciki", és a kezembe adta az elsõ borotvámat. 16/L
A kérdező hozzászólása: a labam mar regota kremezem/borotvalom/epilalom, szoval azzal nincs gond, de mar megoldottam, koszi mindenkinek:)

Lehet, hogy korán csináltam a tesztet?

Voltam dokinál csinált UH-t és azt mondta, hogy lát valamit reggel csináltam tesztet de negatív lett.:(( Nem tudom, hogy mikor sikerülhetett ha sikerült mert rendszertelen a ciklusom. Mi a véleményetek tévedhetett a doki??

Legjobb válasz: szia!Szerintem baba lesz,csak korai még az uh:)

szia!Szerintem baba lesz, csak korai még az uh:)
Én is voltam már hasonló helyzetben. Pozitív lett a teszt, elmentem orvoshoz és azt mondta, lát valamit, menjek vissza egy hét múlva. Visszamentem, de nem voltam terhes. Remélem neked összejött a baba, és tesztelj még 1 hét múlva.:)
A kérdező hozzászólása: Ezt írta a papíromra: Kp. vag. portio folytatásában rendesnél nagyobb puhább gravid jellegû uterus, szabad környezet és kismedence. Zárt méhszáj UH. 16mm endometrium gestacios gyûrû sejthetõ.
Szia! Na mi újság van Veled?
A kérdező hozzászólása: Szia! Baba volt, csak elment:(

Még van két napom a nemvártig és ma teszeltem -at, azért még van esélyem? Lehet hogy korai volt a teszt?

Úgy olvasom sok mindenkinek ilyenkor már kimutatja? 20-as teszttel próbáltam.

Legjobb válasz: Szerintem még korai tesztelni. A nemvárt napján próbáld meg, és még az sem 100 %! SOk sikert, szorítok! :)

Szerintem még korai tesztelni. A nemvárt napján próbáld meg, és még az sem 100 %! SOk sikert, szorítok! :)
szerintem csinálj most még egyet, lehet késõbb volt peteérésed. írd is meg az eredményt.
elvileg az elso elmaradt menstruacio utani napon lehet nézni, de a csomagoláson biztos rajtavan. majd csinalj még tesztet 1 hét mulva ha nem jott meg, de nekem volt már olyan 2 éve hogy egyszeruen kimaradt 2 menzesz is mert elég stresszes voltam akkoriban. 25/N
A kérdező hozzászólása: jövö héten csinálok ujjabb tesztet, addig is köszi :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!